- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Enfeksiyon ne durum da şimdiFışkırtarak kusma alerji belirtisi olabiliyor o yüzden sordum.
Gazdan ikinmaktan da oluyor.
Yalnız şöyle de bir şey var. Sürekli az az kusma, arada fışkırtarak kusma bizim.enfeksiyonda oldu. İdrar yolu enfeksiyonunda çocuk çiş yaparken çok zorlandığı için reflü olurmuş. İdrarı da takip et istersen. Gaz ile aynı belirtiler oluyor çiş yaparken ikiniyor sonra ağlıyor.
Sonrası sürünce bebek bitlenmesinBanada verebilir çok gelmese de leke leke okuyor 50.gün bugün bir baksın bakalım inşallah bir şey kalmamıştır
Evet alttan muayene bence de önemliymiş burada okuduklarımda daha da kesinleştirdim iyi ki randevu almışım
Öyle hazır bebek sev arda gaz falan çıkar
Herkeste oluyormuş aşağı yukarı canım sanırım zamanla normale dönecek
İyi ki baktırmışsın canım yarın bende baktıracağım
Canım tohum iç sallama aynı etkiyi vermez ki aktardan tohum al
İnşallah canım yolumuz düşmesin devlet hastaneleri hele hasta kaynıyor aşırı kalabalık o yüzden kalça ultrasonunu falan özelde çektirdim sıra bekletemem kalabalıkta ne oluruz diye
Dalinde zararlı maddeler var canım mustela al düzelecektir inşallah bir de banyo sonrası zeytinyağı sür çok az böyle nemliyken saçı
Doktoru Wellcare vermişti onu kullanıyoruz, Ocean ve Wellcare BHA içermiyor.Kızlar d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz sağlık ocaginin verdiğini mi yoksa dışarıdan ayrı mı aldınız
Bezi açıkken de çiş yaptığı oldu,zorlanmadi diye düşünüyorum..ama olabilirde,daha dikkatli olucam.cok teşekkür ederimFışkırtarak kusma alerji belirtisi olabiliyor o yüzden sordum.
Gazdan ikinmaktan da oluyor.
Yalnız şöyle de bir şey var. Sürekli az az kusma, arada fışkırtarak kusma bizim.enfeksiyonda oldu. İdrar yolu enfeksiyonunda çocuk çiş yaparken çok zorlandığı için reflü olurmuş. İdrarı da takip et istersen. Gaz ile aynı belirtiler oluyor çiş yaparken ikiniyor sonra ağlıyor.
Benim büyük oğlanın fıtık parmağımin bogumu kadardı bir buçuk santim falan muhtemelen. Ameliyata gerek yok dedi doktor ameliyatsız geçti şükür.Kontrolden geldik.
Karma+verem+rota asilarini oldular.Insallah ates yapmaz.Ne olur olmaz.diye calpol yazdi doktor.
Emrenin gaz bombasi oldugunu soylediyavrum hep mutsuz.Bu yuzden dedi.Onumuzdeki ay hafifler obur ay tamamen biter dedi.soranlara 1 aylik olduklarini soyleyin kimse moralinizi bozmasin kucukler vs diye dedi Emre bu ay sukur boy atmis,aldigi kilo fark edilmemedi ondanmis.Sunneti 3. Ayda oneriyoruz sizin daha 2 ayiniz var dedi.Emrenin Gobek fitigi kendiliginden gecicek diyor,diger doktor cerrahi mudehale olur 1 cm i geckin cunku dedi.Bu doktorlarin kendi aralarinda celismesine sinir oluyorum.Yine anne karninda durustan Emrenin sol ayagi hafif ice donuktu.Cok sukur duzelmis.Onu da cok kafama takiyodum.
Kontrollü antibiyotik icip oyle mi süt vermelisin yoksa enfekte sut mü? İç ilacini yoka toparlanamazsin.Evde sirke var yapaym hemen.. Acile gittik parol ve augmentin diye antibiyotik verdikaraszm icip icmemekte.. Elim kolum kalkmio bile eymeni kucagima almaya
Resmen her türlü sebebine denk gelmisimBaski görünce memeler kesin mastit olur bence.. Sende tecrübe etmişsin
İlacın son günü yarın. Haftaya da tahlil verecegiz. İnşallah bitmiş geçmiştir. Bebe daha iyi şimdi çok şükür.Enfeksiyon ne durum da şimdi
Aman olmasın inşallah ama hani ihtimaller aklında bulunsun diye söyledimBezi açıkken de çiş yaptığı oldu,zorlanmadi diye düşünüyorum..ama olabilirde,daha dikkatli olucam.cok teşekkür ederim
Alerji olarakta yediklerimi kontrol edeyim..cuma doktor randevumuz var,inşallah o zamana kadar sancısı geçer..
O ne cnmHiperlaktasyonla basim dertte.
Benim 1 aylık pitircigim gündüz hiç uyumuyor 12 de uyuyor gecesi 3 kere kalkıyor sabah 8 uyaniyormesaim başlıyor bana artık normalngeliodu ama.sorunmuymus:/ doktor ne dicek banada haber verirmisin cnmYa bu bebek aşırı korkuyor ellerini kaldırırak havaya derin derin nefes alıyor bir anda gözlerini açıyor. Uykuda korkup uykusu bölünüyor, 3 4saniye sürüyor geçiyor.
Ve 3 gündür de sbah uyanıyor 7 gibi akşam 9 10 da uyuyor. O saate kadar asla uyumuyor. Acaba aç mı karnı m doymuyor diyorum ama ağzından peynir gibi çıkarıyor fazlasını ya bilemedim sırf bu yüzden yarın doktora gtcez. 12 14 saat aralıksız uyumayan bebek mi olursiz de durum nedir???!
Benim ki de 3 gündür bu şekildeydi.şükğr bugün gündüz uyudu. Dün sabah buçuk da kalktı gece 2 de uyudu. Ara da sadece toplam iki saat anca uyumuştur. Ama uyanıkken keyfide yerinde oluyor duYa bu bebek aşırı korkuyor ellerini kaldırırak havaya derin derin nefes alıyor bir anda gözlerini açıyor. Uykuda korkup uykusu bölünüyor, 3 4saniye sürüyor geçiyor.
Ve 3 gündür de sbah uyanıyor 7 gibi akşam 9 10 da uyuyor. O saate kadar asla uyumuyor. Acaba aç mı karnı m doymuyor diyorum ama ağzından peynir gibi çıkarıyor fazlasını ya bilemedim sırf bu yüzden yarın doktora gtcez. 12 14 saat aralıksız uyumayan bebek mi olursiz de durum nedir???!
Benim büyük oğlanın fıtık parmağımin bogumu kadardı bir buçuk santim falan muhtemelen. Ameliyata gerek yok dedi doktor ameliyatsız geçti şükür.
Kontrollü antibiyotik icip oyle mi süt vermelisin yoksa enfekte sut mü? İç ilacini yoka toparlanamazsin.
Resmen her türlü sebebine denk gelmisim
Sagmama ragmen asiri sut uretimim var. Memelerim tas gibi doluyor hep. Koltuk altimdan agri giriyor ve meme ucumda aciyor. Mastit olmaktan cok korkuyorum.O ne cnm
Biz de kullanıyoruz canim aynen 20 25 gün kullanabiliyoruz canim 2. Cisinj aldım bizde gün de 5 damla olunca icin de ki şurup miktarı da az zaten çabuk bitiyor 1. Tüp de faydasını görmedim gibi gelmişti gittiğin de 1 gün gecikmeli aldım ve o 1 günde bile kullanmayınca anladim oysa gaza faydası varmış 2 tüpüKızlar biogaia kullanan var mı? 25 gün oldu başlayalı ve damla bitti şu an sizin kaç gün yetti damlanız ?
Bende de süt yok sabahtan akşama kadar süt olsun diye yemedigim şey yok ama göğüslerim yumuşak bebeğim doymuyor çok belli ne yapıyorsun da öyle oluyor canim neler tuketiyorsun öncellikle maşallah sübhanallah rabbim bebeğini bol riskli eylemiş ne güzelSagmama ragmen asiri sut uretimim var. Memelerim tas gibi doluyor hep. Koltuk altimdan agri giriyor ve meme ucumda aciyor. Mastit olmaktan cok korkuyorum.
pompa da meme ucumu acitiyor.
Baski görünce memeler kesin mastit olur bence.. Sende tecrübe etmişsin
Bol rizikli eylemiş ne güzel yazacaktimSagmama ragmen asiri sut uretimim var. Memelerim tas gibi doluyor hep. Koltuk altimdan agri giriyor ve meme ucumda aciyor. Mastit olmaktan cok korkuyorum.
Basta sut yapsin diye incir uyutmasi hurma ayva bol karbonhidrat flan denedim yalan yok. Sutum yetiyordu ama ben yine de yiyordum bunlari. Annem yanimda avantajim o. Esimde destek. Uyuyabiliyorum yine az cok. Yemeklerimi cok duzenli olmasa da yiyorum.Bende de süt yok sabahtan akşama kadar süt olsun diye yemedigim şey yok ama göğüslerim yumuşak bebeğim doymuyor çok belli ne yapıyorsun da öyle oluyor canim neler tuketiyorsun öncellikle maşallah sübhanallah rabbim bebeğini bol riskli eylemiş ne güzel
Sagol canim Allah herkesin ozellikle bebeklerin rizkini bol eylesin insallah.Bol rizikli eylemiş ne güzel yazacaktim
Sagmama ragmen asiri sut uretimim var. Memelerim tas gibi doluyor hep. Koltuk altimdan agri giriyor ve meme ucumda aciyor. Mastit olmaktan cok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?