2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sarabilirsin göbeğini canım işe yarıyorvalla bende göbek falan yok

bebegin kiz mi erkek mi . ya bnm ki erkek herkes oglan cocugu cok götürür faln diyor bunun aslı varmi acaba
Benim ki de erkek . Bana da geç doğar diyolar ama kasılma yaşamadığım bir gece gündüz yok. Ağrı yok ama karnım taş gibi oluyo . Biraz fazla ayakta durunca adet olacakmisim gibi belimden alt karnıma doğru bi hissiyat geliyo ama o hissi tarif edemiyorum. Bakalım ne kadar kalıcak içerde paşam

Sitenin hala sorunlu olduğunu düşünüyorum bakayım yazdıklarım düşecek mi:/ R refulin01 inşallah en yakın sürede bebeğin yanına gelir B Berrin yilmaz sizin de gözünüz aydın:)

~Ağustos Bebişlerimiz~

1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)

~Eylül Bebişlerimiz~

1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
9-81870719-Kız sezaryen(39+0,30 Eyl)
10-Gokdenizim-Kız sezaryen(37+5,30 Eyl)
11-Biberon2013-Kız sezaryen(38+2,28 Eyl)
12-Comalies-Kız sezaryen(30 Eyl)

~Ekim Bebişlerimiz~

1-Chelzy-İkiz erkek sezaryen(36+2,01 Ekm)
2-Dilorin-Erkek sezaryen(38+3,02 Ekm)
3-Sumeyye5-Kız normal(38+5,02 Ekm)
4-Kelebeksi-Erkek sezaryen(40+,04 Ekm)
5-İsmihazan-Kız normal(39+3,04 Ekm)
6-Hilivingston-Kız normal(37+2,02 Ekm)
7-Hera01-Kız sezaryen(39+0,06 Ekm)
8-Fraeya-Erkek sezaryen(39+1,04 Ekm)
9-Sisko-Kız sezaryen(39+0,07 Ekm)
10-Ebruu05-Kız normal(36+6,Ssvd)
11-Xside-Erkek sezaryen(38+6,08 Ekm)
12-Refulin01-Erkek sezaryen(38+0,10 Ekm)
13-Berrin yilmaz-Kız sezaryen(38+0,07 Ekm)

Sabredicez canım ben de geceleri uyuyamıyorum. Ağrım yok ama karnım sürekli kasılıyo, taş gibi oluyo hiç uyuyamıyorum sadece pek ayakta duramıyorum ağrım oluyo. 39+2 olduk biz.
sitede sorunmu var ya yazdıklarım hoc yok ortada
Ben mesajları ne acabiliyorum ne de yazılanları okuyabiliyodum şimdi düzeldi galiba
Sancım var dün geceden beri bugün 3de doktor randevusu var. Dr gitmeyi beklemeyebilirim. Regl sancısı gibi batma gibi ara ara şiddetli geliyor ama dayanılmayacak gibi değil?
Ay hadi hayırlısı sen zaten doldurmussun günü meleğin yola çıkmış demekki

cinsiyetle ne alakası var acaba onu çözemedim. ama doğruysa kizim 39 da geldiyse bu 41i bulur hayirlisi olsunda son zamanlar zor be 38 39 ideal:)

Drdan ciktim su an. Bebek kalp atisi iyi acilma yok dogumsa siklasicak kanaman gelir suyun gelir oyle geleceksin dedi artik olmeye yakin gelcem rezil olmus gibi hissediyorum kendimi. Ama oyle bir sanci ki ter atiyorum agridan. Nst de cok kasilma cikmiyor ama Duzenli degil en azindan. gormezden gelmeyi seciyorum su an.

Canım benimde bacaklarım ayaklarım çok kaşınıyor. Son dönemlerde olabiliyormuş böyle. Ovadril diye bi losyon sürüyorum bitkisel doktorum önerdi. Ferahlatıyor.

Canım sen daha doğum yapmadın mı? Bizim aynı gündü seninle gerçi benim kizım bir hafta önce geldi

İlk doğum yaptığım hastanede böyle şeyler hiç yoktu. Geldiler senin sütun yok emzir ama dediler gittiler sonra sabaha karşı mama verdiler . Hiç emzirme eğitimi falan vermediler. İkinci doğum yaptığım hastane gerçekten anne bebek dostu hastaneydi çok memnun kaldım.

Normal doğumlu canım inşallah sutuniner bebisinde toparlanır..tebrik ederim gözünüz aydin

Gözün aydın canım seninde inşallah süt sorunu çözülür sarılık her bebekte olabiliyor o geçer memeucuda emzirme yaparsan geçer diyorlar zaman lazım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…