Neden herseyi biz kadinalr yasiyoruz ilk gece dogum dogumdan sonra erkekler oh ellerine hazir bebek geliyor onuda sadece seviyorlar
Kizlar bebeklerde hastalık belirtileri neler?
Dün kızımla ilk kez başbaşa kaldık evde,her şey güzeldi.Aksamdan değişir gibi oldu.Bugunde yiyor gazı çok çıkmadan biraz peynir gibi kusuyor.Fazla yemekten kusmus gibi değil,çıkartıyor her seferinde.Besiginde çok durmuyor yarım saat bir saatlik uykuyla duruyor.ki uyuyan bebekti..Ates baktım 36,8-37 arasi.
Bizimki iki hafta izinliydi.İzninin bitisinde ise tatil yapmaya gidicem dediDoğum yaptım kiz kardesim direkt bunu dedi zatenerkekler rahat butun cileyi kadinlar cekio dedi.. Haklı yaa.. Bi de aksam eve gelince niye yoruldun ki demeleri beni bitiriyo
Hanımefendi son zamanlarda ne kadar ugrassakta çıkarmıyordu gazını.Kendi keyfi ne zaman gelirse o zaman hallediyordu ve huzurluydu da ilginç tarafı.Simdi o kadar uğraşıyorum çıkan azıcık bir şey..Dediklerin normal gibi sanki.. Ne kadarlık bebeğin.. Belki uykusu azalmıştır.. Ama kusmasina dikkat et.. Gazini iyiyce al dik yataga yatır.. Refluye cevirmesin surekli kusarsa
Bizimki iki hafta izinliydi.İzninin bitisinde ise tatil yapmaya gidicem dedi
Yaşadıklarımızın birazını olsun yaşamalarını çok isterdim..
Allah düşmanıma bile vermesin. 2 saat sonra genel anestezi altında ameliyata giricem. İnşallah kurtulurum bu dertten.Geçmiş olsun.. Yaa kimsenin başına gelsin istemiyorum şunu.. Öyle meret bişey.. Geçer canım insallah
Hanımefendi son zamanlarda ne kadar ugrassakta çıkarmıyordu gazını.Kendi keyfi ne zaman gelirse o zaman hallediyordu ve huzurluydu da ilginç tarafı.Simdi o kadar uğraşıyorum çıkan azıcık bir şey..57 günlük canım..ısrarla ugrasmaya devam edeyim,ama kusmasın ya boşa olmuyordur yediği dimi..
Allah düşmanıma bile vermesin. 2 saat sonra genel anestezi altında ameliyata giricem. İnşallah kurtulurum bu dertten.
Lokale dayanamazsın dedi doktor. ki zaten şu an bile acısı ağrısı çok fazla.Genel anesteziyle mi oluyomus? Yaa insallah hayirlisiyla gecer yaa.. Allah yardimcin olsun
Kullanıyorum canım sab simplex, faydasını gördüm çok.normalde bu kadar kivranmazdi da.davranislarinda değişiklik olması korkuttu beni.surekli ateşine bakar oldum..bir tarafi emerken bile rahatsız olduğunu hissedince gazını cikarirdim,şimdi bana mısın demiyoGazlar birikince cikarmasi cok zor oluyo.. Sen iki meme arasinda bile gazini al.. Enzirdikten sonra evde dolasin sirtini ovalayarak.. En sonunda basini omzuna koyuyo zaten.. O zmn rahatlamis oluyo.. Kussa bile hemen ardindan sut filan verme midesi dinlensin.. Acikinca uyanır zaten.. Gaz daha beter açlıktan.. Hic olmadi mama veriosun açken.. Gaz cikmayinca o aglayislari mahvedio.. Bide gaz damlasi kullanio musun?
Diyorum ki bu kadar çabaya ozveriye,anneyi daha çok sevsinler,daha düşkün olsunlar lütfenBosuna demiyolar evladini en iyi anne bilir diye.. Gecen acile gaz sancisina gitmeden eymen daha iyiyken mama verdik biberonda sut verdik.. Gazini alsin diye verdim.. Aldi mi naapti bilmiyorum mutfaga gittim.. Cocuk uyandiktan sonra gazdan daha uyuyamadi.. Evde gazini cikarmaya ugrasirken dio gazi yok daha.. Yaa ben suratindan anliyorum onun gazinin cikip cikmadgini.. Evladimi en iyi ben bilirim dedim.. Sesini kesti.. Bunlarin eline cocuk verilmez yaa.. Babalar anca agucuk gugucuk yapsin
Benim ki senoyle. Uykusuzluk ve gazdan huysuzlaniyor. Kusma olayini dun dr a sordum kilo alimi gayet iyi. Bu fazlasini cikardigini gosterir dedi. Atesi yoksa ve emmesi iyi ise sorun yoktur.Kizlar bebeklerde hastalık belirtileri neler?
Dün kızımla ilk kez başbaşa kaldık evde,her şey güzeldi.Aksamdan değişir gibi oldu.Bugunde yiyor gazı çok çıkmadan biraz peynir gibi kusuyor.Fazla yemekten kusmus gibi değil,çıkartıyor her seferinde.Besiginde çok durmuyor yarım saat bir saatlik uykuyla duruyor.ki uyuyan bebekti..Ates baktım 36,8-37 arasi.
Ah çok şükür canım bebekler hasta olunca icim parçalanıyor resmen gazi için ne yapıyorsunuz peki daha benimki yeni 1 aylık oldu damla almıştım 10 kilo için damla vermiş eczacı domtor kullanma dedi sırtını falan övüyorum ama yinede kıvranıyor emerken kendini geriyor memeyi ağzından atıyorburnu tıkalı canm aşırı halsiz di ve beslenmek istemiyordu zorla emziriyordm diyebilirim inlemesine doktlrlar gazdan dedi hep ama bn sanmiyorum cocukta 1 haftadir asiri gaz var nkyr smdi inesin yani . neyse ki ateş-i de düştü cok şükür. gece bas ucuna soğan kestim koydum tabi üzerinde karanfil batirilydi soguk algınlığında ve burun tıkanıklığında iyi oluyormus o mu ise yaradı bilmiyorm gece 2 ye kadar ateşliydi yavaş yavaş düştü
Rezene kimyon cayi iciyorum faydasini gordum. Bebege de nurse harveys ve biogaia veriyorum bugun bayagi rahat.Ah çok şükür canım bebekler hasta olunca icim parçalanıyor resmen gazi için ne yapıyorsunuz peki daha benimki yeni 1 aylık oldu damla almıştım 10 kilo için damla vermiş eczacı domtor kullanma dedi sırtını falan övüyorum ama yinede kıvranıyor emerken kendini geriyor memeyi ağzından atıyor
Allah düşmanıma bile vermesin. 2 saat sonra genel anestezi altında ameliyata giricem. İnşallah kurtulurum bu dertten.
Doğum yaptım kiz kardesim direkt bunu dedi zatenerkekler rahat butun cileyi kadinlar cekio dedi.. Haklı yaa.. Bi de aksam eve gelince niye yoruldun ki demeleri beni bitiriyo
Aaaa sabahtan akşama kadar çok iyi iste.Ama dün denedim yine..sabah 7 gibi mama vermistin saglik ocagina gitmeden.. Gelince uyudu.. Öğlen uyandı.. Memelerim acayip şişti çünkü sbah yine emmedi.. Gazdan sanrm.oglen meme verdim bi emdi ki.. Sürekli akinca sevio memeyi.. Akmayinca aglio.. Sabah 7 de verdigim mama gun icinde emzirdim genelde.. Aksam 8e kadar dayanabildik.. Mecburen mama verdim.. Meme boş cekio bisey gelmio sinir oldu basiyor çığlığı.. Verdim mama mecburenben kacamiycam mamadan galiba.. Ins memeyi unutmazda az da olsa emziririm.. En azndan 1 sene emzirsem bari
Bizimde cuma 2.ay kontrolü.cok içimi rahatlattin.tesekkur ederimBenim ki senoyle. Uykusuzluk ve gazdan huysuzlaniyor. Kusma olayini dun dr a sordum kilo alimi gayet iyi. Bu fazlasini cikardigini gosterir dedi. Atesi yoksa ve emmesi iyi ise sorun yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?