2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Enfeksiyon ne durum da şimdi

Sonrası sürünce bebek bitlenmesin

Bezi açıkken de çiş yaptığı oldu,zorlanmadi diye düşünüyorum..ama olabilirde,daha dikkatli olucam.cok teşekkür ederim
Alerji olarakta yediklerimi kontrol edeyim..cuma doktor randevumuz var,inşallah o zamana kadar sancısı geçer..

Benim büyük oğlanın fıtık parmağımin bogumu kadardı bir buçuk santim falan muhtemelen. Ameliyata gerek yok dedi doktor ameliyatsız geçti şükür.
Evde sirke var yapaym hemen.. Acile gittik parol ve augmentin diye antibiyotik verdi karaszm icip icmemekte.. Elim kolum kalkmio bile eymeni kucagima almaya
Kontrollü antibiyotik icip oyle mi süt vermelisin yoksa enfekte sut mü? İç ilacini yoka toparlanamazsin.
Baski görünce memeler kesin mastit olur bence.. Sende tecrübe etmişsin
Resmen her türlü sebebine denk gelmisim

Enfeksiyon ne durum da şimdi
İlacın son günü yarın. Haftaya da tahlil verecegiz. İnşallah bitmiş geçmiştir. Bebe daha iyi şimdi çok şükür.
Aman olmasın inşallah ama hani ihtimaller aklında bulunsun diye söyledim

Ya bu bebek aşırı korkuyor ellerini kaldırırak havaya derin derin nefes alıyor bir anda gözlerini açıyor. Uykuda korkup uykusu bölünüyor, 3 4saniye sürüyor geçiyor.
Ve 3 gündür de sbah uyanıyor 7 gibi akşam 9 10 da uyuyor. O saate kadar asla uyumuyor. Acaba aç mı karnı m doymuyor diyorum ama ağzından peynir gibi çıkarıyor fazlasını ya bilemedim sırf bu yüzden yarın doktora gtcez. 12 14 saat aralıksız uyumayan bebek mi olur siz de durum nedir???!

Benim 1 aylık pitircigim gündüz hiç uyumuyor 12 de uyuyor gecesi 3 kere kalkıyor sabah 8 uyaniyormesaim başlıyor bana artık normalngeliodu ama.sorunmuymus:/ doktor ne dicek banada haber verirmisin cnm

Benim ki de 3 gündür bu şekildeydi.şükğr bugün gündüz uyudu. Dün sabah buçuk da kalktı gece 2 de uyudu. Ara da sadece toplam iki saat anca uyumuştur. Ama uyanıkken keyfide yerinde oluyor du

Ne kadar surede gecti gobfk fitigi ? Gordukce icim fena oluyor.Para yapistirin diyolar.Doktorumuz kendiliginden gecicek diyor.Insallah gecer

Kızlar biogaia kullanan var mı? 25 gün oldu başlayalı ve damla bitti şu an sizin kaç gün yetti damlanız ?
Biz de kullanıyoruz canim aynen 20 25 gün kullanabiliyoruz canim 2. Cisinj aldım bizde gün de 5 damla olunca icin de ki şurup miktarı da az zaten çabuk bitiyor 1. Tüp de faydasını görmedim gibi gelmişti gittiğin de 1 gün gecikmeli aldım ve o 1 günde bile kullanmayınca anladim oysa gaza faydası varmış 2 tüpü

Sagmama ragmen asiri sut uretimim var. Memelerim tas gibi doluyor hep. Koltuk altimdan agri giriyor ve meme ucumda aciyor. Mastit olmaktan cok korkuyorum.

pompa da meme ucumu acitiyor.
Bende de süt yok sabahtan akşama kadar süt olsun diye yemedigim şey yok ama göğüslerim yumuşak bebeğim doymuyor çok belli ne yapıyorsun da öyle oluyor canim neler tuketiyorsun öncellikle maşallah sübhanallah rabbim bebeğini bol riskli eylemiş ne güzel

Basta sut yapsin diye incir uyutmasi hurma ayva bol karbonhidrat flan denedim yalan yok. Sutum yetiyordu ama ben yine de yiyordum bunlari. Annem yanimda avantajim o. Esimde destek. Uyuyabiliyorum yine az cok. Yemeklerimi cok duzenli olmasa da yiyorum.
Zannedersem en cok yumurtanin faydasini gordum her gun 3 tane yiyorum. Bir de zeytin.
Simdi hic birini yemiyorum ama onceki gunlerde 1 kere sagim yapiyorudm usengeclihimden yetiyordu yine. Su an 2 kez yapmak zorunda kaliyorum. Sagdikca daha da cogaliyor icinden cikamadim.

ha bir de gz icin rezene iciyorum o da artiriyor bildigim kadariyla.
Bir de 2 saat icinde gogsumu dolduran humana nin still tee cayini ilik icmek oldu. Aninda farki gordum.

Sagmama ragmen asiri sut uretimim var. Memelerim tas gibi doluyor hep. Koltuk altimdan agri giriyor ve meme ucumda aciyor. Mastit olmaktan cok korkuyorum.

pompa da meme ucumu acitiyor.

Canim muhtemelen sagmanin da etkisi var fazla sut uretiminde. Sagmak sutu arttiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…