2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Dogumum sukur hizli sayilabilecek sekilde ilerledi. Su gelir gelmez gecmedim hastaneye 3 saat kadar bekledim. Ama baktim sancilarin sıklıgı 3 dklarda o zaman gittim. 7.5 saate dogdu. Kilosu 3350 minicik askim
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün. Insallah kisa zamanda kucagina alirsin. Normal dogum mu

Bende şimdi son kontrolden çıktım. 3129gr olmuş. 50cm boyu. Herseyi normal dedi. Suyum falan iyi. 2 kere nts ye girdim. Birinde 85 digerinde 92 gördüm sancıyı. Hatta hissetim öyle baktim makineye 92 de adet ağrısı gibi bir ağrıydı. Doktor önemsemedi bile. Carsamba günü sabah 7 de yatış yapıyorum. 8-8 buçuk gibi doguma gireceğim. Erken gelmezse

Dikişlerim iyileşmedi hala:/ hemşire de sarmamı önerdi. Sardım artık sıkıca..teşekkür ederim.
Doğum yapalı 17 gün oldu. Üçüncü gün korse takmaya başladım . İlk doğuma göre daha iyi toparlandi karnım. Sarmak derken eskiler çarşaf falan sararlarmis oylemi sarcan

Salı kontrolde bebegımın suyu azaldığı ıcın bu carsamba spınal sezaryan oldum... Ameliyatta tansiyon çok düştü çok nefessiz kalıp panık oldum.. Daha önce Kı dogumlardan kalma bahırsak yapışıklıği sorununu cözdu drum. Acı hıssetmedım ama tüm cekiştirmelerı hareketleri fark ettim. Şu anda o kadar agrı kesıcileri vurmalarına ragmen ağrım çok. Yuruttuler ama dogrulmak tam bır işkence.. 9 ekimde dogdu meleğim.. Çişini çok gec yaptı. Pipide yapısıklık var ürolojı Dru oynatıp genişletti. Çişini yaptı 3 ay sonra sünnet olacak. Yenıdogan sünneti ben yapmam dedı. Bebegın daha karacı ger bobrek sistem tam oturmadan sünnet yapıyorlar sünnet sonrası ilaç kullanmak gerekiyor. Mınnacık bebege olacak vermeye gerek yok dedi. Uyumayan bir bebek. Gece sabah kadar gözleri fıldır fıldır. Durumun tahmını dogru cıktı 4100 gram tosuncuk. Süt gıtmeyınce sınırlenıyor, el parmak ne varsa emıyor.

Denedim herşeyi ufaktan geçmeye başladı bakalım
Gözün aydın canım gogus ucu bi kaç güne geçiyor kendiliğinden emzirdikçe ama ilk günlerde ne yaparsan da çaresi olmuyor sut icin bol su ve papatya cayi iciyorum ben faydasinu gordum
doktora gorun cnm zaten doktor sezaryan sonarsı antıyobotık yazmadımı onu kullan gecer ınsallah
Doktora gittim hiç bise yapamayız dedi lohusa ya ilaç kullanımı yasakmış

Gözün aydın canım

masallah tam tosun Allah analı babalı buyutsun

Kızlar doktora gittim hafif sancılar vardı açılma 2 cm dedi nst de sancılar 80i bile gördü. Ara ara geliyor sancı gelince baya zorluyor sonra geçiyor. Muane sonrası nişan geldi baya yoğun mukus kıvamında bir şey.
Eve git duş al dinlen akşam gel yatış yapalım bugün doğurursun 24 saati bulmaz dedi.
Eve geldim şimdi akşam 8 9 hastaneye gidiyoruz dua edin

gözün aydin :) ağrılarında diner umarim en kısa zamanda

Ne mutlu sana cnm hayrlı haberle gel

Sezeryan yarasi için degilde meme ucu yarasi için demişti.. Chelzy de kullanmis memnun kalmış.. Garmastan pomat gibi biseydi sanrm.. Ben kullanmadm ihtiyacm olmadi.. En basta lansinoh ve sutle halletm.. Geçti hemen yaralar eymen emince

insallah bir avazda alirsin kucagina canim . şekerli seyler ye gitmeden muhakkak mümkünse hurmadan bol ye insalh guzel bi doğumun olur gece ruyamda nisanım geliyordu benm de kanlı bisidi dimi nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…