2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Maşallah allah anali babali büyütsün çabuk atlatr solunumu sıkıntı yapma.. Allah başka keder vermesin

Garmastandan sonra mutlaka temizle gogsunu.Birde icine 1 ampul e vitamini kir.Sadece garmastan surme.

Ay inanamiyorum neler atlatmissin çok üzüldüm hemde şok oldum.. Sağlığına kavusman için dua edicem bisey sorcam vajinal varis yaşayan sen degil miydin? Onunla bi baglantisi mi var acaba bu yasadiklarinin?

Evet bendim cnm ama doktor kesi atmadan Doğum yapmalıyız diyordu şükür öyle de oldu. Varis de korktuğumuz kesiydi yada en çok patlayacak damar idi. Ama bu yaşadığım bambaşka birsey. Damar patlaması yada kesi olmadı çünkü Doğum gayet başarılı idi.
Doktora normal Doğum ile ilgisi var mı sezeryan olsam da olur muydu dedim sezeryan olsan kurtaramazdık seni normal olduğun icin oradan oraya taşıdık açık olan vajina ağzı ile ameliyat ettik sezeryan da göbeğindeki dikişler patlardı taşıyamazdık seni vajinadan giremezdik müdahale etmek çok zor olurdu dedi. Yaşanacak ya işte yaşandı maalesef içimde hep bi kötü his vardı ama insan hissediyor

Garmastandan sonra mutlaka temizle gogsunu.Birde icine 1 ampul e vitamini kir.Sadece garmastan surme.

E vitaminim var başta onu sürüyordum ama iyice yara olunca e vitamini yetersiz kaldı diye garmastan geçmiştim karıştırayım o zaman ikisini ben sağol tavsiyen icin Arkadasım.

İkizler geldi mi bir araya

KIZLAR BENDE DOĞUM YAPTIM.... DÜN AKŞAM 6 'DA ACIL OLARAK ALINDIM ... bir önce ki sezaryan dikislerim acilmis spinale alındım hemen. Ilk ameliyatı genel 2. Ameliyatı spinal olacak arkadaşlar sakin korkmayın çok rahat ben hicbir şey hissetmedim ne çabuk bitti dedim hatta

Vajinal varis nasıl bisey bilmiyorum ama kesi atmasa da yirtildi ya ne biliyim etkilemiştir gibime geldi nedense.. Tabi doktor daha iyi bilir.. Evet kötü bisey olcani hissediyoran kesinlikle.. Anneme hep diodum.. Anne bu kadar kiloya ragmen hersey iyi gidio korkuyorum bisey olcak diye diodum erken dogum oldu işte devlet hastanesine gitmesem belki de kötü şeyler yasayacaktm.. Erdem hastanesi yatış bile vermedi bana çünkü.. Allah bildigi gibi yapsn onlari en son bir gunde 1 milyar verdim onlara.. O doktor beni mahvetti.. İşin ehli olduğunu dahi zannetmiyorum.. Çoğu şeyde devlette gittigin doktoe ne dedi diye soruyordu ordan anlamaliydm.. Tanidik dedim eve yakin dedim demeseymisim keske

Ay ins dedigin gibi olur.. Bende genel anestezi aldm simdi ilkinde.. Digerinde yine yaparlar mi bilmiyorm yine riskli gebelik kategorisinde olcam ama.. Diğer gebeligimde bebegimi cikinca kucagima almak istiyorm

10 12 dk aralığı sancılarda koyarız herlde bulursak inslh
10 dk bir olunca koyarız bence
Aynen canım sancılar 10 dakikaya düşünce açılmaya çalışıyor demektir o zaman koymak mantıklı sanırım felak nas ayetel kürsi yasin meryem sureleri okunuyor başka yazanlar da var ama önemli olan niyet tabi bir de tamamen açıldığında hastaneye gitmemiş olursak bir kaç yudum için diyen var bir zararı var mıdır acaba Dün kontrole gittim anam sancı 1 kere 100 vurdu nasıl terletti 1 kere 80 gördüm 1 kere de 60 falan 15 dakika civarı durdum doktor muayene etmeyeyim ağrı hissetmiyorsan fazla enfeksiyona sebep olmayalım dedi şuanlık iyi gidiyoruz iyi çalışmışsın aferim dedi devam hareketlere

Son düzenleme:
Allah yardimcimiz olsun kolaylikla dogurursun suan banada sanci girmeye basladi dk tutuyorum 5 6 dk ya giriyor ilk hafif adet agrisi gibi basladi siddeti artti sanirim nisanimda geldi
Allah kolaylık versin hem.meleginkzin hem sizin yardımcısı olsun inşallah
Gözün aydın valla böyle haberler aldıkça benim gözüm ayıyo saglikla büyüsün meleğin
Kızlar 2 gibi suyum geldi. Hastaneye geldik 2 cm açılmayla yatış verildi. Su gelince eve gönderilmiyormuş. Bişeyler yedim uzanıyorum şimdi hastane odasında. Dualarınızı eksik etmeyin nolur
Evet canım ebeler ve doktor da bana demişti suyun gelirse ya da kanama vs kesinlikle gel diye. Nişanda gonderiyolar eve ama mevzu su olunca kesinlikle yatış. Allah kolaylık versin inşallah sorunsuz kolay bi doğum olur . Stres yok ve nefes almayı unutma
Bu ara çok açıldım da sonraki vakitlerde sikistiraym bunu ben yoksa kredi kartı alev alcak
Valla bizimki alev aldı o yüzden çok uygun bişey olmadıkça almıyorum her şey pahalı gelmeye başladı

gözün aydin canm. :)

Kızlar 2 gibi suyum geldi. Hastaneye geldik 2 cm açılmayla yatış verildi. Su gelince eve gönderilmiyormuş. Bişeyler yedim uzanıyorum şimdi hastane odasında. Dualarınızı eksik etmeyin nolur
maşallah ekim analarına. hadi bakalm doğurmayan kalmasın:))) Allahim kolay kurtarsın canm inslh guzel gecer hersey

gözün aydin canm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…