2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sütünü çoğaltann varmı arkadaşlar benimki girgide azalıyor
Ben hiç bilmiyorum ya azaldı mı çoğaldı mı, kakalı çişli bez görüyosam gün içinde hee diyorum iyi tamam. Sağdığımda da hiç kaç cc çıkmış bakmıyorum, çocuk ne kadar içiyo onu da hiç bilmiyorum, bilmeyince daha iyi düşünmüyorum hiç aylık kontrollerde de iyi çok şükür. Ama suydu, günlük yeme içmemdi ona dikkat ediyorum aç kalmamak iyi, masada mutlaka geçerken ağzıma atabileceğim bişeyler var hurma, tahin helvası meyve gibi. Bir de yeşillik tabi çocuğum hep yeşil mıçıyor sayemde, sarı mesela akşam bi roka yiyorum sabah yeşil

Benim bebiş de nezle olmuştu. Serum fizyoloji sık sık sıkıp çektim aspiratorle sürekli. İlerlemedi çok şükür. İnşallah senin de öyle olur
insallah biraz daha iyi gibi geliyor gözüme en azindan inlemesi gecti halsizliği hafif azaldı. bnde cekiyorum surekli atlaticak insalh boyle boyle

Tahin helvası işe yarıyor munya

bnde kendimi az ac hissedince meyve veya fındık ceviz vs. genede aşırı gaz başladı esimde gaz yapan yiyeceklere bakınca smdi diyor sakin yeme.kuruyemis . kendimi oyle tok tutuyordum bn ne yicem zaten fazla yiyorum hele tatlı seyler

Bebegi nasil yan koyuyorsn.. Eymen yan duramiyo yav cok yan yatirmadm acaba ondan mi.. Bi de kolu altta mi kalio bebegin?? Destek koyayim bari sirtina baska turlu eymen yan duramiyo
Önüne arkasına küçük yastık ile destekle kolun biri altta kalacak kendin gibi düşün bizde yan yatinca kolun biri altta kaliyor. yan yatirmadan kafasina nasıl şekil verdirdin ki sen o yuzden zorlandin belkide .

Kuruyemiş çok gaz yapiyor malesef.
Sut veren anne tatlı ve hamur isi e talim galiba.dogum yaptığım kiloya ulaştım.bebek ve plasente gitti yerine yağlar geldi

Yemesen süt olmuyor yesen yağlar birikiyor çok saçma vücudun bunu dengelemesi gerekmiyor mu

Offf
Benim bebeğim de bu
Eldiven giydiriyomusunuz ? Gecen kontrolde doktor giydirmeyin dedi ama eller buz gibi.Napicagimi sasirdim.
Ben sadece ilk ay eldiven giydirdim oda yüzünü yaralamasın diye. Kan dolaşımı tam gdlişmediği için eller soğuk olurmuş bebeklerde. Zaten bizimki eldiveni de pek tutmadı çorap geçirmiştim ellere Bi ara. Çorap da kayıyordu

Aynı durumdayım. Hergün tartıya çıkıyorum bakıyorum 1 kilo almışım. Neredeyse doğum kiloma geldim. Tatlıya dayanamıyorum napcam bilmiyorum

6 ay sorun yaşamadan emzirelmde kilo sorun değil hatta isime geliyor bnm yemeyi de severm

Analar bilir kuzum analar bilir her şeyini bebeklerinin.
senin böyle korkularının olması çok normal. Arkadaşımin bebeği 1 kilo doğdu. Sonra boğum boğum bacakları oldu. Dr obez olacak çocuk tikistirma ağzına diye kızınca ağlıyordu o bogumlarin her biri benim hastaneye donmememin yeni bir garantisi diye.
Bizler yaşadıklarımızı göre hareket ediyoruz elbette. Sen de milleti takma. Eymen şu an anne sütü alıyor. Mama destekli olsun varsın bir damla anne sütü şifadır. Bırak mama da alsın ne olacak. Bebeğin neye ihtiyacı varsa o
temiz canm idrar tahlili . üst solunum yolu enfeksiyonu demis eşime .
Oyy çok geçmiş olsun. Bununla geçer gider inşallah. Allah yardımcınız olsun tez Zamanda şifa versin

Cevizi ben de çok yiyorum ya.. geçen ben yiyeyim diye karışık kuruyemiş almış herifçim, içi sarı leblebi dolu dedim insan bu kadar ilgisiz olur, normalde bile gazdan uçuruyo zaten o. Gerçi paketi bi gördüm sadece zaten sonra kendi yemiş

Kızlar kızım emmiyor ya anlamıyorum neden sütüm var oysa ki ama hiç göğsünü tam bosaltmiyor o emmeyince sütüm de azalacak bu gidişle 2 ayı bitirdik oysa ki

Benim bebe de çok uzun tırnakları .keseyim o zaman herkes kesmiş nerdeyse.
Kemiklerim çok kötü, oturup kalkarken çok zorlanıyorum. Senin de mi öyle olmuştu
Kalsiyum al benim de dizler cok aciyor.
Benim de kemiklerim kaslarım perişan.

Kızlar kızım emmiyor ya anlamıyorum neden sütüm var oysa ki ama hiç göğsünü tam bosaltmiyor o emmeyince sütüm de azalacak bu gidişle 2 ayı bitirdik oysa ki
Bazi öğünler az emiyorlar.gece 2 yada 3 dk emip bırakıyor ki oda sürekli çekmiyorda sanki ayıp olmasin diye kalkmışcasina... saat başı mizirdiyor her seferinde tabii emmedi aç diyorum 2-3 dk yalandan çekip birakiyor
yarım saat uyutmaya çalışıyorum 1 saat sonra yine aynı uyanip emmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…