- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.827
- 348
Bezlerin kalıpları farklı bir de. Prima molfixden daha küçük geldi bana aynı numarasıOo sizin bızdık baya hızlı gidiyor desene maşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bezlerin kalıpları farklı bir de. Prima molfixden daha küçük geldi bana aynı numarasıOo sizin bızdık baya hızlı gidiyor desene maşallah
Yaaa çok moralim bozuldu bebeğim 12 den akşam 6 ya kadar uyumadı, yatıyor 10 dk sonra uyanıyor emiyor susuyor bırakınca ağlıyor. Bu böyle 6 saat sürdü sakin durduğu zamanlar çok az, sürekli meme meme.... En sonunda 90cc mama yaptım hepsini içti ve uyudu.... Demek ki süt yokmuş. Daha önce böyle olmamıştı hiç.![]()
Yaaa çok moralim bozuldu bebeğim 12 den akşam 6 ya kadar uyumadı, yatıyor 10 dk sonra uyanıyor emiyor susuyor bırakınca ağlıyor. Bu böyle 6 saat sürdü sakin durduğu zamanlar çok az, sürekli meme meme.... En sonunda 90cc mama yaptım hepsini içti ve uyudu.... Demek ki süt yokmuş. Daha önce böyle olmamıştı hiç.![]()
Bezlerin kalıpları farklı bir de. Prima molfixden daha küçük geldi bana aynı numarası
Çocuğunuz yokken 4 çocuk diyorduk. Sonra yeni hamileydim 3 çocuk demeye başladık. Hamilelik zor gecti. İki iyidir dedik. Doğdu birbucuk yaşındaydı çok zorlandık ve eşim kesinlikle ikinciyi istemiyorum ben dedi. Ben zmanala isteriz ya dedim.
Sonra ikinciye karar verdik.
Şahsen ben hala ucubcu olabilir diyorum ama eşim kesinlikle istemiyor. Büyük şehir büyütme eğitim... Çok zor. Ben öğretmenim ve bu yüzden eğitim kısmı bana çok zor geliyir. Eşim de ben de çok pimpirikliyiz. Çok hassasiz. Birinci çocuk resmen 3 senede 10 yıl götürdü bizden endişe halimizle. Ama gönül istiyor![]()
Helal olsun sen iyi olda gerisi önemli değilBenimde ilk Doğumdan sonra eşim çıldırtmıştı. Bunda daha iyi maşallah dilimi ısırayım. Umarım sizinde düzelir hersey.
Kaç kilo oldunuz cnm
Toplanınca biraz daha gruba girebilecek kadar halim olmaya başladı elime telefon alamıyordum başlarda. Kolan da asistan ile bozulup hasteneyi değiştirmiştim. Ayy ne çok stres etmişim sizleri de helal edin hakkınızı valla. Avrasya Hastanesi de utanmasa sabıka kaydı isteyecek söylese ne olur sanki. Beni başta taburcu etmeyeceklerdi ama risk 3 5 gün değil 6 ay kendini hazır hissettiğinde sen karar ver çıkmak isteyip istemediğine dediler bende oğlumda sefil oluyor hastanede okula da gidip geliyor diye biraz toplanınca taburcu oldum.
1 cay kasigi tane kimyonu yarim cay bardağı su ile 5 dk kaynatıp başlarda 3-4 kasik 10 gun sonrası yani simdilerde 20cc mama suyuna katıyorum.Kimyonu nasıl veriyorsun???
Ben aksamlari 60 cc mama veriyorum üstünede 1 dk beni emip memede uyuyor.yada emzikle uyutuyorum.gunde tek öğün mama veriyorum 1 haftadir.90 yaptım bitmiyor 60 verip memede iyi oluyorYaaa çok moralim bozuldu bebeğim 12 den akşam 6 ya kadar uyumadı, yatıyor 10 dk sonra uyanıyor emiyor susuyor bırakınca ağlıyor. Bu böyle 6 saat sürdü sakin durduğu zamanlar çok az, sürekli meme meme.... En sonunda 90cc mama yaptım hepsini içti ve uyudu.... Demek ki süt yokmuş. Daha önce böyle olmamıştı hiç.![]()
Valla ben de hemen alıcam ondan bi tabe damaklı var ama onu pek sevmedi sanırım bazen tutuyo bazen tutmuyo. İnşallah bunu tutar da rahatlarimverdim canm nuk damaklı hemende tuttu sukur cok vermiyorum ama gazli olunca veriyorum gerçekten iyi oluyor .
Oo sizin bızdık baya hızlı gidiyor desene maşallah
Anam sizin memeler nasıl dayanıyor o kadar sık emzirmeye. Ben acıdan kıvranıyorum emzirirken. Sağamıyorumda şimdi bir tanesinin ucu paramparça![]()
Ne güzel olmuş maşallah biz bi haftalık olduk geç kalıyoruz gibime geliyor eşime hocayı getir dedim ama bulamamis
tutar insallah . bugün disimi çektirmeye gittim ve bn gelene kadr bebegi oyalayan emzik olmusValla ben de hemen alıcam ondan bi tabe damaklı var ama onu pek sevmedi sanırım bazen tutuyo bazen tutmuyo. İnşallah bunu tutar da rahatlarim
Bizimde öyle ya 10 dakika uyku gerinuyamiyir rutini de.yok ne zaman ağzını açsa.meme.veriyorum bide acıtıyor emerken sadece kucakta güzel uyuyorYaaa çok moralim bozuldu bebeğim 12 den akşam 6 ya kadar uyumadı, yatıyor 10 dk sonra uyanıyor emiyor susuyor bırakınca ağlıyor. Bu böyle 6 saat sürdü sakin durduğu zamanlar çok az, sürekli meme meme.... En sonunda 90cc mama yaptım hepsini içti ve uyudu.... Demek ki süt yokmuş. Daha önce böyle olmamıştı hiç.![]()
E emzirirken nasıl çektirdin bende dişçiye gitmem gerekiyortutar insallah . bugün disimi çektirmeye gittim ve bn gelene kadr bebegi oyalayan emzik olmus![]()
benm oğlanda 2900 doğdu bana sorsan hic kilo almamış gbi duruyor az yüzleri toparlandı sanki. ama tartıldı saglik ocağında 3bucuk kilo çıkti hadi 200 gram kiyafetleri düs 3300 olmis 11 günluktu tarttigimizdaBenim pıtırcık 2950 doğdu şimdi en fazla 3500 olsun ki değildir. 1 numara kullanıyoruz
Benim düşüncem ya tek çocuk ya çok çocuktu. Tek olsun maddi manevi herseyimiz onun olsun diyodum ama çok bencillik olacaktı büyük oğlum için tek çocuk olmak çok zor. İnsallh güzel mutlu bı aile olabilmeyi başarabiliriz. Ben çocukluğumu hatirlarken evet ben mutlu bir cocuktum diyorum evimiz hep sakin ve huzurluydu zengin olmadık hiç bayramlarda yeni elbise giyerdik ama babamın cebinde on TL fazla para olsa yaş pasta almadan haftasonu gecirmezdik. Neşeli huzurlu bı aile hayatı hayalim var .
Benim bebeğim aşırı gazlı resmen çırpınıyo belki o soyulma ondan oldu diye düşünüyorum. Tabi kendi hatamı yok sayamam sıkı bağlama konusunda
Biz kızımla bugün bi çılgınlık yaptık. Anne kız 39. Gün gezisi yaptık araba ile işyerime gittik. İş arkadaşlarım ile öğlen yemeği yedik. Sonra bi avm girdim önce e bebek sonra da market alışverişi yaptım eve geldik. İnanılmaz terledim sanırım evde atlet pijama modu gezmeye bünye alıştı giyinince kurdesan döktüm. Avm otoparkında Kızı emzirdim. Emzirirken bluzu çıkartıp atletle kaldım arabada siyah film var kimse görmemiştir herhalde. 1 kg ter attım kesin. Araba kullanmayı da özlemişim en az 2 saat araba kullandım iyi geldi valla
Biz de bir haftalıkken tartıldı 3200 çıkmış ebe 100 gr düşmüş çünkü kiyafeerin çoğunu çıkarmış. Şimdi 26 günü geride bıraktık ama hiç büyümüyo gibi geliyo. İnşallah buyuyodur da sorun yokturbenm oğlanda 2900 doğdu bana sorsan hic kilo almamış gbi duruyor az yüzleri toparlandı sanki. ama tartıldı saglik ocağında 3bucuk kilo çıkti hadi 200 gram kiyafetleri düs 3300 olmis 11 günluktu tarttigimizda