2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ya benimkide kasiliyorağlıyor yazık damla versem mi kucukmu daha

Dalin kullaniyorim . Mustela alicam ilk fırsatta.

Zamanla herşey düzelir eymende bugun bi halsiz mutsuz.. Aşırı uyudu ve bu beni tedirgin ediyor doktor bi sorun yok dedi ama gozlerinde fer yok gibi

2.ay kontrolunde Rota vuruldu benimkiler bugun daha dogrusu agizdan verildi.
Rota özel aşı dimi saglik ocağına soyliyeyim onlarda yoktur da ezcaneden aliniyorsa alırım yoksa onun icin özele götüreyim.
3. Ayda rota dedi bana hemşire, 3. Ve 5. Ayda.
Al işte bir muellak daha 2.ay mi 3. Aymi aşı da bile tutarsiz bu doktor söylemleri
Kolayıma geliyodu en iyisi kaynatayım nasıl kaynatacak cnmkaynayan suyami atayum
1 su bardagi kaynayan suya 1 çay kaşığı at 5 dk kaynasin süzüp icersin.
Hazirlarin tadini ben hiç sevmem iyi icebiliyorsun.hatta ben bal zencefil ile tatlandirip içiyorum olaki bir kırgınlığım varsa alsin diye.

Bu gibi anlarda esim hemen anne sarkisini soylemeye basliyo cocuklar hadi soyleyin "analar ceker yukuu kimsenin bilesii yok,gelinn cicekk verelimm yollarina serellimmm diyo

Gercekten öyle.. Sabah kalktim burnum tıkanmış.. Eymenle ilgilendim uyudu etti.. Elim kolum kalkmiyo.. Grip oldum sandim.. Aksama patlak verdi.. Meshur bademciklerim ameliyatlik denilen bademciklerim her kış mutlaka siser ateş yapar.. Antibiyotik de icemiyorum.. Acaba eymen ondan mi mutsuz diyorum su bile icemiyorum.. Naapcam bilmiyorum.. Her tarafim usuyo.. Ev 70de yanıyor eymenle rahat ilgilenemedim.bugun.. Hemen cocugun keyfi kaçtı.. Yada gazdan bilmiyorum.. Bu hafta geçse bari onerilerini varsa acigim.. Demin bol limonlu su içtim.. Gecede kat kat giynip terlicem.. Genelde terle atiyorum bu bademcik iltihabini

Rota aşısı 6. haftadan itibaren en fazla 24. haftaya kadar toplam 2 doz yapılıyor. İki aşı arasında en az 4 hafta zaman bırakılmalı. Doğru uygulama aralığı bu. Normal takvimde 3. ve 5. ay boş olduğu için genelde o zaman yapıyoruz. Ama rota çok bulaşıcı bir hastalık olduğu için ne kadar erken yapılırsa o kadar iyi diyen doktorlar 2. ayda öneriyor. Ben öyle yaptıracağım. Diğer aşılarla bir arada aynı gün yapılmasının bir zararı yok. Ama herhangi bir aşı ile arasında en az 4 hafta zaman olmalı. Yani veremi yaptırayım 2-3 gün sonra rotayı yaptırayım olmaz.

Valla son zamanlar icmiyodum gaz sorunumuz hemen kendini gösterdi. Ben kuru fasulye bile yedim üstüne kimyon tohumu serptim hiç sorun yaşamadım. Belli ki ne yersem yiyim anason rezene kimyon birini içmem lazım.
Doktora sordum 5 gune kadar normalmis. Geceleri zorlaniyoruz iste sabaha karsi. Caresiz kaliyoruz o ikindikca.
Canım ben her alt değiştirme de açıp bekletiyorum öyle daha güzel hareket ediyo rahat ediyo .kaka yapamasa bile gaz yapıyo . 5-10 dk sonra kapatıyorum.
[

Sirkeli suyla gargara, naneli seker bana iyi geliyo bogaz agrisina canm. Bende dun cinari yikadm hem terledim su gbi oldum hem esim sagolsun telastan çınarın uzerine degil benm uzerime doktu suyu her tarafm islandi degismeye vaktim olmadi cinar durmadi onu uyutup banyoya gireym dedim ustumde atletle yanina yattm emzirirken bende uyumusum gece 2,5 a kadar ustum basim yas ter srtm ack uyumusum bende hastalandm esim yogun calisiyo nobete filan gidiyor gun icinde cok yoruluyor aksamlari bana pek faydasi olmuyor yarim saat en fazla mutfagi toplayana kadar tutuyo erkenden esimde uyuya kaliyo yazk. Kendi kendime debeleniyirm. Ben hastayken ayni dedigin gbi su bile icemiyorm zaten istahsiz bi insanm. Bebegimde hemen etkileniyor oda huysuz mutsuz oluyor ben iyi olmayinca. Rabbm yardimcimiz olsun hepimizin de annelik zormus gerçekten

Ben de gunde belli araliklarla aciyorum altini hareket ediyor. Gaz degil de kaka sorunu var. Gerci az once cis var sadece diye altini alayim dedim yapmis kakasini. 3 4 gun oncesine kadar cort diye sesli yapiyordu :) artik sessizce mi yapiyor anlamadim ki

Elma sirkesi ile gargara... bende yilda bir bagdemcik enfeksiyonu geçirdim ama 4 gün yatak döşek yatardim.4-5 yıldır sirke sayesinde hic olmadim.bogazdaki mikropu yakıyor bana ve kızıma çok iyi geliyor .

Kesmikli kusmasi sutun yaradigina isaretmis sut gibi olursada usuttugune

A
Adaçayının bademciğe iyi geldiğini duydum. Gargara yapmıştı kardeşim adaçayıyla. İnternette vardı tarifi

Kızlar bebeğimin burnu temiz ama grnzinde bişeyler var sanki balgam gibi. Rahat uyuyamıyo. Geçen hafta sonu yegenlerim geldi. Küçük olan şuan hastanede yatiyo . boğmaca demiş doktor ve boğmaca bulaşıcı. Şuan nöbet tutuyorum. Boğmaca olmasından çok korkuyorum çünkü bebeğim daha çok küçük. Bugün 51. Günümüz henüz ağzından nefes alma yetisi yok .burnu tikanacak genzi tikanacak diye ödüm kopuyo.

Serum fizyoloji sık ara da. Genzi doluysa bile çözdürür kakası ile çıkar. İnşallah bulaşmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…