Anladım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için konuşalım bakalım doktorla bi karar verelimEvet mesela kalsiyum sitrat kullanmak gerekiyimus. Magnezyum u hatirlamadim şimdi. Ben solgardan alıcam.
Benim komple şaft kaydı. Doğumdan sonra kadınların yenilenmesi şehir efsanesi
Küçüklüğü büyüklüğü neye göre kıyaslıyosunuz? Hani bence bu da her çocuk için farklıdır, doktorlar benim dikkat ettiğim kalbini dinleyip direk bıngıldak kontrolü yapıyorlar. Güvendiğiniz bir doktorsa içinizi ferah tutun inşallah. Gülr güle büyütünArkadaslar bişey sorcam ben kasım annesiyim ama sizi de takip ediyorum güzel seyler paylaşıyorsunuz kızım 25 günlük ama bıngıldağı çok kücük acaba normal mi önce fark etmedim.doktora sorardım yeni fark ettim doktor baktı ama bi anormallik olsa söyledi demi var mı sizde de böyle bişey olan
Amin hepimiz insallah aynen iki tane cocuk doktoru baktı biri doğunca hastaneden cıkmadan biri de üç gün somra götürdüğümüz ama yigenleriminki baya büyüktü kızımın cok kücük olunca ne biliyim korktum bi an internette de saçma sapan seyler yazıyorKüçüklüğü büyüklüğü neye göre kıyaslıyosunuz? Hani bence bu da her çocuk için farklıdır, doktorlar benim dikkat ettiğim kalbini dinleyip direk bıngıldak kontrolü yapıyorlar. Güvendiğiniz bir doktorsa içinizi ferah tutun inşallah. Gülr güle büyütün
Kabaca hesaplarsan kaça kaç cm bıngıldağı? Tamamen kapalı doğan bebekler bile oluyor, senin açıksa korkma. Vajinal doğumda da kapalı ya da küçük olabiliyor.Amin hepimiz insallah aynen iki tane cocuk doktoru baktı biri doğunca hastaneden cıkmadan biri de üç gün somra götürdüğümüz ama yigenleriminki baya büyüktü kızımın cok kücük olunca ne biliyim korktum bi an internette de saçma sapan seyler yazıyor
Mochi denemedim. Ama lansinoh tan memnun kaldım hele gece sabaha doğru yada sabah denersen daha çok süt topluyor. Mochi daha pahalı sanırım.Aynen aklimda sadece mochi ile arasinda kaldim.
Ben duştan önce bebek yağı sürdüm. Bı arkadaş hindistan cevizi yağı geçirdi yazmıştı onu denicemSanmam canım ya full yağ yapmıyorsun ki mesela ben vücudunu yağlıyorum ya elimde kalmış olanı sürüyorum kaşına saçına öyle yağ olmuyor saçı şuana kadar da bir şey olmadı
Emzirme düzeni mi biz ben oğlum ve memelerine yaşıyoruz be şimdiden sıkılmaya başladım. Emdikçe süt çoğalıyor acayip burnuma süt kokusu geliyor... 2 oğlumda emerlerdi uyurlardı. Bu sürekli acıkıyor uyanıyor. 6.5 kg oldu. Dr dıyor doyması gerek. Bır dr dıyor emzirme duzenı ı oturt kg çok. Bır dr anne sütünden birsey olmaz emzir... Düzen oturayım dedim aclık tan uykuya gecemedi bizi kemirdi.. Meme verince de intikam alır gıbı cekıyo cekıyo kopacak gıbı oluyor. Umarım dişleri gec cıkar yoksa vay halimeKızlar bi emzirme düzeniniz vad mı? Ben uyanınca bir de uyurken veriyorum bazen de uyanıkken meme aradığında
Oo bizim ailede herkes koca sesli. Oksurmeyi gec ne kahkahalar atiyorlar uyarıyorumama napsin insanlar bu yastan sonra ne kadar dikkat edebilirlee. Ayni sey gun i inde kirk kere oluyordur herhaldeKizlar ya bebegim kucagimda emiyordu tam dalmıştı yengem öksürdü kucagimda melegim bir sicradi gozlerini kocaman acti, ellerini acti titredi bas bas bagirarak agladi. Simdi mememde icini ceke ceke uyudu. Eskiler bebek korkunca aklinda özür kalir filan diyorlar cok korktum cok uzuldum. Birsey olur mu yaoyle agladi ki icim parcalandi bende aglicaktim utandigimdan aglayamadm
Regl olan var mı kızlar. Malesef regl oldum. Ben neden her doğumdan 50 gün ya da 60 gün sonra regl oluyorum. Bunda da 63.günde regl oldum hem de son adet 13 o altı. Döngüyü bile yakaladı vücut ama çok mutsuzum. Zaten tımarhane gibi ev bir de sürekli wcye taşın. İlk adet olunca kanama da çok. Öffff
Kızlar bi emzirme düzeniniz vad mı? Ben uyanınca bir de uyurken veriyorum bazen de uyanıkken meme aradığında
Hay MaşallahEmzirme düzeni mi biz ben oğlum ve memelerine yaşıyoruz be şimdiden sıkılmaya başladım. Emdikçe süt çoğalıyor acayip burnuma süt kokusu geliyor... 2 oğlumda emerlerdi uyurlardı. Bu sürekli acıkıyor uyanıyor. 6.5 kg oldu. Dr dıyor doyması gerek. Bır dr dıyor emzirme duzenı ı oturt kg çok. Bır dr anne sütünden birsey olmaz emzir... Düzen oturayım dedim aclık tan uykuya gecemedi bizi kemirdi.. Meme verince de intikam alır gıbı cekıyo cekıyo kopacak gıbı oluyor. Umarım dişleri gec cıkar yoksa vay halime
Çok geçmiş olsun,aynı şeyi mi yaşıyorum bende acabaGüne titreyerek uyandım. Mastitçok fenayım yine
bırden cok mama ıcıncede oluyor cnm bız bıraktık mamayı kusması azaldı mama ıcınce oyle oluyorYorumları alayım :))
On gün önce ben evde yokken Similac mama verdi annem 90 ml içmiş. Dedim çocuk sarılık malum iki saat sonra tekrar mama ver. Onda da 40 içmiş. İçince kusmuş. Midedeki mama hazmedilmeden üstüne yenisi gelince çocuk kusuyor normal dedim. Sonra bir daha kustu. Sonra uyudu ve 2 3 saat sonra zorla emzirebildim. Ondan beri bir daha o şekilde kusmadi.
Bugün de emzirdim huysuzdu aç gibiydi. Dur bir mama verelim dedik. Bir saat sonra 60 ml mama içti. Mamadan 1saat 45 dk sonra emmek istedi. Emzirdim. Kustu. Kusunca mide boşaldı emmek istedi emzirdim ama süt yok gibi en fazla 20 ml falan cikar. Ama yine kustu.
Şu da dikkatimi çekti. İki hikayede de çocuk ilk mamadan 2 buçuk 3 saat sonra kustu.
Bu arada similac sadece bu iki gün verildi. Yeni dogdugunda hipp verdim bir iki gün 5 ml sonra similac aldım ve on gün önce verdik ilk kez ve bir de bugün verdim.
Aman internet zaten bela bişey boşver, 25 günlükmüşsünüz aylık kontrolde zaten sorarsın :)Amin hepimiz insallah aynen iki tane cocuk doktoru baktı biri doğunca hastaneden cıkmadan biri de üç gün somra götürdüğümüz ama yigenleriminki baya büyüktü kızımın cok kücük olunca ne biliyim korktum bi an internette de saçma sapan seyler yazıyor
Emzirme düzeni mi biz ben oğlum ve memelerine yaşıyoruz be şimdiden sıkılmaya başladım. Emdikçe süt çoğalıyor acayip burnuma süt kokusu geliyor... 2 oğlumda emerlerdi uyurlardı. Bu sürekli acıkıyor uyanıyor. 6.5 kg oldu. Dr dıyor doyması gerek. Bır dr dıyor emzirme duzenı ı oturt kg çok. Bır dr anne sütünden birsey olmaz emzir... Düzen oturayım dedim aclık tan uykuya gecemedi bizi kemirdi.. Meme verince de intikam alır gıbı cekıyo cekıyo kopacak gıbı oluyor. Umarım dişleri gec cıkar yoksa vay halime
Bende 3 4 kere gece ter ve titreme ile uyanmıştım ilk haftalarda sonra gögüsüm sertti oğlumda tam emmiyodu yorgunlukla yatıp uyuyordum süt kaldı gögüsümde her seferinde şimdi ise azaldı sen bari kalanı sağ aynısını yaşama şimsi deli givi süt arttırma peşindeyimÇok geçmiş olsun,aynı şeyi mi yaşıyorum bende acabaGece gogsum taş gibiydi kızım ne kadar emse de bir ağrı kaldi orda.atesim 37,5 kızarıklık yok..ufaktan bir sertlik var yine sanki.
hep solu buluyor bu meret.doktora gitmiştim bundan bir ay önce yine solda ufak bir kitle için.doktor kötü konusmustu ama ultrasonda süt bezesi çıktı,emzirdikce geçer dendi şükür geçti.ama yine
Terbiye olucak diye okudum zamanla ama bu zaman nedir?Bilgisi olan var mı,bebekler gazlı ve emmek istemiyorken başımıza iş acacaklar. .
3 ayda terbiye oluyor. 4 aylıkken toparlanıyor her şey artık. Bizimki 45 günlük. Ama 6 aylıkken 1yasinda da maatit oldum benÇok geçmiş olsun,aynı şeyi mi yaşıyorum bende acabaGece gogsum taş gibiydi kızım ne kadar emse de bir ağrı kaldi orda.atesim 37,5 kızarıklık yok..ufaktan bir sertlik var yine sanki.
hep solu buluyor bu meret.doktora gitmiştim bundan bir ay önce yine solda ufak bir kitle için.doktor kötü konusmustu ama ultrasonda süt bezesi çıktı,emzirdikce geçer dendi şükür geçti.ama yine
Terbiye olucak diye okudum zamanla ama bu zaman nedir?Bilgisi olan var mı,bebekler gazlı ve emmek istemiyorken başımıza iş acacaklar. .
Daha erken olma ihtimali yok mu benim gögüslerim yumuşacık bildiğin sünger gibi3 ayda terbiye oluyor. 4 aylıkken toparlanıyor her şey artık. Bizimki 45 günlük. Ama 6 aylıkken 1yasinda da maatit oldum ben
Sutun coklugu yumusaklik sertliktrn belli olmazmis. Ben de buna katiliyorum.Daha erken olma ihtimali yok mu benim gögüslerim yumuşacık bildiğin sünger gibi
Ben bilemedim bunu yaa herkes çok sert diyo benim yumuşak sağınca sert diyenlerde kaç cc çıkıyor merak ediyorum doğrusuSutun coklugu yumusaklik sertliktrn belli olmazmis. Ben de buna katiliyorum.
Kızlar d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz sağlık ocaginin verdiğini mi yoksa dışarıdan ayrı mı aldınız
[/QUOTE
30 eylulde dogum yaptım 6 aralikta regli oldum ben de...kanamam her zamankinden fazla surdu...iki gun cok gelirdi sonra azalirdi...bu kez 4 gun cok geldi 2 gundur azaldı...Regl olan var mı kızlar. Malesef regl oldum. Ben neden her doğumdan 50 gün ya da 60 gün sonra regl oluyorum. Bunda da 63.günde regl oldum hem de son adet 13 o altı. Döngüyü bile yakaladı vücut ama çok mutsuzum. Zaten tımarhane gibi ev bir de sürekli wcye taşın. İlk adet olunca kanama da çok. Öffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?