Prima iki çocuğum da da nezaman kullansam hep sızdırma yaptı. Yan bariyerleri kısa geliyor bana diğer bezlere göre o yüzden sızdırıyor diye düşünüyorum
Eşim gitti küçükler ic8n olanı almış cnn onu denicembaşka alma şansın ykmu veya kullanmadiysan geri götür eczaneye degistirsin. 10 kilo üzerindekilere veriliyorsa bebeğine ağır olabilir
Prima yenidogan aliodum.. Sızdırmadı.. Ama uykulu gece bagladiklarim sabaha cisli kakali manzaralarla karsilasmama sebep oluyodubezi iyi baglayamayinca genelde sızdırıyor.. Eskiden eymenin cani acimasin diye sıkı baglamiodum.. Hep taşıyordu.. Simdi sıkı yapiorum.. Hic bisey yok.. Minies kullaniyorum artik
Bizdede sizdirma yaptı ama bence sıkı baglamadigimizdan oluyor.ben 2 paket primadan sonra molfix e geçtim pişik falan yapmadi bantlarida güzel tutuyor .iyi ki geçmişin hem fiyat olarak Primanin yarisi hemde göbek oyuntusu falan 2 numarafa cok rahat.
Antibiyotiği ic canım bende kullandım enfeksiyon içinEvde sirke var yapaym hemen.. Acile gittik parol ve augmentin diye antibiyotik verdikaraszm icip icmemekte.. Elim kolum kalkmio bile eymeni kucagima almaya
Epidural veni uyuşturmadıTesekkur ederim canim. Ben direnmicem. Eger 4-5 cm olana kadar sancim cok olursa isterim hemen.
Banada verebilir çok gelmese de leke leke okuyor 50.gün bugün bir baksın bakalım inşallah bir şey kalmamıştırBen de sezeryan oldum. 40 muayenesinde doktor vajinal usg ile rahmi yumurtalıkları falan tek tek gösterdi bana. Yer yer su toplamaları oluyormuş, onları gösterdi normal dedi. Smear aldı. Bir de benim kanama bitip son günlerde tekrar sarımsı sıvı geliyordu, onun için 2li gebrlikte de kullandığım fitilden ve krem verdi. İlaçları kullanınca geçti hemen akıntı falan, smear de temiz çıktı.
Evet alttan muayene bence de önemliymiş burada okuduklarımda daha da kesinleştirdim iyi ki randevu almışımsagol cnm bır defa oldu zaten daha olmadı ama kotu bır yanma alttan muyane daha ıyı ben gıtseydım kendı doktoruma oda bakardı kesın altan
Öyle hazır bebek sev arda gaz falan çıkarNeden herseyi biz kadinalr yasiyoruz ilk gece dogum dogumdan sonra erkekler oh ellerine hazir bebek geliyor onuda sadece seviyorlar
Herkeste oluyormuş aşağı yukarı canım sanırım zamanla normale dönecekBende farkettim kurulugu
İyi ki baktırmışsın canım yarın bende baktıracağımBende sezeryan oldum once karindan bakti ama sonrasinda vajinal istedi kanamam hala devam ettigi icin. Karindan baktgnda icerde pihti biriktiğini gorememisti vajinal baknca gordu. İlac kullandm pihti icin. 70 gun surdu kanamam
Canım tohum iç sallama aynı etkiyi vermez ki aktardan tohum alBende anason ve rezene içiyorum ama pek fayda etmiyor sanırsam hazır çay benimki tohumdan yapmıyorum o yuzdennmu acaba
İnşallah canım yolumuz düşmesin devlet hastaneleri hele hasta kaynıyor aşırı kalabalık o yüzden kalça ultrasonunu falan özelde çektirdim sıra bekletemem kalabalıkta ne oluruz diyeinsallah canm evden cikarm ama kararı aldm hele hastaneye inslh yolumuz düşmez
Dalinde zararlı maddeler var canım mustela al düzelecektir inşallah bir de banyo sonrası zeytinyağı sür çok az böyle nemliyken saçıDalin kullaniyorim . Mustela alicam ilk fırsatta.
Bende de aynı sıkıntı oluyordu, meğerse belin iki yanında uzantılar varmış, onları iyice beline sarıp öyle bantlayınca sızdırmadı.37.9 olunca verdim calpol.1 saate dustu.
Prima premiumla sizdirma sorunu yasaysn var mi ? Kiyafet degistirmektrn deliricem artik.Hadi 1 numara artik kucuk geliyodur dedik 2 taktik.O da ayni.Hep ayni yerden sizdiriyor.Omrum alt degismek,cisli kakali kiyafrt yikamakla geciyor.
Ben molfix kullanıyorum. Onda sızdırma yok. Yan bariyerleri daha uzun1 numarada bu kadar sikinti cekmemistim ama noldu bilmiyorum.Her alt actigimda sizdirma var artik.Baska bez denesem mi acaba ?
İçmek evet keser sütü ama gargaradan bir şey olmuyor. Yutmamak gerekAman sakın adaçayı yapmayın. Normal vakitte şifalıdır da ebeler sütü kesmek için kullanıyor bilginiz olsun.
Offf Allah korusun. İnşallah bulasmamistir.Bütün gece nefes almakta zorlandı ben de nöbet tuttum . Bütün gece kivrandi beni korkuttu .sabah bi kaka yaptı parçalarından aktıbanyo yaptırdım burnunu temizledim rahatladı. Dünde temizledim ama hırıltı devam edince korktum.
Bogmacanin bulasip bulaşmadığını bir iki hafta sonra anlicam.insallah bulaşmamiştıt
Sürekli mi fışkırtarak kusuyor? Emiyor mu? Emmiyorsa sen ne yediğinde böyle kusuyor? Yatağına eğim yaptınız mı?Kesmikli kusuyor ama fışkırarak..karnını doyurmak yarım saat,gazıyla uğraşmak bir saat..çok çıkmıyor üstelik.sonra az bir şey uyuyup uyanınca da bu şekil kusuyor..
Dr paraben var devit 3 te diye pedia d yazdi bana. Onu kullaniyorum. Arastirdim onda da bha var yaziyordu dra sordum hayir yok guvenle kullanabilirsiniz dedi. Pedia d yi sigorta karsiliyor.Kızlar d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz sağlık ocaginin verdiğini mi yoksa dışarıdan ayrı mı aldınız
Bende de aynı sıkıntı oluyordu, meğerse belin iki yanında uzantılar varmış, onları iyice beline sarıp öyle bantlayınca sızdırmadı.
Ben genelde hep aynı şeyleri yemeye çalıştım,bu şekilde düzen tutturduk fazla gaz problemi yaşamadık zaten sab simplexte kullanıyoruz.sadece pazartesi akşam mandalina yedim bir tane, eşim hasta vitamin olsun dedim.ondan mi bilmiyorum yemez olaydım..salı sabahtan beri minnosum kendine gelemiyor bir türlü..fışkırarak kustugu vakitler sanırım çok yemekten.baya bir peynir kusuyor çünkü.ama onun dışında da ufak ufak oluyor kusmalari,gazinda baskisiyla diye düşünüyorum..Sürekli mi fışkırtarak kusuyor? Emiyor mu? Emmiyorsa sen ne yediğinde böyle kusuyor? Yatağına eğim yaptınız mı?
2 numara premium care kullanıyorum. Hic sizdirma yapmadi. Petek dokusu var icine hapsediyor. Yenidoganinda yok mesela o uzun sure gitmiyor sizdriyor cisi. Premiumu Dun gece 12de bagladim sabah 6da değiştirdim tam doluydu cis ama tasmamisti37.9 olunca verdim calpol.1 saate dustu.
Prima premiumla sizdirma sorunu yasaysn var mi ? Kiyafet degistirmektrn deliricem artik.Hadi 1 numara artik kucuk geliyodur dedik 2 taktik.O da ayni.Hep ayni yerden sizdiriyor.Omrum alt degismek,cisli kakali kiyafrt yikamakla geciyor.
Prima sızdırıyor diye molfix denemiştim, gayet iyiydi sızma falan yoktu ama 2 bezde pişik yaptı.
Fışkırtarak kusma alerji belirtisi olabiliyor o yüzden sordum.Ben genelde hep aynı şeyleri yemeye çalıştım,bu şekilde düzen tutturduk fazla gaz problemi yaşamadık zaten sab simplexte kullanıyoruz.sadece pazartesi akşam mandalina yedim bir tane, eşim hasta vitamin olsun dedim.ondan mi bilmiyorum yemez olaydım..salı sabahtan beri minnosum kendine gelemiyor bir türlü..fışkırarak kustugu vakitler sanırım çok yemekten.baya bir peynir kusuyor çünkü.ama onun dışında da ufak ufak oluyor kusmalari,gazinda baskisiyla diye düşünüyorum..
Ek olarak haftasonu sehirdisina çıktık,pazar öğlen eve geldik,pazartesi kızım çok iyiydi,salı sabahı fena oldu..sehirdisi gezisi onu carptiysa sence saliya mi etki eder? Pazartesi de öyle olması gerekmez miydi?
Dün ılık banyo da yaptırdık,yüz ustu de tuttuk..anlık çare oluyor yarım saat sonra ağlayarak uyanıyor..uyumakta uyumakndegil tabi
Ne onerirsin bize canimher türlü öneriye açığım kizlar..bu gaz konusunda ne yapmalıyım..gazdır diye düşünüyorum çok sıkıyor kendini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?