2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Pipi ucu kapalı gıbıydı ıdrar deliği görunmuyordu. Dr hareket edıo oynattı derıyı çiş yapabıldı...
Hayırlı olsun bebeğin cnm. Genel anestezi mi oldu spinal mi. Benm ilk doğum sonrası çok zor ve agriliydi. İkinc daha kolay geldi. Doktor eli farkedio galiba.

Kızlar benim de madecasol ile bayağı meme acılarım hafifledi gerçekten o acı insana doğumu unutturuyor :/ sonrasında da gümüş kapaklardan aldım, nette çok görüyordum ama pek ihtimal vermiyordum gerçekten gümüş kapaklar bir mucize nerdeyse acımıyor artık uçlar

M miraclemiracle Allah analı babalı büyütsün, ağrılarınız da hemencik geçer inşallah

~Ağustos Bebişlerimiz~

1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)

~Eylül Bebişlerimiz~

1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
9-81870719-Kız sezaryen(39+0,30 Eyl)
10-Gokdenizim-Kız sezaryen(37+5,30 Eyl)
11-Biberon2013-Kız sezaryen(38+2,28 Eyl)
12-Comalies-Kız sezaryen(30 Eyl)

~Ekim Bebişlerimiz~

1-Chelzy-İkiz erkek sezaryen(36+2,01 Ekm)
2-Dilorin-Erkek sezaryen(38+3,02 Ekm)
3-Sumeyye5-Kız normal(38+5,02 Ekm)
4-Kelebeksi-Erkek sezaryen(40+,04 Ekm)
5-İsmihazan-Kız normal(39+3,04 Ekm)
6-Hilivingston-Kız normal(37+2,02 Ekm)
7-Hera01-Kız sezaryen(39+0,06 Ekm)
8-Fraeya-Erkek sezaryen(39+1,04 Ekm)
9-Sisko-Kız sezaryen(39+0,07 Ekm)
10-Ebruu05-Kız normal(36+6,Ssvd)
11-Xside-Erkek sezaryen(38+6,08 Ekm)
12-Autumn-Erkek normal(39+3,10 Ekm)
13-Refulin01-Erkek sezaryen(38+0,10 Ekm)
14-Berrin Yilmaz-Kız sezaryen(38+0,07 Ekm)
15-Miraclemiracle-Erkek sezaryen(38+3,09 Ekm)

Doğum yapalı 17 gün oldu. Üçüncü gün korse takmaya başladım . İlk doğuma göre daha iyi toparlandi karnım. Sarmak derken eskiler çarşaf falan sararlarmis oylemi sarcan
Seninle aynı gün doğum yapmıştık zera. Sarkan göbeği yukarı kaldıracak şekilde eşarpla sıkıca sarmayı kastetti. Sarkan kısım ağırlık yaptığı için yaranın iyileşmesi güçleşmiş.
Benim ilk doğumda yapıştırmışlardı, 10 günde iyileşmişti. Göbek de 1 buçuk aya toparlamıştı galiba, tam hatırlayamıyorum.

Madecasol krem ama mutlaka emzirmeden önce güzelce yıkayıp temizle, artı gümüş kapak. Ben gümüş kapağa başladığımdan beri krem falan sürmüyorum

ay site de tam zamaninda kafayi yedi haberleri alamıyoruz doğru düzgün. Hadi bir avazda inşallah

Gurup acayip atraksiyonlu olmuş . Melegimin kıyafetlerini ütüledim o arada doğuranlar sancilananlar hadi hayırlısı. Rabbim kolaylık versin herkese

Ben ütü yapmicaktim hastane çıkışları dışında ama melegimin kıyafetlerini sevmek o kadar hoşuma gitti ki hepsini iltifatlar ede ede ütüledim kıyafetlerin içinde meleğimi hayal ettim

Selam kızlar 8 Ekim 14:37 de normal Doğum ile Elif Nas’ımız dünyaya geldi. 39+4 günlükken.

Çok güzel ve değişik bir Doğum yaşadım totalde dayanılmaz 15 dk sancım oldu sonrası çataldaydım. Ondan öncekiler laylaylomdu. Fakat sonra bir sıkıntı oldu ve ölümden döndüm hayati tehlikem devam ediyor dualarınızı esirgemeyin.

Allah şifa versin hem meleginize hem de size inşallah en kısa sürede huzurla meleginizi seversiniz

Beyaz taze üzümü bana annemler yedirmiyor. Çok tehlikeliymiş bebek için, nedenini bilmiyorlar ama çok bebek ölmüş bu yüzden. Hastanede de sadece siyah üzüm veriyorlardı doğum sonrası.

Gözün aydın.
Allah esirgesin, korusun seni de bebeğini de özser..sağ salim çıkarsınız inşallah hastaneden.

Evet canım.. 34te geliyordu biz durdurduk şiödi de kendi duruyor bakalım ne zaman gelecek
valla 29.haftada oyle kasilmalarm oluyordu ki o zaman dedm ki herlde erken gelecek maksimum 37yi görürüz. suandada tik yok normal kasilmalar var bi tek sancılı faln bile değil

geçmiş olsun. gozun aydin canm. Allah yardimcin olsun. plesenta mi yapışıktı yoksa

Gözünaydın allah yardımcın olsun canım bir an önce toparlanirsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…