2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar ve bebeğim partiküllü su gibi yeşil kaka yaptı ama çok çok az iki tane bir lira kadar. Şuan tam yedi buçuk haftalığız. Büyüme atagindayiz ama bi oncekinde yeşil kaka yapmamıştı. Dün gece saat 3 den beri nerdeyse her saat başı kaka yaptı ve sariydi. Büyüme atağı olduğu için çok kaka yapmasını sorun etmedim ama şimdi yeşile dönünce tedirgin olmadım değil.

Yesillik cok yedin mi bilhassa ispanak?

Ben doğum yapalı 58 gün oldu. Kanama bitmişti şimdi yeniden başladı. Regl gibi değil. Kanamanın bu kadar uzun sürmesi normal mi dersiniz. Var mı sizlerde de böyle olan.

Ne kadarlık oldu yavrunuz. Bu arada sağlıkla büyütün maşallah.

Benim bebeğim 39 günlük ve uyanıkken hep mız mız ve ağlıyor. Ne istediğini tam anlayamıyorum. Geceleri de ben sabırsız oluyorum. Hep kucakta dolaştırılmak istiyor. Artık gücüm kalmadı. Kendimi iyi bir anne gibi hissetmiyorum.

Ben doğum yapalı 58 gün oldu. Kanama bitmişti şimdi yeniden başladı. Regl gibi değil. Kanamanın bu kadar uzun sürmesi normal mi dersiniz. Var mı sizlerde de böyle olan.
Renginden dolayı mı regl gibi değil diye düşünüyorsunuz. Çünkü bana da rengi değişik geldi ama adet oomayi unuttum o yüzden öyle gelmiştir diye düşündüm

Doktorum 2 Ay kadar normal demişti. Ama siz yine de kendi doktorunuza muayene olun bi derim..

Eğer toksa emzik verince susuyor yok emzik emmek istemiyorsa mız mız . 40 gun sonrası gülümsemeler başlıyor ama 10 sn sonra ağlıyor . konuşup oyun yapip oyalanacak kadar büyümediler henüz .ya emiyor ya ağlıyor en fazla sessiz etrafi incelemesi 10-15 dk oda gündüzleri gece uyanik olunca o kadar bile durmuyor.anneligini sorgulama boşuna ufak bebekler genelde böyle.

bebek yeni doğduğunda 15 gün kontrolde Nurse harveys şurup vermisti dr çok az kullanmıştım onun yerine kimyon kaynatip veriyordum güzelde işe yarıyor du. 2 gün once gaz sıkışması yaşadık sancı vurunca etini koparırcasina ağlıyor şurupta verdim hiç işe yaramadi ki öncesi işe yariyordu.arkasini bi okudum açıldıktan sonra 1 ay içinde tüketilmeli diyor.gercekten etkisi mi 1 ay satış politikasımi bilmem attım çöpe.dun sabah biogaia aldırdım valla mucize bir şeymiş ilk baştan keske onu verseydi.probiotik içerikli pit pit gazını cikartiyor rahat etti.4-5 günde bir kaka yapardı 2 kullanim sonrasi tesadüf mü bilmem kakada yaptı.internetten baktım bazi doktorlar sırf kaka düzeni için bile veriyormuş.9 haftalık oldu bundan sonrasi düzenli vereceğim bebegi yormaya gerek yok.

Bizim ilk zamanlarda olduğunda doktor başka sıkıntısı olmadığı için çok üzerinde durmamıştı. Bazı vitaminler ya da gaz neden olabilir, yedikleriniz ile ilgili de olabilir demişti. Sonra kendiliğinden düzeldi.

Ben kullandım ama hiç faydasını görmedim. Bünyeye göre değişiyo demekki
Teşekkür ederim . Emiyo hemen sonrasında kaka yapıyo. Sadece bi sefer yeşil kaka yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…