2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hem ne gorunmek gobek deliginden disari ceviz kadar yuvarlak bisey siskin dusun bagirsak firliyo.Ikinmaktan cikti oglumda
Canım benim doğuştan varmış hamilelikte farkedildi fitik olduğu bi sorun yaşamadım bu yaşıma kadar görüntü olarak biraz kötü duruyor sadece bilgin olsun
Yok ya ben de bir an önce olsam diye bekliyorum
Kayısı komposto yapıp yiyebilirsin muzdan patatesten ve kahveden biraz uzak dur çünkü bunlar kabız yapar

Sebebin ne olduhunu biliyor musun? Alerji ilacı verirse doktorun dediği kadar kullan. Bitti deyip bırakma sakın. Benim oğlum kronik ürtikerdi. 9 aylıkken başladı ilk atak 4 ay surdu. Banyo rahatlatır.
Bugun gittik doktora. İlaç verdi. Kaynağını bulmaya çalışıcaz. Odasında ki Halıdan olduğunu düşünüyorum. İki gnlüğüne şehir dışına çıkıcaz. Bakalım orda olacak mı. Stres de tetiklermiş. İçine duygularını atması.kardeşini kıskanıyor, en ufak şeyde karşılaştırma yapıyor, hiç ağlamayan çocuk aşırı duygusal ve ağlayan bir çocuk oldu...

Eğer geçmezse doktor psikoloğa yönlendireceğini söyledi. Bir süre ilacı kullanıp bir hafta kesicez alerji testi yapacak. Alerjen bir çocuk zaten

Aaa patates hiç aklıma gelmezdi Çok teşekkür ederim..Kuru incir yemeyi bırakmıştım,ona da başladım.faydasi olur inşallah

Yaa eymende iki gündür o beyaz kusmuktan aşırı cikarmaya başladı eskiden az az kusardi ama şimdi çok çıkarıyor.. Nedeni ne olabilir acaba?

Bence uykusuzluk ve yorgunluk da bunlari tetikliyo.. Hamileyken en azndn dinleniyoduk uyuyoduk.. Ikisinden birini mutlaka yapıoduk simdi hersey imkansz gibi

Yaa simdi aklima geldi.. Benim kiz kardesim sessiz bi çocuktu.. Kucukkken yuzunde burnunun oradan basladi ve butun yüzünü sardı.. Ama böyle bildigin kabuklu yara oldu sakal gibi yarasi kaplamıştı.. O zmnlar simdiki gibi ssk filan yoktu hastaneye goturemiyodu.. annem kendiliğinden yavasca geçmişti.. Cok enteresan:/

Gerçekten insan kötü hissediyor nedense bence bedeli huzursuzluk seni mutsuz hissettiren regl değil

Başka versiyonlarını mı kullanmamız gerekiyomuş canım tam anlayamadım?

aynen canm bizde tip fakültesinde çektirdik kalabalık yoktu ama genede kizim ordan bi boğaz enfeksiyonu kaptı sonra esim sonra bn bebekte de ne olduğunu tam anlayamadığımız bir rahatsızlık üst solunum yolu enfeksiyonu demisti doktor ama sesi de degisik çıkıyor. burnu akıyor inslh iyileşir . dun bende gittim saglik ocagina boğaz agrım var dedm halsizlik ateş titreme ve anı üşümeler faln var doktor lohusa hastalığı da olabilir bu dedi boğazında cok bisi yok çünkü dedi antibiyotk başladı . lohusa hummasinin belirtileirne baktımda onda akinti da cok oluyormus bnde yok oyle. genede kullanıyorum. dinlenemeyiince cok zormuş bu lohusalık .

Kızlar bi emzirme düzeniniz vad mı? Ben uyanınca bir de uyurken veriyorum bazen de uyanıkken meme aradığında
Aynen bende öyle canım uyumadan önce, uykudan uyanınca, az da uyusa emme aralığı az da olsa uyandıktan sonra bir iki fırt çekiyor. Bir de aralarda mızırdanıp ağzını şapırdattığında veriyorum. Düzenimiz kızımın keyfi

Duzen mi haha haaa

cani ne zamanisterse. Bazen saatte bir bazen 3 saatte 1
Tüm bedenimiz şuan onların keyfine kalmış gibi görünüyor

Başka versiyonlarını mı kullanmamız gerekiyomuş canım tam anlayamadım?
Evet mesela kalsiyum sitrat kullanmak gerekiyimus. Magnezyum u hatirlamadim şimdi. Ben solgardan alıcam.
Normal doğum yapan arkadaşlar benim 40 gün olucak doğum yapalı. Yani absürd bi soru olcak belki ama vajinamda sanki hava kabarciklari var gibi boyle bi durum yasayan var mi. Şanzımanı dağıttım galiba
Benim komple şaft kaydı. Doğumdan sonra kadınların yenilenmesi şehir efsanesi

Bol bol dinlenme ve uyku diyor ama neyimize uyku dinlenmek Cidden kalabalık olan ortamlarda kapıyor insan

Arkadaslar bişey sorcam ben kasım annesiyim ama sizi de takip ediyorum güzel seyler paylaşıyorsunuz kızım 25 günlük ama bıngıldağı çok kücük acaba normal mi önce fark etmedim.doktora sorardım yeni fark ettim doktor baktı ama bi anormallik olsa söyledi demi var mı sizde de böyle bişey olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…