2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canim sünnet nasıldı seni arıyodum tam bulamadım yazdığını nasıl yaptılar korkulacak biseymi iyilesiyormu çabuk annesi

Hasta zaten şuan abi hasta oldu bebeğe de geçti. Çok kat kat giydirmiyorum evde petek yanmio . Yanmayan haliyle ev ısısı 24 derece açsam petekleri burnu daha fazla tıkanır. Benim de boğazlar acımaya basladi inşallah hemen iylesiriz

Ben izin versem benim kaynanam çok karışır ilk günler çok fazla karıştı çocuğun üstü başı süt meselesi biraz sert çıktım kalbini kırmak hiç istemiyorum ama sürekli alttan alırsam devam edio beni hiçe sayiyo. Biraz sert çıktım kendini geri çekti sevmek için bile istemio ben verirsem alio. Ben sevmesine bişey demedim ki sadece bana sürekli şöyle yap böyle yap demesi bunaltti .

Ne nohut pişirdim, ne fasülye, korkudan mandalina bile yiyemedim daha hiç

Mandalina gaz yapıyor mu, yiyen var mı
Yapar canm mandalina portakal yapio. Bende nohut fasulye bulgur hiç yemedim doğumdan beri bı kere yarm kase mercimek çorbası içtim çocuk iki gün kivrandi bı kere mercimek köftesi yedim yine aynı. O yüzden yemek çeşidi çok az

Biz corap giydiriyoruz eldivenler cikiyor elinden.
Bende çorap takıyorum ellerine. Eldiven durmuyor parmaklarımız cok uzun
3720 doğduu, doktor mama verme dedi ama bazen sütüm olmuyor mama veriyorum günde bir kez, inşallah çok kilo almaz mamayla
Ben kızımı mama ile büyüttüm cok kilo almıyorlar. Mamalar eski mamalar gibi degil.
Canim sünnet nasıldı seni arıyodum tam bulamadım yazdığını nasıl yaptılar korkulacak biseymi iyilesiyormu çabuk annesi
Canım korkulacak birsey yok. Cok rahat gecti. Igneden sonra etrafi izleye izleye sünnet oldu. Ilk gun agri kesici verdim. Gece durmaz diye korktum ama hic ağlamadı. Rahat gecirdi. C.tesi sunnet oldu dun sargi alindi bugun kontrolu var. Agri sızı hic yok. Gece uyumayan bebek uyur oldu. Sanki bir rahatlama var. Hic dusunme kucukken yaptır

Ne nohut pişirdim, ne fasülye, korkudan mandalina bile yiyemedim daha hiç

Mandalina gaz yapıyor mu, yiyen var mı
Ay ben dayanamam mandilanaya yiyorum valla, biraz dolaptan çıkarıp ılımasını bekliyorum sadece doğduğu günden beri yiyorum olan gazımızı da o yapıyosa canı sağolsun hamileliğimim ilk dört ayını da tost ve greyfurtla geçirmiştim greyfurt da çoğalsın ona da dadancam kesin kızımdan özür diliyorum

Bu emzigi icat edenden allah razi olsun. Uc gündür düzgünce tutuyor emzigi. Karni toksa koyuyorum yatagina agzinda emzik kendi kendine uyuyor masallah
Az rahat ettim ya dünya varmis
Emzik eşittir susturucu harika birşey.beninkide kısa kısa tutuyor ama alışacak.
Pirasa yesem gaz yapar mi bebege
Ben mahvoldum pirasada.Aman diyim.Ucacaktim gazdan.

Annemde pirasa yapmış yemesemmi .bana kizimda iken dr normalde sana ne gaz yapiyorsa yeme ama süt sende gaz yapmiyorsa ye .her gaz yapar denen şey sendede yapacak diye birsey yok demisti.nohut fasulye gaz yapıyor ama mercimek yapmiyor mesela.bugun mercimek corbasi ile deneyimlemis olacağım.yarim kase iceyimde macera aramış olmayayım.

Her gaz yapiyor denen sey yapmayabilir evet. Herkes domates yapar diyor ama ben domates cok yerim ogluma gaz yapmadi. Yesil elma yapti ama

Aa seninde mi ikinci bebegin oldu? Eşim merkeze geldi canım şükür. Kızımın adı eylül. Oğlum yeni yürümeye başladı. Ama yerden kendi kalkamıyor. Konuşamıyor ve çiğnemesi hala yok ama şükür hergecen zaman yavaşta olasa ilerliyor. Sen nasılsın oğlun nasıl?

Ben ikinci haftadan beri hepsini yiyorum:// ara ara gazlı oluyor ama napalım:/ üstüne kimyon döküyorum ama.

Ihlamur bal limon sanırım tek bu var elimizde bizim için
Ufff çok geçmiş olsun.

Gözün aydın. İnşallah en kısa sürede tam olarak sağlığına kavuşur oğlun. Kızın da adıyla yaşasın.
Benim ilki de kızdı. İyi çok şükür,

iyi yapmışsın mudahele hc sevmiyorm kirildiysa da kırıldı artk seni düsünmeyeni sende düşünme bna daha 1 kişi geldi ziyarete ve hemen yapıştırdı "cocuk doymuyo galiba" bnm çocuklarımı doyurabilecegime cümle akrabamın inancı yok kizimda da en çok duydugum sey buydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…