2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ya bugün bir sürü doğum haberi aldık maşallah, bütün bebişler sağlıklı emişmeli mis günlerle devam etsinler inşallah Umay- hoşgeldi beyfendi

~Ağustos Bebişlerimiz~

1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)

~Eylül Bebişlerimiz~

1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
9-81870719-Kız sezaryen(39+0,30 Eyl)
10-Gokdenizim-Kız sezaryen(37+5,30 Eyl)
11-Biberon2013-Kız sezaryen(38+2,28 Eyl)
12-Comalies-Kız sezaryen(30 Eyl)

~Ekim Bebişlerimiz~

1-Chelzy-İkiz erkek sezaryen(36+2,01 Ekm)
2-Dilorin-Erkek sezaryen(38+3,02 Ekm)
3-Sumeyye5-Kız normal(38+5,02 Ekm)
4-Kelebeksi-Erkek sezaryen(40+,04 Ekm)
5-İsmihazan-Kız normal(39+3,04 Ekm)
6-Hilivingston-Kız normal(37+2,02 Ekm)
7-Hera01-Kız sezaryen(39+0,06 Ekm)
8-Fraeya-Erkek sezaryen(39+1,04 Ekm)
9-Sisko-Kız sezaryen(39+0,07 Ekm)
10-Ebruu05-Kız normal(36+6,Ssvd)
11-Xside-Erkek sezaryen(38+6,08 Ekm)
12-Autumn-Erkek normal(39+3,10 Ekm)
13-Refulin01-Erkek sezaryen(38+0,10 Ekm)
14-Berrin Yilmaz-Kız sezaryen(38+0,07 Ekm)
15-Miraclemiracle-Erkek sezaryen(38+3,09 Ekm)
16-Ozser0801-Kız normal(39+4,08 Ekm)
17-Leslie34-Kız sezaryen(38+3,10 Ekm)
18-Umay-Erkek normal(39+5,11 Ekm)

Ben anlamıyorum ki kasılma ne.. Karın serrtleşmesi sancıysa o oluyor arada ama arada
Gerçek sancı gelince zaten anlıyormuşsun o yüzden çok takılmıyorum
Hayırlısı bakalım
Canım kasılma kanının sertleşip gevşemesi zaten diğerleri malum ağrılı sancı adı üstünde Zaten ki kasılmayla birlikte şu satten sonra ağrılı bişeyler olursa onlar da sancidir

Iyi aksamlar herkese sabah 5 gibi dogdu oglum cok sukur yanimda koynumda oglum.
Simdilik yatiyirum hastanede

O kadar mutluyum ki ogluma baktikca gozlerim doluyor. O kadar cok seviyorum ki allah isteyen herkese hayirlisiyla evlat nasip etsin
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canım normal doğum nasıl geçti kaç saat sürdü biraz detay verirmisin?

Geçmiş olsun. Aynı geniz akıntısı bizde de var malesef. On gün oldu hala geçmedi. Serum fizyoloji yapıp çekiyorum. Ara da balgam kusuyor ne kadar doluyorsa. Gece bizim de ayakta geçiyor. Üç saat uyanık durmayı başarıyor gece, uykusuzluktan kabus görmeye falan başladım

Z zeraseba karnı şiş mi senin bebişin de

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Ben anlamıyorum ki kasılma ne.. Karın serrtleşmesi sancıysa o oluyor arada ama arada
Gerçek sancı gelince zaten anlıyormuşsun o yüzden çok takılmıyorum
Hayırlısı bakalım
karnin sertleşmesi canim kasilma ağrılı da olabiliyo karnin alt kısmında veya belde . anlarsın tabi canm dogum sancısını ritmik zaten siddetleniyorda gittikce

Iyi aksamlar herkese sabah 5 gibi dogdu oglum cok sukur yanimda koynumda oglum.
Simdilik yatiyirum hastanede

O kadar mutluyum ki ogluma baktikca gozlerim doluyor. O kadar cok seviyorum ki allah isteyen herkese hayirlisiyla evlat nasip etsin
gözün aydin canm :) nasil geçti dogum ?

Yok öyle bişey farketmedim cnm. Bebeğin karnı mi şiş. Gazi vardır belki. Gaz için sab simplex yazdı doktor huysuz olunca veriyorum.

Dualarım seninle Allah yardımcın olsun

İyi dilekleriniz icin hepinize teşekkür ederim.
Açıkcası anlatıcaklarımdan etkilenmeyin lütfen ender yaşanan bir komplikasyonmus olurmu bana da diye getirmeyin aklınıza.

Salı sabahı doktor hazırlıklı gel demişti ama benim hiç sancım yoktu ve gece ağladım bile doktora söylücem hergün gider gelirim beni doğuma almasın diye şartladım. Kesin doğurmayacaktım. Sabah 8 buçukta gittik doktor direk dogumhaneye çıkarttı muayene etti parmak ucu açıklık ama umut var Esine kimliğini Ver yatışını yapsın dedi arkasına bakmadan gitti ben o planladığım hiç Birseyi söyleyemedim bile. Eşim yatış yaptı bana lavma yapıldı bide odaya plates topu verdiler saat 12 ye kadar odada kaldık eşimle ebelere doktor gelmeyecek mi bana sancı mı verilecek ben iyiyim nasıl doguracagım doktor beyin gücü ile mi beni dogurtacak diye söylenmeye basladım
12 buçuk gibi nst soktular beni 10 dk 6 tane 100 üzeri sancı ve düzenli Aralık. Ebe dedi kızım sen doguruyorsun bi Çatala çık bakalım bi baktı 5 6 cm açılma dedi. Ben odaya geçtim tekrar hep plates topu üzerinde idim ve hafif hafif agrılar dogru nefes ile öyle hafif atlattım ki. Tekrar muayene ettiler 7 8 cm dedi ebe. Doktor geldi kızım suyunu getirelim daha çabuk doğur dedi bebek asagıya hızla iner dedi. Tamam dedim suyu patlattı odaya geldim plates topuna yine çıktım bu kez yok dayanamıyorum dedim ayağa kalktım olmuyor yatağa yatım olmuyor ben dayanamıyorum ıkınma hissim var alın beni dedim çatala çıktım 2 ıkınmada kuzum kucagımdaydı. Kesi atmadı doktor ama koca kafalı kızım biraz yırtmıştı onları dikti doktor nerdeyse koşarak dogumhaneden çıkıyordum. Çıktım eşime sarıldım rüya değil demi çok kolay oldu doğdu kızımız gerçekten diyerek soktaydım mutluydum inanamıyordum bu kadar kolay olmasına.

Odaya geçtik 1 saat kadar geçti hala sancılarım devam ediyor sancı geliyor ardından bi kan boşalıyor akıyor içimden ve sonra sancı hafifliyor sürekli dedim benim içimden çok akıyor bi bakayım yatağa geçmiş mi? Çarşafı kaldırmam ile yatağın kan gölü olduğunu gördük hemşire çağırdık yatağı değişelim dediler ayağa bi kalktım kovalar dolusu kan boşaldı. Yatak perdeler duvarlar koltuklar hersey hersey kan kova kova kan ve durmuyor. Ben iyiyim iyiyim korkmayın derken bi anda kendimi kaybettim apar topar tekrar dogumhane narkoz veremiyorlar bi daha ayılamayacagım kan kaybı korkusu iğne yapıp uyusturamıyotlar rahim komple dağılmış iğne yapacak yer kalmamış hastayı kaybediyoruz nidalar eşliğinde biri bi bacağımdan iğne biri diğer bacağımdan biri 2. 3. Damar yollarını açıp serumlar takıyor biri ağzımdan ilaç biri popomdan. 3 ebe doktor rahimi toplayıp dikmeye çalışıyor canlı canlı kabus gibi canlı canlı bir ameliyat geçirdim. Biitiginde bende bitmiştim. 4 ünite kan nakli 5 6 serum verildi ama kendime gelemedim. Nabız tansiyon kan yükselemiyordu. Müsade altında gecemiz geçti. Şükür artık biraz daha iyiyim ama tehlike devam ediyor eğer ufacık bir sıkıntı okursa rahimi alacaklar. Hiç halim yok enerjim bitik az yürüsem dünya is yapmış gibi oluyorum. Ama geçecek bu risk 5 aya kadar devam ediyormuş. Tamamen geçti diyebilmek icin sebebi De vücûd Doğumun bittigini anlamıyormuş Doğum yapmaya devam ediyormuş.

Meryem ana otu suya koymuştuk dogum bitince çıkardık fakat ot kendi kendine hemen kapanması gerekirken kapanmadı 3 gün sonra kapandı sanırım gerçekten rahim toplanınca kapanıyor.

İşte böyle kolay bir Doğum ama zor bir operasyon ile geçti.

Su anda Doğum yaptıgım kilodayım hala çünkü verdikleri ilaçlar hamilelikte dahi olmadığı kadar çok ödem yaptı bir ayağım 3 ayağım kadar sislerimi atamıyorum zamanla atacağım kısmetse.

Allah şifa versin hem meleginize hem de size inşallah en kısa sürede huzurla meleginizi seversiniz
Gözün aydın.
Allah esirgesin, korusun seni de bebeğini de özser..sağ salim çıkarsınız inşallah hastaneden.
geçmiş olsun. gozun aydin canm. Allah yardimcin olsun. plesenta mi yapışıktı yoksa
Gözünaydın allah yardımcın olsun canım bir an önce toparlanirsin inş.
Neeeey nooldu ki yaa.. Anlat lütfen
Canım hem gözün aydın hem geçmiş olsun..  inşallah çabucak sağlığına kavuşursun..

Bende öyle tek taraflı bi acı yok, nedendir bilemedim:/ insan tecrübe etmeyince, kimse de bişey söylemeyince bilemiyor:///

Benim kuş da gece 2/3 gibi uyanıp mutlaka bir iki saat uyanık kalıyor
Kuzun da sen de bir an evvel iyileşirsiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…