2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
zorlanmadigi için zaten kuzum
Onun bol bol akışını sevdiği için memeden az gelince sinirleniyor

1 numarayla da verdim yine ayni.. Aslnda snrm bende de biraz korku var.. Kendime zor itiraf ediyorum bunu.. Gecen burada bi arkadas da surekli bebege ne bulursam veriorm meme mama filan demisti psikolojim bozuk demişti.. Bende kilo kaybetcek tekrar hastaneye gitcek filan diye korkuyorum travma oldu bende galiba ilk odaya cikinca kilo kaybetti ya.. Mamayi biraktiramiyorum o yuzden.. Cesaret etsem mamayi vermesem bi hafta o zmn anliycam.. Mevlutten sonra yapcam bunu.. Çünkü kilo kaybetmesini istemiorm anne sutuyle de kaybetmeyebilir ama göze alamiyorm.. Zaten minnak.. Herkes bisey diycek zaten.. Moralim bozulacak.. Hem kafa rahat şekilde surekli memeye tutarim diye düşünüyorum.. Insallah daha fazla alismaz o zmna kadar

Valla bizimde bu ara artti mama miktari büyüyor heralde. Bende gunde 3 kere 120 cc veriyorum. Bazen 4 kere verdigim oluyor. 30 la baslamistk 40-50-60-90-100-120 oldu simdi bakalm bu kaca kadar gidecek. Zamanla azalir saniyordum iyice artti

100 verdim 110 verdim 120 verdim hepsini çıkardı.. 100u cok aç olunca içiyor.. Fazla vermek istemiyorum 90da sabit su an ama bizimde artar heralde.. Bi ara zayifladi gibi geldi gözüme.. Gecede her memede dayamistm mamayi 3 gun sonrada yanakları dolmuştu

Hani demistim ya acaba var midir benim oglanda diye,gecen kontrolde sordum acaba sut alerjisi mi vr diye ,doktor esime donup Allah kolaylik versin size dedi bu ne evhammis,alerjisi falan yok dedi kestirip atti beni

Dun de doktor bizi kovcakti acilden nerdeyse doktora gulucuk sacti yaa.. Evde dk durmadı uyumadi.. Gazini cikariyoruz deli gaz atiyo yine durmuyo.. Hastaneye girdik gayet neşeli diyoruz oglum gezmek istiosan soyle seni en sevdgin yere ebebege götürürüz

Geçmiş olsun

Bebegi nasil yan koyuyorsn.. Eymen yan duramiyo yav cok yan yatirmadm acaba ondan mi.. Bi de kolu altta mi kalio bebegin?? Destek koyayim bari sirtina baska turlu eymen yan duramiyo

Oglumun saci fena konak olmuştu oyle sert ve kabuk kabuktu ki dun aksam pamukla zeytinyağı sürüp iyica taradik 1 saat sonra banyo yaptirdik. Sonuc 0 konak

Canim eymenin kaslarindaki konak tamamen geçti.. Sadece masaj yaparken elimdeki kalan yagi kasina sürdüm.. Banyodan cikinca da elimle biraz surttum çıktı hepsi.. Ama konak olmasinin en buyuk nedeni iyi kurulamamak bence.. Heryerini iyice kurulamak lazim.. Bunu bana yengemin annesi söyledi.. Sonra düşündüm hakkaten ben yuzunu kaşlarini öyle kurulamiyodm.. Simdi yaş biyer birakmiyrm vucudunda

Bnmde vardi geçti.. Bilmiodm oyle oldugunu.

Berikko 60 cm diye ölçü verirdim ben olsam. Çünkü bebek kıyafetleri yıkayınca çekiyor. Baktın uzun oldu, pantolonun paçasını içe kıvırıp tutturabilirsin, küçük olursa ona çare yok.

Aynen bende oyle dusundum.. Çok kötü olursa terzi var napim yani.. Hallolur bi sekilde uzunun caresi var da kisanin yok.

Allah sifa versin insallah çabucak iyi olur
Gecmis olsun
sagol canm .

kizlar bizim burun aspiratörü manüel oğlanın burnunu çekiyorum geliyor ama tamamen temizlenmiyor hortumlu nefesle cekilenlerde daha mi iyi oluyor temizlik tamamen temizliyormu burnu ve oyleyse hangi markayi onerirsiniz

sagol canm .

kizlar bizim burun aspiratörü manüel oğlanın burnunu çekiyorum geliyor ama tamamen temizlenmiyor hortumlu nefesle cekilenlerde daha mi iyi oluyor temizlik tamamen temizliyormu burnu ve oyleyse hangi markayi onerirsiniz
Evet nefesle çekilen çok daha iyi. Ben weenin ki ni aldım. Ucu yıkanabilen model. Bazı modellerin ucu yıkanmıyor yedek uç alıp değiştirmek gerekiyor. Onun harici hepsi hemen hemen aynı mantıkla çalışıyor. Marka çok farkedeceğini sanmam

Su an 3 bitti 4u sayiyoruz biz ama eymen iki haftadr filan guluyo diyebilirim.. Geç oldu ama her yeni gördüğü yüze guluyo
Sizin ki geç değil, senin bebişinin hareketlerini 2 aya göre değerlendirmen lazım 2 ayı doldurmuş oluyor Eymen. Bebekler de 2.ayda Bilinçli gülmeye başlıyorlar

sagol canim . 2 3 saat bölük börcük uykuyla duruyorum cok yorgunm. doktr ilerlediginj farkettigin an gel hemen yatis yapalm dedi inslh ilerlemez elimden geleni yapayımda hastaneler tiklim tiklim cocuk bi yerden iyi olurjen bi uerden kotu olur ortalik mikrop. kalabalik yerlere gitmeyin kızlar..

Çok geçmiş olsun. Umarım hemen toparlar. Tahlil Sonuçlarınız çıktı mı

Bidahakine mustela alcam bende
Al canım biraz pahalı ama kesinlikle değiyor hiç Konak yaşamadık kız kardeşimde onu kullanıyor oda çok memnun
sinema iyi fikir kesnlikle yapın. benm icin mümkün diil malesef

bakalm takipteym suan devam ederse boyle baskasina gotureym geceden dusuk seyrederse ates sabah cocuk doktoruna götürürm
Bizim tek eksi yanımız direk kışa girmemiz ama güzel yanıda inşallah bahara uza büyümüş olacaklar acısını çıkaracağız Ne durumda ateşi canım geçti mi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…