2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım bünye ye göre değişiyo ben normal doğum yaptım bir buçuk hafta dogrulamadım tuvalete zar zor gittim. Yeni toparliyorum.

Benimde ilki normaldi. Onda da hemen toparlanamamistim. 40 gün oturamadım resmen.. bunda da gitmiyo ağrı sızı yine de bugüne şükür.. Ama bunyem kaldırmıyor demek ki doğum şekliyle alakalı degil

Plasentadan kalan bisey olamaz dimi? Niyeyse aklima o geldi.. Ama gerci plasenta kalinca vucutta ters seyler oluyo sanrm

Senin bebeğin nasıl oldu, benim ki yine başa sardı. Burnu yine aynı, geniz akıntısı yeniden başladı. Büyük acayip öksürük buhar makinası aldık. Odanın nemini 50 de tutmaya çalışıyoruz
Arada öksürük var burun tıkanıklığı yine var. Galiba alerjik bı durum öyle düşünüyorum ben

Arada öksürük var burun tıkanıklığı yine var. Galiba alerjik bı durum öyle düşünüyorum ben
Bizim ki geçmişti yeniden başladı. Ondan ben nezle diye düşünüyorum. Ama tekrarlarsa alerjiye de akla getiriyim.

Umarım alerji değildir senin ki de. Alerjik çocuk çok zor oluyor.

Bence emmeyi hızlı yaptgi için öyledir.. Nefessiz kalinca eymende hirilti yapio.. Normalde nefesini engellemiosa cok dert etme derim sahsen.. Doktora da sorarsn zaten

İkinci cok zormuş.. Yazdıklarınzdan öyle anlıyorum.. Ay insallah bisey olmadan geçer yaa.. Cocuga da her ilac verilmiyor ki..ama ben ne zmn grip oksuruk bogaz gibi hastaligim olsa terlerim.. Ter attikca hastaligi rahat bitiriyorum.. Kat kat giyniyorum.. Deli gibi terliyorum sonra da sicak dus.. Usutmuycek derecede giyniyorm.. Sonra rahatim.. Bilmiyorum dener misin ama söyleyim dedim

Aynı ben gece bebekle gündüz büyükle uykusuzluktan ve açlıktan çöktüm. Gören ne çabuk zayifladin diyor . Aç susuz uykusuz kaç gün yaşanır belgeseli çekiyorum sanki

Kızlar anne yani beşik kullanan varmı eşim kurdu besigi ama bana saglam geomedi pekyanlismi takti acaba iyi biseymi o yoksa çocuğun ahşap besiginimi yatak odama getirsem

Ben kullaniyorum.. Hepsuburada dan ahsap besik aldim.. 60x120 boyunda.. Gayet memnunum..fiyat olarak da iyiydi o zmnlar.. Bizimkini de esim kurdu ama bence saglam oldu yani

Kizlar ben bebegime cepken ic zibin disinda iki adet penye tulum patikli be corap bir yelek giydiriyorum (aslinda ben degil annem) cok mu fazla sizce. Az once emziritken cok terledi. Hasta etmekten korkuyorum soyundurcam gerekirse.

kızlar zor uyanıyor cocuk sarılığı 9 cıktı cumartesi tekrardan bakacaklar siz nasıl kaldiriyorsunuz
Ben alt değiştiriyorum, karın ve bacak egzersizleri de işe yarıyor
Valla benimkini çözemedim keyfi isteyince alıyo istemeyince atıyo
Ya benden de yesil ip parçası gibi şeyler geldi son iki gündür . Şok oldum böyle kanama yada akıntı olamaz herhalde. Nedir bilemedim.
Benim kullandığım trmizlik malzemesi de dikiş iplerimi sapsarı yaptı doktor kontrolde her şey iyi dedi.
Kizlar ben bebegime cepken ic zibin disinda iki adet penye tulum patikli be corap bir yelek giydiriyorum (aslinda ben degil annem) cok mu fazla sizce. Az once emziritken cok terledi. Hasta etmekten korkuyorum soyundurcam gerekirse.
]
Bence fazla . Zaten battaniyelere sarıp sarmaliyoruz. Ben özellikle ayaklarını sıcak tutmaya çalışıyorum çünkü hemen ısıyı. Alt değiştirirken bile hemen buz kesiyor

Ust uste iki tane tulum çok değil mi.. Corap ustune patik olur da.. İç zibin neyse o atlet gibi bisey.. İki tulum fazla geldi.. Heleki antalyaya.. Sıcaktr heralde oralar

Canım ilkinde sadece bebekle ve kendinle ilgileniyorsun. İkincide ise kalbin aklın bedeninin her şeyin ikiye bölünüyor. Mesela ben ilkine mama vermedim. Bunun için de almamıştım
Ama sararmaya başlayınca çocuk emme sonrası 5 ml verdim iki üç defa. Dün akşam büyük hasta başlanıyor ben uyutmaya çalışıyorum küçük zaten uyuyordu. Küçük uyandı. Ağlıyor. Annem eşim gel emzir diyor. Oğlum anne kardeşim ağlıyor gidecek misin sana ihtiyacı var ama benim de var gibi bir şeyler dedi. Anneme döndüm anne mama ver Ediz'i uyutuyorum emziremem şu an dedim.
Yani iki çocuktan da fedakarlık yapmak şart oluyor. Çünkü benim ilki de daha 3 yasinda.
E şimdi hasta. Doktor aynı evde kalmasınlar diyor. Dedim hocam bu çocuk ne hale gelir. E diğeri için çok tehlikeli diyor. Ama ne yapayım büyük ilanla zaten ilgilenemiyorum. Bana çok düşkün eğer başka birine yollarsam orada kalırsa bunu asla unutamaz travma olur yavruma.
Ama grip virüsü bebek için çok ciddi tehlikeli. İşte ikiye bölünüyorsun. Ben de evde ama tek odada vakit geçireceğim. Büyük küçüğün yanına 3 gün falan girmeyecek elimizden geldiğince. Büyüğe öpüp oksayinca küçüğe dokinmayacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…