2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım seninle alakalı değil kapıyorlar işte bir şekilde inşallah bu kışı daha fazla hastalık yaşamadan atlatırız
Konak var bizde yaa duştan önce yagladim sonra taradm ama gecmedi hala
Şampuan ne kullanıyorsun canım ? Zeytinyağı içi geliyor duştan sonra yağla ben genelde duştan sonra sürüyorum

Kızlar kızım emmiyor ya anlamıyorum neden sütüm var oysa ki ama hiç göğsünü tam bosaltmiyor o emmeyince sütüm de azalacak bu gidişle 2 ayı bitirdik oysa ki
Huzursuz mu canım gazı varken uyku sıkıştırdığında emmek istemiyorlar sakin ol ısrar etmeden sürekli memeni teklif et duş altında da emzirmeyi dene temas et bebeğine bol bol inşallah işe yarayacaktır

Normalde sarı devam ediyordu bir kaç gündür ama dün baktım yine kahveli pembeli afedersin geldi küloduma da sildiğimde de bakalım doktor ne diyecek kontrol etsin içim rahatlasın
bende dogum yaptıgım doktora gıtmedım devlet hastanesıne gıttım sezaryan oldugumdan karnıma baktı gayet ıyı dedı bırde 40dan sonra ılk ılıskıde asırı yanmam oldu benımde gıtmem gerek sanırım

Benimkinin gazi duzeldi gbi bugun bi deli cesareti kuru fasulye yaptm bakalm nolcak:/ yapacak yemek bulamiyorm artk ya

Ben de yedim kuru fasulye. Ilk once keyfini çıkara cikara yedim son bir iki kasik kala kimyon serptim. Yedikten sonra da kimyon cayi ictim. Bebgim yine ayni sekilde çıkardı gazini. Sancilanmadi yani

Benimde 2,5 ay oldu devam ediyor sen vajinal muayene olmadn mi chelzy. Benim icerde pihti birikmis atamamis vucut ilac tedavisi verdi gecmezse kurtaj dedi ihmal etme mutlaka git bi gorun

Doktorum kontrole 6 ay sonra cagirdi.Onu da anlamdim ya.Cagrilmaz mi bi kontrole ?Yazdim adama.Agrin dayanilmaz olursa gel dedi.Bugun 2 ay kontrolleri var .Adamin muayene 2 dk.Cocuklar firsat verirse,doktor da kalabalik olmazsa gidicem de pek olscak gibi durmuyo.Ikidir pusetleriq tasidiktan sonra cogaliyo.Agir kaldirmakla alakasi olabilir mi acaba kanamanin yogunlasmasinin

Benimde Sezeryan canım doğumdan sonra karnımdan bakıldı sorun yoktu 40çıksın gel alttan muayene edeceğim dedi normal olmadığım halde neden istedi bilmiyorum kanala falan indi bebek ondan mı gidince anlayacağım. İlişkide sanırım kuruluk olabiliyormuş bir kaç kere sonrasında düzelecekmiş bende okudum canım hepimiz yaşıyoruz sanırım

Kızlar mastit olmuştum ya bir türlü iyileşmedim. Göğsümün sol alt bölümündeki şişlik dışarı doğru büyüdü sarardı ve iltihap akmaya başladı dün gece şimdi doktorda sıra bekliyorum. Kesiyorlar mı napıyorlarsa yapsınlar bitsin bu çile. korkutmak istemiyorum ama kimsenin başına gelsin de istemem. O geçmeyen sertlikleri önemseyin kızlar son bir haftadır dogumdan daha çok çektim. Doktora gitmekte geç kalmayın,emzirirken kullanılabilen antibiyotikler var erken teşhis edilince 10 gün ilaç tedavisiyle iyileşiyor.

Ben de sezeryan oldum. 40 muayenesinde doktor vajinal usg ile rahmi yumurtalıkları falan tek tek gösterdi bana. Yer yer su toplamaları oluyormuş, onları gösterdi normal dedi. Smear aldı. Bir de benim kanama bitip son günlerde tekrar sarımsı sıvı geliyordu, onun için 2li gebrlikte de kullandığım fitilden ve krem verdi. İlaçları kullanınca geçti hemen akıntı falan, smear de temiz çıktı.

sagol cnm bır defa oldu zaten daha olmadı ama kotu bır yanma alttan muyane daha ıyı ben gıtseydım kendı doktoruma oda bakardı kesın altan

Neden herseyi biz kadinalr yasiyoruz ilk gece dogum dogumdan sonra erkekler oh ellerine hazir bebek geliyor onuda sadece seviyorlar

Olabilir.. Ben temizlik yaptiktan sonraki gün Çok aşırı yogun kanama olmuştu.. Löşiyi attiktan snra bisey gelmedi bende ama.. Iki sefer öyle oldu.

Kizlar bebeklerde hastalık belirtileri neler?
Dün kızımla ilk kez başbaşa kaldık evde,her şey güzeldi.Aksamdan değişir gibi oldu.Bugunde yiyor gazı çok çıkmadan biraz peynir gibi kusuyor.Fazla yemekten kusmus gibi değil,çıkartıyor her seferinde.Besiginde çok durmuyor yarım saat bir saatlik uykuyla duruyor.ki uyuyan bebekti..Ates baktım 36,8-37 arasi.

Bende farkettim kurulugu

Geçmiş olsun.. Yaa kimsenin başına gelsin istemiyorum şunu.. Öyle meret bişey.. Geçer canım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…