2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar kızım emmiyor ya anlamıyorum neden sütüm var oysa ki ama hiç göğsünü tam bosaltmiyor o emmeyince sütüm de azalacak bu gidişle 2 ayı bitirdik oysa ki
Ayağa kalkıp dolaşarak falan mı emzirsen. Büyük oğlumda bir dönem öyle olmuştu. Değişik metodlar denemiştim

Benim bütün vücudum titriyodu.. Usuyodum.. Sirtima vuruyodu memenin ağrısı.. Zaten halsizlik cabası el kol kalkmiyo
Bugün daha iyi gibiyim inşallah. Dün iki kez duş aldım. Sabunla, tarakla masaj yaptım sıcak suyun altında iyi geldi. Umarım bugün tamamen geçer

Bugün daha iyi gibiyim inşallah. Dün iki kez duş aldım. Sabunla, tarakla masaj yaptım sıcak suyun altında iyi geldi. Umarım bugün tamamen geçer

Ben acayip ustune de dusememistim.. Eymenle ugrasmaktan vakit bulamiodm.. Sadece sağdım oncesinde ve sonrasında... Memeyi bosaltmak cok önemli.. Sirtini da sica tut mutlaka... Sut kanallari sirtla baglantiliymis

Kafasini yana ceviriodum hep sırtüstü yatti.. O yuzden agzindan cikio meme yatarak emzirirken

Ben acayip ustune de dusememistim.. Eymenle ugrasmaktan vakit bulamiodm.. Sadece sağdım oncesinde ve sonrasında... Memeyi bosaltmak cok önemli.. Sirtini da sica tut mutlaka... Sut kanallari sirtla baglantiliymis
Sağol canım. Bayağı kalın giydim. Umarım bugün geçer, antibiyotik kullanmak istemiyor ium. Kan hapıma da başlayım bugün

Ama dün denedim yine..sabah 7 gibi mama vermistin saglik ocagina gitmeden.. Gelince uyudu.. Öğlen uyandı.. Memelerim acayip şişti çünkü sbah yine emmedi.. Gazdan sanrm.oglen meme verdim bi emdi ki.. Sürekli akinca sevio memeyi.. Akmayinca aglio.. Sabah 7 de verdigim mama gun icinde emzirdim genelde.. Aksam 8e kadar dayanabildik.. Mecburen mama verdim.. Meme boş cekio bisey gelmio sinir oldu basiyor çığlığı.. Verdim mama mecburen ben kacamiycam mamadan galiba.. Ins memeyi unutmazda az da olsa emziririm.. En azndan 1 sene emzirsem bari

Sadece ateslemi anladim canım benim bebegimde inliyor emerken yatarken ağlarken ateside 37.5 civarlarında oluyor
burnu tıkalı canm aşırı halsiz di ve beslenmek istemiyordu zorla emziriyordm diyebilirim inlemesine doktlrlar gazdan dedi hep ama bn sanmiyorum cocukta 1 haftadir asiri gaz var nkyr smdi inesin yani . neyse ki ateş-i de düştü cok şükür. gece bas ucuna soğan kestim koydum tabi üzerinde karanfil batirilydi soguk algınlığında ve burun tıkanıklığında iyi oluyormus o mu ise yaradı bilmiyorm gece 2 ye kadar ateşliydi yavaş yavaş düştü

ah ah hersey gaz yapiyor ama buralar ac dolu ne yiyeceksek bn cok fazla dikkat etmiyordum esim bi iyice dikkkat et belkkisenden kaynakli dedi bakalm 1 hafta gaz yapiyor denilen hc bisiyi yemicem bakalm fark edecekmi

sagol canim..sukur daha iyi ateş-i düştü çıkmaz tekrar umarm

Bende burun tikali oldugunda sogan kesiyorum ama karanfil batirmamistim.gecmis olsun insallah bugun birseyi kalmaz

Benim devam ediyor 2 bucuk ay olucak nerdeyse.Sinirlerim bozuluyor.Doktora gore normal.Bugun kontrollero var bebeklerin,doktorumla hastanenin arasi az.Eger dururlarsa bi 10 dk muayene olmak istiyorum.
Benimde 2,5 ay oldu devam ediyor sen vajinal muayene olmadn mi chelzy. Benim icerde pihti birikmis atamamis vucut ilac tedavisi verdi gecmezse kurtaj dedi ihmal etme mutlaka git bi gorun

ah ah hersey gaz yapiyor ama buralar ac dolu ne yiyeceksek bn cok fazla dikkat etmiyordum esim bi iyice dikkkat et belkkisenden kaynakli dedi bakalm 1 hafta gaz yapiyor denilen hc bisiyi yemicem bakalm fark edecekmi
Benimkinin gazi duzeldi gbi bugun bi deli cesareti kuru fasulye yaptm bakalm nolcak:/ yapacak yemek bulamiyorm artk ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…