2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ne güzel Doğum haberlerini alıyoruz teker teker herkese hayırlı uğurlu olsun. Rabbim analı babalı büyütsün. Dogum bekleyen arkadaslarıma da rabbim bi avazda kurtarmayı nasip etsin.
amin canm cok sagol :) bir heyecan geliyor millet doğurdukça .

iyi masallah iyi sende doğurursun bi haftaya oyle hissettm çalışmalara devam )

sanirm 20 ekim sonrası kaldi canm bize daha var

Bende sanırım devlet hastanesinde olsam kesin bu hayatta degildim diyorum o kanama da ebe doktor bulana kadar ben kan kaybından giderdim herhalde. Varis tetikledi mi bilmiyorıum ama doktor bu içerden gelen birsey dedi ödemlerim gitmeli artık bastıkça içinden su sallanıyor gibi bi histe yürüyorum hala

Ay her girişimde yeni bir doğum haberi maşallah maşallah Allahım bize de nasip et, ben de sanki burda haberci gibi bakiiim kendi doğumumu ne zaman haber etcem Berildamla hayırlı olsun

~Ağustos Bebişlerimiz~

1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)

~Eylül Bebişlerimiz~

1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
9-81870719-Kız sezaryen(39+0,30 Eyl)
10-Gokdenizim-Kız sezaryen(37+5,30 Eyl)
11-Biberon2013-Kız sezaryen(38+2,28 Eyl)
12-Comalies-Kız sezaryen(30 Eyl)

~Ekim Bebişlerimiz~

1-Chelzy-İkiz erkek sezaryen(36+2,01 Ekm)
2-Dilorin-Erkek sezaryen(38+3,02 Ekm)
3-Sumeyye5-Kız normal(38+5,02 Ekm)
4-Kelebeksi-Erkek sezaryen(40+,04 Ekm)
5-İsmihazan-Kız normal(39+3,04 Ekm)
6-Hilivingston-Kız normal(37+2,02 Ekm)
7-Hera01-Kız sezaryen(39+0,06 Ekm)
8-Fraeya-Erkek sezaryen(39+1,04 Ekm)
9-Sisko-Kız sezaryen(39+0,07 Ekm)
10-Ebruu05-Kız normal(36+6,Ssvd)
11-Xside-Erkek sezaryen(38+6,08 Ekm)
12-Autumn-Erkek normal(39+3,10 Ekm)
13-Refulin01-Erkek sezaryen(38+0,10 Ekm)
14-Berrin Yilmaz-Kız sezaryen(38+0,07 Ekm)
15-Miraclemiracle-Erkek sezaryen(38+3,09 Ekm)
16-Ozser0801-Kız normal(39+4,08 Ekm)
17-Leslie34-Kız sezaryen(38+3,10 Ekm)
18-Umay-Erkek normal(39+5,11 Ekm)
19-_Tokyo_-Erkek normal(40+1,12 Ekm)
20-Berildamla-Erkek sezaryen(37+4,11 Ekm)

Maşallah canım sağlıklıca gelir inşallah
Bence de gelir canım açıklık başlamış sağlıcakla gelsin inşallah
Doğuma yakın duygusallaşma ağlamalar olabiliyormuş canım heyecan stres ondan kaynaklanıyor
Bir kan tahlili yaptır derim canım kaşıntı normalde karaciğer enzimlerinden de oluyor ama sadece ayakta duymamıştım farklı olabilir
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünBebişin emdikçe gelecek panik yapma stres en büyük etken
Az kaldı canım hepsi belirti geliyorum diyor zaten minnak
Maşallah canım sinyalleri veriyor ama gelmez doktor az çok tahmin ediyordur çarşambaya az kaldı çok heyecanlı
Uğur'un 11 günlük saltanatı bitti Emreyi de eve getirdik bugun cok sukur.Insallah cok cabuk duzen oturturuz.
Oy maşallah canım sağlıcakla düzeni de sağlarsınız eminim
Oyy yerim ben onu boşuna tosuncuk olmamış süt vermeyince sinirleniyor Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün
Çok şeker bir model canım ağız tadıyla yemek nasip olsun inşallah
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün
Iyi aksamlar herkese sabah 5 gibi dogdu oglum cok sukur yanimda koynumda oglum.
Simdilik yatiyirum hastanede

O kadar mutluyum ki ogluma baktikca gozlerim doluyor. O kadar cok seviyorum ki allah isteyen herkese hayirlisiyla evlat nasip etsin
Canım öncelikle gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallahÇok çok geçmiş olsun bu durumu daha önce bir yerde duymuştum ama kulak arkası etmişim okuyunca yeniden şok oldum cidden yaşanan durumlardanİnşallah riski tamamen atlatırsın kendini yorma yanında yardımcın annen kayınvaliden vardır muhakkak Bir an meryem ana otunun etkisi olmaz herhalde dedim ama hemen sudan da çıkarmışsınız sanırım rahimin hala kendini doğumda zannetmesiyle alakalı
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünAmin inşallah canım benim Allah razı olsun
Kızlar 2 gibi suyum geldi. Hastaneye geldik 2 cm açılmayla yatış verildi. Su gelince eve gönderilmiyormuş. Bişeyler yedim uzanıyorum şimdi hastane odasında. Dualarınızı eksik etmeyin nolur
Dualarım seninle canım sağlıcakla bir avazda kucağına alırsın inşallah
37+4 geldi paşam 3.550 gram 52cm olarak darisi sizlere insallahhh teyzoslar
Maşallah canım çok da güzel gelişimi Amin inşallah yeriz o paşayı

iyi masallah iyi sende doğurursun bi haftaya oyle hissettm çalışmalara devam )
Doktor da bu hafta gelse harika olur diyor kadın beni 39a girmeden doğurtmaya çalışıyor Kız kardeşimin mevlütünü geçireyim aman hocam dedim2 gün ara verdim hareketlere bugün pilates bir de dışarıda işlerim var yürüyeceğim sadece

Doğurmayan bir kaç kişi kaldık sanırım Rabbim hepimizin sağlıklıca evladına kavuşmasını nasip etsin inşallah

Kızlar 2 gibi suyum geldi. Hastaneye geldik 2 cm açılmayla yatış verildi. Su gelince eve gönderilmiyormuş. Bişeyler yedim uzanıyorum şimdi hastane odasında. Dualarınızı eksik etmeyin nolur
Insallah bir avazda kurtulursun.
Gözünüz aydın,sağlıkla büyüsün. Dikislerin açıldığı nasıl anlaşıldı.

yeter canm günlük yapma bence zaten . cunku vücut cok yorulursa bu kez doguma enerji kalmaz arada dinlendir kendini :) yalniz hamile.acele eder de doktor da iştahlı senin

yeter canm günlük yapma bence zaten . cunku vücut cok yorulursa bu kez doguma enerji kalmaz arada dinlendir kendini :) yalniz hamile.acele eder de doktor da iştahlı senin
Anlamadım ki istediği ölçüler kilo durumda böyle olunca gelsin derdinde Kafası da bu hafta çok şükür haftasıyla dengelemiş daha da heyecanlı doktorla sevinç içindeyiz ayrılırken bu şekilde zaten bekletmeyecek gelecek diye gözlerinden ışık çıkıyorduÇok tatlı bilinçli bir kadın ama seviyorum kendisini

Ay kızlar demin farkettm eymeni emzirirken ayak tabanlarim yaniyor.. Sicak basiyor ayaklarima.. Internetten baktim menepoz döneminde olurmus.. Adet olamadgm için mi oluyo acaba
Canım çok normal . Hormonlar öyle doğurunca hemen duzelmiyo ki. Bi süre menepozlu takilicaz bol su iç canım. İnşallah çabuk geçer

cok gecmıs olsun cnm Allah bır daha yasatmasın

gozun aydın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…