2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Evde sirke var yapaym hemen.. Acile gittik parol ve augmentin diye antibiyotik verdi karaszm icip icmemekte.. Elim kolum kalkmio bile eymeni kucagima almaya

Elma sirkesi ile gargara... bende yilda bir bagdemcik enfeksiyonu geçirdim ama 4 gün yatak döşek yatardim.4-5 yıldır sirke sayesinde hic olmadim.bogazdaki mikropu yakıyor bana ve kızıma çok iyi geliyor .

Yapcam birazdan.. Ins ise yarar.. Tukurugumu bile yutamiyorm

Kizlar dogumunu epidural normal yapan var mi nasil gecti dogumlariniz onerir misiniz
Ben epidural normal doğum yaptım canım. İlk başta düşünmüyordum, doğumu kolay bir şey sandım, hiç almam diyordum ama dayanamadım. 7-8cmden sonra epidural aldım. Biraz geç kaldım ama çok rahat ettim. Sadece sıkıntı ıkınma hissim çok kalmadı benim, onu da nstye bağlı olduğum için sancı yükseldikçe doktorum ıkın dedi ıkındım. O şekilde hallettik. Sonrasında da epiduralin yan etkisi hiç olmadı bana, ama yan etkisi çok olan da var. Kendi adıma ben öneririm epidural normal doğumu

Serum fizyoloji sık ara da. Genzi doluysa bile çözdürür kakası ile çıkar. İnşallah bulaşmamıştır
Bütün gece nefes almakta zorlandı ben de nöbet tuttum . Bütün gece kivrandi beni korkuttu .sabah bi kaka yaptı parçalarından aktı banyo yaptırdım burnunu temizledim rahatladı. Dünde temizledim ama hırıltı devam edince korktum.
Bogmacanin bulasip bulaşmadığını bir iki hafta sonra anlicam.insallah bulaşmamiştıt

37.9 olunca verdim calpol.1 saate dustu.

Prima premiumla sizdirma sorunu yasaysn var mi ? Kiyafet degistirmektrn deliricem artik.Hadi 1 numara artik kucuk geliyodur dedik 2 taktik.O da ayni.Hep ayni yerden sizdiriyor.Omrum alt degismek,cisli kakali kiyafrt yikamakla geciyor.

Prima iki çocuğum da da nezaman kullansam hep sızdırma yaptı. Yan bariyerleri kısa geliyor bana diğer bezlere göre o yüzden sızdırıyor diye düşünüyorum

Tesekkur ederim canim. Ben direnmicem. Eger 4-5 cm olana kadar sancim cok olursa isterim hemen.

Prima yenidogan aliodum.. Sızdırmadı.. Ama uykulu gece bagladiklarim sabaha cisli kakali manzaralarla karsilasmama sebep oluyodu bezi iyi baglayamayinca genelde sızdırıyor.. Eskiden eymenin cani acimasin diye sıkı baglamiodum.. Hep taşıyordu.. Simdi sıkı yapiorum.. Hic bisey yok.. Minies kullaniyorum artik

Bizdede sizdirma yaptı ama bence sıkı baglamadigimizdan oluyor.ben 2 paket primadan sonra molfix e geçtim pişik falan yapmadi bantlarida güzel tutuyor .iyi ki geçmişin hem fiyat olarak Primanin yarisi hemde göbek oyuntusu falan 2 numarafa cok rahat.

Bebegimde dünden beri gaz problemi vardı.Ne kadar zorlasakta kendi de ikina ikina altina da yaptı çok sefer ama bir türlü rahatlayamadi.duzgun emmekte istemedi sürekli ağzını çıkardı..akşam yine gaz sorunuyla uğraşırken burnundan kan geldiğini gördük.hemen acile gittik,doktor ıkınma kaynaklı kılcal damar catlamistir dedi.karindan röntgen çekildi,lavman yapalım dediler ama bizimki altına yapabiliyo diye o da yapılmadı.aklim gitti resmen korkudan..bugün yine gazlı.bir aydır gaz problemi yaşamıyoduk nerdeyse,kabus geri döndü..hem korkuyorum tekrar kanamasından hem çaresizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…