2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bizim hastane ikinci gün çıkışımızı yaparken yaptı, geçti bizimki çok şükür

Aaa bende dikkat edeyim bakalim yedigime ictigime

Surekli sagiyorsan belki de ondandr.. Emzirince daha cok artarmis.. Benim hep azdi yine az.. En fazla 60ı gördüm ben senin bayagi sütün varmis da ne kadarlik bi azalis oldu ki?
Eymende hep kusuyo.. Yatağı egimli yaptım biraz daha azaldi.. Yataginin altina yastik koy..belki etkiler..

Uyku duzeniyle ilgili doktor fuat serpen biseyler paylasmisti gecen.. Ben olabildigince doktorlari takip etmeye calisiyorum.. Sürekli değişik seyler kapıyorum herbirinden.. Cocuk doktorlarini takip etmek işe yariyo bazi sorunlari çözmede

Canım gözünaydın olsun
Sağlıkla büyüsün oğlun inşallah

Canim kizariklik derken nasil? Bende evolvia mama aldim.. Eymende kirmizi kirmizi sivilce benzeri seyler cikti yanaklarinda..acaba mamadan kaynakli mi düşündüm şimdi
Bizde evolvia kullanıyoruz bizde de var minik minik sivilceler ama bi gidip bi geliyorlar farklı yerler de.. Mamadan olduğubu düşünmüyorum 7 8 gündenn sonra çıktı

Biz kombiyi gündüz açıyoruz gece kapatıyoruz burnu tıkanıyor çocukların. Gece açtığım zamanda yatilan odaların peteklerin i kapatiyorum bitek salon yanio salon evin ortasında. Yatak odalarim çok küçük petek yanınca nefes alinmiyor malesef. Gündüz yatak odalarin petekleri yanio oda ısınmış oluo gece kapatıyorum. Çok kusma iyi değil usutumus olabilir.sut üzüntüden azalır tabi. Nazar da olmuş olabilir. Bizimkide gündüz uyuyo gece hep uyanık daha doğrusu uykuya dalamio besige yatırdığı m gibi aglio. Sadece koynumda uyuyor. Zombi gibiyim vallaa düzelir diye bekliyorm

Malesef o gün anne baba adi soyadi olmadan bilgi veremeyiz diyince kaldi. Ama sürekli aklima geliyor.hatta emzirme sonrasi bir bardak oğluma bir bardak kendime su içiyorumu demisti onu uygulayinca hiç aklindan çıkmıyor desem yeridir.

Bizde evolvia kullanıyoruz bizde de var minik minik sivilceler ama bi gidip bi geliyorlar farklı yerler de.. Mamadan olduğubu düşünmüyorum 7 8 gündenn sonra çıktı
Mama vermiyorum ama bizdede var o sivilceler normalmiş internetten baktim biraz bekleyin gecmezse bepantol sürün demiş bir cok anne

Sütünüz azalmamıştır. 1 ay olmuş doğum yapalı. Memeler artık terbiye oluyor. Bebeğin ihtiyacına göre üretim yapıyor. Emme ve makine refleksi farklı. Makinede sağım yaptığınızda fazla çıkmasını istiyorsanız düzenli olarak sağmanız gerekir.

Mama vermiyorum ama bizdede var o sivilceler normalmiş internetten baktim biraz bekleyin gecmezse bepantol sürün demiş bir cok anne
Aynen canım bende öyle düşünüyorum. Mamayı çünkü ik günden beri kullanıyoruz ama sivilceler 7 8 gün sonra çıktı

3.gününde yaptırmıştık biz.

Ins dediginz gibidir tesk ederim
Artik sagmak istemiyorum o yuzden sagmayi biraktim

Ben de ben de cnm
Neyse bnm gibi olanlarin var oldugunu bilmek de iyi

Canım benim de sütüm az. Doktor humana çay ,galaktago damla, solgar brewers yeast, dereotu ve rezene çayı önerdi. 2 gün oldu başlayalı biraz artış var.
Bende aldım dün kuzum humana kimyonlu rezene öayı milkplus meyve suyu elma ve üzümlü bolca soğan yiyorum süt yapıyormuş haberin olsun

Sağol kuzumm cevabın için

Bendeki Chicco 0 aydan itibaren olan ama ben onu takip iş yemek yapamam mesela.daha çok ufaklar.birde bebek alisirsa gözü acikken hep onda durmak ister.ama tek başıma biryere çıksam cok kullanışlı.kizim 10 aylik olana kadar cok kullandim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…