2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ay hadi her şey yolunda gitsin inşallah

Birde beennnn şaka falan bi yana ben iyice stres oldum gelsin artık bide dün hastalandım grip oldum iyice takattim kalmadı
Kuzum senin doktorda çok bekletmiş en geç 41 e kadar bekleniyo daha olmaz dedi benim doktor,kendiliğimden sancım gelmezse banada suni sancı vericek hafta içi rabbim yardımcımız olsun bekledik bekledik sonu iyi olur inşallah

Hahhhaha alemsin ya ben yapmadım diyo du bakalım doğsun biraz topatlansın da sen ozaman gör yaramazlığı bunlar iyi günlerin (günlerimiz)

Canım doktor bebeğin suyu iyi plesenta iyi durumda dedi nts iyi çıkınca bekleyelim dedi başka bi doktora daha gitmiştim 15 ekime kadar bekleyelim demişti iki doktor aynı şeyi söyleyince bekledim bende ama çok yıpratıcı süreç. Umarım beklediğimize değer

Allah analı babalı büyütsün ❤

Dun gece saat 4 civarinda normal dogumla kizim dunyaya geldi cok sukur ikimizde iyiyiz.kasilma esnasinda mutlaka sicak suya girin cok rahatlatiyor ve evde agrinizi cekin. Cok korktugum catim dar diye ama agriyla genisledi sanirim cok zorlanmadim

Allah anali babali büyütsün normal dogumlari duydukca seviniyorum.. Masallah hepinize

Hala bi belirti yok canım pazartesi suni veririz dedi doktorum umarım kalmaz gelir sancılarım sen nasılsın ??
gelir insallah . ilişki deniyormusunuz? bnm ilk.dogumu tetiklemişti hep o gelir aklima iyiym bnde şükür kk ya odaklandm bu günlerde doğuran suyu gelen nişanı gelen heyecanlaniyoruz bizder kasilmalar VAR bide sabah hep karnim taş gbi uyanıyorum gecede oyle bildiğin taşa donunmuşsun yani ama ağrıyok iste bni rahatsız etmiyor

Sertlik bende de var hatta bel ağrısı da var ama belden çıkıp kasıklara bi gelemedi o ağrı

Kızlar bunca doğum haberinin doğum heyecanlarının ve gelmek bilmeyen dogumlarin arasina çomak sokaraktan bisey daniscam size yarın oglumla bi arkadaşa gitcez.. Ilk defa bi davete gitcem oglusumla neyse ben simdi eymene mama veriyorum ya orada mama hazirlama derdiyle ugrasmak istemiyorum.. Biberona hazırlayıp gotursem bozulur mu? Yani ılık suyla hazırlıyorum ama gidene kadar bile bozulur avr yakasina geccez.. Aptamilin toz premature manasını kullanıyorum.. Bilenler nasil muhafaza etcemi anlatsin please yada baska her turlu fikre açığım bu konuda

İnşallah canım seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz belki bi anda sancın gelir ve hastaneye gidersin Olmazsada öyle yada böyle bu hafta içi doğurucaz rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah kolay doğum yaparız

Amin canım cümlemiz için inşallah Gerçekten önemli hastaneyi bıraktım sırf doktorum kendi kliniğine geçti diye insan son ay kimseye güvenemez çünkü
dogumuma kim girecek bellisiz inslh iyi bi insan denk gelir :) bni birazda o stres ediyor mesela

Dun gece saat 4 civarinda normal dogumla kizim dunyaya geldi cok sukur ikimizde iyiyiz.kasilma esnasinda mutlaka sicak suya girin cok rahatlatiyor ve evde agrinizi cekin. Cok korktugum catim dar diye ama agriyla genisledi sanirim cok zorlanmadim
boşuna strese soktular seni . cok şükür almışsın bebeğini kucağına gozun aydin

kendini sıcak tut canm . duş imkanım varsaduşa gir inslh olur acilman:)

Canım biberon boyutunda termostat var onlardan al hazırlayıp kapağını kapatınca hiç bişey olmaz . Sadece biberona doldurursun. O yüzden normalden bir tık daha sıcak koyman lazım ama bence termosuna sıcak suyu koy orda mamanı hazırla. Bu normal bi durum alışmak lazım buna . Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…