2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Prima iki çocuğum da da nezaman kullansam hep sızdırma yaptı. Yan bariyerleri kısa geliyor bana diğer bezlere göre o yüzden sızdırıyor diye düşünüyorum

1 numarada bu kadar sikinti cekmemistim ama noldu bilmiyorum.Her alt actigimda sizdirma var artik.Baska bez denesem mi acaba ?

Yenidoganda hic olmadi,1 numarada uzun sure bisey olmadi.Su son zamanlarda oluyor.Cok sidiklk zaten Emre kabul de asabim bozuluyo devamli kiyafet degis degis

Bir ton da aldik prima koliyle e bebekten.Degisirler mi acaba daha acmadik hic.

Banada verebilir çok gelmese de leke leke okuyor 50.gün bugün bir baksın bakalım inşallah bir şey kalmamıştır
sagol cnm bır defa oldu zaten daha olmadı ama kotu bır yanma alttan muyane daha ıyı ben gıtseydım kendı doktoruma oda bakardı kesın altan
Evet alttan muayene bence de önemliymiş burada okuduklarımda daha da kesinleştirdim iyi ki randevu almışım
Neden herseyi biz kadinalr yasiyoruz ilk gece dogum dogumdan sonra erkekler oh ellerine hazir bebek geliyor onuda sadece seviyorlar
Öyle hazır bebek sev arda gaz falan çıkar
Bende farkettim kurulugu
Herkeste oluyormuş aşağı yukarı canım sanırım zamanla normale dönecek
Bende sezeryan oldum once karindan bakti ama sonrasinda vajinal istedi kanamam hala devam ettigi icin. Karindan baktgnda icerde pihti biriktiğini gorememisti vajinal baknca gordu. İlac kullandm pihti icin. 70 gun surdu kanamam
İyi ki baktırmışsın canım yarın bende baktıracağım
Bende anason ve rezene içiyorum ama pek fayda etmiyor sanırsam hazır çay benimki tohumdan yapmıyorum o yuzdennmu acaba
Canım tohum iç sallama aynı etkiyi vermez ki aktardan tohum al
insallah canm evden cikarm ama kararı aldm hele hastaneye inslh yolumuz düşmez
İnşallah canım yolumuz düşmesin devlet hastaneleri hele hasta kaynıyor aşırı kalabalık o yüzden kalça ultrasonunu falan özelde çektirdim sıra bekletemem kalabalıkta ne oluruz diye
Dalin kullaniyorim . Mustela alicam ilk fırsatta.
Dalinde zararlı maddeler var canım mustela al düzelecektir inşallah bir de banyo sonrası zeytinyağı sür çok az böyle nemliyken saçı

Bende de aynı sıkıntı oluyordu, meğerse belin iki yanında uzantılar varmış, onları iyice beline sarıp öyle bantlayınca sızdırmadı.

Offf Allah korusun. İnşallah bulasmamistir.
Benim ilk çocukta herkes hemen gelmek istemişti. Ben de ya insanlar.ne kadar düşüncesiz keşke 40'ini iki ayı beklese diyordum
Şimdi fikrim değişti. En az 4 ay dolsa diyorum hele çocuklu ise 6 ay dolsun .

Kesmikli kusuyor ama fışkırarak..karnını doyurmak yarım saat,gazıyla uğraşmak bir saat..çok çıkmıyor üstelik.sonra az bir şey uyuyup uyanınca da bu şekil kusuyor..
Sürekli mi fışkırtarak kusuyor? Emiyor mu? Emmiyorsa sen ne yediğinde böyle kusuyor? Yatağına eğim yaptınız mı?

Kızlar d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz sağlık ocaginin verdiğini mi yoksa dışarıdan ayrı mı aldınız
Dr paraben var devit 3 te diye pedia d yazdi bana. Onu kullaniyorum. Arastirdim onda da bha var yaziyordu dra sordum hayir yok guvenle kullanabilirsiniz dedi. Pedia d yi sigorta karsiliyor.

Sürekli mi fışkırtarak kusuyor? Emiyor mu? Emmiyorsa sen ne yediğinde böyle kusuyor? Yatağına eğim yaptınız mı?
Ben genelde hep aynı şeyleri yemeye çalıştım,bu şekilde düzen tutturduk fazla gaz problemi yaşamadık zaten sab simplexte kullanıyoruz.sadece pazartesi akşam mandalina yedim bir tane, eşim hasta vitamin olsun dedim.ondan mi bilmiyorum yemez olaydım..salı sabahtan beri minnosum kendine gelemiyor bir türlü..fışkırarak kustugu vakitler sanırım çok yemekten.baya bir peynir kusuyor çünkü.ama onun dışında da ufak ufak oluyor kusmalari,gazinda baskisiyla diye düşünüyorum..
Ek olarak haftasonu sehirdisina çıktık,pazar öğlen eve geldik,pazartesi kızım çok iyiydi,salı sabahı fena oldu..sehirdisi gezisi onu carptiysa sence saliya mi etki eder? Pazartesi de öyle olması gerekmez miydi?
Dün ılık banyo da yaptırdık,yüz ustu de tuttuk..anlık çare oluyor yarım saat sonra ağlayarak uyanıyor..uyumakta uyumakndegil tabi

Ne onerirsin bize canim her türlü öneriye açığım kizlar..bu gaz konusunda ne yapmalıyım..gazdır diye düşünüyorum çok sıkıyor kendini..

2 numara premium care kullanıyorum. Hic sizdirma yapmadi. Petek dokusu var icine hapsediyor. Yenidoganinda yok mesela o uzun sure gitmiyor sizdriyor cisi. Premiumu Dun gece 12de bagladim sabah 6da değiştirdim tam doluydu cis ama tasmamisti

Prima sızdırıyor diye molfix denemiştim, gayet iyiydi sızma falan yoktu ama 2 bezde pişik yaptı.

Molfix benim oglana da pisik yapti

Fışkırtarak kusma alerji belirtisi olabiliyor o yüzden sordum.
Gazdan ikinmaktan da oluyor.
Yalnız şöyle de bir şey var. Sürekli az az kusma, arada fışkırtarak kusma bizim.enfeksiyonda oldu. İdrar yolu enfeksiyonunda çocuk çiş yaparken çok zorlandığı için reflü olurmuş. İdrarı da takip et istersen. Gaz ile aynı belirtiler oluyor çiş yaparken ikiniyor sonra ağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…