Tazyikten dolayıdır. Emzirmeden önce biraz sağman lazım tazyiği gitsin. Makas yöntemini de deneyebilirsin bi de geriye doğru yatarak emzirmeyi tavsiye ediyorlar.
Ben ailemin yanına geldim kısmet olursa haftasonu dönücem hemen götürsem mi yoksa 3. Ayını mı beklesem Sizi doktorunuz mu çağırdı yoksa kendiniz mi gittiniz?
Normal doğum sonrası ilişki yaşayan var m? Ben hala cesaret edemedim, bide sürekli vajenden gaz gelmesi hala oranın toparlanmadığını düşündürüyor. 2 ay olacak doğuma, bu hafta kadın doğuma kontrole gideceğim.
Eğer vajende genişleme varsa nasıl bir yol izleriz bilmiyorm, internette gaz çıkması vajinal genişlemeden dolayı yazıyor :/
Galiba mastit oluyorum. Göğsüm sabahtan beri ağrıyor, duş aldım, masaj yaptım, sağdım. Hiç ilerleme yok. Başım dönmeye, halsizlik ve vücut ağrısı başladı..
Ben ailemin yanına geldim kısmet olursa haftasonu dönücem hemen götürsem mi yoksa 3. Ayını mı beklesem Sizi doktorunuz mu çağırdı yoksa kendiniz mi gittiniz?
Canm benim doktorum cagirdi 2.ayda goz ve kalca kontrolu olcak dedi gittim. Ama istersen 3.ayda getirebilirsin goz icin dedi doktor. Bence 3.ayda git goz doktoru cunku 3.ayda daha iyi anlasiliyo dedi. Takip edip etmedigini cok anlayamayiz 2.ayda dedi. Ama cihazlarla olcum filan yapti takibi siz evde kendiniz de anlayabilirsiniz dedi. Ama bebegm takip ediyo zaten
Benim ki erkek o da izin vermiyo. Ben kaka yaptığında eğer o gün banyo yapmamışsa banyo yaptırıyorum ya da musluğun önüne götürüyorum hemen. Yoksa ıslak mendille temizlenecek gibi değil. Musluk benim çok kolayima geliyo. Bebeğim de suyu seviyo.
Canım biz bugün 50 günlük olduk. İki aylık olunca tırnaklarını kesip cikaricam. Bana kalsa ilk gün takip sonra tırnakları keser cikarirdim . Nedenini bilmiyorum ama erken tırnak kesmek doğru bulunmuyo. Araştırdım olumsuz birşeye de rastlamadım ama 10 gün sonra kesip eldivenleri kaldjricam.
Galiba mastit oluyorum. Göğsüm sabahtan beri ağrıyor, duş aldım, masaj yaptım, sağdım. Hiç ilerleme yok. Başım dönmeye, halsizlik ve vücut ağrısı başladı..
Nurse harvey ve biogaia veriodum her gün duzenli şekilde.. Rahat atiyor- du gazlarini.. Dun sancilandi ama ben masaj yapamadm dun ona ondan oldu birazda gaz damlalari işe yarıyor dene mutlaka
Eymen doymuyor.. Basiyor çığlığı yaygarayi en fazla 20dk tutuyo anne sütü istahi cok var.. Anam hamileyken istahli olsun dedim fazlasi da zararmis yani
Görseli ekledim. Uzanma pozisyonu var ya iste oyle emziriyorum. En rahat emzirdigim yontem bu.
Sadece uzerine yattigim kolu basima destek yapmiyorum bebegi tutuyorum o kolla.
Ilk zamanlar dikis agrisindan da boyle emziriyordum cok rahatti. Yine buna döndum iki uc gundur. Kucakta emzirince mememin canina okuyor
Eldivenler çıkardım tirnaklari kestim. Kendi ellerini tutuyor yavrum. Eldiven varken iki yana birakiyor ellerini. Banyodan sonra isinana kadar takiyorum sadece