Omuzlarini ovustur bnde ise yatiyor.Arkadaşlar doğduğu günden beri benim bebiş de hep memede uyuyor. Başta azıcık içiyor sonra kendinden geçiyor. Uyudu diye yatırınca uyanıyor. Hadi bir daha meme vereyim diyorum bir daha uyuyor. Uyandırmak için tavsiye edilen herşeyi yapıyorum uyanmıyor. Topuğunu sık dedi doktor. Onu da yaptım. Ağlıyor sonra yeniden uyuyor. Sırf bu yüzden sütüm azaldı. Sağarak idare edeyim dedim ama onların emmesi kadar etki etmezmiş sağmak. Zamanla azalırmış... ki azalıyor. Her sağışımda başta toplam 60 ml çıkıyordu iki memeden. Şimdi 30 ml çıkıyor. Günde 2-3 defa sağıyorum. Zaten yetmez dedi doktor ek mama ver dedi. Mama da veriyorum mecbur. Ama sütüm çoğalcağı yerde azalıyor. Bense mamayı azaltmak derdindeydim oysaki. Süt arttırıcı şeylerde yiyip içiyorum.
Altını açıyor musun? Benim kızımda da ilk günler sarılık vardı, zor uyanıyordu. Altını açarak uyandırıyordum. Bir de çenesine bastırarak aşağı çekip memeyi tıkıyorduk ağzına, sonra çenesini alttan ittiriyorduk. Allah kolaylık versin.Arkadaşlar doğduğu günden beri benim bebiş de hep memede uyuyor. Başta azıcık içiyor sonra kendinden geçiyor. Uyudu diye yatırınca uyanıyor. Hadi bir daha meme vereyim diyorum bir daha uyuyor. Uyandırmak için tavsiye edilen herşeyi yapıyorum uyanmıyor. Topuğunu sık dedi doktor. Onu da yaptım. Ağlıyor sonra yeniden uyuyor. Sırf bu yüzden sütüm azaldı. Sağarak idare edeyim dedim ama onların emmesi kadar etki etmezmiş sağmak. Zamanla azalırmış... ki azalıyor. Her sağışımda başta toplam 60 ml çıkıyordu iki memeden. Şimdi 30 ml çıkıyor. Günde 2-3 defa sağıyorum. Zaten yetmez dedi doktor ek mama ver dedi. Mama da veriyorum mecbur. Ama sütüm çoğalcağı yerde azalıyor. Bense mamayı azaltmak derdindeydim oysaki. Süt arttırıcı şeylerde yiyip içiyorum.
Aldınız mı bunu memnun musunuz ya?Ana kucağı olarak çok teferruatlı olmayan şunu alalım dedik, evde de sürekli yatar pozisyonda olmasın artık, kucağa da alışacak yoksa.... var mı siizn öneriniz?
İyi unuttum diyoBenm k.valide 7 cocuk büyütmüş ama bebegi kucağında malzeme taşır gbi tutuyoresim ya sem hic cocuk buyutmeyik gbi masil tutuyorsn diye fircaliyor kadini oda kac yilolmus ne bilim unuttum diyor
Altını açıyor musun? Benim kızımda da ilk günler sarılık vardı, zor uyanıyordu. Altını açarak uyandırıyordum. Bir de çenesine bastırarak aşağı çekip memeyi tıkıyorduk ağzına, sonra çenesini alttan ittiriyorduk. Allah kolaylık versin.
Omuzlarini ovustur bnde ise yatiyor.
Q q0üwz
Aldınız mı bunu memnun musunuz ya?
Ben bebek arabasini kullanıyorum evde nereye gitsem kızımı da götürüyorum yanima...mutfakta banyoda wc de hep beraberiz:)Almayı düşünüyorum bende kararsız kaldım.
Resmen kem gözlülükte zirveyim yani onu anladım.Aynennn.Annenin,babanin nazari daha cok degermis efsanesi diyordum ,gercek sanirim.Gecen gun ne guzel kusmuyor artik dedim.Aradan 2 saat gecmedi güldür güldür kustu biri.Masallah en azindan gaz sancisi sirasinda inlemiyor artik dedikten birkac saat sonra top bocegi gibi olup inliyor diger yavrum.
Valla ben günde resmen 12 tane falan yiyodumNe nohut pişirdim, ne fasülye, korkudan mandalina bile yiyemedim daha hiç
Mandalina gaz yapıyor mu, yiyen var mı
En fazla süt arttıran şey emzirmek ,uyumak, su içmek , huzurlu olmakArkadaşlar doğduğu günden beri benim bebiş de hep memede uyuyor. Başta azıcık içiyor sonra kendinden geçiyor. Uyudu diye yatırınca uyanıyor. Hadi bir daha meme vereyim diyorum bir daha uyuyor. Uyandırmak için tavsiye edilen herşeyi yapıyorum uyanmıyor. Topuğunu sık dedi doktor. Onu da yaptım. Ağlıyor sonra yeniden uyuyor. Sırf bu yüzden sütüm azaldı. Sağarak idare edeyim dedim ama onların emmesi kadar etki etmezmiş sağmak. Zamanla azalırmış... ki azalıyor. Her sağışımda başta toplam 60 ml çıkıyordu iki memeden. Şimdi 30 ml çıkıyor. Günde 2-3 defa sağıyorum. Zaten yetmez dedi doktor ek mama ver dedi. Mama da veriyorum mecbur. Ama sütüm çoğalcağı yerde azalıyor. Bense mamayı azaltmak derdindeydim oysaki. Süt arttırıcı şeylerde yiyip içiyorum.
Xanm kac gunluk bebis? Bende ayniydim simdi 50 gunluk olduk yavas yavas atlattik o meme isteme olayini. 24 saatin nerdeyse 20 saatini memede gecirdigimiz gunler oldu. Simdi daha iyi ama cok sukur karni tok gazi yok alti temizse uyanik ve kucakta aglamadan durmayi ogrendi. Emme olayini sonunda 2 saatte bire dusurebildim dogdugundan beri ilk defa. Surekli memede oldugu icinde hic sut birikmiyodu azar azar emdigi icin doymuyodu surekli emdigi icin gazi vardi filan kisir döngü olmustu. Meme=huzur guven simdi onlar icin. Yavas yavas alisiyolar ama dunyaya bence zamanla o isteği gidiyo gbiYa bilmiyorum gaz varsa da meme mi istiyor ki? Kıvranmıyor aslında gazı da yok ama sırf keyif için memede saatlerce kalabilir aç olsa ağlar ama öyle değil. Uyuyor uyanıyor meme istiyor, ama uykusu da çok azneden uyumuyor acaba doymuyor m diye düşünüyorum ama mama da vermek istemiyorum günde 1 kere yeter dedim mamaya.
Ben dogmadan almistim aynisini ebebekten bu zamana kadar gunduzleri salondayken bunda uyuttun memnunun bazen aglama krizlerine girdiginde salladm onda sakinlestigi de oldu. Karni tok alti temizse aksam yemek yerken yanimiza mutfaga goturuyorum orda da 15-20 dk yemek yiyinceye kadar duruyo. Gerci son zamanlarda onda uyumayi birakti bizim yatakta uyuyo kokum sindiginden heraldeQ q0üwz
Yanina kullandığın bi bluzunu koy belki kokuna alışmıştır ya da tam doymadan uyuyordur o yüzden uyanıyordurBana da diyorlar zmanala düzene girecek diye ama hiç düzene girecek gibi değil gece kesin 2 saatte bir uyanıyor maksimum 3 saaat.
Gündüz de saatlerce uyumuyor
Benimki aynen böyle o gün pisik olmuş poposunun arka tarafı uyuyor 5 dk sonra geri uyanıyor bakıyorum gazi yok meğer çocuk pisik olmuş krem sürdüm rahatladı hemen uyudu huzursuz olunca bi yeri ağrıyınca uyuyamiyorlarBizimki de 3 gundur oyle. Gazi varsa, pisik carsa, disari cikmissak daha da cok memede kaliyor. Doyduguna eminim. Senin kide boyle olabilir mu? Huzur. Ulduguyerde kalmak istiyor olabilir mi?
Canım ben de var bunun benzeri sallanmali koyduğunda geri uyanirsa yada uyanmak üzereyken sallarsam geri uyuyor sadece o işime yarıyor onun haricinde benim ki durmuyor içinde beşik gibi kullanıyorumQ q0üwz
Aynen canım katılıyorum sütü arttıran bunlarResmen kem gözlülükte zirveyim yani onu anladım.
Valla ben günde resmen 12 tane falan yiyodum
[]
En fazla süt arttıran şey emzirmek ,uyumak, su içmek , huzurlu olmak
İnsan ne yiyeceğini şaşırıyor resmen. Meyve yiyemiyorum korkumdanResmen kem gözlülükte zirveyim yani onu anladım.
[]
Bende beğendim ama kaç aya kadar kullanılırAlmayı düşünüyorum bende kararsız kaldım.
Ben dogmadan almistim aynisini ebebekten bu zamana kadar gunduzleri salondayken bunda uyuttun memnunun bazen aglama krizlerine girdiginde salladm onda sakinlestigi de oldu. Karni tok alti temizse aksam yemek yerken yanimiza mutfaga goturuyorum orda da 15-20 dk yemek yiyinceye kadar duruyo. Gerci son zamanlarda onda uyumayi birakti bizim yatakta uyuyo kokum sindiginden heralde
YaaYanina kullandığın bi bluzunu koy belki kokuna alışmıştır ya da tam doymadan uyuyordur o yüzden uyanıyordur
Benimki aynen böyle o gün pisik olmuş poposunun arka tarafı uyuyor 5 dk sonra geri uyanıyor bakıyorum gazi yok meğer çocuk pisik olmuş krem sürdüm rahatladı hemen uyudu huzursuz olunca bi yeri ağrıyınca uyuyamiyorlar
Canım ben de var bunun benzeri sallanmali koyduğunda geri uyanirsa yada uyanmak üzereyken sallarsam geri uyuyor sadece o işime yarıyor onun haricinde benim ki durmuyor içinde beşik gibi kullanıyorum
Resmen kem gözlülükte zirveyim yani onu anladım.
[]
Ben bu emzik konusunda çok kararsızım ilk oğluma vermemiştim o yüzden faydasını bilmiyorum., Uykuya faydası varsa bende alıştırmaya çalışayımBu emzigi icat edenden allah razi olsun. Uc gündür düzgünce tutuyor emzigi. Karni toksa koyuyorum yatagina agzinda emzik kendi kendine uyuyormasallah
Az rahat ettim ya dünya varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?