2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Neden herseyi biz kadinalr yasiyoruz ilk gece dogum dogumdan sonra erkekler oh ellerine hazir bebek geliyor onuda sadece seviyorlar

Doğum yaptım kiz kardesim direkt bunu dedi zaten erkekler rahat butun cileyi kadinlar cekio dedi.. Haklı yaa.. Bi de aksam eve gelince niye yoruldun ki demeleri beni bitiriyo

Dediklerin normal gibi sanki.. Ne kadarlık bebeğin.. Belki uykusu azalmıştır.. Ama kusmasina dikkat et.. Gazini iyiyce al dik yataga yatır.. Refluye cevirmesin surekli kusarsa

Doğum yaptım kiz kardesim direkt bunu dedi zaten erkekler rahat butun cileyi kadinlar cekio dedi.. Haklı yaa.. Bi de aksam eve gelince niye yoruldun ki demeleri beni bitiriyo
Bizimki iki hafta izinliydi.İzninin bitisinde ise tatil yapmaya gidicem dedi
Yaşadıklarımızın birazını olsun yaşamalarını çok isterdim..

Dediklerin normal gibi sanki.. Ne kadarlık bebeğin.. Belki uykusu azalmıştır.. Ama kusmasina dikkat et.. Gazini iyiyce al dik yataga yatır.. Refluye cevirmesin surekli kusarsa
Hanımefendi son zamanlarda ne kadar ugrassakta çıkarmıyordu gazını.Kendi keyfi ne zaman gelirse o zaman hallediyordu ve huzurluydu da ilginç tarafı.Simdi o kadar uğraşıyorum çıkan azıcık bir şey..57 günlük canım..ısrarla ugrasmaya devam edeyim,ama kusmasın ya boşa olmuyordur yediği dimi..

Bizimki iki hafta izinliydi.İzninin bitisinde ise tatil yapmaya gidicem dedi
Yaşadıklarımızın birazını olsun yaşamalarını çok isterdim..

Bosuna demiyolar evladini en iyi anne bilir diye.. Gecen acile gaz sancisina gitmeden eymen daha iyiyken mama verdik biberonda sut verdik.. Gazini alsin diye verdim.. Aldi mi naapti bilmiyorum mutfaga gittim.. Cocuk uyandiktan sonra gazdan daha uyuyamadi.. Evde gazini cikarmaya ugrasirken dio gazi yok daha.. Yaa ben suratindan anliyorum onun gazinin cikip cikmadgini.. Evladimi en iyi ben bilirim dedim.. Sesini kesti.. Bunlarin eline cocuk verilmez yaa.. Babalar anca agucuk gugucuk yapsin

Gazlar birikince cikarmasi cok zor oluyo.. Sen iki meme arasinda bile gazini al.. Enzirdikten sonra evde dolasin sirtini ovalayarak.. En sonunda basini omzuna koyuyo zaten.. O zmn rahatlamis oluyo.. Kussa bile hemen ardindan sut filan verme midesi dinlensin.. Acikinca uyanır zaten.. Gaz daha beter açlıktan.. Hic olmadi mama veriosun açken.. Gaz cikmayinca o aglayislari mahvedio.. Bide gaz damlasi kullanio musun?

Kullanıyorum canım sab simplex, faydasını gördüm çok.normalde bu kadar kivranmazdi da.davranislarinda değişiklik olması korkuttu beni.surekli ateşine bakar oldum..bir tarafi emerken bile rahatsız olduğunu hissedince gazını cikarirdim,şimdi bana mısın demiyo dün mandalina yedim,sırf c vitamini olsun diye ama pişmanım
Diyorum ki bu kadar çabaya ozveriye,anneyi daha çok sevsinler,daha düşkün olsunlar lütfen

Benim ki senoyle. Uykusuzluk ve gazdan huysuzlaniyor. Kusma olayini dun dr a sordum kilo alimi gayet iyi. Bu fazlasini cikardigini gosterir dedi. Atesi yoksa ve emmesi iyi ise sorun yoktur.

Ah çok şükür canım bebekler hasta olunca icim parçalanıyor resmen gazi için ne yapıyorsunuz peki daha benimki yeni 1 aylık oldu damla almıştım 10 kilo için damla vermiş eczacı domtor kullanma dedi sırtını falan övüyorum ama yinede kıvranıyor emerken kendini geriyor memeyi ağzından atıyor

Rezene kimyon cayi iciyorum faydasini gordum. Bebege de nurse harveys ve biogaia veriyorum bugun bayagi rahat.

Allah düşmanıma bile vermesin. 2 saat sonra genel anestezi altında ameliyata giricem. İnşallah kurtulurum bu dertten.

Canim cok gecmis olsun. Ben de 2. Haftada mastit olmustum. O sitma tutmasi, dayanilmaz agri sanci cok fenaydi. Biraz ugrastim masaj dus kompresler 3 gunde falan gecmisti. Seni tahmin bile edemiyorum bu kadar ilerlemis. Umarim kimse bir daha yasamaz.

Bu gibi anlarda esim hemen anne sarkisini soylemeye basliyo cocuklar hadi soyleyin "analar ceker yukuu kimsenin bilesii yok,gelinn cicekk verelimm yollarina serellimmm diyo

Aaaa sabahtan akşama kadar çok iyi iste.
Ama.mama verdiğin zamanlar bos da olsa sağ memeleri. O zaman beyne bu süt yetmiyor mesajı gidecek.

Kontrolden geldik.
Karma+verem+rota asilarini oldular.Insallah ates yapmaz.Ne olur olmaz.diye calpol yazdi doktor.
Emrenin gaz bombasi oldugunu soyledi yavrum hep mutsuz.Bu yuzden dedi.Onumuzdeki ay hafifler obur ay tamamen biter dedi.soranlara 1 aylik olduklarini soyleyin kimse moralinizi bozmasin kucukler vs diye dedi Emre bu ay sukur boy atmis,aldigi kilo fark edilmemedi ondanmis.Sunneti 3. Ayda oneriyoruz sizin daha 2 ayiniz var dedi.Emrenin Gobek fitigi kendiliginden gecicek diyor,diger doktor cerrahi mudehale olur 1 cm i geckin cunku dedi.Bu doktorlarin kendi aralarinda celismesine sinir oluyorum.Yine anne karninda durustan Emrenin sol ayagi hafif ice donuktu.Cok sukur duzelmis.Onu da cok kafama takiyodum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…