2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Büyüme atağı geçiriyorlar canım bir de uzayabilir anında ama yanlış ölçüm çok oluyor sen kendin evde de ölçebilrisin boyunu kilosunu evde de takip ediyorum net olmasa da doğru çıkıyor Ben olsam biraz büyük alırdım yıkanınca çeker falan
Eldiven giydiriyomusunuz ? Gecen kontrolde doktor giydirmeyin dedi ama eller buz gibi.Napicagimi sasirdim.
40 doldu tırnaklarını kestim eldivenlerini çıkardım canım artık motor gelişimleri için ellerini keşfediyorlar çıkarmak lazım tereddüt ediyordum ama şimdi elleriyle bir şeyler yapıyor daha hoşuma gidiyor
Geçmiş olsun canım inşallah daha iyidir kuzucuk herkeste salgın var ben o sebeple Mevlüt’ü falan 3ay dolunca yapacağım
Oglumun saci fena konak olmuştu oyle sert ve kabuk kabuktu ki dun aksam pamukla zeytinyağı sürüp iyica taradik 1 saat sonra banyo yaptirdik. Sonuc 0 konak
Zeytinyağı bir çok şeye çözüm genelde her banyo sonrası vücuduna masaj yaptıktan sonra saçlarına da şöyle elimde kalanı sürüyorum
Kontrolden ciktik az once 4920 gram 55 cm olmus
Maşallah kuzucuğa
temiz canm idrar tahlili . üst solunum yolu enfeksiyonu demis eşime .
Çabucak geçsin inşallah diğer şeyi temizmiş bunu da geçirir hemen merak etme annesi kıştayız maalesef yaşanıyor

Ben çok korkuyorum neyseki eşim de görevde
sagol canm .

kizlar bizim burun aspiratörü manüel oğlanın burnunu çekiyorum geliyor ama tamamen temizlenmiyor hortumlu nefesle cekilenlerde daha mi iyi oluyor temizlik tamamen temizliyormu burnu ve oyleyse hangi markayi onerirsiniz
Ben babyjem in aldım. Yedek filtre de aldım ama bebeğimin burnunu temizledikten sonra onu çıkarıp kaynar suyla temizliyorum. Henüz ucunu hiç değiştirmedim.

Babasi sac kurutma makinesiyle kuruluyor saclarini
Ama emzirirken cok terliyor kafasindan. Belki o yuzden olmustur

sagol canm .

kizlar bizim burun aspiratörü manüel oğlanın burnunu çekiyorum geliyor ama tamamen temizlenmiyor hortumlu nefesle cekilenlerde daha mi iyi oluyor temizlik tamamen temizliyormu burnu ve oyleyse hangi markayi onerirsiniz
Otribebe aldim cok memnunum.yedek uc da aldim her seferinde temizinden kullaniyorum

Eldiven giydiriyomusunuz ? Gecen kontrolde doktor giydirmeyin dedi ama eller buz gibi.Napicagimi sasirdim.
Ben ilk haftadan çıkarttım bebek hemşiresi de tırnakları çok uzun kesin mutlaka demişti hastanede hemen kestik
Eldiven bırakmadı benimki elinde çekip attı bebek hemşiresi bize hemen kesin dedi tırnakları çok uzundu

evet ya herkes hasta cok sagol cnam inslh gecer bir an once . cok zayıf galiba bünyesi o kadr dikkat etmeme rağmen doğdu doğalı kac oldu bu doğduğu gun burnu tikaliydi onu atlattı bi soğuk algınlığı geçirdi smdide bu

Ben çok korkuyorum neyseki eşim de görevde

Ben babyjem in aldım. Yedek filtre de aldım ama bebeğimin burnunu temizledikten sonra onu çıkarıp kaynar suyla temizliyorum. Henüz ucunu hiç değiştirmedim.
esimde temizlenir o dedi bende canın hangisini istiyorsa onu al dedm wee babyninkini almis gorunce ucu uzun değilmiş öbürünü alsaydın dedm ama cokguzl çekti valla tertemiz oldu rahatladı tek bi sorun var güçlü çekmek gerek bn yapamıyorum esim yaptı.

Konak var bizde yaa duştan önce yagladim sonra taradm ama gecmedi hala

Benim bebiş de nezle olmuştu. Serum fizyoloji sık sık sıkıp çektim aspiratorle sürekli. İlerlemedi çok şükür. İnşallah senin de öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…