Aynen benm bebeğim. Gece hep memede kalmak istio. Emio gazını cikariom uyudu deyip yatırıyorum iki dakka sonra huysuzlanio. Memede yada koynumda uyumak istio. Memede uyuyunca süt akmaya devam edio yutmadigi için bı anda boguluo . O yüzden emmeyi bıraktığı an ağzından alıyorum göğsümu. Gazını çıkartıyorum emzik tutmuyor malesef çok nadir tuttugu oluo beş dakka o da ise yaramio. Besige yatirinca bağırmaya baslio resmen

gecenin yarısı büyük oğlum uyanmasın diye hemen alıyorum ya kucağımda ya ayağımda sallayıp uyutuyorum . Aslinda hiç sallamak istemiodum ilk bebeğimi üç sene salladım

çok zordu. Sallamaya bağımlı olmuştu bı senedir kendi uyuyo ama hala içinde kalmış bebeği sallarken başını yastığın ucuna koyuyor benide salla dio

oyy gaz durumları ayrı dert zaten kısmen çözdük bebek yağı ile masaj sab simplex kullanıyorum bide . Ama çok gazlı bı bebek. Büyük adam gibi gaz çıkarıyor sesli sesli. Senin bebeğin gibi gece ayakta geçirip gündüz daha derin uyuyo. Ee gündüz büyük oğlan ilgi istio. Anne uyuma nolur bak güneş açtı dio

hunileri takmaya az kaldi