2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Hayırlı olsun ve de gecmis olsun.. Stres yapma lütfen bebegin icin sakin kalmalisin.. Oksijen olayini da cabucak halletceni düşünüyorum.. Sen illa süt gelcek diye kendini yiyip bitirme.. Sadece bekle denilenleri yap gerisi allahin takdiri insallah cabucak atlatrsnz bu süreci

Güzel mi canim memnun musun? Ben ebebekten baby plus mu baby me mi ne öyle bisey aldim.. Medela muhtesemmis onu kullanınca anladm

Hayırlısıyla kolaylıkla kucağına al canım güzel haberlerini bekliyoruz

Hadi kolay gelsin canim Cok heyecanliyiz hepimiz. Sag salim kavusalim meleklerimizle insallah

Allah kolaylık versin canm. Kolay güzel bı doğum olsun inşallah.

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün

insallah bir avazda alirsin kucagina canim . şekerli seyler ye gitmeden muhakkak mümkünse hurmadan bol ye insalh guzel bi doğumun olur gece ruyamda nisanım geliyordu benm de kanlı bisidi dimi nisan

Evet hem kan var hem kahverengi lekeler mukus gibi bir şey.

Hey maşallah tosbik pipideki yapisikligi anlayamadm..nasil bisey ki.. Nereye yapisik anlamadm.. Acaba çişin çıktığı delikte mi yapisiklik var?

Ay hadi hayırlısı.. Sanci çekerken veya dogum esnasinda hep iyi şeyler düşün iyi şeyler hayal et.. Umarim kolay bi dogum olur.. Bekliyoruz

Hey maşallah tosbik pipideki yapisikligi anlayamadm..nasil bisey ki.. Nereye yapisik anlamadm.. Acaba çişin çıktığı delikte mi yapisiklik var?
Pipi ucu kapalı gıbıydı ıdrar deliği görunmuyordu. Dr hareket edıo oynattı derıyı çiş yapabıldı...

Ay hadi hayırlısıyla kavuş bebeğine inşallah darısı bsşıma

Bende burdan siparis vercem mevlud için..hamileligimin basindan beri takip ediyorum sende burayi onaylaynca dedim burdan siparis vermeliyim
Bende Hacı şeriften aldım . Çikolata lokum draje karışık paket. Ama badem draje mükemmel di ilk fırsatta yemek için tekrar alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…