2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben doğum yapıp bir de oğlanın titreme işin içine girince ne kadar okumaya çalışsam da çok takip edemedim.
Doğumlar olmuş. İki kişiyi gidebildim başka göremedim. Başka varsa da tebrik ediyorum hayirli uğurlu olsun hepimize 🤩

B Biravucmutluluk sadece sen mi kaldın şimdi😊 yaa kasıma girdik nerde kaldi seninki yav😄

Kızlar bu emzik işi beni ayar etmeye başladı :( uykuya dalamadığı zaman veriyorum karnı tokken, 1 dk fln emiyo sonra ağzını koca koca açıyo benim mememi tutmak ister gibi koca koca emmek istiyo birden deliriyo hırslı ağlıyo, çok nadir emzikle uykuya dalıyo bu sefer de ağzından düşer düşmez uyanıyo çıldırıyo anında tekrar veremiyorum sakinleşemiyo :( emzik avent ultra soft 0-6 ay bu arada, sizinkiler nasıl :(

yok canm ya bnm ki de yedigimdenpatates yedikten sonra iyiym suan yoğurt patates ve suya abandim aksam suan sanci bile daha az 🤪 meğer karnim agridigindan sanci cok şiddetli gelirmiş bna . acilmayi cok kale aldigim soylenemez 2.dogumlardason haftalarda olurmus zaten hatta sanirm 2.dogum sanci süresi ondan daha kisa oluyo zaten dogum başladığında 3 4 cm aciklik var bide vücut müsait tabi. ekim bitti 😂 kasım anasi olcaz biz 🤪
Ya benim ilk bebiş ama ama sancisiz sadece dün gece kasimlarimagriodu bebek kafasını baya bi bastırdı hareketliydi falan kaşıma kaldık hatta ben 8 kasima:)

Ben 5. Gun gayet iyiydim .2 haftadirda hiç ameliyat olmamış gibi aktifim.benim derdim sırt bel ağrılarım başladı.oturup kalkınca isgence oluyor.
Bende de sırt ve omuz ağrısı var. Sıcak oluyor diye hırka giymiyordum. Ama giyince ağrı kesildi tamamen

Kızlar
Bu düşen et parcasi olmasi gereken bi sey mi.. Bende iki defa şaldir şaldir olmuştu.. Icinde bayagi bi parcalar vardi.. Aile hekimi normal degil oyle bi anda kanama diyince korkmuştum ama kontrolde normal demisti doktor.. Zaten benim kanamam durakladi 4 5 gun sonra öyle geldi.. Annemde kanaman azalinca bi anda gelir normal demisti

Canım benim kanamam normal yoğunluk taydi.ama doğum sancım vardı. Et parçası gibiydi resmen,ve çok büyüktü. Dr kan pıhtısı normal dedi. Bende bunu düşürünce rahatladım, kanamam da azaldı.

Kızlar bu emzik işi beni ayar etmeye başladı :KK43: uykuya dalamadığı zaman veriyorum karnı tokken, 1 dk fln emiyo sonra ağzını koca koca açıyo benim mememi tutmak ister gibi koca koca emmek istiyo birden deliriyo hırslı ağlıyo, çok nadir emzikle uykuya dalıyo bu sefer de ağzından düşer düşmez uyanıyo çıldırıyo anında tekrar veremiyorum sakinleşemiyo :KK43: emzik avent ultra soft 0-6 ay bu arada, sizinkiler nasıl :KK43:
Off off ayni benim bebeğim. Ya ozellikle geceleri bunu yapıyor. Bütün gece ayaktayım. O agzi hic kapanmıyor 🙈 acaba sütüm mü yok ac mi dedim mama verdim. Yok değişmedi yine ayni. Acliktan değilmiş. Hep memede kalayım orada uyuyayım istiyor. Uykusuzluktan ayakta zor duruyorum. Gündüzleri uyuyor bu sefer 2 yasindaki kizim ayakta onunla ilgileniyorum. Bakalim ne kadar dayanacagim

Valla olmuş.. Nasil gecti anlamadm bi de😩 ultrason randevusunu tam 2 ay olmadan alın.. Çünkü bize gec kalmissiniz dediler.. Bende zaten bi ay kuvozde yatti deyince o zmn 3 ay sonuna verdi premature diye.. Kalca cikigu da tam 2 ay olunca oluyo galiba..

Ay asi fasli fena.. 3 asi sirayla vurdular.. Çığlık kiyamet😐 zor sakinledi emzirme odasinda😕 ateş yapabilirmis minoset verdi doktor noolir nolmaz diye
Geçmi olur 2 ay o zaman ben 50 günlük falanken gideyim ben özelle gidiyorum herhalde orada randevu almamız gerekmez bilmiyorum da.
Nasıl yani 3 tane aynı anda mı vurdular😱 Ayy nasıl ağlamıştır yavrucak🥺

Off off ayni benim bebeğim. Ya ozellikle geceleri bunu yapıyor. Bütün gece ayaktayım. O agzi hic kapanmıyor 🙈 acaba sütüm mü yok ac mi dedim mama verdim. Yok değişmedi yine ayni. Acliktan değilmiş. Hep memede kalayım orada uyuyayım istiyor. Uykusuzluktan ayakta zor duruyorum. Gündüzleri uyuyor bu sefer 2 yasindaki kizim ayakta onunla ilgileniyorum. Bakalim ne kadar dayanacagim
Benim kızım da iki gündür gündüzleri hiç uyumaz oldu neredeyse yaaa🥺 Sağolsun emzikte hala tutmiyor zar zor veriyorum oda 5dk tutup atıyor

Sezeryan. 2 haftayı da gectik ama iyi değilim sanki hala. Bi ben mi boyleyim
Kişiden kişiye değişiyor sanırım canım benim 1 ay olacak neredeyse ilk gunler de ayaga kalktim ve baya rahattim hala da rahatim
Kızlar bu emzik işi beni ayar etmeye başladı :( uykuya dalamadığı zaman veriyorum karnı tokken, 1 dk fln emiyo sonra ağzını koca koca açıyo benim mememi tutmak ister gibi koca koca emmek istiyo birden deliriyo hırslı ağlıyo, çok nadir emzikle uykuya dalıyo bu sefer de ağzından düşer düşmez uyanıyo çıldırıyo anında tekrar veremiyorum sakinleşemiyo :( emzik avent ultra soft 0-6 ay bu arada, sizinkiler nasıl :(
Wee nin emziğini kullanıyorum daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum diyeyim 😂😂 ağzında 5 dk tutuyo sonra atiyor sürekli yeniden ağzına koymam gerekiyor ama benim ki meme de de öyle emerken bırakıyor sonra geri alıyor 🙄🙄

Kızlar bu emzik işi beni ayar etmeye başladı :KK43: uykuya dalamadığı zaman veriyorum karnı tokken, 1 dk fln emiyo sonra ağzını koca koca açıyo benim mememi tutmak ister gibi koca koca emmek istiyo birden deliriyo hırslı ağlıyo, çok nadir emzikle uykuya dalıyo bu sefer de ağzından düşer düşmez uyanıyo çıldırıyo anında tekrar veremiyorum sakinleşemiyo :KK43: emzik avent ultra soft 0-6 ay bu arada, sizinkiler nasıl :KK43:
Benim bebek de aynı, emziğimiz sizle aynı marka. Emmeyi öğrendiğinden beri ağzını kocaman açıyor ağlıyor. Ben de uyuz oldum vermiyorum emzik. Sadece çok ağlarsa veriyorum. Uykuya geçirirken iyice emdiriyorum, memeden anında çekip yatağına koyuyorum. Şu anki yeni alışkanlığımız böyle 🤷‍♀️ Ona alışyırmayım, buna alıştırmayım diyorum ama bu bebişler çok akıllı 😁

Arkadaslar yatarken ustunuz basiniz sut olmamasi icin ne yapiyorsunuz? Philips gogus kalkanlari takiyorum deliksizi gece ama her turlu akiyor surekli kiyafet degistirme halindeyim.

Back
X