2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sagmama ragmen asiri sut uretimim var. Memelerim tas gibi doluyor hep. Koltuk altimdan agri giriyor ve meme ucumda aciyor. Mastit olmaktan cok korkuyorum.

pompa da meme ucumu acitiyor.

Maşallah ne güzel sağ sağ depo yap, bende günde 140 150cc buzdolabına koyabiliyordum ama bu 2 3 gündür süt gelmiyor azaldı, mama verdim hep akşamları.
İki göğsümden 120 cc çıktı zorla
Yarın biraz beslenmeme ekstra dikkat etmem lazım var m öneriniz????

Soruma cevap vermişsin zayen :)
Humana çayını herkes çok tavsiye ediyor bende alayım onu Bi deneyelim. İnşallah süt artar

Kızlar biogaia kullanan var mı? 25 gün oldu başlayalı ve damla bitti şu an sizin kaç gün yetti damlanız ?
Kullandım pek faydasını görmedim ama evet yaklaşık o kadar sürede bitti.
Atak dönemleri olunca çok uykusuz. Şuan yedi buçuk haftalık olduk .atak dönemindeyiz sürekli memede , sürekli gazlı ve en uzun uykusu yarım saat. Bugün gündüz toplam bi saat uyudu. Üstelik huzurlu da değil. Yani uyumadigi zamanlarda sakin kalabilse sorun değil ama kalmıyo. Sürekli evi gezip pış pışlıyoruz. Acayip yorucu. 2 hafta surecekmis bu atak.
rint gebelikte en buyuk hayalimdi dogumdan sonra yuzustu uyumak. Ben yetim ben oksuz
Valla ben de bi dogurayim da her pozisyonda rahat yatayım hayali kuruyodum. Şimdi bebeğim uyumuyo o uyusa bile belim agridigi için rahat pozisyon bulamıyorum. Ben de yetim ben de öksüz

Benim 1 aylık pitircigim gündüz hiç uyumuyor 12 de uyuyor gecesi 3 kere kalkıyor sabah 8 uyaniyormesaim başlıyor bana artık normalngeliodu ama.sorunmuymus:/ doktor ne dicek banada haber verirmisin cnm

Yarındoktor sonrası yazarım buraya yani benim bildiğim de bebekler uyur gündüz uykusu da olur gece uykusu da.
Bizim ki artık akşama doğru halsizlikten gözler kırmızı oluyor.
Uyuması şart bence, 1 saat 2 saat bile onu dinlendirir

Canim komposto ve sulu seyler tuket daha cok. Hurma da bol bol tuket o da sut yapiyor. Bir de uyku :)

Atak dönemi miiii, o ne yaaaa.....
Bizim de bugün tam 2ay oldu.
Nedir böyle atak dönemleri??

Canim komposto ve sulu seyler tuket daha cok. Hurma da bol bol tuket o da sut yapiyor. Bir de uyku :)

Keşke 1 saat uyusa da uyusam bende bu ara aşırı boş boş karbonhidrat yedim, ekmek pilav hamburger saçma sapan şeyler. Hemen fark ediyor önceden, hemen yarın bir market alışverişi yapıyorum . Hurma ceviz badem incir komposto yeşillik vs vs hepsini hazır edeyim :)

Sagmama ragmen asiri sut uretimim var. Memelerim tas gibi doluyor hep. Koltuk altimdan agri giriyor ve meme ucumda aciyor. Mastit olmaktan cok korkuyorum.

pompa da meme ucumu acitiyor.
Lansinoh süt toplayıcı aldım bı göğsümu emzirirken öbürünü toplayıcı ile sağiyorum . Goguslerim daha hafif şimdi hepde süt stoğu yapıyorum bı araştır istersen.vakumla sütü cekio resmen makina gibi acitmiyo çok kolay geldi bana

Aynen aklimda sadece mochi ile arasinda kaldim.

Ya kızlar benim de sanki sütüm azaldı bi göğsüm daha küçük zaten diğerine göre diğerini sağayım desem birini emerken yetmiyor sanki sağmaya fırsat kalmıyor. İkinci dönem çalışmayı da düşünüyorum sütüm azalırsa diye çok korkuyorum off

Kizlar ya bebegim kucagimda emiyordu tam dalmıştı yengem öksürdü kucagimda melegim bir sicradi gozlerini kocaman acti, ellerini acti titredi bas bas bagirarak agladi. Simdi mememde icini ceke ceke uyudu. Eskiler bebek korkunca aklinda özür kalir filan diyorlar cok korktum cok uzuldum. Birsey olur mu ya oyle agladi ki icim parcalandi bende aglicaktim utandigimdan aglayamadm

Endişe etme geçen gün de eşim hapşırdı aynısı oldu ellerini kaldırdı kaskatı kalır gibi gözlerini açtı, uyuyordu mışıl mışıl sonra uyumaya devam ettii.
Bi sıkıntı olmaz bu dönemde böyle tepkiler normalmiş, hatta bazen kapı sesine falan da yapıyor böyle tepki.

Birşey olmaz canım inşallah. Geçen büyük oğlum, bebek uyurken bağırdı, ellerini havaya kaldırdı, hatta kendini sağa doğru attı o derece. Çok şükür değişiklik yok hareketlerinde

İki çocuklukları düşün. Küçük uyuyunca büyük inadına kulağının dibinde onu korkutacak şeyler yapıyor. Bu dediğini her gün yaşıyoruz. Ben bir şey olacağını sanmıyorum Allah'ın izniyle.

Yorumları alayım :))
On gün önce ben evde yokken Similac mama verdi annem 90 ml içmiş. Dedim çocuk sarılık malum iki saat sonra tekrar mama ver. Onda da 40 içmiş. İçince kusmuş. Midedeki mama hazmedilmeden üstüne yenisi gelince çocuk kusuyor normal dedim. Sonra bir daha kustu. Sonra uyudu ve 2 3 saat sonra zorla emzirebildim. Ondan beri bir daha o şekilde kusmadi.
Bugün de emzirdim huysuzdu aç gibiydi. Dur bir mama verelim dedik. Bir saat sonra 60 ml mama içti. Mamadan 1saat 45 dk sonra emmek istedi. Emzirdim. Kustu. Kusunca mide boşaldı emmek istedi emzirdim ama süt yok gibi en fazla 20 ml falan cikar. Ama yine kustu.
Şu da dikkatimi çekti. İki hikayede de çocuk ilk mamadan 2 buçuk 3 saat sonra kustu.
Bu arada similac sadece bu iki gün verildi. Yeni dogdugunda hipp verdim bir iki gün 5 ml sonra similac aldım ve on gün önce verdik ilk kez ve bir de bugün verdim.

Mama mı dokunuyor acaba. İnsanın aklına başka birşey gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…