Cnm gumus kapak cok pahali alamam onu da
Sarilik olma ihtimalinden habire emziriyorum
Sur yika baya sknti ama yapayim artik
Selam kızlar 8 Ekim 14:37 de normal Doğum ile Elif Nas’ımız dünyaya geldi. 39+4 günlükken.
Çok güzel ve değişik bir Doğum yaşadım totalde dayanılmaz 15 dk sancım oldu sonrası çataldaydım. Ondan öncekiler laylaylomdu. Fakat sonra bir sıkıntı oldu ve ölümden döndüm hayati tehlikem devam ediyordualarınızı esirgemeyin.
Yaa ne güzel duygular bunlarCnm Benm bebeğim 38 haftalık doğdu. Solunum sıkıntısı yaşadı bikac saat müşahede altında tuttular. Sonra bebek hemşiresi geldi solunumda problem var anneyle ten tene temas yapalım geçerse bebek yanında kalcak geçmezse alicaz bebeği dediler. Bebeği beni soydular gogsume yatırdılar. Üstümüzü orttuler yarm saat dursun gozlemleyelim dediler. Göğsüme yatınca solunumu düzeldibebekler anneden ayrı kalınca resmen panikliyor. Sitres oluyor.
Slm kizlar lohusa depresyonuna girdim ben galiba...surekli agliyorum...esim de yanimda yok sehir dışında çalışıyor...cok ama cok mutsuz caresiz hissediyorum kendimi...benim gibi olan var mi...kucuk kizim 10 gunluk oldu bu arada:)
Doktorum zaten dedi ki korse takarken sırt üstü yat sarkan göbeği yukarı cekip öyle korseyi bağla . Öyle yapıyorum bende. Ama hala arada acio. Sarkan göbek yaraya temas etmemesi lazımmış zaten. Terlemeye sebep olurmuş buda enfeksiyon a yaranın geç iylesmesine sebep olurmuş. Benm dikisin sol tarafı acio arada sağ tarafta bişey yok. Normal mi acabaSeninle aynı gün doğum yapmıştık zera. Sarkan göbeği yukarı kaldıracak şekilde eşarpla sıkıca sarmayı kastetti. Sarkan kısım ağırlık yaptığı için yaranın iyileşmesi güçleşmiş.
Benim ilk doğumda yapıştırmışlardı, 10 günde iyileşmişti. Göbek de 1 buçuk aya toparlamıştı galiba, tam hatırlayamıyorum.
Allah analı babalı büyütsün ❤Kızlar ben dün 38+3 te doğum yaptımKızım dün saat 8:30 da 3 kilo 110 gr. 50 cm. dünyaya geldi Dünden beri rüyada gibiyim güzel kızım kollarımda... çok güzel emiyor , uyuyor şükürler olsun darısı tüm doğum bekleyenlerin başına
Canım benim hem doktorum hem de eğitimdeki ebeler doğumdan sonra yaşanan psikolojik sorunların en büyük kaynağının demir ve demir gurubu vitaminlerin eksikliğinden olduğunu söyledi. Benim değerlerim yükselmedigi için serumla demir takviyesi yaptılar . Doğumdan sonra da muhtemelen tekrar serum şeklinde alıcam çünkü bana haplar hiç fayda etmedi. Lohusa kontrollerine çağırıyorlar normalde . Gittiğinizde değerlerinize baktırın ve doktorunuzla konuşun bu konuyuSlm kizlar lohusa depresyonuna girdim ben galiba...surekli agliyorum...esim de yanimda yok sehir dışında çalışıyor...cok ama cok mutsuz caresiz hissediyorum kendimi...benim gibi olan var mi...kucuk kizim 10 gunluk oldu bu arada:)
İlk defa duyuyorum. Çok bebek ölmüş bu yüzden derken doktor tanısı doğrultusunda mı söylüyorsunuz bunu? Beyaz üzümden öldü diye bir tanı mı var ? Eğer yoksa dayanağı olmayan şeyler yazmayın lütfen günlerdir yiyorum çok tedirgin ettiniz beniBeyaz taze üzümü bana annemler yedirmiyor. Çok tehlikeliymiş bebek için, nedenini bilmiyorlar ama çok bebek ölmüş bu yüzden. Hastanede de sadece siyah üzüm veriyorlardı doğum sonrası.
İlk defa duyuyorum. Çok bebek ölmüş bu yüzden derken doktor tanısı doğrultusunda mı söylüyorsunuz bunu? Beyaz üzümden öldü diye bir tanı mı var ? Eğer yoksa dayanağı olmayan şeyler yazmayın lütfen günlerdir yiyorum çok tedirgin ettiniz beni
valla 29.haftada oyle kasilmalarm oluyordu ki o zaman dedm ki herlde erken gelecek maksimum 37yi görürüz. suandada tik yok normal kasilmalar var bi tek sancılı faln bile değil
Canım hem gözün aydın hem geçmiş olsun..  inşallah çabucak sağlığına kavuşursun..Selam kızlar 8 Ekim 14:37 de normal Doğum ile Elif Nas’ımız dünyaya geldi. 39+4 günlükken.
Çok güzel ve değişik bir Doğum yaşadım totalde dayanılmaz 15 dk sancım oldu sonrası çataldaydım. Ondan öncekiler laylaylomdu. Fakat sonra bir sıkıntı oldu ve ölümden döndüm hayati tehlikem devam ediyordualarınızı esirgemeyin.
Oooo sonundaIyi aksamlar herkese sabah 5 gibi dogdu oglum cok sukur yanimda koynumda oglum.
Simdilik yatiyirum hastanede
O kadar mutluyum ki ogluma baktikca gozlerim doluyor. O kadar cok seviyorum ki allah isteyen herkese hayirlisiyla evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?