2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bıraksam acırım yazik( açımda fazla ama inşalla h geçer bebeğime aramdaki tek bagim
Benim cok kotu oldu yaram mecburen biraktim dayanilcak gibi degildi..gececek sabret diyen annem bile bırak kizim dedi yani...emzirme vakti gelince soguk terler atiyodum resmen...

Pirasa gaz yapiyorsa bende yemeyeyim. Aman bu kis sebzeleri hep gaz yapiyor da ne yicez.

Akşamları çok emiyor gece ise sadece 1 kere kalkıyor onda da 10 dk emip uyuyor dün 12 ye geliyordu uyuduğunda sabah 6 da uyandı emmek icin ben uyandirmiyorum hiç Kendi düzenini oluşturdu 45 günlük oldu bugün
Pirasa yesem gaz yapar mi bebege
Bende yaptı canım
Ne nohut pişirdim, ne fasülye, korkudan mandalina bile yiyemedim daha hiç

Mandalina gaz yapıyor mu, yiyen var mı
Evet o da gaz yapıyormuş

Bu arada saçını boyayan var mi acaba ??
Organik ile çerçeve kısmını boyuyorum.
Pirasa gaz yapiyorsa bende yemeyeyim. Aman bu kis sebzeleri hep gaz yapiyor da ne yicez.
Denemek için kötü bir gün 2 catal aldım sonra sünnet olacak diye vazgectim . bugünü bi atlatalim da.
Ekin' imi bugun saglik ocagjna kilosu icin goturdum. Gecen sali 3500 du buyun 4025 olmus. Cok mutlu oldum. 2655 dogdugu icin endiseliydik.
Maşallah çok güzel kilo almış.anne sütümü alıyor sadece.

Ay ignelimi yapıyolar kaynanam yaptırmaz kesin igneliyse:/

Hangi boyayla boyadın canım

Kaç günlük canım ama bende daha fazla emsin istiyorum o zaman daha az kilo alıp gelişimi geri kalır diye korkuyorum.

Zaten ihtiyacı kadar emer diye düşünüyorum. 38 günlük yani sürekli memede çok az uyuyor bırakıyorum Bi daha uyanıyor özellikle gündüz saatleri 1 saat maksimum uyuyor sonra uyumuyor hiç neden böyle yaaa tecrübeli anneler ne zaman düzene girecek acaba bu haller sürekli memede kalmak istiyor acaba doymuyor mu?

Bana da diyorlar zmanala düzene girecek diye ama hiç düzene girecek gibi değil gece kesin 2 saatte bir uyanıyor maksimum 3 saaat.
Gündüz de saatlerce uyumuyor

Bizimki de 3 gundur oyle. Gazi varsa, pisik carsa, disari cikmissak daha da cok memede kaliyor. Doyduguna eminim. Senin kide boyle olabilir mu? Huzur. Ulduguyerde kalmak istiyor olabilir mi?

Bizimki de 3 gundur oyle. Gazi varsa, pisik carsa, disari cikmissak daha da cok memede kaliyor. Doyduguna eminim. Senin kide boyle olabilir mu? Huzur. Ulduguyerde kalmak istiyor olabilir mi?

Ya bilmiyorum gaz varsa da meme mi istiyor ki? Kıvranmıyor aslında gazı da yok ama sırf keyif için memede saatlerce kalabilir aç olsa ağlar ama öyle değil. Uyuyor uyanıyor meme istiyor, ama uykusu da çok az neden uyumuyor acaba doymuyor m diye düşünüyorum ama mama da vermek istemiyorum günde 1 kere yeter dedim mamaya.

Arkadaşlar doğduğu günden beri benim bebiş de hep memede uyuyor. Başta azıcık içiyor sonra kendinden geçiyor. Uyudu diye yatırınca uyanıyor. Hadi bir daha meme vereyim diyorum bir daha uyuyor. Uyandırmak için tavsiye edilen herşeyi yapıyorum uyanmıyor. Topuğunu sık dedi doktor. Onu da yaptım. Ağlıyor sonra yeniden uyuyor. Sırf bu yüzden sütüm azaldı. Sağarak idare edeyim dedim ama onların emmesi kadar etki etmezmiş sağmak. Zamanla azalırmış... ki azalıyor. Her sağışımda başta toplam 60 ml çıkıyordu iki memeden. Şimdi 30 ml çıkıyor. Günde 2-3 defa sağıyorum. Zaten yetmez dedi doktor ek mama ver dedi. Mama da veriyorum mecbur. Ama sütüm çoğalcağı yerde azalıyor. Bense mamayı azaltmak derdindeydim oysaki. Süt arttırıcı şeylerde yiyip içiyorum.

Doyup doymamasi kilo almasindan anlasilir. Gazi oldugu icinde emer. Belki sadece sicakligini istiyordur. Uyurken kokunu gasiyan bir sey koymayi dene yanina.

Eşim yıkamaya gerek yok demişti bide bebek ona alışırsa anne memesini istemiyormuş doğrumu acaba ya kafam.karisti
y
yıka canm bence nasil bi yerde üretiliyor bilmiyoruz sonucta. elinden geldiğince dayanmaya çalışıp emzirmeye çalış göğsünden. ayva çekirdeği kaynat sur demisti bana ebe istersen deneyebilirsin. kuru kalmasın emzirme öncesi ve sonrası sütünden sık sür kalkan takıyor arkadaşlar onu da deneyebilirsin bn göğüs pedi kullanıyorum. kizimda bnmde cok agridi kanadi resmen yarıldı üstelik 34.haftadan sonrahep kremlemistm. suan net hatırlamıyorum ama demekki yanlis tutuyormuş kzim bu kez olmadi şükür agridi biraz tabi ama kremle yumuşadı

Buyume atagi da olabilir. Her istediginde emzir sen sutunde artar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…