2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Peynir kesiği gibi benim ki de kusuyor. Ama az oluyor öyle çok çok değil. Annem normal o sütün yağını alıyor posasını atıyor fazla geleni dedi. Mantıklı geldi bana da.
Ateşi normal vücut ısısı 37.5 dan sonra ateş denilir

Beni bir haftalikken bide 40 gunlukken cagirdi doktorum kontrole sonra 40.gun kontrolde icerde pihti gorunce ilac verdi bidaha kontrole cagirdi muayeneden korktugum icin gitmedim israrla aradi tekrar cagirdi gittim hala pihti gorunce yine bi hafta sonra cagirdi en son gecen hafta gittim ilaca devam et bitince bidaha gelmene gerek yok dedi iyice azalmis yaknda biter dedi. Azalmasa kurtaj yapacakti. Bence sen istersen baska bi doktora git ama mutlaka git benimde 70 gun oldu hala devam ediyor belki sende de pihti kalmistir

Ben de yedim kuru fasulye. Ilk once keyfini çıkara cikara yedim son bir iki kasik kala kimyon serptim. Yedikten sonra da kimyon cayi ictim. Bebgim yine ayni sekilde çıkardı gazini. Sancilanmadi yani
Kimyon cayi icicem bende birazdan. Valla fasulye yedim tursu yedim ayranda ictim. İyice abarttim heralde ama kimyona guvendm ins bisey olmaz. @hera01

Bende sezeryan oldum once karindan bakti ama sonrasinda vajinal istedi kanamam hala devam ettigi icin. Karindan baktgnda icerde pihti biriktiğini gorememisti vajinal baknca gordu. İlac kullandm pihti icin. 70 gun surdu kanamam

Allah düşmanıma bile vermesin. 2 saat sonra genel anestezi altında ameliyata giricem. İnşallah kurtulurum bu dertten.
Canim ya çok geçmiş olsun çok zor bi durum gogsumden çok çektim enfeksiyon oldum haldirda çekiyorum seni çok iyi anlıyorum inşallah bi an evvel iyi olursun çok başka bi dert Allah şifa versin

Canım benim bebeğimde bazen sık sık kusmaya başlıyo o da ikinmaktan .yani ya fazla gazı var ya da kaka yapacak. O zaman masaj sayısını arttiriyorum, banyo yaptırıyorum, yüz üstü durabildigi kadar debeleniyo . bazen bi dj bazen beş dk bazen 5 saniye dayanabiliyo yüzüstü . Dik emzirme yapıyorum ,emdikten sonra da bir süre dik tutup gegirmesini bekliyorum hafif Totosuna ve sırtına vuruyorum gegirsin diye. Sonra evi dolaşıyoruz

3 4 gundur oglum kakasini pek yapmiyor. Ya cok az yapiyor ya da bir gun boyunca hic yapmiyor vs. Sebebi ne olabilir acaba. Sabaha karsi cok ikiniyor ama sonuc pek yok.

insallah canm evden cikarm ama kararı aldm hele hastaneye inslh yolumuz düşmez

anason ve rezene çayı içiyorum bebege de biogaia damla veriyorum. birikince cok kıvranıyor bizimki masaj yapmak istiyorum ama yaptırıyor oklava yutmuş gbi ayaklarını geriyorgenede belini karnını ovuyorum oyle migde gazını da dik tutup sırtını tipisliyorum. galiba süt ve süt ürünleri de bizde cok gaz yapıyor bugün öğlende akşamda yoğurt yemiştim 1er kase suan bndede gaz var oğlandada:/

3 4 gundur oglum kakasini pek yapmiyor. Ya cok az yapiyor ya da bir gun boyunca hic yapmiyor vs. Sebebi ne olabilir acaba. Sabaha karsi cok ikiniyor ama sonuc pek yok.
Canım sadece anne sütü alıyorsa tedirgin olmaya gerek yok. Yeğenim 9 gün yapmamıştı dr normal dedi. Yengem dayanamayıp fitil vermişti ona rağmen yapmamıştı . Benim bebeğim de bazen hergun bazen iki gün de bir bazen dört günde bir yapıyo. Çok ikiniyo .ben ona sadece destek olmaya çalışıyorum. Banyo yaptırıyorum , sık sık masaj yapıyorum, kimyon ve anason çayı içiyorum.

Çok doğru canım..sık kusması kesinlikle aşırı gazdan..normalde çok fazla gaz problemimiz yoktu hep dikkat ettim çiğ meyve bakliyatlar vb uzak durdum, vitamin olsun diye ilk kez mandalina yiyeyim dedim.yemez olaydım.sabahtan beri gaz cikarta cikarta bir hal oldu yavrucak..burnunun sol tarafı kanlanmis hemen hastaneye gittik.ikinma kaynaklı olduğu söylendi röntgen çekildi..aklım çıktı..ne yapicaz da o gazdan ona zarar vermeden kurtulucaz bilmiyorum..

Doktora sordum 5 gune kadar normalmis. Geceleri zorlaniyoruz iste sabaha karsi. Caresiz kaliyoruz o ikindikca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…