2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Evet doktora sordum.. Fitil alın dedi.. Aldik hemen attik.. 15 dk kaka yapti dinlene dinlene.. Sonrada yorgunluktan kakalarla uyudu

Nasil bisey o dilinin altındaki bağ? Bu ara hic uzun ememiyor hele.. Zaten az bisey gelio bari onu icse
Dilinin ucunda beyaz ip gibi birşey oluyor o olunca çoçuk çok ememiyor

Tazyikten dolayıdır. Emzirmeden önce biraz sağman lazım tazyiği gitsin. Makas yöntemini de deneyebilirsin bi de geriye doğru yatarak emzirmeyi tavsiye ediyorlar.
Tesekur ederim makas yontemi ise yaradi iki gundur icmedigi icin sutte azaldi ondan tanzikte yok insallah hepikizin bebekleri cop cop emer

Ben goturdum 3 aylik goturmek daha iyiymis takip edip etmedigi daha iyi anlasiliyomus canm. Bizde 70 gunluguz ama 60 gunlukken goturduk
Ben ailemin yanına geldim kısmet olursa haftasonu dönücem hemen götürsem mi yoksa 3. Ayını mı beklesem Sizi doktorunuz mu çağırdı yoksa kendiniz mi gittiniz?

Beninde 2 ay olacak bende cok korkuyorum uzayabildigi kadar uzasin

Ben ailemin yanına geldim kısmet olursa haftasonu dönücem hemen götürsem mi yoksa 3. Ayını mı beklesem Sizi doktorunuz mu çağırdı yoksa kendiniz mi gittiniz?
Canm benim doktorum cagirdi 2.ayda goz ve kalca kontrolu olcak dedi gittim. Ama istersen 3.ayda getirebilirsin goz icin dedi doktor. Bence 3.ayda git goz doktoru cunku 3.ayda daha iyi anlasiliyo dedi. Takip edip etmedigini cok anlayamayiz 2.ayda dedi. Ama cihazlarla olcum filan yapti takibi siz evde kendiniz de anlayabilirsiniz dedi. Ama bebegm takip ediyo zaten

İlk oğlumda hastaneden çıkıp eve geldigimde ilk iş tirnaklarini kestim. İkincide de bir haftalikti bebe kestim. Hiçbir sıkıntı yasamadik

Ben de çok seviyorum bu pozisyonu ama benim bebe pek sevmiyor. Hep ağzından çıkıyor meme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…