Benim cok kotu oldu yaram mecburen biraktim dayanilcak gibi degildi..gececek sabret diyen annem bile bırak kizim dedi yani...emzirme vakti gelince soguk terler atiyodum resmen...Bıraksam acırım yazik( açımda fazla ama inşalla h geçer bebeğime aramdaki tek bagim
Pirasa gaz yapiyorsa bende yemeyeyim. Aman bu kis sebzeleri hep gaz yapiyor da ne yicez.Emzik eşittir susturucu harika birşey.beninkide kısa kısa tutuyor ama alışacak.
Annemde pirasa yapmış yemesemmi .bana kizimda iken dr normalde sana ne gaz yapiyorsa yeme ama süt sende gaz yapmiyorsa ye .her gaz yapar denen şey sendede yapacak diye birsey yok demisti.nohut fasulye gaz yapıyor ama mercimek yapmiyor mesela.bugun mercimek corbasi ile deneyimlemis olacağım.yarim kase iceyimde macera aramış olmayayım.
Akşamları çok emiyor gece ise sadece 1 kere kalkıyor onda da 10 dk emip uyuyor dün 12 ye geliyordu uyuduğunda sabah 6 da uyandı emmek icin ben uyandirmiyorum hiç Kendi düzenini oluşturdu 45 günlük oldu bugünBebeği 40-50 Günlük olanalara soruyorum bebeginiz ne kadar emiyor acaba ? Gece ne kadar kalkiyor birde? Benim kizim cok.kisa emiyor gece de az mesela 4 saat sonra kalkıyor sonra 2 satte bir kalkıyor yine yani bayağı azaldı emme işi sizde nasıl?
Bende yaptı canımPirasa yesem gaz yapar mi bebege
Evet o da gaz yapıyormuşNe nohut pişirdim, ne fasülye, korkudan mandalina bile yiyemedim daha hiç
Mandalina gaz yapıyor mu, yiyen var mı
Organik ile çerçeve kısmını boyuyorum.Bu arada saçını boyayan var mi acaba ??
Denemek için kötü bir gün 2 catal aldım sonra sünnet olacak diye vazgectim . bugünü bi atlatalim da.Pirasa gaz yapiyorsa bende yemeyeyim. Aman bu kis sebzeleri hep gaz yapiyor da ne yicez.
Maşallah çok güzel kilo almış.anne sütümü alıyor sadece.Ekin' imi bugun saglik ocagjna kilosu icin goturdum. Gecen sali 3500 du buyun 4025 olmus. Cok mutlu oldum. 2655 dogdugu icin endiseliydik.
Ay ignelimi yapıyolar kaynanam yaptırmaz kesin igneliyse:/Bende çorap takıyorum ellerine. Eldiven durmuyor parmaklarımız cok uzun
Ben kızımı mama ile büyüttüm cok kilo almıyorlar. Mamalar eski mamalar gibi degil.
Canım korkulacak birsey yok. Cok rahat gecti. Igneden sonra etrafi izleye izleye sünnet oldu. Ilk gun agri kesici verdim. Gece durmaz diye korktum ama hic ağlamadı. Rahat gecirdi. C.tesi sunnet oldu dun sargi alindi bugun kontrolu var. Agri sızı hic yok. Gece uyumayan bebek uyur oldu. Sanki bir rahatlama var. Hic dusunme kucukken yaptır
Kaynat, memeye tak emzir. Meme ucu silikonun tam ortasinda kalsın.Silikon göğüs ucu aldım ama nasıl kullancam
Hangi boyayla boyadın canımOrganik ile çerçeve kısmını boyuyorum.
Denemek için kötü bir gün 2 catal aldım sonra sünnet olacak diye vazgectim . bugünü bi atlatalim da.
Maşallah çok güzel kilo almış.anne sütümü alıyor sadece.
Evet.Organik ile çerçeve kısmını boyuyorum.
Denemek için kötü bir gün 2 catal aldım sonra sünnet olacak diye vazgectim . bugünü bi atlatalim da.
Maşallah çok güzel kilo almış.anne sütümü alıyor sadece.
Watsons tan aldım bio magic organik boyaHangi boyayla boyadın canım
Harika .yarasin Ekin 'e .
Kaç günlük canım ama bende daha fazla emsin istiyorum o zaman daha az kilo alıp gelişimi geri kalır diye korkuyorum.
Akşamları çok emiyor gece ise sadece 1 kere kalkıyor onda da 10 dk emip uyuyor dün 12 ye geliyordu uyuduğunda sabah 6 da uyandı emmek icin ben uyandirmiyorum hiç Kendi düzenini oluşturdu 45 günlük oldu bugün
Bende yaptı canım
Evet o da gaz yapıyormuş
Bizimki de 3 gundur oyle. Gazi varsa, pisik carsa, disari cikmissak daha da cok memede kaliyor. Doyduguna eminim. Senin kide boyle olabilir mu? Huzur. Ulduguyerde kalmak istiyor olabilir mi?Zaten ihtiyacı kadar emer diye düşünüyorum. 38 günlük yani sürekli memede çok az uyuyor bırakıyorum Bi daha uyanıyor özellikle gündüz saatleri 1 saat maksimum uyuyor sonra uyumuyor hiçneden böyle yaaa tecrübeli anneler ne zaman düzene girecek acaba bu haller sürekli memede kalmak istiyor acaba doymuyor mu?
Eşim yıkamaya gerek yok demişti bide bebek ona alışırsa anne memesini istemiyormuş doğrumu acaba ya kafam.karistiKaynat, memeye tak emzir. Meme ucu silikonun tam ortasinda kalsın.
Bizimki de 3 gundur oyle. Gazi varsa, pisik carsa, disari cikmissak daha da cok memede kaliyor. Doyduguna eminim. Senin kide boyle olabilir mu? Huzur. Ulduguyerde kalmak istiyor olabilir mi?
Doyup doymamasi kilo almasindan anlasilir. Gazi oldugu icinde emer. Belki sadece sicakligini istiyordur. Uyurken kokunu gasiyan bir sey koymayi dene yanina.Ya bilmiyorum gaz varsa da meme mi istiyor ki? Kıvranmıyor aslında gazı da yok ama sırf keyif için memede saatlerce kalabilir aç olsa ağlar ama öyle değil. Uyuyor uyanıyor meme istiyor, ama uykusu da çok azneden uyumuyor acaba doymuyor m diye düşünüyorum ama mama da vermek istemiyorum günde 1 kere yeter dedim mamaya.
yEşim yıkamaya gerek yok demişti bide bebek ona alışırsa anne memesini istemiyormuş doğrumu acaba ya kafam.karisti
Buyume atagi da olabilir. Her istediginde emzir sen sutunde artar.Ya bilmiyorum gaz varsa da meme mi istiyor ki? Kıvranmıyor aslında gazı da yok ama sırf keyif için memede saatlerce kalabilir aç olsa ağlar ama öyle değil. Uyuyor uyanıyor meme istiyor, ama uykusu da çok azneden uyumuyor acaba doymuyor m diye düşünüyorum ama mama da vermek istemiyorum günde 1 kere yeter dedim mamaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?