Canım bünye ye göre değişiyo ben normal doğum yaptım bir buçuk hafta dogrulamadım tuvalete zar zor gittim. Yeni toparliyorum.
Kızlar
Canım benim kanamam normal yoğunluk taydi.ama doğum sancım vardı. Et parçası gibiydi resmen,ve çok büyüktü. Dr kan pıhtısı normal dedi. Bende bunu düşürünce rahatladım, kanamam da azaldı.
Geçmi olur 2 ay o zaman ben 50 günlük falanken gideyim ben özelle gidiyorum herhalde orada randevu almamız gerekmez bilmiyorum da.
Nasıl yani 3 tane aynı anda mı vurdularAyy nasıl ağlamıştır yavrucak
Ben arıyayım hastaneyi onlarla görüşeyim en iyisiAynen canim sen erkenden al.. Sorarsin zaten yol gosterirler erken veya geç diye
Bana da alerji yaptı hala kasiniyorum ilaçları bıraktım içmiyorumkızlar be ekle eve geldim bebek iyi şükür ama ben çok kötüyüm ilaçlar alerji yaptı acil de serum yedim kazanmaktan kabartidan oluyorum
Arada öksürük var burun tıkanıklığı yine var. Galiba alerjik bı durum öyle düşünüyorum benSenin bebeğin nasıl oldu, benim ki yine başa sardı. Burnu yine aynı, geniz akıntısı yeniden başladı. Büyük acayip öksürükbuhar makinası aldık. Odanın nemini 50 de tutmaya çalışıyoruz
Ya benden de yesil ip parçası gibi şeyler geldi son iki gündür . Şok oldum böyle kanama yada akıntı olamaz herhalde. Nedir bilemedim.Plasentadan kalan bisey olamaz dimi? Niyeyse aklima o geldi.. Ama gerci plasenta kalinca vucutta ters seyler oluyo sanrm
kızlar zor uyanıyor cocuk sarılığı 9 cıktı cumartesi tekrardan bakacaklar siz nasıl kaldiriyorsunuz
Kıyamam yaa çocuk basıl korkmuşGerçekten bazı iğneler çok acıtıyor ben bile iğne yaparken çok tedirgin oluyorum onlar da haklı.
Bizim ki geçmişti yeniden başladı. Ondan ben nezle diye düşünüyorum. Ama tekrarlarsa alerjiye de akla getiriyim.Arada öksürük var burun tıkanıklığı yine var. Galiba alerjik bı durum öyle düşünüyorum ben
Uyurken ses çıkmıyor şimdi ama gece biraz hırıltı vardı rahatsız oldu o da.
Ağzını komple memeye gömmüş vaziyette burnundan nefes aldıkça hırıltı geliyordu sanki horluyormuş gibi.
Üşüttü mü acaba diye korktum hemen Bi yelek giydirdim sardım öyle uyuttum.
Ah ahhhh ağzı dili de yok ki sıkıntısını anlatsın
Kızlar kanaması olan arkadaşa ulaşabildiniz mi? Site yöneticileri ile görüşecekti bir arkadaş telefonuna falan ulaşabiliriz diye...
Aklıma geldi yine
Canım.cok sıkkın
Büyük oğlumu doktora götürdük grip dedi. Bulaşıcıdır ötekine bulasmasi çok sıkıntılı olur dedi.
Ne yapacağım nasıl koruyacagim ben
Aynı evde iki çocuk. Küçüğü odadan cikarmayip büyüğü de o odaya sokmayacagim ama resmen enerjim tükendi. Nasıl koruyacagim nasıl bulaşmadan geçecek.
Dün akşam oğlanı ben uyuttum sarıldık yattık. Öptü kokladı beni. Sonra gidip küçüğü aldım kucağıma. Daha çok küçük grip virüsünü nasıl kaldırır küçücük bünyesi. Off canım çok sıkkın offf
Off off ayni benim bebeğim. Ya ozellikle geceleri bunu yapıyor. Bütün gece ayaktayım. O agzi hic kapanmıyoracaba sütüm mü yok ac mi dedim mama verdim. Yok değişmedi yine ayni. Acliktan değilmiş. Hep memede kalayım orada uyuyayım istiyor. Uykusuzluktan ayakta zor duruyorum. Gündüzleri uyuyor bu sefer 2 yasindaki kizim ayakta onunla ilgileniyorum. Bakalim ne kadar dayanacagim
Kızlar anne yani beşik kullanan varmı eşim kurdu besigi ama bana saglam geomedi pekyanlismi takti acaba iyi biseymi o yoksa çocuğun ahşap besiginimi yatak odama getirsem
Ya benden de yesil ip parçası gibi şeyler geldi son iki gündür . Şok oldum böyle kanama yada akıntı olamaz herhalde. Nedir bilemedim.
Ben alt değiştiriyorum, karın ve bacak egzersizleri de işe yarıyorkızlar zor uyanıyor cocuk sarılığı 9 cıktı cumartesi tekrardan bakacaklar siz nasıl kaldiriyorsunuz
Valla benimkini çözemedim keyfi isteyince alıyo istemeyince atıyoKızlar bu emzik işi beni ayar etmeye başladıuykuya dalamadığı zaman veriyorum karnı tokken, 1 dk fln emiyo sonra ağzını koca koca açıyo benim mememi tutmak ister gibi koca koca emmek istiyo birden deliriyo hırslı ağlıyo, çok nadir emzikle uykuya dalıyo bu sefer de ağzından düşer düşmez uyanıyo çıldırıyo anında tekrar veremiyorum sakinleşemiyo emzik avent ultra soft 0-6 ay bu arada, sizinkiler nasıl
Benim kullandığım trmizlik malzemesi de dikiş iplerimi sapsarı yaptı doktor kontrolde her şey iyi dedi.Ya benden de yesil ip parçası gibi şeyler geldi son iki gündür . Şok oldum böyle kanama yada akıntı olamaz herhalde. Nedir bilemedim.
]Kizlar ben bebegime cepken ic zibin disinda iki adet penye tulum patikli be corap bir yelek giydiriyorum (aslinda ben degil annem) cok mu fazla sizce. Az once emziritken cok terledi. Hasta etmekten korkuyorum soyundurcam gerekirse.
Kizlar ben bebegime cepken ic zibin disinda iki adet penye tulum patikli be corap bir yelek giydiriyorum (aslinda ben degil annem) cok mu fazla sizce. Az once emziritken cok terledi. Hasta etmekten korkuyorum soyundurcam gerekirse.
Canım ilkinde sadece bebekle ve kendinle ilgileniyorsun. İkincide ise kalbin aklın bedeninin her şeyin ikiye bölünüyor. Mesela ben ilkine mama vermedim. Bunun için de almamıştımİkinci cok zormuş.. Yazdıklarınzdan öyle anlıyorum.. Ay insallah bisey olmadan geçer yaa.. Cocuga da her ilac verilmiyor ki..ama ben ne zmn grip oksuruk bogaz gibi hastaligim olsa terlerim.. Ter attikca hastaligi rahat bitiriyorum.. Kat kat giyniyorum.. Deli gibi terliyorum sonra da sicak dus.. Usutmuycek derecede giyniyorm.. Sonra rahatim.. Bilmiyorum dener misin ama söyleyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?