- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Evet yüzüstü, koltuk da normal otururken, yüzüstü bacaklarının üstüne. Bacağını da çok hafiften salla, karnına masaj gibi oluyorYuzustu yatirnayi mi diyorsun ? Tam olaeak nasil bu anlamadim
Emzirme yastigi almistim iyi ki almisim hicbir yerim agirmadan cok rahat emziriyorum. Ilk basta normal yastikla denedim ı ıı emzirme yastiginin yerini tutmadi
NormalSiizn de bebekleriniz uykudayken bir anda korkuyormuş gibi tepki veriyor mu?
Derin derin kısa kısa nefes alıp veriyor ellerini Bi anda irkilmiş gibi kaldırıyor
Korkmuş giibiiii
Normal
Cnm her bebekte olur
O yuzden bebekleri kundak yaparlar
Rüya görüyorlar. Arada bizimde oluyor. Birseyler gordugu belli bir bakiyorum korkmus aglamakli bir bakiyorum gülümsüyor.Bende kundak yapıyorum ama bu iki gündür çoğaldı sanki uykuda korkuyor, geçen gün derin uykudan uyandı Bi anda bu şekilde
Nefes alıp veriyor hızlı hızlıellerini kaldırıyor Bi anda sürekli Nas Felak ayetel kürsi okudum
Ben bi memeyi emziriyorum sonra 5-10 dk göğsümde midesine tam tutmasını bekliyorum alt değiştiriyorum hem karnı tok olunca çok ağlamıyo da . sonra diğer memeye.Emdikten 10 dk sonra uyuyakalıyor sonra uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor, yatırıyorum 10 15 dk sonra uyanıyor yine meme istiyor.
Diğer memeye gelince 10 dk yine uyku...
Memede uyuyunca diğer memeye geçmek için ne yapıyorsunuz???
Bu gece hep böyleydi, artık karnı doysun diye Bi ara 50 cc mama içirdimmm
Canım çok çok geçmiş olsun. Sıcak duş , ve goguslerini yağla sağlam masaj yap ama biraz sert . Valla ben eşiğinden döndüm göğüslerim taş gibi olmuştu annem öyle bi masaj yapıp elle sağma yaptı ki şimdi goguslerime dokununca sanki morarmış bi dokuya dokunur gibi ağrıyo ama kanallar öyle açık ki bazen on tarafım komple süt oluyo öyle akıyo. Ayrıca kesinlikle hararetten yansan da kendini sıcak tutucaksin goguslerine serinlik gelmicek. Bu sarı sütler çok yağlı olduğu için memede donuyo hemen. Resmen göğsümden pıhtı pıhtı süt çıktı. Sıcak uygulama , duş,masaj , sağma. Başka yolu yok . Devlet hastanelerinde de yeni doğan servislerinde sağma makineleri varmış eşim gidip sordu . Eğer biz cozemeseydik oraya gidip sagacaktik. Canım masaja biraz dayan Allah'ın izniyle hepsi geçer zaten başta biraz acıyo sonra hissizlesiyosunMastit olan var mi aranizda? Neler yaptiniz tikali kanali acmak icin. Inanilmaz titreme ates hali gecirdim. Dusa banyoya girdim ciktim kac kez aciya ragmen sagmaya calistim. Masaj vs yapiyorum. Ama tikali yer hala agriyor...
Canım kendini sıcak tut . Ben ilk dört gün terliyorum diye resmen üstsüz takıldım ama usumuyorum, odada ısıtıcı var vs diyodum .meğer lohusalık böyle biseymis . Şimdi terlesem bile kesinlikle acilmiyorum, bebeğim daha huzurlu ben sıcaktan habire ter atıyorum ama sırtım falan rahatladı.Sutum geldi dun geceden beri mamayi biraktik sadece emme seklinde gidiyoruz ama emdikten bir sure sonra cok gaz sancisi cekip agliyor. Gaz yapan hic bir sey de yemiyorum ama nasil oluyor anlamadimUmarim bu sorunu da cozecegiz ama su an sadece meme ile doymasina inanilmaz mutluyum. Sol mememi verememistim hic bugun onu da verdim. Yoksa mastite dogru gidiyordu. Zaman da cok hizli geciyor 3 gunluk olduk bile.
Canim sende normal dogum yapmistin dikislerin nasil oldu agrin varmi dr kontrolune gittin mi. Benim bi kac dikis yeri hala acik gibi ve siziliyor normal mi ki yoksa dikiste sorun mu oldu ki bugun 16 gun olduEmzirme yastigi almistim iyi ki almisim hicbir yerim agirmadan cok rahat emziriyorum. Ilk basta normal yastikla denedim ı ıı emzirme yastiginin yerini tutmadi
Bizde de oluyor Annem melekler bazen guldurur bazen korkutur dediBende kundak yapıyorum ama bu iki gündür çoğaldı sanki uykuda korkuyor, geçen gün derin uykudan uyandı Bi anda bu şekilde
Nefes alıp veriyor hızlı hızlıellerini kaldırıyor Bi anda sürekli Nas Felak ayetel kürsi okudum
Ben de sıcak tutuyorum kendimi ama sırt ağrılarım bir türlü geçmiyor emzirirken mi kasıyorum bilmiyorum ama fenaCanım kendini sıcak tut . Ben ilk dört gün terliyorum diye resmen üstsüz takıldım ama usumuyorum, odada ısıtıcı var vs diyodum .meğer lohusalık böyle biseymis . Şimdi terlesem bile kesinlikle acilmiyorum, bebeğim daha huzurlu ben sıcaktan habire ter atıyorum ama sırtım falan rahatladı.
Canim sende normal dogum yapmistin dikislerin nasil oldu agrin varmi dr kontrolune gittin mi. Benim bi kac dikis yeri hala acik gibi ve siziliyor normal mi ki yoksa dikiste sorun mu oldu ki bugun 16 gun oldu
Canım İnan sıcak tutamiyosun demektir. Ben kalın pijama takımı giyiyorum üzerine polar sabahlık giyorum ancak rahatladı sırtım. Sıcaktan ter atıyorum atlet pijama değiştirip sabahligi üzerime tekrar giyiyorum. İnşallah 40 imiz çıkana kadar böyle devam etmezBen de sıcak tutuyorum kendimi ama sırt ağrılarım bir türlü geçmiyor emzirirken mi kasıyorum bilmiyorum ama fena
Aynen oyle olduGünde yaklaşık 60cc kadar mama veriyoruz bazen geceleri bazen gündüz 30-30cc şeklinde ya da 60cc tek seferde.
Emdikten yarım saat sonra uyandığı zaman doymadığını düşünüyorum.
Doktorda günde 90 CC ye kadar verebilirsin demişti.
Bazen de süt sağıyorum biberonla tek seferde 60cc süt veriyorum. Ama her karnı acıktığında Emziriyorum da...
Son iki gündür emzirmeye başladığımda ağzında meme kafasını sağa sola sallayıp kendini sıkıyor, daha sonra memeyi alıyor.
Acaba biberonda mama ve biberon da süt verdiğim için onun akışına mı alıştı
Ben kaşıkla veriyorum. Alismasin o akisa diyeGünde yaklaşık 60cc kadar mama veriyoruz bazen geceleri bazen gündüz 30-30cc şeklinde ya da 60cc tek seferde.
Emdikten yarım saat sonra uyandığı zaman doymadığını düşünüyorum.
Doktorda günde 90 CC ye kadar verebilirsin demişti.
Bazen de süt sağıyorum biberonla tek seferde 60cc süt veriyorum. Ama her karnı acıktığında Emziriyorum da...
Son iki gündür emzirmeye başladığımda ağzında meme kafasını sağa sola sallayıp kendini sıkıyor, daha sonra memeyi alıyor.
Acaba biberonda mama ve biberon da süt verdiğim için onun akışına mı alıştı
Ben de kalın pijama üzeri iki kat hırka falan yapıyorum ama yarın bende polarıma geçeyim. Bugün artık dikiş falan dinlemedim zar zor yere sırt üstü yattım düz dursun diye, çok rahat yapabildiğim esneme hareketlerini yapamadım bıçak saplandı resmen inşallah geçer hemenCanım İnan sıcak tutamiyosun demektir. Ben kalın pijama takımı giyiyorum üzerine polar sabahlık giyorum ancak rahatladı sırtım. Sıcaktan ter atıyorum atlet pijama değiştirip sabahligi üzerime tekrar giyiyorum. İnşallah 40 imiz çıkana kadar böyle devam etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?