Bizim hastane ikinci gün çıkışımızı yaparken yaptı, geçti bizimki çok şükürKızlar işitme testine ne zaman gittiniz?
Benim ilk çocukta erken dönemde bir girdi. Tek kulaktan sinyal alınamadı.
20 30 günlük falanken de ikinci defa girdi yine sinyal alınamadı. Sonra 45 günlük ya da 2 aylikti. Ancak o zaman sonuç alınmıştı. Bu kez erken yaptırmak istemiyorum.
Evet sorarsın sen de canım, bizim kesin şu sebepten diye belli bir şey yok ama kendi cildi hassas olduğundan, kurumaya yatkın olduğundan sık sık nemlendirin dedi. Benim yediğim herhangi bir gıda da yapabilirmiş, farklı bir şey yedikten sonra gözlemleyip bakın dedi.
Kizlar mrb
Bnm bebisim de nerdeyse 1 aylik olacak
15 gun sonra sutum baya azaldi .
Aventin makinesiyle sagdigimda 240 cc bile doluyodu ama bir anda azaldi. Siz de de bu kadar azalis oldumu acaba .cok yiyemedigim icinmi biseye uzulmuatum omu etkili oldu anlamadim
Bir de sizin bebekleriniz de kusiyormu
Dun aksam bi adam gibi kustu .o kadar sut neresinden geldi anlamadim
Sizce nicin kusmus olabilir .üsuttugu icinmu
Istanbulda oturanlar kombiyi actinizmi.Acip acmamakta kararsiz kaliyorum .bebisi cok sicaga alistrmk da istemiyorum
Bir debenm bebegim gunduz hic iklamadan uyuyo ama gece cocuga bisey oluyo .uykuya dalamaiyo bi turlu .bu sorunu nasil asicambilemiyorum
Mama konusuna gelince yetmiyosa yapcak bisey yok almanlar deve gibi .alman mamalariyla buyuyolar.baya da sagliklilar
Ben de 2. Coxugumda vermistim mecbur
Tek sorun memeyi reddedermi iste
O da bebegine gore degisiyo bazisi reddediyo ki benmiki reddetti ve ben 7 ay lansinoh ile sagip verdim sonrada cok azaldi zaten
Canım gözünaydın olsuniyi geceler kizlar ben doğurdumdogumum guzel gecti cok şükür oglum da iyi yanimda 2900 kilosu . o kadr egzersiz ve masajların faydasını gördüm cok şükür dikisim yok bi tane igne yapıldı onun harici herşeyiyle doğal bi dogum oldu Allah im herkese nasip etsin inslh boyle guzel dogumlar.. Ama berbat bi ebem vardı Allah ta boyle insanlardan uzak etsin bizi . cok aşırı sinirliyim cunku bebeğim 15 dk çıplak o soğukta kaldi kimse elini vurmadı bn sanıyorum birsey yapıyorlar faln . bn şimdi bunlari nasil şikayet edebilirim ?
Bizde evolvia kullanıyoruz bizde de var minik minik sivilceler ama bi gidip bi geliyorlar farklı yerler de.. Mamadan olduğubu düşünmüyorum 7 8 gündenn sonra çıktıCanim kizariklik derken nasil? Bende evolvia mama aldim.. Eymende kirmizi kirmizi sivilce benzeri seyler cikti yanaklarinda..acaba mamadan kaynakli mi düşündüm şimdi
Biz kombiyi gündüz açıyoruz gece kapatıyoruz burnu tıkanıyor çocukların. Gece açtığım zamanda yatilan odaların peteklerin i kapatiyorum bitek salon yanio salon evin ortasında. Yatak odalarim çok küçük petek yanınca nefes alinmiyor malesef. Gündüz yatak odalarin petekleri yanio oda ısınmış oluo gece kapatıyorum. Çok kusma iyi değil usutumus olabilir.sut üzüntüden azalır tabi. Nazar da olmuş olabilir. Bizimkide gündüz uyuyo gece hep uyanık daha doğrusu uykuya dalamio besige yatırdığı m gibi aglio. Sadece koynumda uyuyor. Zombi gibiyim vallaa düzelir diye bekliyormKizlar mrb
Aventin makinesiyle sagdigimda 240 cc bile doluyodu ama bir anda azaldi. Siz de de bu kadar azalis oldumu acaba .cok yiyemedigim icinmi biseye uzulmuatum omu etkili oldu anlamadim
Istanbulda oturanlar kombiyi actinizmi.Acip acmamakta kararsiz kaliyorum .bebisi cok sicaga alistrmk da istemiyorum
Bir debenm bebegim gunduz hic iklamadan uyuyo ama gece cocuga bisey oluyo .uykuya dalamaiyo bi turlu .bu sorunu nasil asicambilemiyorum
Mama konusuna gelince yetmiyosa yapcak bisey yok almanlar deve gibi .alman mamalariyla buyuyolar.baya da sagliklilar
O da bebegine gore degisiyo bazisi reddediyo ki benmiki reddetti ve ben 7 ay lansinoh ile sagip verdim sonrada cok azaldi zaten
Malesef o gün anne baba adi soyadi olmadan bilgi veremeyiz diyince kaldi. Ama sürekli aklima geliyor.hatta emzirme sonrasi bir bardak oğluma bir bardak kendime su içiyorumu demisti onu uygulayinca hiç aklindan çıkmıyor desem yeridir.
Mama vermiyorum ama bizdede var o sivilceler normalmiş internetten baktim biraz bekleyin gecmezse bepantol sürün demiş bir cok anneBizde evolvia kullanıyoruz bizde de var minik minik sivilceler ama bi gidip bi geliyorlar farklı yerler de.. Mamadan olduğubu düşünmüyorum 7 8 gündenn sonra çıktı
Mama vermiyorum ama bizdede var o sivilceler normalmiş internetten baktim biraz bekleyin gecmezse bepantol sürün demiş bir cok anne
Kizlar mrb
Aynen canım bende öyle düşünüyorum. Mamayı çünkü ik günden beri kullanıyoruz ama sivilceler 7 8 gün sonra çıktıMama vermiyorum ama bizdede var o sivilceler normalmiş internetten baktim biraz bekleyin gecmezse bepantol sürün demiş bir cok anne
3.gününde yaptırmıştık biz.Kızlar işitme testine ne zaman gittiniz?
Benim ilk çocukta erken dönemde bir girdi. Tek kulaktan sinyal alınamadı.
20 30 günlük falanken de ikinci defa girdi yine sinyal alınamadı. Sonra 45 günlük ya da 2 aylikti. Ancak o zaman sonuç alınmıştı. Bu kez erken yaptırmak istemiyorum.
Ins dediginz gibidir tesk ederimSütünüz azalmamıştır. 1 ay olmuş doğum yapalı. Memeler artık terbiye oluyor. Bebeğin ihtiyacına göre üretim yapıyor. Emme ve makine refleksi farklı. Makinede sağım yaptığınızda fazla çıkmasını istiyorsanız düzenli olarak sağmanız gerekir.
Ben de ben de cnmBiz kombiyi gündüz açıyoruz gece kapatıyoruz burnu tıkanıyor çocukların. Gece açtığım zamanda yatilan odaların peteklerin i kapatiyorum bitek salon yanio salon evin ortasında. Yatak odalarim çok küçük petek yanınca nefes alinmiyor malesef. Gündüz yatak odalarin petekleri yanio oda ısınmış oluo gece kapatıyorum. Çok kusma iyi değil usutumus olabilir.sut üzüntüden azalır tabi. Nazar da olmuş olabilir. Bizimkide gündüz uyuyo gece hep uyanık daha doğrusu uykuya dalamio besige yatırdığı m gibi aglio. Sadece koynumda uyuyor. Zombi gibiyim vallaa düzelir diye bekliyorm
Bende aldım dün kuzum humana kimyonlu rezene öayı milkplus meyve suyu elma ve üzümlü bolca soğan yiyorum süt yapıyormuş haberin olsunCanım benim de sütüm az. Doktor humana çay ,galaktago damla, solgar brewers yeast, dereotu ve rezene çayı önerdi. 2 gün oldu başlayalı biraz artış var.
Sağol kuzumm cevabın içinÇok şükür canım
Canım soyundur gerekirse tamamen topuk altına pıtpıt vur biraz can acıtıcı ama başka türlü uyanmazlar burnunu sıkabilirsin omuzla boyun kısmına dokunabilirsin ağrı elişi düşük orada
Bu bebekler çok akıllı ya hiç kucaktan inmiyorlar kucakçı oldu bizimki de sanırım yatağına koymak zor salonda yer yaptım yanına uzanıyorum ama yine de hemen kalktı dün gece ya
Gögüs kalkanı öyle canım benimde defalarca battı üstüm göğsüm yarayken kullanmıştım şimdi göğüs pedine geçtim onlar akıtmıyor emzirme sütyeniyle beraber
Geçmiş olsun canım inşallah grip durumunu atlatırsınız hemen
Bizde de var canım genelde geçiyormuş diye duydum geçmezse alerjik durumu da olabilir
Canım mamada şeker oranı yüksek olması değil bir anda yüklü verilince insanın şekeri yükselir ya öyle bir şey vücuduna yüklenmiş oluyor sen bilirsin ama sürün yetiyorsa alıyorsa sarılık durumu yoksa sütle devam et derim meme reddi olma durumu da var Allah korusun ☺
Canım çok sevindim ya gözünaydın Allah analı babalı büyütsün❤ Hastaneyle şikayete başlayabilirsin bimere de şikayet etmeni öneririm
Canım sakin ol ilk zamanlar olabilir sütüm var de kendine sıcak duşa gir göğüslerine masaj yap duş başlığıyla göğüslerine su tut bayağı aksın kanalları açsın. Sabah akşam rezene içebilirsin günde en az 4-6 TL su içebilirsin. Bol dereotu tahin helvası ve bestlak damla öneririm.
Maşallah canım nasıl güzel bir doğum olmuş yaRabbim kurtardı artık cennet kokuluna sarılıp koklama vakti kadınları dediğim gibi şikayet etmekten sakın vazgeçme
Haklısın psikoloji önemliymiş dediğini denedim etkiai oldu sanırımÖnce sütüm gelmiyo psikolojisinden çıkın sonra bol bol sağlıklı şeyler yiyin , duş alın ve her fırsatta masaj yapın
Bendeki Chicco 0 aydan itibaren olan ama ben onu takip iş yemek yapamam mesela.daha çok ufaklar.birde bebek alisirsa gözü acikken hep onda durmak ister.ama tek başıma biryere çıksam cok kullanışlı.kizim 10 aylik olana kadar cok kullandim.Kızlar kanguru konusunda ne düşünüyorsunuz?
Ben kısa denk geldiği için almamıştım ama benden ayrılmıyor toparlaninca ne yemek ne ev işi yaptirmicak. En azından evde kullanmak için kanguru almayı düşünüyorum uyanıkken takarım yemek yaparım evi temizlerim falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?