- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim dogdugu ilk gun kustu, evde de ogurdu ama kusmadi hic, 2gunluk zatenSıkmayın canınızı. Hemen toparlar inşallah Onların bebiş çok kusuyordu. Sizde oldu mu bu belirti.
Yok canım hiç izlemedim şimdi izliyeyim ama sürekli aynı saatlerde oluyor belli saatleri var. İlaç kullanıyor musun peki?
Yok yok bizim hormonlar giremedi devreye. Bebeler gelmeyi düşünmüyor keyifleri yerinde. Benim oğlan dayanamiyor beni de o geriyor.Bende geriliyorum valla 41e kadr beklerim demesi biraz rahatlattı 40da suni verir diye korkuyordum. gergindim . gece sancim oluyor aha geliyor diyorum sonra geçiyor sabah cok iyiym dedm doktora . sancin şiddetli gelse bir dogum başlar hemen dedi. hormonlarım devreye girmiyor demekki bir turlu![]()
Doktora gitmeden önce süt biriktir. Çünkü 3 4 sütü sağıp atacaksın. Göğüsleri tamamen doldurup sağıp atıyorsun sütü. Sonra tekrar emzirmeye başlıyorsun.Kizlar,emzirirken dişçiye gidilir mi ? Dolgu falan olucak gibi.Hamilelikteki gibi gidilmez mi yoksa?
Doktora gitmeden önce süt biriktir. Çünkü 3 4 sütü sağıp atacaksın. Göğüsleri tamamen doldurup sağıp atıyorsun sütü. Sonra tekrar emzirmeye başlıyorsun.
gelsin artik mi diyor yoksaYok yok bizim hormonlar giremedi devreye. Bebeler gelmeyi düşünmüyor keyifleri yerinde. Benim oğlan dayanamiyor beni de o geriyor.
Canım ishal olması için anne sütü alırken, içinde hiç puturcuk olmaması gerekiyor. Hani sulu değil de su . Bezin üzerinde kalıntı hiç olmuyor ve çok sık yapıyor çok yapıyor. Sen bol bol emzir her zamankinden daha çok emzir. Değildir inşallah.Gitmem lazim yoksa zonklayacak.
Bir de ishali nasil ayirt edebiliriz ? Sanki sulu gibi kakasi kucugun.Rengi sari ama sulu gibi![]()
Sürekli huysuzgelsin artik mi diyor yoksaelbet gelecekler orda kalamazlar
![]()
Benimde ayniValla bende fışkırma yok fışkırtabilen varsa tebrik ederimdurduk yere damla damla da gelmiyor sıktırınca az az akıyo
Bunlar canim. Bende alacam yarin. Bakalim damlanin faydasi olacakmiCanım paylayırsan çok güzel olur benim hala sütüm yokgünde sadece 20 cc geliyor
![]()
35. Haftadan beri sancim vardi. Ama bu kıstas degil. Hicbir sanci gormeden son anda sancilari baslayip da doguma gidenler de var.Ya peki 3 gün kalan kadar sancinfalan gelir miydi benim şuan hiç bişeyim yok güçlü bi kasılma olmadığı için açılmada olmamış dedi doktor sıfır şancı çıktı benim cnn yavrum inat biraz galiba ama.bi konuşayım belki ikna olurhiç belirti vermiyor şimdi kafasını ittirmek dışında
anlıyorum işimiz zor bizimki anlamıyor daha cok sadece karnıma burda bebek var diyor o kadrSürekli huysuz
Her an kardeşi gelecek sanıyor. Hircinlasiyor. Gelmeyince kızıyor. Gelmesinden korkuyor. Gelince ne olacak endişesi var....
Erkek canımanlıyorum işimiz zor bizimki anlamıyor daha cok sadece karnıma burda bebek var diyor o kadrsenin bebegin cinsiyet ney canm ?
Canım ishal olması için anne sütü alırken, içinde hiç puturcuk olmaması gerekiyor. Hani sulu değil de su . Bezin üzerinde kalıntı hiç olmuyor ve çok sık yapıyor çok yapıyor. Sen bol bol emzir her zamankinden daha çok emzir. Değildir inşallah.
Herkes erkek gec gelir diyip duruyorErkek canım
İki erkek olacaklar kısmetse
Ay hiç sancıca yok ya benim sonun suniye gidiyor heralde inşallah 31 inde tam gelir sancıca bebekte:)35. Haftadan beri sancim vardi. Ama bu kıstas degil. Hicbir sanci gormeden son anda sancilari baslayip da doguma gidenler de var.
VeOo onun keyfine biraksam yaka iğnesi gibi.inatla yatagina koyuyorum agliyor alip meme veriyorum uyuyor geri koyuyorum bu böyle 6-7 tur oluyor.sirt bel ağrılarım basladi.memeyi cekmiyor ama kokunda uyumak istiyor.o emme isteği değil senden ayrilmamak isteği
7 gune kadar normal dedi bizim doktor cnm bizimde ayni durumda suanKızlar bişey soracagım size. 13 günlük oldu kızım.önceden kakasını günde 3 kere filan yapıyordu. Dünden beri 28 saat oldu hala yapmadı. Doktora yazdım 1 çk z.yağı içir dedi. Normal mi ya bu durum? Anne sütü ve mama yiyor. Kabız mı oldu şimdi çok panik oldum