Allah yardimcimiz olsun kolaylikla dogurursun suan banada sanci girmeye basladi dk tutuyorum 5 6 dk ya giriyor ilk hafif adet agrisi gibi basladi siddeti artti sanirim nisanimda geldiKızlar doktora gittim hafif sancılar vardı açılma 2 cm dedi nst de sancılar 80i bile gördü. Ara ara geliyor sancı gelince baya zorluyor sonra geçiyor. Muane sonrası nişan geldi baya yoğun mukus kıvamında bir şey.
Eve git duş al dinlen akşam gel yatış yapalım bugün doğurursun 24 saati bulmaz dedi.
Eve geldim şimdi akşam 8 9 hastaneye gidiyoruz dua edin
Ay hadi hayırlısı olsunAllah yardimcimiz olsun kolaylikla dogurursun suan banada sanci girmeye basladi dk tutuyorum 5 6 dk ya giriyor ilk hafif adet agrisi gibi basladi siddeti artti sanirim nisanimda geldi
Allah yardımcın (yardımcımız) olsun kuzum bir avazda kurtarırsın inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar doktora gittim hafif sancılar vardı açılma 2 cm dedi nst de sancılar 80i bile gördü. Ara ara geliyor sancı gelince baya zorluyor sonra geçiyor. Muane sonrası nişan geldi baya yoğun mukus kıvamında bir şey.
Eve git duş al dinlen akşam gel yatış yapalım bugün doğurursun 24 saati bulmaz dedi.
Eve geldim şimdi akşam 8 9 hastaneye gidiyoruz dua edin
Gözünüz aydın canim. Sağlıkla büyütünSelam kızlar 8 Ekim 14:37 de normal Doğum ile Elif Nas’ımız dünyaya geldi. 39+4 günlükken.
Çok güzel ve değişik bir Doğum yaşadım totalde dayanılmaz 15 dk sancım oldu sonrası çataldaydım. Ondan öncekiler laylaylomdu. Fakat sonra bir sıkıntı oldu ve ölümden döndüm hayati tehlikem devam ediyordualarınızı esirgemeyin.
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsünKızlar ben dün 38+3 te doğum yaptımKızım dün saat 8:30 da 3 kilo 110 gr. 50 cm. dünyaya geldi Dünden beri rüyada gibiyim güzel kızım kollarımda... çok güzel emiyor , uyuyor şükürler olsun darısı tüm doğum bekleyenlerin başına
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsünIyi aksamlar herkese sabah 5 gibi dogdu oglum cok sukur yanimda koynumda oglum.
Simdilik yatiyirum hastanede
O kadar mutluyum ki ogluma baktikca gozlerim doluyor. O kadar cok seviyorum ki allah isteyen herkese hayirlisiyla evlat nasip etsin
Ben gebeligim boyunca tabak tabak yedimİlk defa duyuyorum. Çok bebek ölmüş bu yüzden derken doktor tanısı doğrultusunda mı söylüyorsunuz bunu? Beyaz üzümden öldü diye bir tanı mı var ? Eğer yoksa dayanağı olmayan şeyler yazmayın lütfen günlerdir yiyorum çok tedirgin ettiniz beni
Cok cok gecmis olsun. Allah acil şifalar versin canımİyi dilekleriniz icin hepinize teşekkür ederim.
Açıkcası anlatıcaklarımdan etkilenmeyin lütfen ender yaşanan bir komplikasyonmus olurmu bana da diye getirmeyin aklınıza.
Salı sabahı doktor hazırlıklı gel demişti ama benim hiç sancım yoktu ve gece ağladım bile doktora söylücem hergün gider gelirim beni doğuma almasın diye şartladım. Kesin doğurmayacaktım. Sabah 8 buçukta gittik doktor direk dogumhaneye çıkarttı muayene etti parmak ucu açıklık ama umut var Esine kimliğini Ver yatışını yapsın dedi arkasına bakmadan gitti ben o planladığım hiç Birseyi söyleyemedim bile. Eşim yatış yaptı bana lavma yapıldı bide odaya plates topu verdiler saat 12 ye kadar odada kaldık eşimle ebelere doktor gelmeyecek mi bana sancı mı verilecek ben iyiyim nasıl doguracagım doktor beyin gücü ile mi beni dogurtacak diye söylenmeye basladım
12 buçuk gibi nst soktular beni 10 dk 6 tane 100 üzeri sancı ve düzenli Aralık. Ebe dedi kızım sen doguruyorsun bi Çatala çık bakalım bi baktı 5 6 cm açılma dedi. Ben odaya geçtim tekrar hep plates topu üzerinde idim ve hafif hafif agrılar dogru nefes ile öyle hafif atlattım ki. Tekrar muayene ettiler 7 8 cm dedi ebe. Doktor geldi kızım suyunu getirelim daha çabuk doğur dedi bebek asagıya hızla iner dedi. Tamam dedim suyu patlattı odaya geldim plates topuna yine çıktım bu kez yok dayanamıyorum dedim ayağa kalktım olmuyor yatağa yatım olmuyor ben dayanamıyorum ıkınma hissim var alın beni dedim çatala çıktım 2 ıkınmada kuzum kucagımdaydı. Kesi atmadı doktor ama koca kafalı kızım biraz yırtmıştı onları dikti doktor nerdeyse koşarak dogumhaneden çıkıyordum. Çıktım eşime sarıldım rüya değil demi çok kolay oldu doğdu kızımız gerçekten diyerek soktaydım mutluydum inanamıyordum bu kadar kolay olmasına.
Odaya geçtik 1 saat kadar geçti hala sancılarım devam ediyor sancı geliyor ardından bi kan boşalıyor akıyor içimden ve sonra sancı hafifliyor sürekli dedim benim içimden çok akıyor bi bakayım yatağa geçmiş mi? Çarşafı kaldırmam ile yatağın kan gölü olduğunu gördük hemşire çağırdık yatağı değişelim dediler ayağa bi kalktım kovalar dolusu kan boşaldı. Yatak perdeler duvarlar koltuklar hersey hersey kan kova kova kan ve durmuyor. Ben iyiyim iyiyim korkmayın derken bi anda kendimi kaybettim apar topar tekrar dogumhane narkoz veremiyorlar bi daha ayılamayacagım kan kaybı korkusu iğne yapıp uyusturamıyotlar rahim komple dağılmış iğne yapacak yer kalmamış hastayı kaybediyoruz nidalar eşliğinde biri bi bacağımdan iğne biri diğer bacağımdan biri 2. 3. Damar yollarını açıp serumlar takıyor biri ağzımdan ilaç biri popomdan. 3 ebe doktor rahimi toplayıp dikmeye çalışıyor canlı canlı kabus gibi canlı canlı bir ameliyat geçirdim. Biitiginde bende bitmiştim. 4 ünite kan nakli 5 6 serum verildi ama kendime gelemedim. Nabız tansiyon kan yükselemiyordu. Müsade altında gecemiz geçti. Şükür artık biraz daha iyiyim ama tehlike devam ediyor eğer ufacık bir sıkıntı okursa rahimi alacaklar. Hiç halim yok enerjim bitik az yürüsem dünya is yapmış gibi oluyorum. Ama geçecek bu risk 5 aya kadar devam ediyormuş. Tamamen geçti diyebilmek icin sebebi De vücûd Doğumun bittigini anlamıyormuş Doğum yapmaya devam ediyormuş.
Meryem ana otu suya koymuştuk dogum bitince çıkardık fakat ot kendi kendine hemen kapanması gerekirken kapanmadı 3 gün sonra kapandı sanırım gerçekten rahim toplanınca kapanıyor.
İşte böyle kolay bir Doğum ama zor bir operasyon ile geçti.
Su anda Doğum yaptıgım kilodayım hala çünkü verdikleri ilaçlar hamilelikte dahi olmadığı kadar çok ödem yaptı bir ayağım 3 ayağım kadar sislerimi atamıyorum zamanla atacağım kısmetse.
hadi hayırlısıyla doğur canim. guzel gecsn doğumun insallahAllah yardimcimiz olsun kolaylikla dogurursun suan banada sanci girmeye basladi dk tutuyorum 5 6 dk ya giriyor ilk hafif adet agrisi gibi basladi siddeti artti sanirim nisanimda geldi
Allah tez zamanda şifa versin. İnanılır gibi değil... Sağlık versin... Bebeğinizi size, sizi bebeginize bağışlasın. Belki Ekim annesi olurum diye bir girdim ve bu mesajı gördüm. Çok benzer bir duruma ilk oğlumda hastanede erken doğum riski ile yattigim sırada şahit olmuştum. 1 haftada hayatı normale dönmüştü sizin ne kadar oldu bilmiyorum ama inşallah en kısa zamanda toparlarsiniz.
Canım çok teşekkürlerleslie34 senden haber bekliyordum, gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah
1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)
~Eylül Bebişlerimiz~
1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
9-81870719-Kız sezaryen(39+0,30 Eyl)
10-Gokdenizim-Kız sezaryen(37+5,30 Eyl)
11-Biberon2013-Kız sezaryen(38+2,28 Eyl)
12-Comalies-Kız sezaryen(30 Eyl)
~Ekim Bebişlerimiz ~
1-Chelzy-İkiz erkek sezaryen(36+2,01 Ekm)
2-Dilorin-Erkek sezaryen(38+3,02 Ekm)
3-Sumeyye5-Kız normal(38+5,02 Ekm)
4-Kelebeksi-Erkek sezaryen(40+,04 Ekm)
5-İsmihazan-Kız normal(39+3,04 Ekm)
6-Hilivingston-Kız normal(37+2,02 Ekm)
7-Hera01-Kız sezaryen(39+0,06 Ekm)
8-Fraeya-Erkek sezaryen(39+1,04 Ekm)
9-Sisko-Kız sezaryen(39+0,07 Ekm)
10-Ebruu05-Kız normal(36+6,Ssvd)
11-Xside-Erkek sezaryen(38+6,08 Ekm)
12-Autumn-Erkek normal(39+3,10 Ekm)
13-Refulin01-Erkek sezaryen(38+0,10 Ekm)
14-Berrin Yilmaz-Kız sezaryen(38+0,07 Ekm)
15-Miraclemiracle-Erkek sezaryen(38+3,09 Ekm)
16-Ozser0801-Kız normal(39+4,08 Ekm)
17-Leslie34-Kız sezaryen(38+3,10 Ekm)
Gözünüz aydın canim. Allah analı babalı büyütsünAkşam 20.00 de hastaneye geldik yatış yapıldı bebeğimiz 01.50 de normal doğdu çok şükür3750kg 53 cm doğdu, doktora göre kolay bir doğum oldu ama ben sonlara doğru tükendim...
bir kere kucağıma aldım yoğun bakıma aldılar doğumda çok yorulmuş solunum sıkıntısı olmuşşimdi odadayım dinleniyorum. Allah doğum bekleyen herkese yardım etsin inşallah
Gözün aydın dinlensin azcık hemen gelsin koynişe inşallah küçük beyAkşam 20.00 de hastaneye geldik yatış yapıldı bebeğimiz 01.50 de normal doğdu çok şükür3750kg 53 cm doğdu, doktora göre kolay bir doğum oldu ama ben sonlara doğru tükendim...
bir kere kucağıma aldım yoğun bakıma aldılar doğumda çok yorulmuş solunum sıkıntısı olmuşşimdi odadayım dinleniyorum. Allah doğum bekleyen herkese yardım etsin inşallah
Doktorum zaten dedi ki korse takarken sırt üstü yat sarkan göbeği yukarı cekip öyle korseyi bağla . Öyle yapıyorum bende. Ama hala arada acio. Sarkan göbek yaraya temas etmemesi lazımmış zaten. Terlemeye sebep olurmuş buda enfeksiyon a yaranın geç iylesmesine sebep olurmuş. Benm dikisin sol tarafı acio arada sağ tarafta bişey yok. Normal mi acaba
Yeni doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun . Bekleyen çok az kişi kaldı galiba. Bizim minik benden hastalık kaptı burnu tıkalı geniz akıntısı var. Bugün kontrole götürdük. Serumla burnunu açmaya çalışıyoruz. Bide sprey verdi doktor üç günlük. Sarılık yeni gecti çok şükür. İki hafta sürdü sarılığı. On günlükken sünnet yaptırdık. Bı problem yoktu biz öyle tercih ettik. Oldu bitti maşallah . Bizim minik her gece onikide uyaniyo ve sabah olmuş gibi davranıozamanla gece gündüzü ayırt eder inşallah . Sezeryan olanların çoğunda öksürük var sanırım. Ben sürekli ıhlamur kuşburnu çayı yapıp içiyorum. Bol bol su içiyorum. Birde süt olsun diye kayısı ve kuru üzüm hoşafı. Bizde böyle şimdilik. Çok yazamıyorum. Ama okuyorum fırsat buldukça
Iyi aksamlar herkese sabah 5 gibi dogdu oglum cok sukur yanimda koynumda oglum.
Simdilik yatiyirum hastanede
O kadar mutluyum ki ogluma baktikca gozlerim doluyor. O kadar cok seviyorum ki allah isteyen herkese hayirlisiyla evlat nasip etsin
Yok öyle bişey farketmedim cnm. Bebeğin karnı mi şiş. Gazi vardır belki. Gaz için sab simplex yazdı doktor huysuz olunca veriyorum.
İyi dilekleriniz icin hepinize teşekkür ederim.
Açıkcası anlatıcaklarımdan etkilenmeyin lütfen ender yaşanan bir komplikasyonmus olurmu bana da diye getirmeyin aklınıza.
Salı sabahı doktor hazırlıklı gel demişti ama benim hiç sancım yoktu ve gece ağladım bile doktora söylücem hergün gider gelirim beni doğuma almasın diye şartladım. Kesin doğurmayacaktım. Sabah 8 buçukta gittik doktor direk dogumhaneye çıkarttı muayene etti parmak ucu açıklık ama umut var Esine kimliğini Ver yatışını yapsın dedi arkasına bakmadan gitti ben o planladığım hiç Birseyi söyleyemedim bile. Eşim yatış yaptı bana lavma yapıldı bide odaya plates topu verdiler saat 12 ye kadar odada kaldık eşimle ebelere doktor gelmeyecek mi bana sancı mı verilecek ben iyiyim nasıl doguracagım doktor beyin gücü ile mi beni dogurtacak diye söylenmeye basladım
12 buçuk gibi nst soktular beni 10 dk 6 tane 100 üzeri sancı ve düzenli Aralık. Ebe dedi kızım sen doguruyorsun bi Çatala çık bakalım bi baktı 5 6 cm açılma dedi. Ben odaya geçtim tekrar hep plates topu üzerinde idim ve hafif hafif agrılar dogru nefes ile öyle hafif atlattım ki. Tekrar muayene ettiler 7 8 cm dedi ebe. Doktor geldi kızım suyunu getirelim daha çabuk doğur dedi bebek asagıya hızla iner dedi. Tamam dedim suyu patlattı odaya geldim plates topuna yine çıktım bu kez yok dayanamıyorum dedim ayağa kalktım olmuyor yatağa yatım olmuyor ben dayanamıyorum ıkınma hissim var alın beni dedim çatala çıktım 2 ıkınmada kuzum kucagımdaydı. Kesi atmadı doktor ama koca kafalı kızım biraz yırtmıştı onları dikti doktor nerdeyse koşarak dogumhaneden çıkıyordum. Çıktım eşime sarıldım rüya değil demi çok kolay oldu doğdu kızımız gerçekten diyerek soktaydım mutluydum inanamıyordum bu kadar kolay olmasına.
Odaya geçtik 1 saat kadar geçti hala sancılarım devam ediyor sancı geliyor ardından bi kan boşalıyor akıyor içimden ve sonra sancı hafifliyor sürekli dedim benim içimden çok akıyor bi bakayım yatağa geçmiş mi? Çarşafı kaldırmam ile yatağın kan gölü olduğunu gördük hemşire çağırdık yatağı değişelim dediler ayağa bi kalktım kovalar dolusu kan boşaldı. Yatak perdeler duvarlar koltuklar hersey hersey kan kova kova kan ve durmuyor. Ben iyiyim iyiyim korkmayın derken bi anda kendimi kaybettim apar topar tekrar dogumhane narkoz veremiyorlar bi daha ayılamayacagım kan kaybı korkusu iğne yapıp uyusturamıyotlar rahim komple dağılmış iğne yapacak yer kalmamış hastayı kaybediyoruz nidalar eşliğinde biri bi bacağımdan iğne biri diğer bacağımdan biri 2. 3. Damar yollarını açıp serumlar takıyor biri ağzımdan ilaç biri popomdan. 3 ebe doktor rahimi toplayıp dikmeye çalışıyor canlı canlı kabus gibi canlı canlı bir ameliyat geçirdim. Biitiginde bende bitmiştim. 4 ünite kan nakli 5 6 serum verildi ama kendime gelemedim. Nabız tansiyon kan yükselemiyordu. Müsade altında gecemiz geçti. Şükür artık biraz daha iyiyim ama tehlike devam ediyor eğer ufacık bir sıkıntı okursa rahimi alacaklar. Hiç halim yok enerjim bitik az yürüsem dünya is yapmış gibi oluyorum. Ama geçecek bu risk 5 aya kadar devam ediyormuş. Tamamen geçti diyebilmek icin sebebi De vücûd Doğumun bittigini anlamıyormuş Doğum yapmaya devam ediyormuş.
Meryem ana otu suya koymuştuk dogum bitince çıkardık fakat ot kendi kendine hemen kapanması gerekirken kapanmadı 3 gün sonra kapandı sanırım gerçekten rahim toplanınca kapanıyor.
İşte böyle kolay bir Doğum ama zor bir operasyon ile geçti.
Su anda Doğum yaptıgım kilodayım hala çünkü verdikleri ilaçlar hamilelikte dahi olmadığı kadar çok ödem yaptı bir ayağım 3 ayağım kadar sislerimi atamıyorum zamanla atacağım kısmetse.
Bu arada kızım 3700 gram 51 cm boy 37 cm bas cevresi ile dogdu
99 liraydi.Kargoyla 104 e geldi.Alip almamakta cok kararsiz kaldim.Nelere bu parayi verkiyoruz ya mantigiyla aldim.Ben sagma makinasini da kullaniyorum.Yok keske almasaydim deme.Sagma makinasinin yeri ayri.O da is goruyo.
Garmastan silinen bi krem mi ben siliyorum her emzirme sonrası ama gerek var mı? Alttan sayısı belli olmayan dikiş acısı. Üstten deligibi göğüs acısı götm basım bacaklarım yediğim iğnelerin aacısı valla hangisine yanayım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?