2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Allah yardimcimiz olsun kolaylikla dogurursun suan banada sanci girmeye basladi dk tutuyorum 5 6 dk ya giriyor ilk hafif adet agrisi gibi basladi siddeti artti sanirim nisanimda geldi

Allah yardımcın (yardımcımız) olsun kuzum bir avazda kurtarırsın inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

Gözünüz aydın canim. Sağlıkla büyütün
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün
Iyi aksamlar herkese sabah 5 gibi dogdu oglum cok sukur yanimda koynumda oglum.
Simdilik yatiyirum hastanede

O kadar mutluyum ki ogluma baktikca gozlerim doluyor. O kadar cok seviyorum ki allah isteyen herkese hayirlisiyla evlat nasip etsin
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün
Ben gebeligim boyunca tabak tabak yedim oyle birsey olsa doktor uyarmaz mi
Cok cok gecmis olsun. Allah acil şifalar versin canım

Allah yardimcimiz olsun kolaylikla dogurursun suan banada sanci girmeye basladi dk tutuyorum 5 6 dk ya giriyor ilk hafif adet agrisi gibi basladi siddeti artti sanirim nisanimda geldi
hadi hayırlısıyla doğur canim. guzel gecsn doğumun insallah

İnsallah benimde 1 haftada biter gider. Henüz 4 gün oldu halim canım hiç yok agrım çok geçecek geçecek diye gaz vere vere bugüne kadar yılmadan geldim. İnsallah bir haftada bende toplanırım. Teşekkürler

Canım çok teşekkürler

Akşam 20.00 de hastaneye geldik yatış yapıldı bebeğimiz 01.50 de normal doğdu çok şükür 3750kg 53 cm doğdu, doktora göre kolay bir doğum oldu ama ben sonlara doğru tükendim...
bir kere kucağıma aldım yoğun bakıma aldılar doğumda çok yorulmuş solunum sıkıntısı olmuş şimdi odadayım dinleniyorum. Allah doğum bekleyen herkese yardım etsin inşallah

Gözünüz aydın canim. Allah analı babalı büyütsün

Gözün aydın dinlensin azcık hemen gelsin koynişe inşallah küçük bey

~Ağustos Bebişlerimiz~

1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)

~Eylül Bebişlerimiz~

1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
9-81870719-Kız sezaryen(39+0,30 Eyl)
10-Gokdenizim-Kız sezaryen(37+5,30 Eyl)
11-Biberon2013-Kız sezaryen(38+2,28 Eyl)
12-Comalies-Kız sezaryen(30 Eyl)

~Ekim Bebişlerimiz~

1-Chelzy-İkiz erkek sezaryen(36+2,01 Ekm)
2-Dilorin-Erkek sezaryen(38+3,02 Ekm)
3-Sumeyye5-Kız normal(38+5,02 Ekm)
4-Kelebeksi-Erkek sezaryen(40+,04 Ekm)
5-İsmihazan-Kız normal(39+3,04 Ekm)
6-Hilivingston-Kız normal(37+2,02 Ekm)
7-Hera01-Kız sezaryen(39+0,06 Ekm)
8-Fraeya-Erkek sezaryen(39+1,04 Ekm)
9-Sisko-Kız sezaryen(39+0,07 Ekm)
10-Ebruu05-Kız normal(36+6,Ssvd)
11-Xside-Erkek sezaryen(38+6,08 Ekm)
12-Autumn-Erkek normal(39+3,10 Ekm)
13-Refulin01-Erkek sezaryen(38+0,10 Ekm)
14-Berrin Yilmaz-Kız sezaryen(38+0,07 Ekm)
15-Miraclemiracle-Erkek sezaryen(38+3,09 Ekm)
16-Ozser0801-Kız normal(39+4,08 Ekm)
17-Leslie34-Kız sezaryen(38+3,10 Ekm)
18-Umay-Erkek normal(39+5,11 Ekm)
19-_Tokyo_-Erkek normal(40+1,12 Ekm)

Ayniydi bendeki de.. Sırf bu sebeple korse takmadm ters bisey mi var acaba diye.. 30.gun kontrolunde doktor hicbi sorun olmadgni hatta korse tak diye soyleyince rahatladm.. Çok gec kaldm korse takmak için ama nasip ins düzelir.. Yamuna korse siparis verdim ins haftaya gelir bu arada o sol taraftaki acı veya agri neyse düğümlerden oluyomus.. Yani gectginin işareti

Yaa eymen de sanki hiriltili nefes alio gibi.. Sanki burnunda veya genzinde bi şey var nefea alirken hissediyorum.. Ins grip degildir ya.. Pzt saglik ocaginda sorcam insallah

Iyi aksamlar herkese sabah 5 gibi dogdu oglum cok sukur yanimda koynumda oglum.
Simdilik yatiyirum hastanede

O kadar mutluyum ki ogluma baktikca gozlerim doluyor. O kadar cok seviyorum ki allah isteyen herkese hayirlisiyla evlat nasip etsin

Bende fazilet hanım gibi bagirasim var.. 'anayım ben ana!' diye öyle güzel birsey.. Allah anali babali büyütsün canim

Ay inanamiyorum neler atlatmissin çok üzüldüm hemde şok oldum.. Sağlığına kavusman için dua edicem bisey sorcam vajinal varis yaşayan sen degil miydin? Onunla bi baglantisi mi var acaba bu yasadiklarinin?

99 liraydi.Kargoyla 104 e geldi.Alip almamakta cok kararsiz kaldim.Nelere bu parayi verkiyoruz ya mantigiyla aldim.Ben sagma makinasini da kullaniyorum.Yok keske almasaydim deme.Sagma makinasinin yeri ayri.O da is goruyo.

Bu ara çok açıldım da sonraki vakitlerde sikistiraym bunu ben yoksa kredi kartı alev alcak

Vıyy allah yardimcin olsun kendini bırakma gerçekten insan kendini kotuyum diye sartlarsa kötü oluyor.. Iyiyim iyi olcam diye düşün lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…