- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
temiz canm idrar tahlili . üst solunum yolu enfeksiyonu demis eşime .Çok geçmiş olsun. Umarım hemen toparlar. Tahlil Sonuçlarınız çıktı mı
canim bumu ? diğerlerinde hep yedek uc yazıyorÇok geçmiş olsun. Umarım hemen toparlar. Tahlil Sonuçlarınız çıktı mı
Evet bunu kullanıyorum. Hatta karbonatlı suda falan da kaynattım beklettim hiç birşey olmadıcanim bumu ? diğerlerinde hep yedek uc yazıyor
Büyüme atağı geçiriyorlar canım bir de uzayabilir anında ama yanlış ölçüm çok oluyor sen kendin evde de ölçebilrisin boyunu kilosunu evde de takip ediyorum net olmasa da doğru çıkıyorKızlar acil fikir verin banaeymenin kilosunu ve boyunu tarttrdim.. Bi hafta önce boyu 54cmdi doktor kontrolumuzde.. Simdi saglik ocağında 58cm çıktı.. Bu normal mi yaa dun gaz sancisi vardi acile gittik.. Acaba büyüme krizi miydi doktora güldü filan yani çünkü
Kiyafet diktircem siparis vercem simdi.. Kilosu 4450çıktı.. 4600 dicem kilosuna cunku 21ine kadar alır garanti.. Ama boy kafani karıştırdı.. Doktorda bebek hareketli olunca yanlis ölçüm olabilio dedi.. Ya uzun olursa kiyafetiustune guzel durmazsa? Kiyafeti de bu;
40 doldu tırnaklarını kestim eldivenlerini çıkardım canım artık motor gelişimleri için ellerini keşfediyorlar çıkarmak lazım tereddüt ediyordum ama şimdi elleriyle bir şeyler yapıyor daha hoşuma gidiyorEldiven giydiriyomusunuz ? Gecen kontrolde doktor giydirmeyin dedi ama eller buz gibi.Napicagimi sasirdim.
Geçmiş olsun canım inşallah daha iyidir kuzucuk herkeste salgın var ben o sebeple Mevlüt’ü falan 3ay dolunca yapacağımcanm gece ateşlendi 38.6 yi görünce acile gittik fitil verdiler sabah ta poliklinige gittik öksürmeye başlamıştı buhar verdi idrar tahlili verdik sonucu almadık daha bakalm . boğazı iyi ama ateş hala devam ediyor . burnu da tıkanıyor . iki ayrı buhar yazmış ventolini verdm diğerini vermedm
Zeytinyağı bir çok şeye çözüm genelde her banyo sonrası vücuduna masaj yaptıktan sonra saçlarına da şöyle elimde kalanı sürüyorumOglumun saci fena konak olmuştu oyle sert ve kabuk kabuktu ki dun aksam pamukla zeytinyağı sürüp iyica taradik 1 saat sonra banyo yaptirdik. Sonuc 0 konak
Maşallah kuzucuğaKontrolden ciktik az once4920 gram 55 cm olmus
Çabucak geçsin inşallah diğer şeyi temizmiş bunu da geçirir hemen merak etme annesi kıştayız maalesef yaşanıyortemiz canm idrar tahlili . üst solunum yolu enfeksiyonu demis eşime .
bende manueli oyle temizliyorum canm esim.bakacak civile ebebege hangisi varsa artk gostereym bunuda :)Evet bunu kullanıyorum. Hatta karbonatlı suda falan da kaynattım beklettim hiç birşey olmadı
Ben çok korkuyorum neyseki eşim de görevdeNormal doğum sonrası ilişki yaşayan var m? Ben hala cesaret edemedim, bide sürekli vajenden gaz gelmesi hala oranın toparlanmadığını düşündürüyor. 2 ay olacak doğuma, bu hafta kadın doğuma kontrole gideceğim.
Eğer vajende genişleme varsa nasıl bir yol izleriz bilmiyorm, internette gaz çıkması vajinal genişlemeden dolayı yazıyor :/
Ben babyjem in aldım. Yedek filtre de aldım ama bebeğimin burnunu temizledikten sonra onu çıkarıp kaynar suyla temizliyorum. Henüz ucunu hiç değiştirmedim.sagol canm .
kizlar bizim burun aspiratörü manüel oğlanın burnunu çekiyorum geliyor ama tamamen temizlenmiyor hortumlu nefesle cekilenlerde daha mi iyi oluyor temizlik tamamen temizliyormu burnu ve oyleyse hangi markayi onerirsiniz
Canim eymenin kaslarindaki konak tamamen geçti.. Sadece masaj yaparken elimdeki kalan yagi kasina sürdüm.. Banyodan cikinca da elimle biraz surttum çıktı hepsi.. Ama konak olmasinin en buyuk nedeni iyi kurulamamak bence.. Heryerini iyice kurulamak lazim.. Bunu bana yengemin annesi söyledi.. Sonra düşündüm hakkaten ben yuzunu kaşlarini öyle kurulamiyodm.. Simdi yaş biyer birakmiyrm vucudunda
Otribebe aldim cok memnunum.yedek uc da aldim her seferinde temizinden kullaniyorumsagol canm .
kizlar bizim burun aspiratörü manüel oğlanın burnunu çekiyorum geliyor ama tamamen temizlenmiyor hortumlu nefesle cekilenlerde daha mi iyi oluyor temizlik tamamen temizliyormu burnu ve oyleyse hangi markayi onerirsiniz
Ben ilk haftadan çıkarttım bebek hemşiresi de tırnakları çok uzun kesin mutlaka demişti hastanede hemen kestikEldiven giydiriyomusunuz ? Gecen kontrolde doktor giydirmeyin dedi ama eller buz gibi.Napicagimi sasirdim.
Eldiven bırakmadı benimki elinde çekip attı bebek hemşiresi bize hemen kesin dedi tırnakları çok uzunduBenim ki erkek o da izin vermiyo. Ben kaka yaptığında eğer o gün banyo yapmamışsa banyo yaptırıyorum ya da musluğun önüne götürüyorum hemen. Yoksa ıslak mendille temizlenecek gibi değil. Musluk benim çok kolayima geliyo. Bebeğim de suyu seviyo.
Canım biz bugün 50 günlük olduk. İki aylık olunca tırnaklarını kesip cikaricam. Bana kalsa ilk gün takip sonra tırnakları keser cikarirdim . Nedenini bilmiyorum ama erken tırnak kesmek doğru bulunmuyo. Araştırdım olumsuz birşeye de rastlamadım ama 10 gün sonra kesip eldivenleri kaldjricam.
evet ya herkes hasta cok sagol cnam inslh gecer bir an once . cok zayıf galiba bünyesi o kadr dikkat etmeme rağmen doğdu doğalı kac oldu bu doğduğu gun burnu tikaliydi onu atlattı bi soğuk algınlığı geçirdi smdide buBüyüme atağı geçiriyorlar canım bir de uzayabilir anında ama yanlış ölçüm çok oluyor sen kendin evde de ölçebilrisin boyunu kilosunu evde de takip ediyorum net olmasa da doğru çıkıyorBen olsam biraz büyük alırdım yıkanınca çeker falan
40 doldu tırnaklarını kestim eldivenlerini çıkardım canım artık motor gelişimleri için ellerini keşfediyorlar çıkarmak lazım tereddüt ediyordum ama şimdi elleriyle bir şeyler yapıyor daha hoşuma gidiyor
Geçmiş olsun canım inşallah daha iyidir kuzucuk herkeste salgın var ben o sebeple Mevlüt’ü falan 3ay dolunca yapacağım
Zeytinyağı bir çok şeye çözüm genelde her banyo sonrası vücuduna masaj yaptıktan sonra saçlarına da şöyle elimde kalanı sürüyorum
Maşallah kuzucuğa
Çabucak geçsin inşallah diğer şeyi temizmiş bunu da geçirir hemen merak etme annesi kıştayız maalesef yaşanıyor
Olmus olabilirOnceki gun tartildim 70 kiloyum. Oglumu alip tekrar ciktim tartıya 77.400 geldik
Acaba 7 kilo 400 gr olmus mudur bu uşak
esimde temizlenir o dedi bende canın hangisini istiyorsa onu al dedm wee babyninkini almis gorunce ucu uzun değilmiş öbürünü alsaydın dedm ama cokguzl çekti valla tertemiz oldu rahatladı tek bi sorun var güçlü çekmek gerek bn yapamıyorum esim yaptı.Ben çok korkuyorum neyseki eşim de görevde
Ben babyjem in aldım. Yedek filtre de aldım ama bebeğimin burnunu temizledikten sonra onu çıkarıp kaynar suyla temizliyorum. Henüz ucunu hiç değiştirmedim.
Sagol canim :)Otribebe aldim cok memnunum.yedek uc da aldim her seferinde temizinden kullaniyorum
Eller bebegin klimasidir. Sicak olmasina gerek yok. Bende cok oldu cikarali. Motor gelisimi icin onemli.Eldiven giydiriyomusunuz ? Gecen kontrolde doktor giydirmeyin dedi ama eller buz gibi.Napicagimi sasirdim.
2 gun sonra 2 aylik olucakOlmus olabilirne kadarlikti? 2 ay doldu mu
Konak var bizde yaaAl canım biraz pahalı ama kesinlikle değiyor hiç Konak yaşamadık kız kardeşimde onu kullanıyor oda çok memnun
Bizim tek eksi yanımız direk kışa girmemiz ama güzel yanıda inşallah bahara uza büyümüş olacaklar acısını çıkaracağızNe durumda ateşi canım geçti mi inşallah
2 gun sonra 2 aylik olucak
Benim bebiş de nezle olmuştu. Serum fizyoloji sık sık sıkıp çektim aspiratorle sürekli. İlerlemedi çok şükür. İnşallah senin de öyle oluresimde temizlenir o dedi bende canın hangisini istiyorsa onu al dedm wee babyninkini almis gorunce ucu uzun değilmiş öbürünü alsaydın dedm ama cokguzl çekti valla tertemiz oldu rahatladı tek bi sorun var güçlü çekmek gerek bn yapamıyorum esim yaptı.
Masallah pasaya. Bizim ki 45 gunluk. Cok normal olmasi2 gun sonra 2 aylik olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?