2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Off off ayni benim bebeğim. Ya ozellikle geceleri bunu yapıyor. Bütün gece ayaktayım. O agzi hic kapanmıyor 🙈 acaba sütüm mü yok ac mi dedim mama verdim. Yok değişmedi yine ayni. Acliktan değilmiş. Hep memede kalayım orada uyuyayım istiyor. Uykusuzluktan ayakta zor duruyorum. Gündüzleri uyuyor bu sefer 2 yasindaki kizim ayakta onunla ilgileniyorum. Bakalim ne kadar dayanacagim
Aynen benm bebeğim. Gece hep memede kalmak istio. Emio gazını cikariom uyudu deyip yatırıyorum iki dakka sonra huysuzlanio. Memede yada koynumda uyumak istio. Memede uyuyunca süt akmaya devam edio yutmadigi için bı anda boguluo . O yüzden emmeyi bıraktığı an ağzından alıyorum göğsümu. Gazını çıkartıyorum emzik tutmuyor malesef çok nadir tuttugu oluo beş dakka o da ise yaramio. Besige yatirinca bağırmaya baslio resmen🤪 gecenin yarısı büyük oğlum uyanmasın diye hemen alıyorum ya kucağımda ya ayağımda sallayıp uyutuyorum . Aslinda hiç sallamak istemiodum ilk bebeğimi üç sene salladım🙈 çok zordu. Sallamaya bağımlı olmuştu bı senedir kendi uyuyo ama hala içinde kalmış bebeği sallarken başını yastığın ucuna koyuyor benide salla dio🤭 oyy gaz durumları ayrı dert zaten kısmen çözdük bebek yağı ile masaj sab simplex kullanıyorum bide . Ama çok gazlı bı bebek. Büyük adam gibi gaz çıkarıyor sesli sesli. Senin bebeğin gibi gece ayakta geçirip gündüz daha derin uyuyo. Ee gündüz büyük oğlan ilgi istio. Anne uyuma nolur bak güneş açtı dio🤪🤪 hunileri takmaya az kaldi

Arkadaslar yatarken ustunuz basiniz sut olmamasi icin ne yapiyorsunuz? Philips gogus kalkanlari takiyorum deliksizi gece ama her turlu akiyor surekli kiyafet degistirme halindeyim.
Göğüs kalkanı takınca benimde hep batio üstüm. Göğüs pedi takıyorum oda bazen emzirme atleti kayiyo oda kayiyo yine süt oluom bildiğin süt kokuyorum🤣

Geçmi olur 2 ay o zaman ben 50 günlük falanken gideyim ben özelle gidiyorum herhalde orada randevu almamız gerekmez bilmiyorum da.
Nasıl yani 3 tane aynı anda mı vurdular😱 Ayy nasıl ağlamıştır yavrucak🥺
Şimdiki aşılar daha kolay gecio aslında sadece canı acıdigi kadar ağlar bebek. Anne kucağa alınca susar en fazla memeyi alınca susar ama bir yasindan sonra daha sağlık ocağına girmeden ağlamaya başlar eve dönene kadar 🤣🤣 büyük oğlumu asi olurken iki kişi tutardı. Geçen sene bronşit oldu doktor iğne yazdı. Üç yaşındaydı acilde dört kişi zor tutuyodu düşün halimi kaplan gücü geliodu çocuğa iğne görünce. Hala hastane önünden arabayla geçsek anne ben değil anne ben değil dio.

Şimdiki aşılar daha kolay gecio aslında sadece canı acıdigi kadar ağlar bebek. Anne kucağa alınca susar en fazla memeyi alınca susar ama bir yasindan sonra daha sağlık ocağına girmeden ağlamaya başlar eve dönene kadar 🤣🤣 büyük oğlumu asi olurken iki kişi tutardı. Geçen sene bronşit oldu doktor iğne yazdı. Üç yaşındaydı acilde dört kişi zor tutuyodu düşün halimi kaplan gücü geliodu çocuğa iğne görünce. Hala hastane önünden arabayla geçsek anne ben değil anne ben değil dio.
Kıyamam yaa çocuk basıl korkmuş🥺 Gerçekten bazı iğneler çok acıtıyor ben bile iğne yaparken çok tedirgin oluyorum onlar da haklı.

Kızlar merhaba benim tüp bebek transferim oldu ve şükür pozitif..bugün tam 4 hafta ..ama son 2 gündür midem çok kötüydü bugünde ilk defa kahvaltı masasına oturamadım nasıl bir öğürme doğru düzgün yemek yiyemiyorum..bu kadar erken başlar mı mide bulantısı şaşırdım kaldım sizce başka bi hastalık olamaz değil mi

Kızlar merhaba benim tüp bebek transferim oldu ve şükür pozitif..bugün tam 4 hafta ..ama son 2 gündür midem çok kötüydü bugünde ilk defa kahvaltı masasına oturamadım nasıl bir öğürme doğru düzgün yemek yiyemiyorum..bu kadar erken başlar mı mide bulantısı şaşırdım kaldım sizce başka bi hastalık olamaz değil mi
Öncelikle tebrik ederim sağ salim kavuşursunuz inşallah benimde 5.hafta başlamıştı ogurmeler bulantılar kusmalar bünyeyle alakalı sanırım dert etmeyin olağan bisey bildiğim kadari

SAdece hırıltı varsa normal canım hava kanalları dar oluyormuş. Ateş burun akıntısı nefes alamama falan yoksa normal. Ben de bu şekilde giydiriyorum. Evde sürekli 24derecede sabit

Dün ev 22 dereceye düştü kaloriferi açtık biz de, zaten ev ısınmayan bir ev kışın ne yapacağız bilmiyorum. Bi ısıtıcı alıp en azından altını değiştirdiğimiz ya da banyo yaptırdığımız zaman sıcak hava olsun 😑
Ateş falan yok çok şükür zaten ilk bebeğim çok panik olurum herhalde🤦‍♀️

Aynı sekilde giydiriyorum bende canimm. Emerken acaba vakumlarken bi ses gelio acaba o mu diosun.. Eymenin geçen sirf bu yuzden artik cektim biraz burnunu ama öyle kuvvetli yapamadm kiyamadm.. Yine ayni oldu cektikten sonrada.. Doktor eger uyurken nefes almasinda problem varsa o zmn aspiratorle çek dedi..

Uyurken ses çıkmıyor şimdi ama gece biraz hırıltı vardı rahatsız oldu o da.
Ağzını komple memeye gömmüş vaziyette burnundan nefes aldıkça hırıltı geliyordu sanki horluyormuş gibi.
Üşüttü mü acaba diye korktum hemen Bi yelek giydirdim sardım öyle uyuttum.
Ah ahhhh ağzı dili de yok ki sıkıntısını anlatsın 😑👶

Kızlar kanaması olan arkadaşa ulaşabildiniz mi? Site yöneticileri ile görüşecekti bir arkadaş telefonuna falan ulaşabiliriz diye...
Aklıma geldi yine 😔

Canım.cok sıkkın
Büyük oğlumu doktora götürdük grip dedi. Bulaşıcıdır ötekine bulasmasi çok sıkıntılı olur dedi.
Ne yapacağım nasıl koruyacagim ben
Aynı evde iki çocuk. Küçüğü odadan cikarmayip büyüğü de o odaya sokmayacagim ama resmen enerjim tükendi. Nasıl koruyacagim nasıl bulaşmadan geçecek.
Dün akşam oğlanı ben uyuttum sarıldık yattık. Öptü kokladı beni. Sonra gidip küçüğü aldım kucağıma. Daha çok küçük grip virüsünü nasıl kaldırır küçücük bünyesi. Off canım çok sıkkın offf

Aynen benm bebeğim. Gece hep memede kalmak istio. Emio gazını cikariom uyudu deyip yatırıyorum iki dakka sonra huysuzlanio. Memede yada koynumda uyumak istio. Memede uyuyunca süt akmaya devam edio yutmadigi için bı anda boguluo . O yüzden emmeyi bıraktığı an ağzından alıyorum göğsümu. Gazını çıkartıyorum emzik tutmuyor malesef çok nadir tuttugu oluo beş dakka o da ise yaramio. Besige yatirinca bağırmaya baslio resmen🤪 gecenin yarısı büyük oğlum uyanmasın diye hemen alıyorum ya kucağımda ya ayağımda sallayıp uyutuyorum . Aslinda hiç sallamak istemiodum ilk bebeğimi üç sene salladım🙈 çok zordu. Sallamaya bağımlı olmuştu bı senedir kendi uyuyo ama hala içinde kalmış bebeği sallarken başını yastığın ucuna koyuyor benide salla dio🤭 oyy gaz durumları ayrı dert zaten kısmen çözdük bebek yağı ile masaj sab simplex kullanıyorum bide . Ama çok gazlı bı bebek. Büyük adam gibi gaz çıkarıyor sesli sesli. Senin bebeğin gibi gece ayakta geçirip gündüz daha derin uyuyo. Ee gündüz büyük oğlan ilgi istio. Anne uyuma nolur bak güneş açtı dio🤪🤪 hunileri takmaya az kaldi
Isimiz zor. Carsamba gunu annem gidiyor kayinvalide geliyor. O annem gibi faydasi olmazda sadece yaparsa yemek yapar bide kızımla oynar. Annem kızımın tum ihtiyaçlarını gideriyordu. Simdi bayağı zorlanacagim.
Benim kızımın dudağı patladı 14 aylıkken. 5 kisi tutup diktiler. Çok korkmustu. O gunden beri hastane yada saglik ocaginin esiginden gecmiyor.
Dün ev 22 dereceye düştü kaloriferi açtık biz de, zaten ev ısınmayan bir ev kışın ne yapacağız bilmiyorum. Bi ısıtıcı alıp en azından altını değiştirdiğimiz ya da banyo yaptırdığımız zaman sıcak hava olsun 😑
Ateş falan yok çok şükür zaten ilk bebeğim çok panik olurum herhalde🤦‍♀️
Isıtıcı evin sicak olsada al canim. Mutlaka banyo yaptirirken yak. Evin sicakliginida 24 derecenin uzerine cikarma yeterli oluyor. Cok sicaga alisan bebek hep hasta oluyor.

Back
X