Her türlü ufak ağrıyı ulen yoksa geliyor mu diye heycanla bekleme durumlarıNapıyonuz doğuramayanlar bi ben kaldım sanırım 40 ları deviren
Ay evet o benden öndeydi naptı acabaBirmucize20192024 napti acaba ? o sanirm 41 olmuştu en son bildiğim kadarıyla. yokmu senin belirti faln
Hakkaten tek tek doğum haberlerini almak çok heyecanlıymış yaa Allah hepimize kolaylık versin yolun sonuna geldikHer türlü ufak ağrıyı ulen yoksa geliyor mu diye heycanla bekleme durumlarıemin adımlarla 39u devirip takibinizdeyim
Evet günde 2 3 doğum oluyorHakkaten tek tek doğum haberlerini almak çok heyecanlıymış yaa Allah hepimize kolaylık versin yolun sonuna geldik
Canım ben daha doğurmadım ama araştırıyorum şimdiden sabahta karşıma bu çıktı ekran görüntüsü aldım belki işine yararKizlar dogum yapanlara hayirli olsun. Allah anali babali buyutsun. Bu gogus yaralari acisi nasil gececek
Amin valla burda her okuduğumda kendim doğurmuş gibi içim yumuşacık oluyo hevesleniyorum hepimizinki sağlıkla doğsun büyüsün, büyütebilelim inşallahHakkaten tek tek doğum haberlerini almak çok heyecanlıymış yaa Allah hepimize kolaylık versin yolun sonuna geldik
Canım bende varımNe kadar çok doğum oldu, tek tek alıntılayamadım arkadaşlar Allah analı babalı sağlıcakla büyütmenizi nasip etsin. @OZSER0801 çok geçmiş olsun, inşallah hemen toparlarsın.
Doğum yapmayan ben ve bir ekim sonu grubu kaldık galiba
Oyy senin minnak yerinden epey memnun galibaCanım bende varımgelmiyor benimkide 42 doğru yol alıyoruz sabah doktorum aradı pazartesi hazırlıklı gel suni ile başlakıcaz aklım sende dedi umarım kendi sancılarım gelir
Birde beennnnNapıyonuz doğuramayanlar bi ben kaldım sanırım 40 ları deviren
Amin canım cümlemiz için inşallahBekletmeden gelsin insalh minigindoktor hasta uyumu cok önemli:)
Dun gece saat 4 civarinda normal dogumla kizim dunyaya geldi cok sukur ikimizde iyiyiz.kasilma esnasinda mutlaka sicak suya girin cok rahatlatiyor ve evde agrinizi cekin. Cok korktugum catim dar diye ama agriyla genisledi sanirim cok zorlanmadim
Sağlıcakla gelsin minnakın canım maşallah gelişimi de çok iyiAhhh ahhh nerde
Sancım bile yok sanırım benim kız büyüyene kadar içerde kalıcak
Dün randevumuz vardı kanala girmek üzere , suyu plasentası iyi ve aşırı harkeetli .
Harektli oldugu için nst ye bile bağlamadı doktorum
Kilosu 3300 boyu 51 cm olmus maşallah
Geçen hafta vajınal muayene olmustum orda normal doğuma uygunsun demişti .
14. Gün süre verdi 14 gün içinde gelmezse suni deneriz dedi
Bende dünden beri abandım harkeetlere gelsin diye sizleri hep okuyorum . Doğum yaparsam inşallah haber veriirm ♥
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünDun gece saat 4 civarinda normal dogumla kizim dunyaya geldi cok sukur ikimizde iyiyiz.kasilma esnasinda mutlaka sicak suya girin cok rahatlatiyor ve evde agrinizi cekin. Cok korktugum catim dar diye ama agriyla genisledi sanirim cok zorlanmadim
Terlemek şart değil ki bi yanımız yancak bi yanımız doncak bi süre normal insan moduna gecemicezHadi terlesem filan anlicam.. Ayak tabanlarimin yanmasi tuhaf
Benim 39+3 son 4 günNapıyonuz doğuramayanlar bi ben kaldım sanırım 40 ları deviren
Dun gece saat 4 civarinda normal dogumla kizim dunyaya geldi cok sukur ikimizde iyiyiz.kasilma esnasinda mutlaka sicak suya girin cok rahatlatiyor ve evde agrinizi cekin. Cok korktugum catim dar diye ama agriyla genisledi sanirim cok zorlanmadim
Yaaa bak demek ki çatır çutur doğurabiyoruz ah bu doktorlar kafa kurcalamasaDun gece saat 4 civarinda normal dogumla kizim dunyaya geldi cok sukur ikimizde iyiyiz.kasilma esnasinda mutlaka sicak suya girin cok rahatlatiyor ve evde agrinizi cekin. Cok korktugum catim dar diye ama agriyla genisledi sanirim cok zorlanmadim
hala 2 cm deyim sancılar düzenli ama araları açık. Daha sık gelmesi lazım sanırım açılma olması için. BekliyorumNaptınızzz
Gözün aydın canımDun gece saat 4 civarinda normal dogumla kizim dunyaya geldi cok sukur ikimizde iyiyiz.kasilma esnasinda mutlaka sicak suya girin cok rahatlatiyor ve evde agrinizi cekin. Cok korktugum catim dar diye ama agriyla genisledi sanirim cok zorlanmadim
Cok sukur cok guzel bi duygu Allah im isteyen herkese nasip etsin..4 kere boynuna kordon dolanmis yavruma cok korktum cok Allah tan birsey olmadiŞimdi anneliğin keyfi başlasın misler gibi kokusu ortalığı kaplamıştır
Hala bi belirti yok canım pazartesi suni veririz dedi doktorum umarım kalmaz gelir sancılarımBirmucize20192024 napti acaba ? o sanirm 41 olmuştu en son bildiğim kadarıyla. yokmu senin belirti faln
Yapıyorum canım inan aklına ne geliyosa yapıyorul hiç bi belirti yok özel çaylar bile deniyorum bugun bi tane daha çay yapıcam bakalım İnşallah bişeyleri tetiklerOyy senin minnak yerinden epey memnun galibaKızların yaptığı hareketleri, göğüs uçlarını uyarmayı vs deniyor musun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?