2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim.oglimda da olmuştum Dr asla para falan koymayın müdahale etmeyin geçecek demişti. Hiçbir şey yapmadık yine geçti.

Doktor bize de ayni seyi soyledi.2 ay sonra gecicek dedi ama ne bileyim sanki kalicak gibime geliyor.Biraz daha beklemede kalicam zaten.Ikinmadigi an olmadigi icin muhtemelen daha da cikar yavrumun gobegi

Buzdolabına koyduğum sütün üstüne aynı gün süt ekleyebilir miyim yeniden sağdığım sütü????

Sutun mumkun oldugu kadar hava almamasi gerekiyor. Sagip hemen posetlenip kullanilacagi zamana kadar saklanmali. Bir de soyle dusun sabah yemek yaptin bir kaba koydun aksama kadar dolapta bekledi. Sonra aksam tekrar yaptin o yemekten dolaptaki eski yemegin uzerine tazesini eklemezsin. Tazeyi de ayri kaba koyarsin. Boyle dusunmek lazim.

Canim yemene icmene dikkat et sut yapacak besinler ye sutun eski haline gelir merak etme evet uzuntu uykusuzluk da sutu etkiler bol bol dinlenmeye bak. Senin bebehin gece ile gunduzu karistiriyor yavas yavas duzene girer annesi

.

Evet bugün ebebekdden süt saklama şişeleri aldım baya pratik bir şeye benziyor fiyatı da uygundu eğer günlük süt saklamak isterseniz mantıklı. Ayrı ayrı saklanır böylece

Bebek banyo yaptı 3 4 saat uyur bende yatayım uyurum dedim uykum da var ama uyuyamıyorum...
Bebek uyuyor ya bende uyumam laızm güya nerdeeeee gece de başımı zor tutarım
Benim bebeğim banyo da yapsa 4 saat uyumuyo. Gündüz bölük pörçük uyumussa ancak gece 3 saat uyur .iki haftamizi doldurduk

Canim yemene icmene dikkat et sut yapacak besinler ye sutun eski haline gelir merak etme evet uzuntu uykusuzluk da sutu etkiler bol bol dinlenmeye bak. Senin bebehin gece ile gunduzu karistiriyor yavas yavas duzene girer annesi
Ins cnm
3cocuk nasi dinlenicem ki
Aksama kadar derle topla yemek bulasik camasir
Gece de gunduz zanneden bi bebek
Zombiden farksizim
Ama çok şukur bu gunumuze
Yavrularimz saglikli ya

Gazdan gobegi cikti 1 numaranin.Yegenimde de ayni sorun olmustu.Onunki ceviz kadar cikmisyi yavrum.Bu minigin daha findik kadar.1 lira koymustuk ve yaklasik 4 ay kalmisti ve gayet duzelmisti.Eger biraz daha cikarsa yapistiracagim yine 1 lirayi.
Koyma sakın kimse önermiyor canım mikrop falan kapar çocuk Allah korusun

Canım benim ki de gündüz uyuyor uykusunu aldığı için gece uyuyamıyordu. Akşam 8 de kaldırdım ben düzenli olarak. Oturma odasına gürültülü, ışıklı ortam da oyaladım. Gece uyumaya başladı. Şimdi de kendisi 8 de uyanıyor 10-11 e kadar uyanık kalıp uyuyor. Yani gece yine iki saatte bir emmeye kalkıyor

Ins cnm
3cocuk nasi dinlenicem ki
Aksama kadar derle topla yemek bulasik camasir
Gece de gunduz zanneden bi bebek
Zombiden farksizim
Ama çok şukur bu gunumuze
Yavrularimz saglikli ya
Senin üç çocuk mu var ben iki sanıyodm. Ben iki çocukla telef oldum. Büyük oğlum için çok yaramaz derdim. Zavallim elinde tablet kendi kendine gün bitiriyor. Bebek gece uyumak bilmio besige yatirinca hemen aglio. Napcam bilmiyorum bebek gece uyusa aslında gündüz işlerim daha kolay olcak ama.

@OZSER0801 den hala haber yok Kazen yada Mune ulasabilir mi acaba? Sagligi iyi mi bilsek yeter

Eski bir gruba dahilmis valla oraya bile yazdim belki birinde vardır gsm numarası arayip sorar.

Buzlukta değil dolapta 30 cc sütüm var bi 30 daha sagdim ve bugün 60 i iciricem ayni kaba eklemiyormusunuz.ben bugun hepsini tüketeceksem ekliyorum.ama sagdigim sütü aninda dolaba koymuyorum biraz disarda normal ısıya gelene kadar bekletiyorum.

@OZSER0801 den hala haber yok Kazen yada Mune ulasabilir mi acaba? Sagligi iyi mi bilsek yeter
Fatmapo, kendisine ulaşabileceğim bir iletişim bilgisi mevcut değil ne yazık ki Kazen bey ulaşabilir mi bilmiyorum, durumunu okudum az önce umarım iyidir, umarım toparlamıştır da bebeğiyle ilgilendiğinden siteye gelemiyordur.

Ya kızlar gazla başımız belada. Ben hergun kimyon rezene içiyorum bebeğime de Sabah akşam biogaia veriyorum ama yok . Bunları yapmasam ne halde olur meleğim bilmiyorum.

Ben de gun icerisinde ayri zamanlarda 2 kere sagim yapiyorum ayri posetlerde oluyorlar gece de once birini sonra digerini bitiriyorum. Ayni zamanda veriyorum ama karistirarak vermiyorum diyeyim.

Bu seferde gunduz uyumayacak islerini yapamayacaksin
Iki ucu b... degnek
Hangisi iyi bilemedim
Bizimki aksama kadar uyuyo da islere yetisemiyorum uyumasa naparim bilmem

İsin ilginc tarafi bizimki yatana kadar oturma ofasinda koltuklarin üzerinde tv sesi cocuklarin sesiyle uyuyor. Besigine aldigimda cocuga bisey oluyor bi de gece olunca basliyo mizirdanmaya
Neyse 40 dolunca bi duzene girer herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…