2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bebege ilgiyi görmese de gene ilgilenmek istiyor bizimki ya teyzelerinin bebeklerine de böyle yapıyor. asiri bi ilgi var bebeklere karşı anlam veremiyorum. konuşuyorum anlatıyorum tamam diyor bi dk sürmüyoryine basında bebegin. bni anladığına eminim ama kizim zaten yapısal asiri inatçı bi cocuk. gercekten küçükler belki biraz daha buyuk olsalar anlarlar. kalabalık bir ortamda degl suan da annem var sadcee oda çok kalmaz belki bir gece daha . esimin bu hafta izinli ama disariya cok çıkaramaz hava soğuk içerde oyalasa bebegi duyunca gene geliyor bebekler oynanmaz cok kucuk suan büyüyecek beraber oynayacaksınız diyorum mesela esim o an bebege dokunacaktı hii bebekler oynanmaz gbi eşime kızmış oldum güya. boyle boyle belki alışır. bizde cok uğraşmazsak ama bu Arada oğlanda cok cabuk uyanıyor derin uykuları yok yandım ki ne yandım.

Gerçeğe benzer bir bebek alın. Size yardımcı olmasına izin verin ama onun bebeğini de sizinkinin ikizi gibi davranin. O altını değiştirirken söz yardimmwdinnoyuncak için.
Aklima geldi biliyormusun aglayanbebekler faln var annemle konustuk acaba vazgecermidiye deneyin kzim ama sanmiyorm kizin akıllı ve inatçı vazgeçmez gbi dedi . onun gerçek olmadığını bilir tabi de belki ilgisi ona yönelir. ve dedigin gbi bnde onun altini faln degisip ugrasinca dahada oynayasi gelebilir .

Bmde onu uygulamaya calisiorm ve benimde aklima geliyor bi de dpresyona giren bi arkadas vardı.. Tek başınaydı.. O da gecen düştü aklima naapti acaba

Insallah öyledir.. Çünkü merak ediyorz grupça ins kazen bey ulasabilir

Benim yeğenim bebeklere karşı aşırı ilgili. Oğlumla arada 15 ay var. Çocuk kendini onun annesi gibi gördü. Aynen dediklerini yaptı. Hele benimki 20 aylık yeğenim 3 yaşında ikisi gündüz birlikte kalmaya başladı ki...Şimdi 4 yaşında ve Ediyi ben büyüttüm diyor. Bizimki de bana bildiklerimi ablam öğretti der:))
Artık 4 yaşında olduğu için laftan sözden açıklamadan anlıyor. Ama benim.bebehim olacak, o da kardeş istedi çok istedi. Kendi kardeşim olsun diye ama babası yok. Çocuk bunalıma giriyordu neredeyse. Sonra çok şükür bu bebekler geldi akla. Annem onlardan birini onun kardeşi yapti. Tamamen ise yaramadı ama kısmen çözdü. Gerçek bebek kıyafeti gerçek bebek bezi yani biz ne kullaniyorsak. Geçen konuşuyoruz ben oğlanı bırakınca yeğenim çok ısrar etmiş altını değiştirip yemek yedirmeye. Annem de bunu o zaman da yapmış. Önce birinin altını biri değiştiriyor ve öteki yardim ediyormus sonra diğerininkini. Böyle böyle alışmışlar.

ah kıyamam kuzum ya anaç bi yapısı var demek onunda bnm kiz gbi. bizimki tek bebekte degil sancilandigim aksam sanci gelince yürüyememiştim hemengeldi elimi tuttu gel buraya otur , agridimi oy oy oy diyor genelyapısı boyle hep:) bugün hastaneye gidicez birazdan bakayım inslh yarar :)

Kızlar oğlum memeden ayrılmıyor resmen daha 4 günde durum böyle neden resmen 1 saattir emiyor ve çekilince uyanıyor kısor döngü oldu
İlk 15 gün böyle canim .emzik veriyormusun.memende emer pozisyonda tut ama tok olduğuna eminsen memeni çek emzik ver 5dk öyle dalmasini bekleyip yatagina koymayi dene birde.memeyi emzik niyetine kullandiginda emziğe gecebilirsin
Kizlar yazmis benimde aklima büyük yalanci bebek geldi. alt degistirme saati mama saati diye beraber is yapin.uyku saatinde hiç konusmayalim dersin uyurken odaya girmiyoruz diye net ol.kurallari kabul ettirirsen rahat edersin.yoksa 2 sene sonrada 2 yaş cocuk yine küçük olacak. Oda ana kuzusu sonuçta

Yani gogsun o anda doluysa sagma makinasiyla esit cikartiyor,birini emerken digerinr takinca da geliyor.Ben memnunum.Ilk zamanlar yogun bakimdaki bebegim gelmeden daha cok kullaniyordum ama su anda ikisiyle oyle sut birikmesi pek yasamadigim icin kullanamiyorum.Ama denemeye deger,cok daha hizli sagiyor.

Yok yapmiyorum.Zararli dediler.Yoksa su owli lerden almayi cok istiyodum yarim kundak seklindeki.Sabah yine ovarak cikarttim gazini.Ozellikle sabaha karsi vuruyor sanci 4 ten 7 ye kadar.

Ayni durumdayiz 4 te basliyor hala devam ediyor. Kakasini mi yapamiyor gaz mi cozemiyorum surekli bir ikinma. Simdi sallanan ana kucagina koydum hem titresimli hem sallaniyor anca durdu ama uyumuyor. Bazen ona dahi kanmiyor. Memeyi artik tutuyor minigim sukur ama onda da uyumaya alisti resmen uyumak icin de meme istiyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…