Canım kasılma kanının sertleşip gevşemesi zaten diğerleri malum ağrılı sancı adı üstünde Zaten ki kasılmayla birlikte şu satten sonra ağrılı bişeyler olursa onlar da sancidirBen anlamıyorum ki kasılma ne.. Karın serrtleşmesi sancıysa o oluyor arada ama arada
Gerçek sancı gelince zaten anlıyormuşsun o yüzden çok takılmıyorum
Hayırlısı bakalım
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canım normal doğum nasıl geçti kaç saat sürdü biraz detay verirmisin?Iyi aksamlar herkese sabah 5 gibi dogdu oglum cok sukur yanimda koynumda oglum.
Simdilik yatiyirum hastanede
O kadar mutluyum ki ogluma baktikca gozlerim doluyor. O kadar cok seviyorum ki allah isteyen herkese hayirlisiyla evlat nasip etsin
Evet senin minik yerinden çok memnun kalmış galibaYok kuzu doğuramadım gelmiyo benim kibide burda bata göre ilk biz doğurcaz demiştim sana
Benim korse takınca ağrım oluyor takamıyorum çok fazlaDoğum yapalı 17 gün oldu. Üçüncü gün korse takmaya başladım . İlk doğuma göre daha iyi toparlandi karnım. Sarmak derken eskiler çarşaf falan sararlarmis oylemi sarcan
Geçmiş olsun. Aynı geniz akıntısı bizde de var malesef. On gün oldu hala geçmedi. Serum fizyoloji yapıp çekiyorum. Ara da balgam kusuyor ne kadar doluyorsa. Gece bizim de ayakta geçiyor. Üç saat uyanık durmayı başarıyor gece, uykusuzluktan kabus görmeye falan başladımYeni doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun . Bekleyen çok az kişi kaldı galiba. Bizim minik benden hastalık kaptı burnu tıkalı geniz akıntısı var. Bugün kontrole götürdük. Serumla burnunu açmaya çalışıyoruz. Bide sprey verdi doktor üç günlük. Sarılık yeni gecti çok şükür. İki hafta sürdü sarılığı. On günlükken sünnet yaptırdık. Bı problem yoktu biz öyle tercih ettik. Oldu bitti maşallah . Bizim minik her gece onikide uyaniyo ve sabah olmuş gibi davranıozamanla gece gündüzü ayırt eder inşallah . Sezeryan olanların çoğunda öksürük var sanırım. Ben sürekli ıhlamur kuşburnu çayı yapıp içiyorum. Bol bol su içiyorum. Birde süt olsun diye kayısı ve kuru üzüm hoşafı. Bizde böyle şimdilik. Çok yazamıyorum. Ama okuyorum fırsat buldukça
Salı kontrolde bebegımın suyu azaldığı ıcın bu carsamba spınal sezaryan oldum... Ameliyatta tansiyon çok düştü çok nefessiz kalıp panık oldum.. Daha önce Kı dogumlardan kalma bahırsak yapışıklıği sorununu cözdu drum. Acı hıssetmedım ama tüm cekiştirmelerı hareketleri fark ettim. Şu anda o kadar agrı kesıcileri vurmalarına ragmen ağrım çok. Yuruttuler ama dogrulmak tam bır işkence.. 9 ekimde dogdu meleğim.. Çişini çok gec yaptı. Pipide yapısıklık var ürolojı Dru oynatıp genişletti. Çişini yaptı 3 ay sonra sünnet olacak. Yenıdogan sünneti ben yapmam dedı. Bebegın daha karacı ger bobrek sistem tam oturmadan sünnet yapıyorlar sünnet sonrası ilaç kullanmak gerekiyor. Mınnacık bebege olacak vermeye gerek yok dedi. Uyumayan bir bebek. Gece sabah kadar gözleri fıldır fıldır. Durumun tahmını dogru cıktı 4100 gram tosuncuk. Süt gıtmeyınce sınırlenıyor, el parmak ne varsa emıyor.
karnin sertleşmesi canim kasilma ağrılı da olabiliyo karnin alt kısmında veya belde . anlarsın tabi canm dogum sancısını ritmik zaten siddetleniyorda gittikceBen anlamıyorum ki kasılma ne.. Karın serrtleşmesi sancıysa o oluyor arada ama arada
Gerçek sancı gelince zaten anlıyormuşsun o yüzden çok takılmıyorum
Hayırlısı bakalım
gözün aydin canm :) nasil geçti dogum ?Iyi aksamlar herkese sabah 5 gibi dogdu oglum cok sukur yanimda koynumda oglum.
O kadar mutluyum ki ogluma baktikca gozlerim doluyor. O kadar cok seviyorum ki allah isteyen herkese hayirlisiyla evlat nasip etsin
Takınca ağrı oluo ama takmayinca çok rahat hareket edemiyorumBenim korse takınca ağrım oluyor takamıyorum çok fazla
Yok öyle bişey farketmedim cnm. Bebeğin karnı mi şiş. Gazi vardır belki. Gaz için sab simplex yazdı doktor huysuz olunca veriyorum.Geçmiş olsun. Aynı geniz akıntısı bizde de var malesef. On gün oldu hala geçmedi. Serum fizyoloji yapıp çekiyorum. Ara da balgam kusuyor ne kadar doluyorsa. Gece bizim de ayakta geçiyor. Üç saat uyanık durmayı başarıyor gece, uykusuzluktan kabus görmeye falan başladım
Z zeraseba karnı şiş mi senin bebişin de
Selam kızlar 8 Ekim 14:37 de normal Doğum ile Elif Nas’ımız dünyaya geldi. 39+4 günlükken.
Çok güzel ve değişik bir Doğum yaşadım totalde dayanılmaz 15 dk sancım oldu sonrası çataldaydım. Ondan öncekiler laylaylomdu. Fakat sonra bir sıkıntı oldu ve ölümden döndüm hayati tehlikem devam ediyordualarınızı esirgemeyin.
Kızlar ben dün 38+3 te doğum yaptımKızım dün saat 8:30 da 3 kilo 110 gr. 50 cm. dünyaya geldi Dünden beri rüyada gibiyim güzel kızım kollarımda... çok güzel emiyor , uyuyor şükürler olsun darısı tüm doğum bekleyenlerin başına
Allah şifa versin hem meleginize hem de sizeinşallah en kısa sürede huzurla meleginizi seversiniz
Gözün aydın.
Allah esirgesin, korusun seni de bebeğini de özser..sağ salim çıkarsınız inşallah hastaneden.
geçmiş olsun. gozun aydin canm. Allah yardimcin olsun. plesenta mi yapışıktı yoksa
Gözünaydın allah yardımcın olsun canım bir an önce toparlanirsin inş.
Neeeeynooldu ki yaa.. Anlat lütfen
O OZSER0801 bir an önce sağlığına kavuş inşallah dualarımız seninle, hoşgeldi bebiş
~Ağustos Bebişlerimiz~
1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)
~Eylül Bebişlerimiz~
1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
9-81870719-Kız sezaryen(39+0,30 Eyl)
10-Gokdenizim-Kız sezaryen(37+5,30 Eyl)
11-Biberon2013-Kız sezaryen(38+2,28 Eyl)
12-Comalies-Kız sezaryen(30 Eyl)
~Ekim Bebişlerimiz ~
1-Chelzy-İkiz erkek sezaryen(36+2,01 Ekm)
2-Dilorin-Erkek sezaryen(38+3,02 Ekm)
3-Sumeyye5-Kız normal(38+5,02 Ekm)
4-Kelebeksi-Erkek sezaryen(40+,04 Ekm)
5-İsmihazan-Kız normal(39+3,04 Ekm)
6-Hilivingston-Kız normal(37+2,02 Ekm)
7-Hera01-Kız sezaryen(39+0,06 Ekm)
8-Fraeya-Erkek sezaryen(39+1,04 Ekm)
9-Sisko-Kız sezaryen(39+0,07 Ekm)
10-Ebruu05-Kız normal(36+6,Ssvd)
11-Xside-Erkek sezaryen(38+6,08 Ekm)
12-Autumn-Erkek normal(39+3,10 Ekm)
13-Refulin01-Erkek sezaryen(38+0,10 Ekm)
14-Berrin Yilmaz-Kız sezaryen(38+0,07 Ekm)
15-Miraclemiracle-Erkek sezaryen(38+3,09 Ekm)
16-Ozser0801-Kız normal(39+4,08 Ekm)
Canım hem gözün aydın hem geçmiş olsun..  inşallah çabucak sağlığına kavuşursun..
Bende öyle tek taraflı bi acı yok, nedendir bilemedim:/ insan tecrübe etmeyince, kimse de bişey söylemeyince bilemiyor:///Doktorum zaten dedi ki korse takarken sırt üstü yat sarkan göbeği yukarı cekip öyle korseyi bağla . Öyle yapıyorum bende. Ama hala arada acio. Sarkan göbek yaraya temas etmemesi lazımmış zaten. Terlemeye sebep olurmuş buda enfeksiyon a yaranın geç iylesmesine sebep olurmuş. Benm dikisin sol tarafı acio arada sağ tarafta bişey yok. Normal mi acaba
Benim kuş da gece 2/3 gibi uyanıp mutlaka bir iki saat uyanık kalıyorYeni doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun . Bekleyen çok az kişi kaldı galiba. Bizim minik benden hastalık kaptı burnu tıkalı geniz akıntısı var. Bugün kontrole götürdük. Serumla burnunu açmaya çalışıyoruz. Bide sprey verdi doktor üç günlük. Sarılık yeni gecti çok şükür. İki hafta sürdü sarılığı. On günlükken sünnet yaptırdık. Bı problem yoktu biz öyle tercih ettik. Oldu bitti maşallah . Bizim minik her gece onikide uyaniyo ve sabah olmuş gibi davranıozamanla gece gündüzü ayırt eder inşallah . Sezeryan olanların çoğunda öksürük var sanırım. Ben sürekli ıhlamur kuşburnu çayı yapıp içiyorum. Bol bol su içiyorum. Birde süt olsun diye kayısı ve kuru üzüm hoşafı. Bizde böyle şimdilik. Çok yazamıyorum. Ama okuyorum fırsat buldukça
Iyi aksamlar herkese sabah 5 gibi dogdu oglum cok sukur yanimda koynumda oglum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?