Gözünüz aydın sağlıkla büyüsünDogumum sukur hizli sayilabilecek sekilde ilerledi. Su gelir gelmez gecmedim hastaneye 3 saat kadar bekledim. Ama baktim sancilarin sıklıgı 3 dklarda o zaman gittim. 7.5 saate dogdu. Kilosu 3350 minicik askim
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün. Insallah kisa zamanda kucagina alirsin. Normal dogum muKızlar doğum yaptım ama bebeğim yoğun bakımda ameliyatta nefes alamadığı için direk yoğun bakıma aldılar beslenemiyor sadece serum veriyorlar. Sütümde yok sürekli pompayla deniyorum gelmiyor beslenmeye geçiyoruz, derlerse hazır olsun istiyorum sütümüz ne yapıcam şaştım.
Dikişlerim iyileşmedi hala:/ hemşire de sarmamı önerdi. Sardım artık sıkıca..teşekkür ederim.Sarabilirsin göbeğini canım işe yarıyorvalla bende göbek falan yok
Doğum yapalı 17 gün oldu. Üçüncü gün korse takmaya başladım . İlk doğuma göre daha iyi toparlandi karnım. Sarmak derken eskiler çarşaf falan sararlarmis oylemi sarcanDikişlerim iyileşmedi hala:/ hemşire de sarmamı önerdi. Sardım artık sıkıca..teşekkür ederim.
Benim bi yakınım da elastik bi kumaşı katlayıp karnını sıkıca onunla sarıyoduDoğum yapalı 17 gün oldu. Üçüncü gün korse takmaya başladım . İlk doğuma göre daha iyi toparlandi karnım. Sarmak derken eskiler çarşaf falan sararlarmis oylemi sarcan
Uğur'un 11 günlük saltanatı bittiEmreyi de eve getirdik bugun cok sukur.Insallah cok cabuk duzen oturturuz.
Ayy okuyunca bile gözümde canlandı o an. Artık çift kişilik saltanat kurarlar annelerinin kucaklarında
Denedim herşeyi ufaktan geçmeye başladı bakalımgecmis olsun . 3 4 gune siddeti azaliyor canm cabuk atlatirsin umarm zarari varmi bebege bilmiyorum ballı ıhlamur yapabilirsin. veya bal zencefil tarçın limon karıştırıp yiyebilirsin birer kaşık hepsinden zencefil çay kaşığı ile :)
Gözün aydın canım gogus ucu bi kaç güne geçiyor kendiliğinden emzirdikçe ama ilk günlerde ne yaparsan da çaresi olmuyor sut icin bol su ve papatya cayi iciyorum ben faydasinu gordumKizlar sa
Pa,artesi spial sezeryanla bende minik kizimi dunyaya getrdm
Simdi de meme ucu acisi sut yetmezligi sarilik baslangici sut sagma makinesiyle ic iceyim
Sut yapmasi icin yiyecek iceek
Meme ucu lansinoh ve garmastan disinda iyi gelebilecek tavsiyelerinz varmi
Doktora gittim hiç bise yapamayız dedi lohusa ya ilaç kullanımı yasakmışdoktora gorun cnm zaten doktor sezaryan sonarsı antıyobotık yazmadımı onu kullan gecer ınsallah
Gözün aydın canımSalı kontrolde bebegımın suyu azaldığı ıcın bu carsamba spınal sezaryan oldum... Ameliyatta tansiyon çok düştü çok nefessiz kalıp panık oldum.. Daha önce Kı dogumlardan kalma bahırsak yapışıklıği sorununu cözdu drum. Acı hıssetmedım ama tüm cekiştirmelerı hareketleri fark ettim. Şu anda o kadar agrı kesıcileri vurmalarına ragmen ağrım çok. Yuruttuler ama dogrulmak tam bır işkence.. 9 ekimde dogdu meleğim.. Çişini çok gec yaptı. Pipide yapısıklık var ürolojı Dru oynatıp genişletti. Çişini yaptı 3 ay sonra sünnet olacak. Yenıdogan sünneti ben yapmam dedı. Bebegın daha karacı ger bobrek sistem tam oturmadan sünnet yapıyorlar sünnet sonrası ilaç kullanmak gerekiyor. Mınnacık bebege olacak vermeye gerek yok dedi. Uyumayan bir bebek. Gece sabah kadar gözleri fıldır fıldır. Durumun tahmını dogru cıktı 4100 gram tosuncuk. Süt gıtmeyınce sınırlenıyor, el parmak ne varsa emıyor.
masallah tam tosun Allah analı babalı buyutsunSalı kontrolde bebegımın suyu azaldığı ıcın bu carsamba spınal sezaryan oldum... Ameliyatta tansiyon çok düştü çok nefessiz kalıp panık oldum.. Daha önce Kı dogumlardan kalma bahırsak yapışıklıği sorununu cözdu drum. Acı hıssetmedım ama tüm cekiştirmelerı hareketleri fark ettim. Şu anda o kadar agrı kesıcileri vurmalarına ragmen ağrım çok. Yuruttuler ama dogrulmak tam bır işkence.. 9 ekimde dogdu meleğim.. Çişini çok gec yaptı. Pipide yapısıklık var ürolojı Dru oynatıp genişletti. Çişini yaptı 3 ay sonra sünnet olacak. Yenıdogan sünneti ben yapmam dedı. Bebegın daha karacı ger bobrek sistem tam oturmadan sünnet yapıyorlar sünnet sonrası ilaç kullanmak gerekiyor. Mınnacık bebege olacak vermeye gerek yok dedi. Uyumayan bir bebek. Gece sabah kadar gözleri fıldır fıldır. Durumun tahmını dogru cıktı 4100 gram tosuncuk. Süt gıtmeyınce sınırlenıyor, el parmak ne varsa emıyor.
ah belirleyebilsekBenim için 40+1 ya da 40+4ideal hafta sonuna da denk gelsin istemiyorum da
gözün aydin canim . oturtursunuz Allah'ın izniyleUğur'un 11 günlük saltanatı bittiEmreyi de eve getirdik bugun cok sukur.Insallah cok cabuk duzen oturturuz.
gözün aydin :) ağrılarında diner umarim en kısa zamandaSalı kontrolde bebegımın suyu azaldığı ıcın bu carsamba spınal sezaryan oldum... Ameliyatta tansiyon çok düştü çok nefessiz kalıp panık oldum.. Daha önce Kı dogumlardan kalma bahırsak yapışıklıği sorununu cözdu drum. Acı hıssetmedım ama tüm cekiştirmelerı hareketleri fark ettim. Şu anda o kadar agrı kesıcileri vurmalarına ragmen ağrım çok. Yuruttuler ama dogrulmak tam bır işkence.. 9 ekimde dogdu meleğim.. Çişini çok gec yaptı. Pipide yapısıklık var ürolojı Dru oynatıp genişletti. Çişini yaptı 3 ay sonra sünnet olacak. Yenıdogan sünneti ben yapmam dedı. Bebegın daha karacı ger bobrek sistem tam oturmadan sünnet yapıyorlar sünnet sonrası ilaç kullanmak gerekiyor. Mınnacık bebege olacak vermeye gerek yok dedi. Uyumayan bir bebek. Gece sabah kadar gözleri fıldır fıldır. Durumun tahmını dogru cıktı 4100 gram tosuncuk. Süt gıtmeyınce sınırlenıyor, el parmak ne varsa emıyor.
Ne mutlu sana cnm hayrlı haberle gelKızlar doktora gittim hafif sancılar vardı açılma 2 cm dedi nst de sancılar 80i bile gördü. Ara ara geliyor sancı gelince baya zorluyor sonra geçiyor. Muane sonrası nişan geldi baya yoğun mukus kıvamında bir şey.
Eve git duş al dinlen akşam gel yatış yapalım bugün doğurursun 24 saati bulmaz dedi.
Eve geldim şimdi akşam 8 9 hastaneye gidiyoruz dua edin
Gözünüz Aydın, sağlıkla büyütün bebişi.Berikko sen mi demiştin doktorun sezaryen yarası İçin bir krem vermişti, memede de kullanabilirsin diye tavsiye etmişti. Baya övmüştü o arkadaş hangi kremdi hatırlayamadım. Sendin sanki :)
Kızlar doktora gittim hafif sancılar vardı açılma 2 cm dedi nst de sancılar 80i bile gördü. Ara ara geliyor sancı gelince baya zorluyor sonra geçiyor. Muane sonrası nişan geldi baya yoğun mukus kıvamında bir şey.
Eve git duş al dinlen akşam gel yatış yapalım bugün doğurursun 24 saati bulmaz dedi.
Eve geldim şimdi akşam 8 9 hastaneye gidiyoruz dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?