2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Alta kısa kollu zıbın. Üstüne hastane çıkışı alt, üst. Onun üstüne de tulum giydiriyor. Uyanınca da yelek giydiriyorum. Bizim kalorifer yanıyor

Aaaa tamam hemen başlıyorum hurma mango ananas kivi squat başka ne yapayım?
Benim hastane taşınıyor. Yarın başlarım bunları yapmaya. :))
ne zamana taşınacak.? merdiven cik in yürü bol bol. bide bn ilişki sonrası dusun altında duruyorm baya bi belime tutuyorum sıcak sıcak başlar belki dogumu diye

Bebek çatıya yerleşmiş dedğii doktor 2.5 cm açılma varmış muayenede nişanım geldi kızlar doğum tetikledi galiba dibe kadar soktu özür dilerim
hadi hayirlisi canm insalah doğurursun bir avazda. nisan gelince ilişkiye girilse sorun olurmu acaba olmazsa dene derim başlar dogumun bence. bnmde nisanım gelsinnn yaaa

ne zamana taşınacak.? merdiven cik in yürü bol bol. bide bn ilişki sonrası dusun altında duruyorm baya bi belime tutuyorum sıcak sıcak başlar belki dogumu diye
Bende o ihtimal yok canım
Hastane geçen perşembe başladı tasinmaya. Doğumhane ve ameliyathane taşınıyor doktorum en azından çarşambaya kadar doğurma araya tatil falan giriyor ancak çarşamba hastane düzene girer dedi

hadi hayirlisi canm insalah doğurursun bir avazda. nisan gelince ilişkiye girilse sorun olurmu acaba olmazsa dene derim başlar dogumun bence. bnmde nisanım gelsinnn yaaa
Nişan gelince bebek artık enfeksiyondan falan korunmasız hale geliyor. Risk olur bence nisandan sonra sakıncalı. Çünkü ilk doğumda doğum asistanı bana eğer nişan gelirse temizliğine ekstra dikkat et, demişti.

hayirlisi bakalm en doğru zamanı onlar bilir ne zaman gelirlerse

dogru dur canim . ama bellide olmuyor bazen zararlıdır diye düşünüyoruz doktorlar iyi olur diyor su saatten sonra enfeksiyon olsan daha risk tabi bisi de yapamazsın sonucta .

Aynı dert bende de var şimdi aşıya götürdüm geldim uyuttum yatırdım ağladı kucağımda uyuyor bırakamıyorum

Kızlar kızım 32 günlük oldu çok şükür herşeyi iyi gidiyor bende bugün kontrole gittim doktor artık spor yapmaya başlaya bilirsin mekik de çek dedi ama ben biraz endiseliyim sezeryanla doğum yapmıştım dikişlerime birşey olur mu Sizler ne durumdasınız?

O
oku birisinin veya senin nazarin degmistr
Bi de kundaklayip yatr ki cocuk elinden kolundan korkup uyanmasin

Picama yi mutlaka iki kat giydiriyorum ben çok gazi var zaten. Üstüne yarm kollu zıbın üstüne takımın üstü. Kucağıma alırken battaniyeye sarmazsam yelek giydiriyorum bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…