2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Özür dilerim, amacım tedirgin etmek değildi. Söz konusu yiyen kadınlar, çok yemişler. Doktor tanısı değil ama annem ebelik yapmış ordan biliyor.

Allah yardımcınız olsun şükür en zorlu kısmını atlatmissiniz. Bundan sonraki süreçte kendinize çok dikkat edin . doktorunuz söylemiştir muhtemelen ama kabız olmamaya çalışın, kendinizi iyi hissetseniz bile sakın ev işi yapmayın . Sadece meleginize ve kendi sağlığınıza odaklanın. Hep güzel şeyler düşünün kendinizi strese sokmayın yeterince zor bi süreç yasamissinjz.

Offff çok zormuş. Geçmiş gitmiştir inşallah. Allah seni yavruna, ailene bağışlasın.

Keske almasaydm ya sagma makinesini.. Bende bundan alaydm pahali bisey mi

99 liraydi.Kargoyla 104 e geldi.Alip almamakta cok kararsiz kaldim.Nelere bu parayi verkiyoruz ya mantigiyla aldim.Ben sagma makinasini da kullaniyorum.Yok keske almasaydim deme.Sagma makinasinin yeri ayri.O da is goruyo.

Allah şifa versin . doğumun cok guzel geçmiş ama ki su durum gerçekten zor kendini yorma inslh birsey yaşanmaz birdaha böylece geçmiş gitmiş olsun. bebegin iyi şükür sende daha iyi olacaksın ❤

karnin sertleşmesi canim kasilma ağrılı da olabiliyo karnin alt kısmında veya belde . anlarsın tabi canm dogum sancısını ritmik zaten siddetleniyorda gittikce
Aynen kasılma var.. Özellikle akşamları oluyor çok.ama düzenli değil işte

Canım Yaaa çok çok geçmiş olsun..
Ya merak ettiğim niye böyle birşey olmuş? Neden rahim parçalanmış yani bi açıklama yapmadılar mı?
Neyse ki şuan iyiymişşin okurken benn gerildim strese girdim sen yaşamışsın bide..gelmiş geçmiş olsun... İnşallah hemencecik eski haline döner rahmin risk geçer.. ❤

Şunun şurasında doğum yapmayan kaç kişi kaldık acayip heycanlaniyorum ya. Zaten her geceli gündüzlü aşırı kasılıyo karnım .bazen nefes almakta zorlanıyorum.
22 dk sonra 5 gün kalıyo eşim de bizden uzakta olduğu için aşırı heycanli ve stresli günde üç kere iyi misiniz herşey yolunda mı diye soruyo

Cnm aventin kapak koruyucusu var bi denedim sonra kullanmamistim ama simdi tekrar deniyorum lansinoh ve garmastan da karistrp suruyorum yoksa dayanilck gibi degil bklm nasil geleck

dogum yapmayan cok az kişi kaldi sanirm. parmakları görelimde sayımız belli olsun

Vücut Doğumun bittigini anlamayıp doğuma devam ediyor. Rahim Doğum sırasında serbest kalıp içerdeki herseyi dışarı atmaya çalışırmış bebek su plesanta vs dogum birime kasılmalar olup toplanırmış bende o toplanma süreci başlamadı. Nadiren yaşanan şeylerden biri nedeni birçok şeyden olabilir iri bebek fazla su enfeksiyon uzun süren Doğum vs gibi bizde ne tetikledi bilmiyorum. Olacagı varmış diyelim.

Allah tez zamanda şifa versin. İnanılır gibi değil... Sağlık versin... Bebeğinizi size, sizi bebeginize bağışlasın. Belki Ekim annesi olurum diye bir girdim ve bu mesajı gördüm. Çok benzer bir duruma ilk oğlumda hastanede erken doğum riski ile yattigim sırada şahit olmuştum. 1 haftada hayatı normale dönmüştü sizin ne kadar oldu bilmiyorum ama inşallah en kısa zamanda toparlarsiniz.

Selam Ekim Anneleri
Ne kadar çok doğum olmuş... Hayırlı uğurlu sağlıklı uzun ömürlü evlatlar olsun sağlıkla birlikte geçirin inşallah omrunuzu.
Doğum yapmayanlara da sağlıklı güzel kavusmalar diliyorum.
Ben 2016 Kasım Annesiyim.
Allah nasip ederse 2019 Kasım annesi olacağım bir de. Şayet yavrum tahminlerde önce gelirse de Ekim annesi olurum

Rabbim sana sağlık sıhhat versin yavrunla güzel günleriniz olsun çok geçmiş olsun hemde gözünaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…