2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bol baglayinca oluodu bizde şimdi olmuo . Biraz sıkı bagla. Mahalle bebek sesi özlemiştir boşver

Allah sağlıkla hayırlısını nasip etsin ben hep öyle dua ettim çok şükür 4dikişim var bazen onlar zorluyor yoksa hiç Doğum yapmış gibi değilim hemencik ayaklandım hiç yatmadım
cok şükür canm bnde yatmamıştım ilk dogumda bu kez nasıl olur bilmiyorm 39+4 ve bn artik stres olmaya basladim sancilar var bir türlü siddetlenmiyor. ananas yedim bugunde ki asla sevmem onu bile yaptm

Bu birkac kere bizdedd oldu ilk ter sandim ee tek taraflımi terledi dedim sonra anladim ki çiş .pipiyi aşağı indirip alt bağlamak lazim birde bel kismi biraz sıkmalı.o zamanda bezin lastiği iz yapıyor.2 bezde de aynı seyi yaşadım bezde sorun yoktur diye düşünüyorum.

Kızlar bebekleri nasil giydiriyorsunuz.
Ben incemi giydiriyorum acaba
Üstüne;Uzun kollu çıtçıtlı badi ve 5 li setin uzun kollu üstü.
Altına: ayağına 1 cift genelde polar gibi olan çorap ve ayakli alt.ince battaniye ile sıkı olmayan kundak yapıyoruz birde.

Ya yanlardan tam bağlamada sorun oluyor ya da bez küçük geliyor.
Bez büyük de,sanirim baglamayi beceremiyorum. Durmuyor ki surekli agliyor.
Ben alta uzun kollu citcitli badi,alttan patikli pijama ve corap uzerine 5 li setin uzun kollu ustu ve alttini giydiriyorum. Penye yada pazen battaniyeye sariyorum. Ben daha dogal gaz yakmıyorum uyurkende uzerine polar battaniye ortuyorum.

Alta iki kat giydiriyorsun . bende çıkıp kilotlu corapmi alsam diye düşünüyorum.kizda kullanmistim bacaklari hep sıcacıktı.erkek sıcağı sevmez diyorlar ama usutmekten korkuyorum.dogalgazi bende acmadim daha evlerde soğumaya başladı aslında.

Ilk bir hafta benim dikisler de ayniydi. Saga sola sallanarak yuruyordum dik duramıyordum. Hic gecmeyecek sandım bi anda agri sizi kesildi

Bak arkadaş işi çözmüştü ilişki tetikliyor denesen mi
gercekten en iyi tetikleyici o denedigim evvelsi gun olmustu ve gece tam 3 saat 5 dk bir adet sancisiyla birlikte kasilmalar oldu ama bi turlu bir tik daha siddetlenmedi demekki rahim daha hazir degil diyorum . gece de yatılı misafirim vardi olamadı malesef

Misafir de umduğunu bulamasın işimiz gücümüz var kardeşim

rahimde kasilma yapıyormuş. tetikliyor diyor herkes internette de kivi mango hurma ve ananas yenmeli yaziyorda. hurma ananas yiyorm etkisi yok suan olan sancıyı bile artırmıyor.
Aaaa tamam hemen başlıyorum hurma mango ananas kivi squat başka ne yapayım?
Benim hastane taşınıyor. Yarın başlarım bunları yapmaya. :))

Sevi bebe bir urun çıkarmış. Çorap gibi birsey alttan giydirmek için. Ondan alıp denemeyi düşünüyorum. Resim atiyorum incele istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…