Ben hiç bilmiyorum ya azaldı mı çoğaldı mı, kakalı çişli bez görüyosam gün içinde hee diyorum iyi tamam. Sağdığımda da hiç kaç cc çıkmış bakmıyorum, çocuk ne kadar içiyo onu da hiç bilmiyorum, bilmeyince daha iyi düşünmüyorum hiçSütünü çoğaltann varmı arkadaşlar benimki girgide azalıyor
insallah biraz daha iyi gibi geliyor gözüme en azindan inlemesi gecti halsizliği hafif azaldı. bnde cekiyorum surekli atlaticak insalh boyle boyleBenim bebiş de nezle olmuştu. Serum fizyoloji sık sık sıkıp çektim aspiratorle sürekli. İlerlemedi çok şükür. İnşallah senin de öyle olur
Tahin helvası işe yarıyor munyaBen hiç bilmiyorum ya azaldı mı çoğaldı mı, kakalı çişli bez görüyosam gün içinde hee diyorum iyi tamam. Sağdığımda da hiç kaç cc çıkmış bakmıyorum, çocuk ne kadar içiyo onu da hiç bilmiyorum, bilmeyince daha iyi düşünmüyorum hiçaylık kontrollerde de iyi çok şükür. Ama suydu, günlük yeme içmemdi ona dikkat ediyorum aç kalmamak iyi, masada mutlaka geçerken ağzıma atabileceğim bişeyler var hurma, tahin helvası meyve gibi. Bir de yeşillik tabi çocuğum hep yeşil mıçıyor sayemde, sarı mesela akşam bi roka yiyorum sabah yeşil
bnde kendimi az ac hissedince meyve veya fındık ceviz vs. genede aşırı gaz başladı esimde gaz yapan yiyeceklere bakınca smdi diyor sakin yeme.kuruyemis . kendimi oyle tok tutuyordum bn ne yicemBen hiç bilmiyorum ya azaldı mı çoğaldı mı, kakalı çişli bez görüyosam gün içinde hee diyorum iyi tamam. Sağdığımda da hiç kaç cc çıkmış bakmıyorum, çocuk ne kadar içiyo onu da hiç bilmiyorum, bilmeyince daha iyi düşünmüyorum hiçaylık kontrollerde de iyi çok şükür. Ama suydu, günlük yeme içmemdi ona dikkat ediyorum aç kalmamak iyi, masada mutlaka geçerken ağzıma atabileceğim bişeyler var hurma, tahin helvası meyve gibi. Bir de yeşillik tabi çocuğum hep yeşil mıçıyor sayemde, sarı mesela akşam bi roka yiyorum sabah yeşil
Dün kendi yaptığım mantar çorbası içtim acayip süt oldu. Mastit olmak üzereyimTahin helvası işe yarıyor munya
Önüne arkasına küçük yastık ile destekle kolun biri altta kalacak kendin gibi düşün bizde yan yatinca kolun biri altta kaliyor. yan yatirmadan kafasina nasıl şekil verdirdin ki sen o yuzden zorlandin belkide .Bebegi nasil yan koyuyorsn.. Eymen yan duramiyo yavcok yan yatirmadm acaba ondan mi.. Bi de kolu altta mi kalio bebegin?? Destek koyayim bari sirtina baska turlu eymen yan duramiyo
bnde kendimi az ac hissedince meyve veya fındık ceviz vs. genede aşırı gaz başladı esimde gaz yapan yiyeceklere bakınca smdi diyor sakin yeme.kuruyemis . kendimi oyle tok tutuyordum bn ne yicemzaten fazla yiyorum hele tatlı seyler
Yemesen süt olmuyor yesen yağlar birikiyorÖnüne arkasına küçük yastık ile destekle kolun biri altta kalacak kendin gibi düşün bizde yan yatinca kolun biri altta kaliyor. yan yatirmadan kafasina nasıl şekil verdirdin ki sen o yuzden zorlandin belkide .
Kuruyemiş çok gaz yapiyor malesef.
Sut veren anne tatlı ve hamur isi e talim galiba.dogum yaptığım kiloya ulaştım.bebek ve plasente gitti yerine yağlar geldi
Offf57 günlük olduk
Iki gun once kuru fasulye yedim. Onceki günlerden bir farki olmadi
Mandalina yedim. Yine gaz olmadi.
Patlicsn da yapmadi
Artik büyüdüğü icin mi yoksa normalde de yapmiyor muydu gaz
Oyle boyle bebekle yasamaya alistim galiba artik telaslanmiyorum elim ayagima dolanmiyor
Tek basima banyo da yaptiriyorum
Uykusuzluga ve fazla kiloma cozum bulamadim henüz
Benim bebeğim de buBu aralar hepimiz emzirme sorunu mu yaşıyoruz
Benim oglan da memeyi tut burak tut birak anasini aglatti
Tam bosaltmiyor bir sonraki emmeye tazyikli geliyor bogulacak gibi oluyor cabuk yoruluyor birakiyor istemiyor
Ön sütü sagiyorum pompa memeyi mahvediyor oyle aciyor ki... halbuki meme ucu acısı çoktan gecmisti
Neyse dun geceden beri emzirme seklini degistirdim. Kucagimda emzirmiyorum. Yatarak emziriyorum. O zaman memeyi tam vakumlayip birakmiyor yata yata sonuna kadar iciyor. Rahatladım biraz
Siz de emzirme pozisyonunu degistirin ise yarar belki
Ben sadece ilk ay eldiven giydirdim oda yüzünü yaralamasın diye. Kan dolaşımı tam gdlişmediği için eller soğuk olurmuş bebeklerde. Zaten bizimki eldiveni de pek tutmadıEldiven giydiriyomusunuz ? Gecen kontrolde doktor giydirmeyin dedi ama eller buz gibi.Napicagimi sasirdim.
Aynı durumdayım. Hergün tartıya çıkıyorum bakıyorum 1 kilo almışım. Neredeyse doğum kiloma geldim. Tatlıya dayanamıyorum napcam bilmiyorumÖnüne arkasına küçük yastık ile destekle kolun biri altta kalacak kendin gibi düşün bizde yan yatinca kolun biri altta kaliyor. yan yatirmadan kafasina nasıl şekil verdirdin ki sen o yuzden zorlandin belkide .
Sut veren anne tatlı ve hamur isi e talim galiba.dogum yaptığım kiloya ulaştım.bebek ve plasente gitti yerine yağlar geldi
6 ay sorun yaşamadan emzirelmde kilo sorun değil hatta isime geliyor bnm yemeyi de severmÖnüne arkasına küçük yastık ile destekle kolun biri altta kalacak kendin gibi düşün bizde yan yatinca kolun biri altta kaliyor. yan yatirmadan kafasina nasıl şekil verdirdin ki sen o yuzden zorlandin belkide .
Sadece ateslemi anladim canım benim bebegimde inliyor emerken yatarken ağlarken ateside 37.5 civarlarında oluyortemiz canm idrar tahlili . üst solunum yolu enfeksiyonu demis eşime .
Benim devaM ediyor yarın 40. Gün ama bilemedimArkadaslar akintisi lekelenmesi devam eden var mi? Ne zaman bitecek
Analar bilir kuzum analar bilir her şeyini bebeklerinin.Demin kayinvalidemle olctuk 56 57 gibi sanki.. Demekki uzamis da tam belirleyemedik galiba.. Aslnda bana da öyle gelio.. Sanki anne karnindaki gibi gelisimleri ilerliyo bi hafta fiziksel bi hafta mental gelisimleri oluyordu ayni onun gibi.. Gecen eymenin kafasini duzeltmek icin hep bi yone yatirdim iki hafta.. Bi sabah uyandik bi baktim kafasi düzelmiş.. Aslnda bence bi anda oluyo fiziksel gelisimleri ama biz ne zmn buyuyceni kestiremedgmz icin tedbirli oluyoruz.. Boyu da sabah emzirmeye cabalarken sanki uzadin oglum diye icimden geçirdim ama hemen heveslenmiyim.diye dillendirmedim.. Anneler anliyo galiba cidden
senin böyle korkularının olması çok normal. Arkadaşımin bebeği 1 kilo doğdu. Sonra boğum boğum bacakları oldu. Dr obez olacak çocuk tikistirma ağzına diye kızınca ağlıyordu o bogumlarin her biri benim hastaneye donmememin yeni bir garantisi diye.1 numarayla da verdim yine ayni.. Aslnda snrm bende de biraz korku var.. Kendime zor itiraf ediyorum bunu.. Gecen burada bi arkadas da surekli bebege ne bulursam veriorm meme mama filan demisti psikolojim bozuk demişti.. Bende kilo kaybetcek tekrar hastaneye gitcek filan diye korkuyorumtravma oldu bende galiba ilk odaya cikinca kilo kaybetti ya.. Mamayi biraktiramiyorum o yuzden.. Cesaret etsem mamayi vermesem bi hafta o zmn anliycam.. Mevlutten sonra yapcam bunu.. Çünkü kilo kaybetmesini istemiorm anne sutuyle de kaybetmeyebilir ama göze alamiyorm.. Zaten minnak.. Herkes bisey diycek zaten.. Moralim bozulacak.. Hem kafa rahat şekilde surekli memeye tutarim diye düşünüyorum.. Insallah daha fazla alismaz o zmna kadar
Oyy çok geçmiş olsun. Bununla geçer gider inşallah. Allah yardımcınız olsun tez Zamanda şifa versintemiz canm idrar tahlili . üst solunum yolu enfeksiyonu demis eşime .
Dediğim gibi ben özellikle dikkat etmiyorım ne süt yapıyo da burda baya etkilediğini söyleyen arkadaşlar olmuştı, benim açlık hissimi bastırıyor tadı da yoğun ya ufak parçası yetiyorTahin helvası işe yarıyor munya
Cevizi ben de çok yiyorum ya.. geçen ben yiyeyim diye karışık kuruyemiş almış herifçim, içi sarı leblebi dolu dedim insan bu kadar ilgisiz olur, normalde bile gazdan uçuruyo zaten o. Gerçi paketi bi gördüm sadece zaten sonra kendi yemişbnde kendimi az ac hissedince meyve veya fındık ceviz vs. genede aşırı gaz başladı esimde gaz yapan yiyeceklere bakınca smdi diyor sakin yeme.kuruyemis . kendimi oyle tok tutuyordum bn ne yicemzaten fazla yiyorum hele tatlı seyler
Benim bebe de çok uzun tırnakları .keseyim o zaman herkes kesmiş nerdeyse.Ben ilk haftadan çıkarttım bebek hemşiresi de tırnakları çok uzun kesin mutlaka demişti hastanede hemen kestik
Eldiven bırakmadı benimki elinde çekip attı bebek hemşiresi bize hemen kesin dedi tırnakları çok uzundu
Kemiklerim çok kötü, oturup kalkarken çok zorlanıyorum. Senin de mi öyle olmuştu
Benim de kemiklerim kaslarım perişan.Kalsiyum al benim de dizler cok aciyor.
2 ay ay 2 gün oldu doğum yapali ama halen lekelenmem var.hatta geçen gun regl oldum diye isyan ediyorduk neyseki yoğun lekelenme imiş . regl olmaktan nefret ediyorum 3-5 ay daha olmam inşallah.Arkadaslar akintisi lekelenmesi devam eden var mi? Ne zaman bitecek
Bazi öğünler az emiyorlar.gece 2 yada 3 dk emip bırakıyor ki oda sürekli çekmiyorda sanki ayıp olmasin diye kalkmışcasina... saat başı mizirdiyor her seferinde tabii emmedi aç diyorum 2-3 dk yalandan çekip birakiyorKızlar kızım emmiyor ya anlamıyorum neden sütüm var oysa ki ama hiç göğsünü tam bosaltmiyor o emmeyince sütüm de azalacak bu gidişle 2 ayı bitirdik oysa ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?