- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
amin canm cok sagol :) bir heyecan geliyor millet doğurdukça .Ne güzel Doğum haberlerini alıyoruz teker teker herkese hayırlı uğurlu olsun. Rabbim analı babalı büyütsün. Dogum bekleyen arkadaslarıma da rabbim bi avazda kurtarmayı nasip etsin.
iyi masallah iyi sende doğurursun bi haftaya oyle hissettmAynen canım sancılar 10 dakikaya düşünce açılmaya çalışıyor demektir o zaman koymak mantıklı sanırım felak nas ayetel kürsi yasin meryem sureleri okunuyor başka yazanlar da var ama önemli olan niyet tabi bir de tamamen açıldığında hastaneye gitmemiş olursak bir kaç yudum için diyen var bir zararı var mıdır acabaDün kontrole gittim anam sancı 1 kere 100 vurdu nasıl terletti 1 kere 80 gördüm 1 kere de 60 falan 15 dakika civarı durdum doktor muayene etmeyeyim ağrı hissetmiyorsan fazla enfeksiyona sebep olmayalım dedi şuanlık iyi gidiyoruz iyi çalışmışsın aferim dedi devam hareketlere
Ya gurup o kadar heyecanlı oldu ki gece hep burdaydim resmen sızarak uyuya kalmışımsabah kalkar kalkmaz duamı ettim hemen guruba girdim
Vajinal varis nasıl bisey bilmiyorum ama kesi atmasa da yirtildi ya ne biliyim etkilemiştir gibime geldi nedense.. Tabi doktor daha iyi bilir.. Evet kötü bisey olcani hissediyoran kesinlikle.. Anneme hep diodum.. Anne bu kadar kiloya ragmen hersey iyi gidio korkuyorum bisey olcak diye diodum erken dogum oldu iştedevlet hastanesine gitmesem belki de kötü şeyler yasayacaktm.. Erdem hastanesi yatış bile vermedi bana çünkü.. Allah bildigi gibi yapsn onlari en son bir gunde 1 milyar verdim onlara.. O doktor beni mahvetti.. İşin ehli olduğunu dahi zannetmiyorum.. Çoğu şeyde devlette gittigin doktoe ne dedi diye soruyordu ordan anlamaliydm.. Tanidik dedim eve yakin dedim demeseymisim keske
Maşallah canım sağlıklıca gelir inşallahKızlar bugün kontrolümüz vardı.. Nstye de girdim sancı çıkmadığı tabii ki. 37+0ız bugün3400 olmuş kızım. Doktorum artık bekleyeceğiZ dedi.. Bekliyoruz bakalım gülce hanımın keyfi ne zaman gelicek diye
Bence de gelir canım açıklık başlamış sağlıcakla gelsin inşallahKizlar selam, şimdi kontrolden geldim doğum başlamış. 2 cm açıklık var. Eğer haftaya perşembeye kadar doğurmamış olursam hastaneye yatışım yapılacak sabah 7de, suni sancı vs başlayacak ama doktor en geç o tarihe kadar doğar dedi. Belliydi ama ben son birkaç gündür hem fiziki hem psikolojik olarak hiç iyi değilim. Bakalım neler olacak bekliyoruz.
Kızlar bana bi sınır stres halı çöktü birden bilmiyorum niye. Vücudum ağır geliyor artık ayaklarımın şişliği karnımdan dolayı hareket kısıtlığı ..39 olduk bugün hiç belirti yok doğum öncesi böyle sinir hali olur mu bilemedim daraldım hepten
Doğuma yakın duygusallaşma ağlamalar olabiliyormuş canım heyecan stres ondan kaynaklanıyorValla şimdi ağladım rahatladım biraz. Midem bulanıyor gibi afedersiniz ishal hali gerginlik regl öncesini yasıyorum böyle olurdum hep. Sonrada isyan ediyormuşum gibime geliyo kendime kızıyorum şimdi. Bide düşünüyorum suyum gelir mi sancim gelir mi bebek kafası aşağıda zaten neyi bekliyor doğmamış çocuğa tribe girdimFerahlık ver Allahım
Bir kan tahlili yaptır derim canım kaşıntı normalde karaciğer enzimlerinden de oluyor ama sadece ayakta duymamıştım farklı olabilirKızlar Bi akıl verin ayaklarım innanılmaz kaşınıyor ikisi de yara oldu kanadı bazı yerler, yarın sabah ilk iş sağlık ocağına gidip tam kan tahlili yaptırmak, yarın doktor kontrolü de var ona da gösteririm. İki gündür devam ediyorr ama dayanılacak gibi bir kaşıntı değil neden böyle olmuş olabilir.?????
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar doğum yaptım ama bebeğim yoğun bakımda ameliyatta nefes alamadığı için direk yoğun bakıma aldılar beslenemiyor sadece serum veriyorlar. Sütümde yok sürekli pompayla deniyorum gelmiyor beslenmeye geçiyoruz, derlerse hazır olsun istiyorum sütümüz ne yapıcam şaştım.
Az kaldı canım hepsi belirti geliyorum diyor zaten minnakSu saat oldu uyuyamadim. Regl agrilari arada karin sertlesmeleri derken en son dayanamadim tuvalet ihtiyaci da geldi dedim doguruyorum herhalde. Hala regl ahrilarim var ama cok duzenli degil gibi. Bekliyorum. Gidip sezaryene alin diyebilirim o derece
Maşallah canım sinyalleri veriyor ama gelmez doktor az çok tahmin ediyordur çarşambaya az kaldı çok heyecanlıBende şimdi son kontrolden çıktım. 3129gr olmuş. 50cm boyu. Herseyi normal dedi. Suyum falan iyi. 2 kere nts ye girdim. Birinde 85 digerinde 92 gördüm sancıyı. Hatta hissetim öyle baktim makineye 92 deadet ağrısı gibi bir ağrıydı. Doktor önemsemedi bile. Carsamba günü sabah 7 de yatış yapıyorum. 8-8 buçuk gibi doguma gireceğim. Erken gelmezse
Oy maşallah canım sağlıcakla düzeni de sağlarsınız eminimUğur'un 11 günlük saltanatı bittiEmreyi de eve getirdik bugun cok sukur.Insallah cok cabuk duzen oturturuz.
Oyy yerim ben onu boşuna tosuncuk olmamış süt vermeyince sinirleniyorSalı kontrolde bebegımın suyu azaldığı ıcın bu carsamba spınal sezaryan oldum... Ameliyatta tansiyon çok düştü çok nefessiz kalıp panık oldum.. Daha önce Kı dogumlardan kalma bahırsak yapışıklıği sorununu cözdu drum. Acı hıssetmedım ama tüm cekiştirmelerı hareketleri fark ettim. Şu anda o kadar agrı kesıcileri vurmalarına ragmen ağrım çok. Yuruttuler ama dogrulmak tam bır işkence.. 9 ekimde dogdu meleğim.. Çişini çok gec yaptı. Pipide yapısıklık var ürolojı Dru oynatıp genişletti. Çişini yaptı 3 ay sonra sünnet olacak. Yenıdogan sünneti ben yapmam dedı. Bebegın daha karacı ger bobrek sistem tam oturmadan sünnet yapıyorlar sünnet sonrası ilaç kullanmak gerekiyor. Mınnacık bebege olacak vermeye gerek yok dedi. Uyumayan bir bebek. Gece sabah kadar gözleri fıldır fıldır. Durumun tahmını dogru cıktı 4100 gram tosuncuk. Süt gıtmeyınce sınırlenıyor, el parmak ne varsa emıyor.
Çok şeker bir model canım ağız tadıyla yemek nasip olsun inşallah
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar ben dün 38+3 te doğum yaptımKızım dün saat 8:30 da 3 kilo 110 gr. 50 cm. dünyaya geldi Dünden beri rüyada gibiyim güzel kızım kollarımda... çok güzel emiyor , uyuyor şükürler olsun darısı tüm doğum bekleyenlerin başına
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünIyi aksamlar herkese sabah 5 gibi dogdu oglum cok sukur yanimda koynumda oglum.
Simdilik yatiyirum hastanede
O kadar mutluyum ki ogluma baktikca gozlerim doluyor. O kadar cok seviyorum ki allah isteyen herkese hayirlisiyla evlat nasip etsin
Canım öncelikle gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallahİyi dilekleriniz icin hepinize teşekkür ederim.
Açıkcası anlatıcaklarımdan etkilenmeyin lütfen ender yaşanan bir komplikasyonmus olurmu bana da diye getirmeyin aklınıza.
Salı sabahı doktor hazırlıklı gel demişti ama benim hiç sancım yoktu ve gece ağladım bile doktora söylücem hergün gider gelirim beni doğuma almasın diye şartladım. Kesin doğurmayacaktım. Sabah 8 buçukta gittik doktor direk dogumhaneye çıkarttı muayene etti parmak ucu açıklık ama umut var Esine kimliğini Ver yatışını yapsın dedi arkasına bakmadan gitti ben o planladığım hiç Birseyi söyleyemedim bile. Eşim yatış yaptı bana lavma yapıldı bide odaya plates topu verdiler saat 12 ye kadar odada kaldık eşimle ebelere doktor gelmeyecek mi bana sancı mı verilecek ben iyiyim nasıl doguracagım doktor beyin gücü ile mi beni dogurtacak diye söylenmeye basladım
12 buçuk gibi nst soktular beni 10 dk 6 tane 100 üzeri sancı ve düzenli Aralık. Ebe dedi kızım sen doguruyorsun bi Çatala çık bakalım bi baktı 5 6 cm açılma dedi. Ben odaya geçtim tekrar hep plates topu üzerinde idim ve hafif hafif agrılar dogru nefes ile öyle hafif atlattım ki. Tekrar muayene ettiler 7 8 cm dedi ebe. Doktor geldi kızım suyunu getirelim daha çabuk doğur dedi bebek asagıya hızla iner dedi. Tamam dedim suyu patlattı odaya geldim plates topuna yine çıktım bu kez yok dayanamıyorum dedim ayağa kalktım olmuyor yatağa yatım olmuyor ben dayanamıyorum ıkınma hissim var alın beni dedim çatala çıktım 2 ıkınmada kuzum kucagımdaydı. Kesi atmadı doktor ama koca kafalı kızım biraz yırtmıştı onları dikti doktor nerdeyse koşarak dogumhaneden çıkıyordum. Çıktım eşime sarıldım rüya değil demi çok kolay oldu doğdu kızımız gerçekten diyerek soktaydım mutluydum inanamıyordum bu kadar kolay olmasına.
Odaya geçtik 1 saat kadar geçti hala sancılarım devam ediyor sancı geliyor ardından bi kan boşalıyor akıyor içimden ve sonra sancı hafifliyor sürekli dedim benim içimden çok akıyor bi bakayım yatağa geçmiş mi? Çarşafı kaldırmam ile yatağın kan gölü olduğunu gördük hemşire çağırdık yatağı değişelim dediler ayağa bi kalktım kovalar dolusu kan boşaldı. Yatak perdeler duvarlar koltuklar hersey hersey kan kova kova kan ve durmuyor. Ben iyiyim iyiyim korkmayın derken bi anda kendimi kaybettim apar topar tekrar dogumhane narkoz veremiyorlar bi daha ayılamayacagım kan kaybı korkusu iğne yapıp uyusturamıyotlar rahim komple dağılmış iğne yapacak yer kalmamış hastayı kaybediyoruz nidalar eşliğinde biri bi bacağımdan iğne biri diğer bacağımdan biri 2. 3. Damar yollarını açıp serumlar takıyor biri ağzımdan ilaç biri popomdan. 3 ebe doktor rahimi toplayıp dikmeye çalışıyor canlı canlı kabus gibi canlı canlı bir ameliyat geçirdim. Biitiginde bende bitmiştim. 4 ünite kan nakli 5 6 serum verildi ama kendime gelemedim. Nabız tansiyon kan yükselemiyordu. Müsade altında gecemiz geçti. Şükür artık biraz daha iyiyim ama tehlike devam ediyor eğer ufacık bir sıkıntı okursa rahimi alacaklar. Hiç halim yok enerjim bitik az yürüsem dünya is yapmış gibi oluyorum. Ama geçecek bu risk 5 aya kadar devam ediyormuş. Tamamen geçti diyebilmek icin sebebi De vücûd Doğumun bittigini anlamıyormuş Doğum yapmaya devam ediyormuş.
Meryem ana otu suya koymuştuk dogum bitince çıkardık fakat ot kendi kendine hemen kapanması gerekirken kapanmadı 3 gün sonra kapandı sanırım gerçekten rahim toplanınca kapanıyor.
İşte böyle kolay bir Doğum ama zor bir operasyon ile geçti.
Su anda Doğum yaptıgım kilodayım hala çünkü verdikleri ilaçlar hamilelikte dahi olmadığı kadar çok ödem yaptı bir ayağım 3 ayağım kadar sislerimi atamıyorum zamanla atacağım kısmetse.
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünAkşam 20.00 de hastaneye geldik yatış yapıldı bebeğimiz 01.50 de normal doğdu çok şükür3750kg 53 cm doğdu, doktora göre kolay bir doğum oldu ama ben sonlara doğru tükendim...
bir kere kucağıma aldım yoğun bakıma aldılar doğumda çok yorulmuş solunum sıkıntısı olmuşşimdi odadayım dinleniyorum. Allah doğum bekleyen herkese yardım etsin inşallah
Dualarım seninle canım sağlıcakla bir avazda kucağına alırsın inşallahKızlar 2 gibi suyum geldi. Hastaneye geldik 2 cm açılmayla yatış verildi. Su gelince eve gönderilmiyormuş. Bişeyler yedim uzanıyorum şimdi hastane odasında. Dualarınızı eksik etmeyin nolur
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünKIZLAR BENDE DOĞUM YAPTIM.... DÜN AKŞAM 6 'DA ACIL OLARAK ALINDIM ... bir önce ki sezaryan dikislerim acilmis spinale alındım hemen. Ilk ameliyatı genel 2. Ameliyatı spinal olacak arkadaşlar sakin korkmayın çok rahat ben hicbir şey hissetmedim ne çabuk bitti dedim hatta
Maşallah canım çok da güzel gelişimi37+4 geldi paşam 3.550 gram 52cm olarak darisi sizlere insallahhh teyzoslar
Doktor da bu hafta gelse harika olur diyor kadın beni 39a girmeden doğurtmaya çalışıyoriyi masallah iyi sende doğurursun bi haftaya oyle hissettmçalışmalara devam )
Doğurmayan bir kaç kişi kaldık sanırımAy her girişimde yeni bir doğum haberi maşallah maşallah Allahım bize de nasip et, ben de sanki burda haberci gibi bakiiim kendi doğumumu ne zaman haber etcemBerildamla hayırlı olsun
~Ağustos Bebişlerimiz~
1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)
~Eylül Bebişlerimiz~
1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
9-81870719-Kız sezaryen(39+0,30 Eyl)
10-Gokdenizim-Kız sezaryen(37+5,30 Eyl)
11-Biberon2013-Kız sezaryen(38+2,28 Eyl)
12-Comalies-Kız sezaryen(30 Eyl)
~Ekim Bebişlerimiz ~
1-Chelzy-İkiz erkek sezaryen(36+2,01 Ekm)
2-Dilorin-Erkek sezaryen(38+3,02 Ekm)
3-Sumeyye5-Kız normal(38+5,02 Ekm)
4-Kelebeksi-Erkek sezaryen(40+,04 Ekm)
5-İsmihazan-Kız normal(39+3,04 Ekm)
6-Hilivingston-Kız normal(37+2,02 Ekm)
7-Hera01-Kız sezaryen(39+0,06 Ekm)
8-Fraeya-Erkek sezaryen(39+1,04 Ekm)
9-Sisko-Kız sezaryen(39+0,07 Ekm)
10-Ebruu05-Kız normal(36+6,Ssvd)
11-Xside-Erkek sezaryen(38+6,08 Ekm)
12-Autumn-Erkek normal(39+3,10 Ekm)
13-Refulin01-Erkek sezaryen(38+0,10 Ekm)
14-Berrin Yilmaz-Kız sezaryen(38+0,07 Ekm)
15-Miraclemiracle-Erkek sezaryen(38+3,09 Ekm)
16-Ozser0801-Kız normal(39+4,08 Ekm)
17-Leslie34-Kız sezaryen(38+3,10 Ekm)
18-Umay-Erkek normal(39+5,11 Ekm)
19-_Tokyo_-Erkek normal(40+1,12 Ekm)
20-Berildamla-Erkek sezaryen(37+4,11 Ekm)
Regli etkiliyordur canım lohusa döneminde de gayet ateş basması normal benceAy kızlar demin farkettm eymeni emzirirken ayak tabanlarim yaniyor.. Sicak basiyor ayaklarima.. Internetten baktim menepoz döneminde olurmus.. Adet olamadgm için mi oluyo acaba
Insallah bir avazda kurtulursun.Kızlar 2 gibi suyum geldi. Hastaneye geldik 2 cm açılmayla yatış verildi. Su gelince eve gönderilmiyormuş. Bişeyler yedim uzanıyorum şimdi hastane odasında. Dualarınızı eksik etmeyin nolur
Gözünüz aydın,sağlıkla büyüsün. Dikislerin açıldığı nasıl anlaşıldı.KIZLAR BENDE DOĞUM YAPTIM.... DÜN AKŞAM 6 'DA ACIL OLARAK ALINDIM ... bir önce ki sezaryan dikislerim acilmis spinale alındım hemen. Ilk ameliyatı genel 2. Ameliyatı spinal olacak arkadaşlar sakin korkmayın çok rahat ben hicbir şey hissetmedim ne çabuk bitti dedim hatta
yeter canm günlük yapma bence zaten . cunku vücut cok yorulursa bu kez doguma enerji kalmaz arada dinlendir kendini :) yalniz hamile.acele eder de doktor da iştahlı seninDoktor da bu hafta gelse harika olur diyor kadın beni 39a girmeden doğurtmaya çalışıyorKız kardeşimin mevlütünü geçireyim aman hocam dedim 2 gün ara verdim hareketlere bugün pilates bir de dışarıda işlerim var yürüyeceğim sadece
Anlamadım ki istediği ölçüler kilo durumda böyle olunca gelsin derdindeyeter canm günlük yapma bence zaten . cunku vücut cok yorulursa bu kez doguma enerji kalmaz arada dinlendir kendini :) yalniz hamile.acele eder de doktor da iştahlı senin
NaptınızzzKızlar 2 gibi suyum geldi. Hastaneye geldik 2 cm açılmayla yatış verildi. Su gelince eve gönderilmiyormuş. Bişeyler yedim uzanıyorum şimdi hastane odasında. Dualarınızı eksik etmeyin nolur
Canım çok normal . Hormonlar öyle doğurunca hemen duzelmiyo ki. Bi süre menepozlu takilicazAy kızlar demin farkettm eymeni emzirirken ayak tabanlarim yaniyor.. Sicak basiyor ayaklarima.. Internetten baktim menepoz döneminde olurmus.. Adet olamadgm için mi oluyo acaba
cok gecmıs olsun cnm Allah bır daha yasatmasınİyi dilekleriniz icin hepinize teşekkür ederim.
Açıkcası anlatıcaklarımdan etkilenmeyin lütfen ender yaşanan bir komplikasyonmus olurmu bana da diye getirmeyin aklınıza.
Salı sabahı doktor hazırlıklı gel demişti ama benim hiç sancım yoktu ve gece ağladım bile doktora söylücem hergün gider gelirim beni doğuma almasın diye şartladım. Kesin doğurmayacaktım. Sabah 8 buçukta gittik doktor direk dogumhaneye çıkarttı muayene etti parmak ucu açıklık ama umut var Esine kimliğini Ver yatışını yapsın dedi arkasına bakmadan gitti ben o planladığım hiç Birseyi söyleyemedim bile. Eşim yatış yaptı bana lavma yapıldı bide odaya plates topu verdiler saat 12 ye kadar odada kaldık eşimle ebelere doktor gelmeyecek mi bana sancı mı verilecek ben iyiyim nasıl doguracagım doktor beyin gücü ile mi beni dogurtacak diye söylenmeye basladım
12 buçuk gibi nst soktular beni 10 dk 6 tane 100 üzeri sancı ve düzenli Aralık. Ebe dedi kızım sen doguruyorsun bi Çatala çık bakalım bi baktı 5 6 cm açılma dedi. Ben odaya geçtim tekrar hep plates topu üzerinde idim ve hafif hafif agrılar dogru nefes ile öyle hafif atlattım ki. Tekrar muayene ettiler 7 8 cm dedi ebe. Doktor geldi kızım suyunu getirelim daha çabuk doğur dedi bebek asagıya hızla iner dedi. Tamam dedim suyu patlattı odaya geldim plates topuna yine çıktım bu kez yok dayanamıyorum dedim ayağa kalktım olmuyor yatağa yatım olmuyor ben dayanamıyorum ıkınma hissim var alın beni dedim çatala çıktım 2 ıkınmada kuzum kucagımdaydı. Kesi atmadı doktor ama koca kafalı kızım biraz yırtmıştı onları dikti doktor nerdeyse koşarak dogumhaneden çıkıyordum. Çıktım eşime sarıldım rüya değil demi çok kolay oldu doğdu kızımız gerçekten diyerek soktaydım mutluydum inanamıyordum bu kadar kolay olmasına.
Odaya geçtik 1 saat kadar geçti hala sancılarım devam ediyor sancı geliyor ardından bi kan boşalıyor akıyor içimden ve sonra sancı hafifliyor sürekli dedim benim içimden çok akıyor bi bakayım yatağa geçmiş mi? Çarşafı kaldırmam ile yatağın kan gölü olduğunu gördük hemşire çağırdık yatağı değişelim dediler ayağa bi kalktım kovalar dolusu kan boşaldı. Yatak perdeler duvarlar koltuklar hersey hersey kan kova kova kan ve durmuyor. Ben iyiyim iyiyim korkmayın derken bi anda kendimi kaybettim apar topar tekrar dogumhane narkoz veremiyorlar bi daha ayılamayacagım kan kaybı korkusu iğne yapıp uyusturamıyotlar rahim komple dağılmış iğne yapacak yer kalmamış hastayı kaybediyoruz nidalar eşliğinde biri bi bacağımdan iğne biri diğer bacağımdan biri 2. 3. Damar yollarını açıp serumlar takıyor biri ağzımdan ilaç biri popomdan. 3 ebe doktor rahimi toplayıp dikmeye çalışıyor canlı canlı kabus gibi canlı canlı bir ameliyat geçirdim. Biitiginde bende bitmiştim. 4 ünite kan nakli 5 6 serum verildi ama kendime gelemedim. Nabız tansiyon kan yükselemiyordu. Müsade altında gecemiz geçti. Şükür artık biraz daha iyiyim ama tehlike devam ediyor eğer ufacık bir sıkıntı okursa rahimi alacaklar. Hiç halim yok enerjim bitik az yürüsem dünya is yapmış gibi oluyorum. Ama geçecek bu risk 5 aya kadar devam ediyormuş. Tamamen geçti diyebilmek icin sebebi De vücûd Doğumun bittigini anlamıyormuş Doğum yapmaya devam ediyormuş.
Meryem ana otu suya koymuştuk dogum bitince çıkardık fakat ot kendi kendine hemen kapanması gerekirken kapanmadı 3 gün sonra kapandı sanırım gerçekten rahim toplanınca kapanıyor.
İşte böyle kolay bir Doğum ama zor bir operasyon ile geçti.
Su anda Doğum yaptıgım kilodayım hala çünkü verdikleri ilaçlar hamilelikte dahi olmadığı kadar çok ödem yaptı bir ayağım 3 ayağım kadar sislerimi atamıyorum zamanla atacağım kısmetse.
gozun aydın cnmAkşam 20.00 de hastaneye geldik yatış yapıldı bebeğimiz 01.50 de normal doğdu çok şükür3750kg 53 cm doğdu, doktora göre kolay bir doğum oldu ama ben sonlara doğru tükendim...
bir kere kucağıma aldım yoğun bakıma aldılar doğumda çok yorulmuş solunum sıkıntısı olmuşşimdi odadayım dinleniyorum. Allah doğum bekleyen herkese yardım etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?