- 27 Mayıs 2019
- 1.149
- 4.239
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin burun apiratoru nasil benim aldigim otribebe agzina alip boruyu icine cekiyorsun haliyle zor oluyor sizin nasil
Tam olarak bu şekilde yapıyorum. Çocuk doktorumuz bebeği tutuş pozisyonunu falan da bu şekilde gösterdi. Bu pozisyonda yapınca bebek de tıkanmıyor.
Bunu günlük mü yapıyorsun canım ?Ben baya enjektörün iğnesiz ucuyla yarım cc bir burnuna yarım cc diğer burnuna veriyorum, çok mu oluyor?
Bende büyük serum alicam tek kullanımlıklar gereksiz pahalı.Serum fizyoloji tam bir kurtarıcıeşim en son eczaneden rn büyük boy serum almış gelmiş
![]()
Sezeryan olanlar kadın doğuma kontrole gitmek gerekiyor mu ve ne zaman gitmek gerekiyor
Cok iyi yapmışsın dikkat et bazılarının cildi öyleymiş dikiş tutmada . insalah bu kez sorunsuz duser dikişlerin. Bnm ağrı acı eşiğin yüksektir bak ama yazini okuyunca iyi cesaret etmis dedm sanırım bn edemezdmVe oğlum çok zor bir bebekti, çok zorlandım. Hala gece 3 4 defa uyanır, 3 yaşında. Uykuya geçmesi en az bir saat sürer. Ve çok geç uyur. Sabahın erken saatinde uyanir. Öğle uykusu yeni düzene girdi. 45 dk. Ama uyutmak çok uzun yine. Ağlama krizleri falan... Yani hala zor.
Ve buna rağmen ikinciyi doğurdum ikinciyi de normal doğurdumama dikiş konusunda farklı davrandım bu defa. Mümkün olduğunca bir şey yapmıyorum. Cildim dikiş konusunda şanssız maalesef dikiş tutma sıkıntısı varmış ve yaralarım çok geç iyileşiyor. Annem yanımda kalıyor ve kv gündüzleri yanımda. Tekrar o süreci hiçbirimiz göze alamadık...
Burnunu tıkanık hissettiğimde yapıyorum, emerken falan hırıldayınca.Bunu günlük mü yapıyorsun canım ?
Tam olarak bu şekilde yapıyorum. Çocuk doktorumuz bebeği tutuş pozisyonunu falan da bu şekilde gösterdi. Bu pozisyonda yapınca bebek de tıkanmıyor.
Ben yatirarak yaptim bugun peşine kustu. Serum fizolojikten mi oldu acaba dedm. Bir dahakine yuz ustu tutup sikayimcanim bn yan yatirip yapiyorum hastanede oyle yapmışlardı. bide kucagima alip aşağı doğru eğiyorm kafasini burnuna sıkıyorum onu da kizimda aile hekimi göstermişti bi burnuna sıkınca diğerinden geliyor genelde açılıyor hayta youtube de bi kac videoda izlemiştim bu şekilde.
bn sorun yaşamadım o pozisyonda hicdene bi canm video da izleyebilirsinBen yatirarak yaptim bugun peşine kustu. Serum fizolojikten mi oldu acaba dedm. Bir dahakine yuz ustu tutup sikayim
Hayır onu demiyorum gebelik tarihi belli regl tarihide mesela ben 33 haftalık gebeyim sezeryan doğum olcam doktor neye göre sezeryan tarihi veriyor Çünki 39+5 te normal doğumda kendiliğinden gerçekleşebilirdi mesela bana doktorum 39 haftayı doldurman gerekiyor dedi ilk gebelik oldugu için tabiki daha erken gelmezse onu bilemeyizde dedi sezeryan olma sebebim tabiki kadınsal Bi rahatsızlığımdan bebeğimi riske atmamak içinAdete göre
Eczaci eşime iki CC demiş yuh dedim ya bir CC bile fazla geldi bana. Yarm cc kullandım ben serum kullanırken. Şimdi ortibebenin modonoz serum fizyolojik var netten ondan aldım yüzlü paket bı yada iki damla olarak kullanıyorum onuBen baya enjektörün iğnesiz ucuyla yarım cc bir burnuna yarım cc diğer burnuna veriyorum, çok mu oluyor?
Ben haftada bı alıyorum cumartesi günüHanimlar haftada kac bez kullanıyorsunuz?
Biz bexi haftalik aliyoruz.
Pazartesi aldim 44bezden 6 tane kaldi
1 bucuk saat içinde ucuncu bezi degistiricem![]()
O diğer burundan gelme durumunu yapamıyorum ben. İzledim de korktum biraz tıkanırsa diyecanim bn yan yatirip yapiyorum hastanede oyle yapmışlardı. bide kucagima alip aşağı doğru eğiyorm kafasini burnuna sıkıyorum onu da kizimda aile hekimi göstermişti bi burnuna sıkınca diğerinden geliyor genelde açılıyor hayta youtube de bi kac videoda izlemiştim bu şekilde.
İlk kontorole bı haftalıkken gittim . İkinc 40 günden sonra. Dikislere baktı karından ultasonla rahme bakti. Korunma mevzusunu konuştuk.Sezeryan olanlar kadın doğuma kontrole gitmek gerekiyor mu ve ne zaman gitmek gerekiyor
Bozulacak birşey değil ki tuzlu su sonuçta. Niye öyle dediyseAy ben ilk bebekte serumlar tek kullanımlık dedi diye eczaci acilani ertesi gün atiodumşimdi yapmiyorum tabiki
![]()
Ya ben kendimde denedim onu bı ara çok geniz akıntısı balgam vardı bende hamileyken doktor burun temizleme kiti verdi. Aynı mantik karbonat ve tuz karışımı var pakette suyla karıştırıp şişesinde başını lavoboya eğip işlemi yapiosun bı hafta falan yapınca değil burun akinitisini balgamı bile sokuyor ama çok kötü bı his o su genze kacirmadan yapmak lazım. Bazen beceremiyodum genzime kaciodu kuscak gibi oluodum açık yazdım biraz ama benm için travmaydi yaniO diğer burundan gelme durumunu yapamıyorum ben. İzledim de korktum biraz tıkanırsa diye![]()