2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar dogum yapanlara hayirli olsun. Allah anali babali buyutsun. Bu gogus yaralari acisi nasil gececek
Canım ben daha doğurmadım ama araştırıyorum şimdiden sabahta karşıma bu çıktı ekran görüntüsü aldım belki işine yarar

Eklentiler

• Screenshot_20191012-122835_Instagram.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 59
Hakkaten tek tek doğum haberlerini almak çok heyecanlıymış yaa Allah hepimize kolaylık versin yolun sonuna geldik
Amin valla burda her okuduğumda kendim doğurmuş gibi içim yumuşacık oluyo hevesleniyorum hepimizinki sağlıkla doğsun büyüsün, büyütebilelim inşallah

Canım bende varım gelmiyor benimkide 42 doğru yol alıyoruz sabah doktorum aradı pazartesi hazırlıklı gel suni ile başlakıcaz aklım sende dedi umarım kendi sancılarım gelir

Canım bende varım gelmiyor benimkide 42 doğru yol alıyoruz sabah doktorum aradı pazartesi hazırlıklı gel suni ile başlakıcaz aklım sende dedi umarım kendi sancılarım gelir
Oyy senin minnak yerinden epey memnun galiba Kızların yaptığı hareketleri, göğüs uçlarını uyarmayı vs deniyor musun canım?

Dun gece saat 4 civarinda normal dogumla kizim dunyaya geldi cok sukur ikimizde iyiyiz.kasilma esnasinda mutlaka sicak suya girin cok rahatlatiyor ve evde agrinizi cekin. Cok korktugum catim dar diye ama agriyla genisledi sanirim cok zorlanmadim

Sağlıcakla gelsin minnakın canım maşallah gelişimi de çok iyi Hareketlere devam çok işe yarıyor
Dun gece saat 4 civarinda normal dogumla kizim dunyaya geldi cok sukur ikimizde iyiyiz.kasilma esnasinda mutlaka sicak suya girin cok rahatlatiyor ve evde agrinizi cekin. Cok korktugum catim dar diye ama agriyla genisledi sanirim cok zorlanmadim
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün Sancı sırasında açılıyormuş derler demek ki öyle oldu ne güzel

Hadi terlesem filan anlicam.. Ayak tabanlarimin yanmasi tuhaf
Terlemek şart değil ki bi yanımız yancak bi yanımız doncak bi süre normal insan moduna gecemicez annem menepoz döneminde sinirliydi ben o ara annem napsa hep menepozdan bunlar derdim gülerdik falan . Şimdi devran dönüyo
Napıyonuz doğuramayanlar bi ben kaldım sanırım 40 ları deviren
Benim 39+3 son 4 gün
Dün çekirdek citlerken çöp tabağını gobegimin üzerine koymuştum öyle bi totoladı ki tabak devrildi etraf çöp oldu. Herkes bana bakiyo ve ben " ben yapmadım" dedim
Yaramazlıklara şimdiden başladı paşam ama henüz gelmeye niyetli değil

Şimdi anneliğin keyfi başlasın misler gibi kokusu ortalığı kaplamıştır

Yaaa bak demek ki çatır çutur doğurabiyoruz ah bu doktorlar kafa kurcalamasa çok sevindim hayırlı olsun bebişin bol emişmeli günler

~Ağustos Bebişlerimiz~

1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)

~Eylül Bebişlerimiz~

1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
9-81870719-Kız sezaryen(39+0,30 Eyl)
10-Gokdenizim-Kız sezaryen(37+5,30 Eyl)
11-Biberon2013-Kız sezaryen(38+2,28 Eyl)
12-Comalies-Kız sezaryen(30 Eyl)

~Ekim Bebişlerimiz~

1-Chelzy-İkiz erkek sezaryen(36+2,01 Ekm)
2-Dilorin-Erkek sezaryen(38+3,02 Ekm)
3-Sumeyye5-Kız normal(38+5,02 Ekm)
4-Kelebeksi-Erkek sezaryen(40+,04 Ekm)
5-İsmihazan-Kız normal(39+3,04 Ekm)
6-Hilivingston-Kız normal(37+2,02 Ekm)
7-Hera01-Kız sezaryen(39+0,06 Ekm)
8-Fraeya-Erkek sezaryen(39+1,04 Ekm)
9-Sisko-Kız sezaryen(39+0,07 Ekm)
10-Ebruu05-Kız normal(36+6,Ssvd)
11-Xside-Erkek sezaryen(38+6,08 Ekm)
12-Autumn-Erkek normal(39+3,10 Ekm)
13-Refulin01-Erkek sezaryen(38+0,10 Ekm)
14-Berrin Yilmaz-Kız sezaryen(38+0,07 Ekm)
15-Miraclemiracle-Erkek sezaryen(38+3,09 Ekm)
16-Ozser0801-Kız normal(39+4,08 Ekm)
17-Leslie34-Kız sezaryen(38+3,10 Ekm)
18-Umay-Erkek normal(39+5,11 Ekm)
19-_Tokyo_-Erkek normal(40+1,12 Ekm)
20-Berildamla-Erkek sezaryen(37+4,11 Ekm)
21-Lavanta89-Kız normal(40+,12 Ekm)

hala 2 cm deyim sancılar düzenli ama araları açık. Daha sık gelmesi lazım sanırım açılma olması için. Bekliyorum
Gözün aydın canım analı babalı sağlıklı büyüsün. benim de dün suyum geldiği için mecburen yatış yapıldı açıklığım 2 cm nst de 90 sancı görüyorum ama aralarının daha sık olması lazımmış. Sancılar artsın diye bekliyorum. Suni verilmedi henüz kendi sancımı bekliyoruz.

Oyy senin minnak yerinden epey memnun galiba Kızların yaptığı hareketleri, göğüs uçlarını uyarmayı vs deniyor musun canım?
Yapıyorum canım inan aklına ne geliyosa yapıyorul hiç bi belirti yok özel çaylar bile deniyorum bugun bi tane daha çay yapıcam bakalım İnşallah bişeyleri tetikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…