Ya benimkide kasiliyorağlıyor yazık damla versem mi kucukmu dahaanason ve rezene çayı içiyorum bebege de biogaia damla veriyorum. birikince cok kıvranıyor bizimki masaj yapmak istiyorum ama yaptırıyor oklava yutmuş gbi ayaklarını geriyorgenede belini karnını ovuyorum oyle migde gazını da dik tutup sırtını tipisliyorum. galiba süt ve süt ürünleri de bizde cok gaz yapıyor bugün öğlende akşamda yoğurt yemiştim 1er kase suan bndede gaz var oğlandada:/
Kolayıma geliyodu en iyisi kaynatayım nasıl kaynatacak cnmkaynayan suyami atayumHazir sallama çaylar işe yaramıyor tanesi en iyisi onu temiz edemiyorsan toz kimyon baharak olani kaynat içi o daha iyi gelecektir
Dalin kullaniyorim . Mustela alicam ilk fırsatta.Canım seninle alakalı değil kapıyorlar işte bir şekilde inşallah bu kışı daha fazla hastalık yaşamadan atlatırız
Şampuan ne kullanıyorsun canım ? Zeytinyağı içi geliyor duştan sonra yağla ben genelde duştan sonra sürüyorum ☺
Bilmiyorum ama ben hazir caydan fayda gormemistim.Bende anason ve rezene içiyorum ama pek fayda etmiyor sanırsam hazır çay benimki tohumdan yapmıyorum o yuzdennmu acaba
Kontrolden geldik.
Karma+verem+rota asilarini oldular.Insallah ates yapmaz.Ne olur olmaz.diye calpol yazdi doktor.
Emrenin gaz bombasi oldugunu soylediyavrum hep mutsuz.Bu yuzden dedi.Onumuzdeki ay hafifler obur ay tamamen biter dedi.soranlara 1 aylik olduklarini soyleyin kimse moralinizi bozmasin kucukler vs diye dedi Emre bu ay sukur boy atmis,aldigi kilo fark edilmemedi ondanmis.Sunneti 3. Ayda oneriyoruz sizin daha 2 ayiniz var dedi.Emrenin Gobek fitigi kendiliginden gecicek diyor,diger doktor cerrahi mudehale olur 1 cm i geckin cunku dedi.Bu doktorlarin kendi aralarinda celismesine sinir oluyorum.Yine anne karninda durustan Emrenin sol ayagi hafif ice donuktu.Cok sukur duzelmis.Onu da cok kafama takiyodum.
Rota özel aşı dimi saglik ocağına soyliyeyim onlarda yoktur da ezcaneden aliniyorsa alırım yoksa onun icin özele götüreyim.2.ay kontrolunde Rota vuruldu benimkiler bugun daha dogrusu agizdan verildi.
Al işte bir muellak daha 2.ay mi 3. Aymi aşı da bile tutarsiz bu doktor söylemleri3. Ayda rota dedi bana hemşire, 3. Ve 5. Ayda.
1 su bardagi kaynayan suya 1 çay kaşığı at 5 dk kaynasin süzüp icersin.Kolayıma geliyodu en iyisi kaynatayım nasıl kaynatacak cnmkaynayan suyami atayum
Bu gibi anlarda esim hemen anne sarkisini soylemeye basliyo cocuklar hadi soyleyin "analar ceker yukuu kimsenin bilesii yok,gelinn cicekk verelimm yollarina serellimmm diyo
Rota aşısı 6. haftadan itibaren en fazla 24. haftaya kadar toplam 2 doz yapılıyor. İki aşı arasında en az 4 hafta zaman bırakılmalı. Doğru uygulama aralığı bu. Normal takvimde 3. ve 5. ay boş olduğu için genelde o zaman yapıyoruz. Ama rota çok bulaşıcı bir hastalık olduğu için ne kadar erken yapılırsa o kadar iyi diyen doktorlar 2. ayda öneriyor. Ben öyle yaptıracağım. Diğer aşılarla bir arada aynı gün yapılmasının bir zararı yok. Ama herhangi bir aşı ile arasında en az 4 hafta zaman olmalı. Yani veremi yaptırayım 2-3 gün sonra rotayı yaptırayım olmaz.Rota özel aşı dimi saglik ocağına soyliyeyim onlarda yoktur da ezcaneden aliniyorsa alırım yoksa onun icin özele götüreyim.
Al işte bir muellak daha 2.ay mi 3. Aymi aşı da bile tutarsiz bu doktor söylemleri
1 su bardagi kaynayan suya 1 çay kaşığı at 5 dk kaynasin süzüp icersin.
Hazirlarin tadini ben hiç sevmem iyi icebiliyorsun.hatta ben bal zencefil ile tatlandirip içiyorum olaki bir kırgınlığım varsa alsin diye.
Valla son zamanlar icmiyodum gaz sorunumuz hemen kendini gösterdi. Ben kuru fasulye bile yedim üstüne kimyon tohumu serptim hiç sorun yaşamadım. Belli ki ne yersem yiyim anason rezene kimyon birini içmem lazım.Çok doğru canım..sık kusması kesinlikle aşırı gazdan..normalde çok fazla gaz problemimiz yoktu hep dikkat ettim çiğ meyve bakliyatlar vb uzak durdum, vitamin olsun diye ilk kez mandalina yiyeyim dedim.yemez olaydım.sabahtan beri gaz cikarta cikarta bir hal oldu yavrucak..burnunun sol tarafı kanlanmis hemen hastaneye gittik.ikinma kaynaklı olduğu söylendi röntgen çekildi..aklım çıktı..ne yapicaz da o gazdan ona zarar vermeden kurtulucaz bilmiyorum..
Canım ben her alt değiştirme de açıp bekletiyorum öyle daha güzel hareket ediyo rahat ediyo .kaka yapamasa bile gaz yapıyo . 5-10 dk sonra kapatıyorum.Doktora sordum 5 gune kadar normalmis. Geceleri zorlaniyoruz iste sabaha karsi. Caresiz kaliyoruz o ikindikca.
Sirkeli suyla gargara, naneli seker bana iyi geliyo bogaz agrisina canm. Bende dun cinari yikadm hem terledim su gbi oldum hem esim sagolsun telastan çınarın uzerine degil benm uzerime doktu suyu her tarafm islandi degismeye vaktim olmadi cinar durmadi onu uyutup banyoya gireym dedim ustumde atletle yanina yattm emzirirken bende uyumusum gece 2,5 a kadar ustum basim yas ter srtm ack uyumusum bende hastalandmGercekten öyle.. Sabah kalktim burnum tıkanmış.. Eymenle ilgilendim uyudu etti.. Elim kolum kalkmiyo.. Grip oldum sandim.. Aksama patlak verdi.. Meshur bademciklerimameliyatlik denilen bademciklerim her kış mutlaka siser ateş yapar.. Antibiyotik de icemiyorum.. Acaba eymen ondan mi mutsuz diyorum su bile icemiyorum.. Naapcam bilmiyorum.. Her tarafim usuyo.. Ev 70de yanıyor eymenle rahat ilgilenemedim.bugun.. Hemen cocugun keyfi kaçtı.. Yada gazdan bilmiyorum.. Bu hafta geçse bari onerilerini varsa acigim.. Demin bol limonlu su içtim.. Gecede kat kat giynip terlicem.. Genelde terle atiyorum bu bademcik iltihabini
Valla son zamanlar icmiyodum gaz sorunumuz hemen kendini gösterdi. Ben kuru fasulye bile yedim üstüne kimyon tohumu serptim hiç sorun yaşamadım. Belli ki ne yersem yiyim anason rezene kimyon birini içmem lazım.
Canım ben her alt değiştirme de açıp bekletiyorum öyle daha güzel hareket ediyo rahat ediyo .kaka yapamasa bile gaz yapıyo . 5-10 dk sonra kapatıyorum.
[
Elma sirkesi ile gargara... bende yilda bir bagdemcik enfeksiyonu geçirdim ama 4 gün yatak döşek yatardim.4-5 yıldır sirke sayesinde hic olmadim.bogazdaki mikropu yakıyor bana ve kızıma çok iyi geliyor .Gercekten öyle.. Sabah kalktim burnum tıkanmış.. Eymenle ilgilendim uyudu etti.. Elim kolum kalkmiyo.. Grip oldum sandim.. Aksama patlak verdi.. Meshur bademciklerimameliyatlik denilen bademciklerim her kış mutlaka siser ateş yapar.. Antibiyotik de icemiyorum.. Acaba eymen ondan mi mutsuz diyorum su bile icemiyorum.. Naapcam bilmiyorum.. Her tarafim usuyo.. Ev 70de yanıyor eymenle rahat ilgilenemedim.bugun.. Hemen cocugun keyfi kaçtı.. Yada gazdan bilmiyorum.. Bu hafta geçse bari onerilerini varsa acigim.. Demin bol limonlu su içtim.. Gecede kat kat giynip terlicem.. Genelde terle atiyorum bu bademcik iltihabini
Kesmikli kusmasi sutun yaradigina isaretmis sut gibi olursada usuttuguneHanımefendi son zamanlarda ne kadar ugrassakta çıkarmıyordu gazını.Kendi keyfi ne zaman gelirse o zaman hallediyordu ve huzurluydu da ilginç tarafı.Simdi o kadar uğraşıyorum çıkan azıcık bir şey..57 günlük canım..ısrarla ugrasmaya devam edeyim,ama kusmasın ya boşa olmuyordur yediği dimi..
Adaçayının bademciğe iyi geldiğini duydum. Gargara yapmıştı kardeşim adaçayıyla. İnternette vardı tarifiGercekten öyle.. Sabah kalktim burnum tıkanmış.. Eymenle ilgilendim uyudu etti.. Elim kolum kalkmiyo.. Grip oldum sandim.. Aksama patlak verdi.. Meshur bademciklerimameliyatlik denilen bademciklerim her kış mutlaka siser ateş yapar.. Antibiyotik de icemiyorum.. Acaba eymen ondan mi mutsuz diyorum su bile icemiyorum.. Naapcam bilmiyorum.. Her tarafim usuyo.. Ev 70de yanıyor eymenle rahat ilgilenemedim.bugun.. Hemen cocugun keyfi kaçtı.. Yada gazdan bilmiyorum.. Bu hafta geçse bari onerilerini varsa acigim.. Demin bol limonlu su içtim.. Gecede kat kat giynip terlicem.. Genelde terle atiyorum bu bademcik iltihabini
Serum fizyoloji sık ara da. Genzi doluysa bile çözdürür kakası ile çıkar. İnşallah bulaşmamıştırKızlar bebeğimin burnu temiz ama grnzinde bişeyler var sanki balgam gibi. Rahat uyuyamıyo. Geçen hafta sonu yegenlerim geldi. Küçük olan şuan hastanede yatiyo . boğmaca demiş doktor ve boğmaca bulaşıcı.Şuan nöbet tutuyorum. Boğmaca olmasından çok korkuyorum çünkü bebeğim daha çok küçük. Bugün 51. Günümüz henüz ağzından nefes alma yetisi yok .burnu tikanacak genzi tikanacak diye ödüm kopuyo.
Ateş düşürücü içir bence canımBilmem ksc cocuktan 1 tanesinde ates yapar dedi sansa bak arkadas 37.8 atesi su anda.Uyumayan bebek saatlerdir uyuyor.Gece takipte kalicam
1 çay kaşığı calpol ver bütün cocuklar calpol ike büyüyor böyle aşı zamanlari hiç tedirgin olma ver çocukta rahat etsin.Bilmem ksc cocuktan 1 tanesinde ates yapar dedi sansa bak arkadas 37.8 atesi su anda.Uyumayan bebek saatlerdir uyuyor.Gece takipte kalicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?