- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Canım alıştırma bardağıyla deneyebilirsin onuda zor Alıyorlarmış ama ben ilk onunla deneyeceğim buzlukta 2 poşet var çünkü biberon da meme reddine yol açabilir Allah korusunSonra o sutleri nasil vermeyi dusunuyorsunuz benimki biberon almiyor
Canım benim doğuştan varmış hamilelikte farkedildi fitik olduğu bi sorun yaşamadım bu yaşıma kadar görüntü olarak biraz kötü duruyor sadece bilgin olsunHem ne gorunmekgobek deliginden disari ceviz kadar yuvarlak bisey siskin dusun bagirsak firliyo.Ikinmaktan cikti oglumda
Yok ya ben de bir an önce olsam diye bekliyorumRegl olan var mı kızlar. Malesef regl oldum. Ben neden her doğumdan 50 gün ya da 60 gün sonra regl oluyorum. Bunda da 63.günde regl oldum hem de son adet 13 o altı. Döngüyü bile yakaladı vücut ama çok mutsuzum. Zaten tımarhane gibi ev bir de sürekli wcye taşın. İlk adet olunca kanama da çok. Öffff
Kayısı komposto yapıp yiyebilirsin muzdan patatesten ve kahveden biraz uzak dur çünkü bunlar kabız yaparBezlerinde kakanin başlangıcı var devamı yok.Oysaki daha 20 saat olmuştur en son yapali.ama şimdiden fenalarda bizim kiz
Daha üç gün önce tasirmasindan dert yanarken..yapmam gereken yemem gereken bir şey var mı kizlar
Şu sıra ne çok dertliyim yabirinci aydan ikinci aya bebeğimin en tatlis düzenli dönemlwrini yaşamışız resmen.simdi her şey sil baştan..
Üçüncü ayda bitsin lütfen gazsal problemler
Bugun gittik doktora. İlaç verdi. Kaynağını bulmaya çalışıcaz. Odasında ki Halıdan olduğunu düşünüyorum. İki gnlüğüne şehir dışına çıkıcaz. Bakalım orda olacak mı. Stres de tetiklermiş. İçine duygularını atması.kardeşini kıskanıyor, en ufak şeyde karşılaştırma yapıyor, hiç ağlamayan çocuk aşırı duygusal ve ağlayan bir çocuk oldu...Sebebin ne olduhunu biliyor musun? Alerji ilacı verirse doktorun dediği kadar kullan. Bitti deyip bırakma sakın. Benim oğlum kronik ürtikerdi. 9 aylıkken başladı ilk atak 4 ay surdu. Banyo rahatlatır.
Aaa patates hiç aklıma gelmezdiCanım benim doğuştan varmış hamilelikte farkedildi fitik olduğu bi sorun yaşamadım bu yaşıma kadar görüntü olarak biraz kötü duruyor sadece bilgin olsun
Yok ya ben de bir an önce olsam diye bekliyorum
Kayısı komposto yapıp yiyebilirsin muzdan patatesten ve kahveden biraz uzak dur çünkü bunlar kabız yapar
Ben de takilmiyirum normalde. Uraz da hemen her emme sonrası kusar. Fazlasını atar. Kaka yaparken gaz için ikinirken az az kusar. Ama bu bahsettiğiniz fışkırır tarzda kusma. Hani filmlerde dönem dolaba bine. Çocuk başkasının üstüne kusar ya hortum gibi. Aha öyle.
Bu gece kızım uyuyor ben uyuyamıyorum çünkü bel ve sırt ağrılarıbir haftaya doktora gitcem kalsiyum malsiyum ne varsa bassın bana dayanılcak gibi değil artık, ne zaman toparlanıcaz valla ben dayak yemiş gibiyim doğumdan beri, hamileliğimin son zamanı bile şu anki halimden kat kat iyiydim sanki
Bugun gittik doktora. İlaç verdi. Kaynağını bulmaya çalışıcaz. Odasında ki Halıdan olduğunu düşünüyorum. İki gnlüğüne şehir dışına çıkıcaz. Bakalım orda olacak mı. Stres de tetiklermiş. İçine duygularını atması.kardeşini kıskanıyor, en ufak şeyde karşılaştırma yapıyor, hiç ağlamayan çocuk aşırı duygusal ve ağlayan bir çocuk oldu...
Eğer geçmezse doktor psikoloğa yönlendireceğini söyledi. Bir süre ilacı kullanıp bir hafta kesicez alerji testi yapacak. Alerjen bir çocuk zaten
Gerçekten insan kötü hissediyor nedense bence bedeli huzursuzluk seni mutsuz hissettiren regl değilRegl olan var mı kızlar. Malesef regl oldum. Ben neden her doğumdan 50 gün ya da 60 gün sonra regl oluyorum. Bunda da 63.günde regl oldum hem de son adet 13 o altı. Döngüyü bile yakaladı vücut ama çok mutsuzum. Zaten tımarhane gibi ev bir de sürekli wcye taşın. İlk adet olunca kanama da çok. Öffff
Duzen mi haha haaaKızlar bi emzirme düzeniniz vad mı? Ben uyanınca bir de uyurken veriyorum bazen de uyanıkken meme aradığında
Başka versiyonlarını mı kullanmamız gerekiyomuş canım tam anlayamadım?Canım Google'dan bak atak takvimi var . Biz şuan yedi buçuk ve dokuz buçuk haftalar arasındaki atağı yaşıyoruz. Bu takvimi bilmeden önce aşırı endiseleniyodum .nesi var acaba diye. Şimdi içim rahat zaten bekliyodum o yüzden stres yapmıyorum. Sadece uykusuzluk zor geliyo işte.
Ya şu büyüklerin hurafeleri de bitmiyo.
Sanırım ben de adet oluyorum. Başta bi tedirgin oldum kanama bitmisken yeniden başladı falan sandım . Acaba içerde rahim duvarı kalınlaşması falan mı derken . Kendime basit düşünmem gerektiğini söyledim
Aynı durumdayız. Ben de doktora gidicem. Magnezyum ve kalsiyum için. Ayrıca magnezyum oksit ve karsiyum karbonat etken maddelerini vücut alamiyomus. İnternetten araştır istersen. Ben doktor onay verdikten sonra alıcam. Osman Müftüoğlu nun da bunun üzerine yazıları var
aynen canm bizde tip fakültesinde çektirdik kalabalık yoktu ama genede kizim ordan bi boğaz enfeksiyonu kaptı sonra esim sonra bn bebekte de ne olduğunu tam anlayamadığımız bir rahatsızlık üst solunum yolu enfeksiyonu demisti doktor ama sesi de degisik çıkıyor. burnu akıyor inslh iyileşir . dun bende gittim saglik ocagina boğaz agrım var dedm halsizlik ateş titreme ve anı üşümeler faln var doktor lohusa hastalığı da olabilir bu dedi boğazında cok bisi yok çünkü dedi antibiyotk başladı . lohusa hummasinin belirtileirne baktımda onda akinti da cok oluyormus bnde yok oyle. genede kullanıyorum. dinlenemeyiince cok zormuş bu lohusalık .Banada verebilir çok gelmese de leke leke okuyor 50.gün bugün bir baksın bakalım inşallah bir şey kalmamıştır
Evet alttan muayene bence de önemliymiş burada okuduklarımda daha da kesinleştirdim iyi ki randevu almışım
Öyle hazır bebek sev arda gaz falan çıkar
Herkeste oluyormuş aşağı yukarı canım sanırım zamanla normale dönecek
İyi ki baktırmışsın canım yarın bende baktıracağım
Canım tohum iç sallama aynı etkiyi vermez ki aktardan tohum al
İnşallah canım yolumuz düşmesin devlet hastaneleri hele hasta kaynıyor aşırı kalabalık o yüzden kalça ultrasonunu falan özelde çektirdim sıra bekletemem kalabalıkta ne oluruz diye
Dalinde zararlı maddeler var canım mustela al düzelecektir inşallah bir de banyo sonrası zeytinyağı sür çok az böyle nemliyken saçı
saglik ocağı monovit vermişti gaz yapti doktor devit3 onerdi onu kullaniyorzKızlar d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz sağlık ocaginin verdiğini mi yoksa dışarıdan ayrı mı aldınız
Aynen bende öyle canım uyumadan önce, uykudan uyanınca, az da uyusa emme aralığı az da olsa uyandıktan sonra bir iki fırt çekiyor. Bir de aralarda mızırdanıp ağzını şapırdattığında veriyorum. Düzenimiz kızımın keyfiKızlar bi emzirme düzeniniz vad mı? Ben uyanınca bir de uyurken veriyorum bazen de uyanıkken meme aradığında
Duzen mi haha haaa
cani ne zamanisterse. Bazen saatte bir bazen 3 saatte 1
Tüm bedenimiz şuan onların keyfine kalmış gibi görünüyorAynen bende öyle canım uyumadan önce, uykudan uyanınca, az da uyusa emme aralığı az da olsa uyandıktan sonra bir iki fırt çekiyor. Bir de aralarda mızırdanıp ağzını şapırdattığında veriyorum. Düzenimiz kızımın keyfi
Evet mesela kalsiyum sitrat kullanmak gerekiyimus. Magnezyum u hatirlamadim şimdi. Ben solgardan alıcam.Başka versiyonlarını mı kullanmamız gerekiyomuş canım tam anlayamadım?
Benim komple şaft kaydı. Doğumdan sonra kadınların yenilenmesi şehir efsanesiNormal doğum yapan arkadaşlar benim 40 gün olucak doğum yapalı. Yani absürd bi soru olcak belki ama vajinamda sanki hava kabarciklari var gibiboyle bi durum yasayan var mi. Şanzımanı dağıttım galiba
Bol bol dinlenme ve uyku diyor ama neyimize uyku dinlenmekaynen canm bizde tip fakültesinde çektirdik kalabalık yoktu ama genede kizim ordan bi boğaz enfeksiyonu kaptı sonra esim sonra bn bebekte de ne olduğunu tam anlayamadığımız bir rahatsızlık üst solunum yolu enfeksiyonu demisti doktor ama sesi de degisik çıkıyor. burnu akıyor inslh iyileşir . dun bende gittim saglik ocagina boğaz agrım var dedm halsizlik ateş titreme ve anı üşümeler faln var doktor lohusa hastalığı da olabilir bu dedi boğazında cok bisi yok çünkü dedi antibiyotk başladı . lohusa hummasinin belirtileirne baktımda onda akinti da cok oluyormus bnde yok oyle. genede kullanıyorum. dinlenemeyiince cok zormuş bu lohusalık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?