2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sabah 8de nişan dedikleri geldi sanırım kizlar bana da.38+1im bugün.Geceden belime giren ağrı dışında,ki şuan o yok.Gayet nornalim şimdi ben.Hic çatı muaeyenesi de olmamıştım.Birazdan doktora gidicem..
Git canım inşallah sağlıklıca kucağına almak nasip olur hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarım seninle Nişan kardeşimde de 2 gün önceden geldi sonraki gün başlamıştı sancıları çok heyecanlı bazen uzunda sürebiliyor tabi kişiye göre

Anladım canım. Çok şükür geçti dikkat edersin sende inşallah risk tekrarlamaz

Sabah 8de nişan dedikleri geldi sanırım kizlar bana da.38+1im bugün.Geceden belime giren ağrı dışında,ki şuan o yok.Gayet nornalim şimdi ben.Hic çatı muaeyenesi de olmamıştım.Birazdan doktora gidicem..

Anam bi tane daha yolda haberlerini bekliyoruz

Gözünaydın canım inşallah hemencecik toparlanır da gelir annesinin yanına

Gözünaydın canım
Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bekletmeden gelsin insalh minigin doktor hasta uyumu cok önemli:)

Ay inşallah cnm. Sen tak korseni. Bol su iç faydası olur mutlaka

Gözünüz aydın

H E hic sesin çıkmıyor canm dogum mu yaptın yoksa?
Ahhh ahhh nerde
Sancım bile yok sanırım benim kız büyüyene kadar içerde kalıcak
Dün randevumuz vardı kanala girmek üzere , suyu plasentası iyi ve aşırı harkeetli .
Harektli oldugu için nst ye bile bağlamadı doktorum
Kilosu 3300 boyu 51 cm olmus maşallah
Geçen hafta vajınal muayene olmustum orda normal doğuma uygunsun demişti .
14. Gün süre verdi 14 gün içinde gelmezse suni deneriz dedi
Bende dünden beri abandım harkeetlere gelsin diye sizleri hep okuyorum . Doğum yaparsam inşallah haber veriirm

Maşallah:) sevindim canim iyi olmanıza gelir insallah 14 gün içinde. bnm de aman aman bi sancim yok ya ufak tefek kasilmalar aslinda hareketleri hafifledi eskisi kadr cok etmiyor o kadr hayırlısıyla gelsin inslh bebeklerimiz

Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün minişko

Ya kızlar benim kafa gitti.. Süt artsin diye soranlara demek aklima hic gelmedi.. Bana eymenin doktoru süt arttirici damla verdi.. Ismi 'bestlak' iceriginde c vitamini ve bazi bitkisel karisimlar var galiba.. Bana pek etki etmedi ama kullanmak isteyen olursa deneyin derim

Maşallah:) sevindim canim iyi olmanıza gelir insallah 14 gün içinde. bnm de aman aman bi sancim yok ya ufak tefek kasilmalar aslinda hareketleri hafifledi eskisi kadr cok etmiyor o kadr hayırlısıyla gelsin inslh bebeklerimiz
Amin canım aminnn Sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…