Senin dogumami geldi kaynanan baya kalır o zaman kolay gelsin sana iş yapsalar adı iş yapıyorum oluyor çaktırmadan aman bisey yaomasinlardakarismasinlarda tatlı tatlı gecinelim:)dun 2 ayrı misafir ağırlayınca evde dağıldı kirlendi bugün biraz temizledim. ama hala is var çamaşır hic bitmiyoray misafir dedigim de biri kaynanam biri kardeşimle kuzenim hadi ötekiler neyse kaynana da geldi bari bir ise yara hizmet bekliyor bnde oğluna yaptirdim
Canim sütun mu azmış nasıl anlıcaz doymadığını emiyosa doyiyodur aslinda ya anlamadim doktorun neden oyle dedi belki bebek koliktendolayı ememiyor mu kiKizlar bugun bir aylik olduk cok sukur dr kontrlumuz vardi canm skldi. Burda kaka yapmayan bebekler varfi benimki gbi 2 gunde bir filan. Doktor kesinlikle doymadigi icin dedi bu bir. İkincisi bana soylemedi ama bebk izlem defterimize kolik(+) yazmis banada cok gazli bu bebek dedi. Damla ismi yazdi bitkisel içerikli onu aldm 6 saatte bir vercez. Üçüncüsü sarılığı hala gecmedigi icin uc tup kan aldılar ultrasondan bakildi degerlerden bitanesi haric hepsi normal ckti. Tum gun emdigini biraknca agladigini soyledim gunde 2 kere 90cc mama vermemi soyledi. 2 saatten once emzirme aglarsa emzik ver dedi sütün birikmesine izin verin dedi. Kilo alimina gelince dogum kilosundan sonra 700 gr almıs doymuyo beslenmesi yeterli degil dedi
Benim anladigim dogurmak icim samci lazım açıklıkta yetmiyor bu işe benim 38 de az biraz vardı devam edecek sanmistim sonra hiç ilerlemedi domtorda guclu bi sanci gelmeyince olmaz dedi belki 2 cm den sonrası hızlı gider tecrübeliler bilirKızlar 37+5 bugün.2cm açıklığım çıktı.Sizce ne zaman gelir bu oğlan?
yok gitti geri biz ayni sehirdeyz zaten ama gelir arada yatıya. dogumda gelirmi bilmiyorm umarm gelmez herseye karışıyor. kizin altındaki bez bi kere cis yapıncadoluyor hemen diyor ki nasil kiyiyorsun bezi dolmuş taşmış diyor. zaten kizi her görmesine zayıf zayıf amanın nasil zayıflamış iyice kötülemiş gına geliyorSenin dogumami geldi kaynanan baya kalır o zaman kolay gelsin sana iş yapsalar adı iş yapıyorum oluyor çaktırmadan aman bisey yaomasinlardakarismasinlarda tatlı tatlı gecinelim:)
Kilo az almis dedi, sariligi gecmemis dedi, kaka az yapiyor dedi, uyumuyor dedi bunlarin hepsi açlıktan doymadigindan dediCanim sütun mu azmış nasıl anlıcaz doymadığını emiyosa doyiyodur aslinda ya anlamadim doktorun neden oyle dedi belki bebek koliktendolayı ememiyor mu ki
canm neden korkuyorsun ki erken gelirse o zaman olursun sezaryen . sağlıkla gelsin bebegin . dogumun geldiginianlamak zor canm aşağı iner nefes alman rahatlar yürümem cok cok zorlaşır belki bunlardan anlayabilirsin yaklaştığını ama bunlarda kesin değilmiş bn bunu anladm cunku yasadm bunlari zor oturup kalkıyordum yürüyemiyordum 1 2 gün oyle geçti sonra geri düzeldiBenim tam 1 hafta sonra (7gün) sezaryan doğumum var ama 2 haftadan beri rahim ağzım ölçülmedi, açıklığım ne kadar bilmiyorum. 39+4 olacak sezaryan doğumum ama ondan önce gelmesinden korkuyorum.
Doğumun yaklaştığını nasıl anlayabilirim, kendini nasıl belli eder? Nişan ve su gelmesi dışında...
bana sezaryan tarihim çok geç geldi.
Ay ne gıcıklar ya gozlerinde nasıl kötü anaysakyok gitti geri biz ayni sehirdeyz zaten ama gelir arada yatıya. dogumda gelirmi bilmiyorm umarm gelmez herseye karışıyor. kizin altındaki bez bi kere cis yapıncadoluyor hemen diyor ki nasil kiyiyorsun bezi dolmuş taşmış diyor. zaten kizi her görmesine zayıf zayıf amanın nasil zayıflamış iyice kötülemiş gına geliyor
Ne bileyim bazen insan doktor larda güvenemiyor sütünde bolca var gibime geldi neyse bakalım mamada alsın biraz çabuk buyurKilo az almis dedi, sariligi gecmemis dedi, kaka az yapiyor dedi, uyumuyor dedi bunlarin hepsi açlıktan doymadigindan dedisurekli emziriyorm sutum emmedigi zaman atleti islatmista oluyor oysaki.
Canım cuma sabah 04.11 de kucağıma aldım yavrumuH E elçin canım doğum yaptın mı?
Bilmiyorum canım neden korkuyorum. Acil sezaryana girmekten korkuyorum. O zaman genel anestezi oluyorsun diyorlar. Bebeğimin doğumunu görmek istiyorum.canm neden korkuyorsun ki erken gelirse o zaman olursun sezaryen . sağlıkla gelsin bebegin . dogumun geldiginianlamak zor canm aşağı iner nefes alman rahatlar yürümem cok cok zorlaşır belki bunlardan anlayabilirsin yaklaştığını ama bunlarda kesin değilmiş bn bunu anladm cunku yasadm bunlari zor oturup kalkıyordum yürüyemiyordum 1 2 gün oyle geçti sonra geri düzeldihala da doğmadı 39+4 bugun
Sütü nasıl veriyorlar, kaşık ya da enjektör mü? Bizimkiler boğazına kaçıracağım diye tedirgin. Biberon vermedik.Kızlar bu arada ben her gün gece için süt sagiyorum 30 CC kadar. Gece uyanınca kv ya da annem içiliyo. Bende en azından deliksiz bir - iki saat uyuyorum o zaman gücüm oluyo. Fikir olsun size de
aynen oyle başka herseye de karışıyor da bn buna takildim.Ay ne gıcıklar ya gozlerinde nasıl kötü anaysak
Ben acil sezeryan oldumBenim tam 1 hafta sonra (7gün) sezaryan doğumum var ama 2 haftadan beri rahim ağzım ölçülmedi, açıklığım ne kadar bilmiyorum. 39+4 olacak sezaryan doğumum ama ondan önce gelmesinden korkuyorum.
Doğumun yaklaştığını nasıl anlayabilirim, kendini nasıl belli eder? Nişan ve su gelmesi dışında...
bana sezaryan tarihim çok geç geldi.
Inşallah hayırlısıyla normal olur . doğmazsa 41 e kadar sezaryen istemeyi düşünüyorum suni sanci ürkütüyor da birazBilmiyorum canım neden korkuyorum. Acil sezaryana girmekten korkuyorum. O zaman genel anestezi oluyorsun diyorlar. Bebeğimin doğumunu görmek istiyorum.
ama dediğin gibi sağlıkla gelsin bebeklerimiz.
senin normal doğum olacak sanırım:)
Benim ki oldu aylık aşısını, hepatit b aşısı, doğduğu an da vuruluyor bu aşı. İkinci dozunu oldu. Hafif bir aşı. Ateş yapmıyor.Aylık aşısını oldunuz mu cnm? Carsambada bizim var hic yaptırmakta istemiyorum aslnda ama yaptrcaz mecbur. Neymis bu asi? Ates filan yapiyor mu? Cok agladimi? Kiyamam kuzuma. Valla benimki mama icince uyuyo sadece yataginda deliksiz 3 saat. Yoksa hep kucagimda ama dr aglasada alma emzik ver bisey yap yerinde uyusun alistirma dedi
Suni sancımasa epidural olacak ya o yüzden biraz rahatım herkes epiduralimalinca rahatliyirInşallah hayırlısıyla normal olur . doğmazsa 41 e kadar sezaryen istemeyi düşünüyorum suni sanci ürkütüyor da birazacil bi durum oluursa genel yapiyorlar bildigim kadaryla ya hani asiri kanama gbi tehlikeli durumlarda . mesela sancin geldi veya suyun gene belden veriliyor anestezi diye biliyorm .
oh o zamn daha ne :) bnm oyle bi ihtimal yok maalesefSuni sancımasa epidural olacak ya o yüzden biraz rahatım herkes epiduralimalinca rahatliyir
Neden canım epidural alabilirsin sendeoh o zamn daha ne :) bnm oyle bi ihtimal yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?