Kızlar doğum yaptım ama bebeğim yoğun bakımda ameliyatta nefes alamadığı için direk yoğun bakıma aldılar beslenemiyor sadece serum veriyorlar. Sütümde yok sürekli pompayla deniyorum gelmiyor beslenmeye geçiyoruz, derlerse hazır olsun istiyorum sütümüz ne yapıcam şaştım.
Hayırlı olsun ve de gecmis olsun.. Stres yapma lütfen bebegin icin sakin kalmalisin.. Oksijen olayini da cabucak halletceni düşünüyorum.. Sen illa süt gelcek diye kendini yiyip bitirme.. Sadece bekle denilenleri yap gerisi allahin takdiri insallah cabucak atlatrsnz bu süreci
Sonunda mochiyi aldim.Dun elime ulasti.
Belki siz tek bebis anneleri icin su ilk surecte lazim olmayabilir cunku sadece meme veriyorsunuz ama benim gibi hem ikiz hem de biberon kullananlar icin guzel.Akanlari topluyor hatta bence hafiften sagim bile yapiyor 10cc 20cc.Onlari saklayip gun icinde biberonla vermelik tam.Henuz sutum cok olmadigi icin akmayan 10- 20 cc bile onemli oluyor.
Kızlar doktora gittim hafif sancılar vardı açılma 2 cm dedi nst de sancılar 80i bile gördü. Ara ara geliyor sancı gelince baya zorluyor sonra geçiyor. Muane sonrası nişan geldi baya yoğun mukus kıvamında bir şey.
Eve git duş al dinlen akşam gel yatış yapalım bugün doğurursun 24 saati bulmaz dedi.
Eve geldim şimdi akşam 8 9 hastaneye gidiyoruz dua edin
Kızlar doktora gittim hafif sancılar vardı açılma 2 cm dedi nst de sancılar 80i bile gördü. Ara ara geliyor sancı gelince baya zorluyor sonra geçiyor. Muane sonrası nişan geldi baya yoğun mukus kıvamında bir şey.
Eve git duş al dinlen akşam gel yatış yapalım bugün doğurursun 24 saati bulmaz dedi.
Salı kontrolde bebegımın suyu azaldığı ıcın bu carsamba spınal sezaryan oldum... Ameliyatta tansiyon çok düştü çok nefessiz kalıp panık oldum.. Daha önce Kı dogumlardan kalma bahırsak yapışıklıği sorununu cözdu drum. Acı hıssetmedım ama tüm cekiştirmelerı hareketleri fark ettim. Şu anda o kadar agrı kesıcileri vurmalarına ragmen ağrım çok. Yuruttuler ama dogrulmak tam bır işkence.. 9 ekimde dogdu meleğim.. Çişini çok gec yaptı. Pipide yapısıklık var ürolojı Dru oynatıp genişletti. Çişini yaptı 3 ay sonra sünnet olacak. Yenıdogan sünneti ben yapmam dedı. Bebegın daha karacı ger bobrek sistem tam oturmadan sünnet yapıyorlar sünnet sonrası ilaç kullanmak gerekiyor. Mınnacık bebege olacak vermeye gerek yok dedi. Uyumayan bir bebek. Gece sabah kadar gözleri fıldır fıldır. Durumun tahmını dogru cıktı 4100 gram tosuncuk. Süt gıtmeyınce sınırlenıyor, el parmak ne varsa emıyor.
insallah bir avazda alirsin kucagina canim . şekerli seyler ye gitmeden muhakkak mümkünse hurmadan bol ye insalh guzel bi doğumun olur gece ruyamda nisanım geliyordu benm de kanlı bisidi dimi nisan
Salı kontrolde bebegımın suyu azaldığı ıcın bu carsamba spınal sezaryan oldum... Ameliyatta tansiyon çok düştü çok nefessiz kalıp panık oldum.. Daha önce Kı dogumlardan kalma bahırsak yapışıklıği sorununu cözdu drum. Acı hıssetmedım ama tüm cekiştirmelerı hareketleri fark ettim. Şu anda o kadar agrı kesıcileri vurmalarına ragmen ağrım çok. Yuruttuler ama dogrulmak tam bır işkence.. 9 ekimde dogdu meleğim.. Çişini çok gec yaptı. Pipide yapısıklık var ürolojı Dru oynatıp genişletti. Çişini yaptı 3 ay sonra sünnet olacak. Yenıdogan sünneti ben yapmam dedı. Bebegın daha karacı ger bobrek sistem tam oturmadan sünnet yapıyorlar sünnet sonrası ilaç kullanmak gerekiyor. Mınnacık bebege olacak vermeye gerek yok dedi. Uyumayan bir bebek. Gece sabah kadar gözleri fıldır fıldır. Durumun tahmını dogru cıktı 4100 gram tosuncuk. Süt gıtmeyınce sınırlenıyor, el parmak ne varsa emıyor.