2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Memleketime gidiyorum. Yarın ablam da gelecek, yiğenim in doğumgününü kutlayacağız. Ablam da da kusma, ishal, halsizlik başlamış dün geceden. Bebeği nasıl korumalıyım tedirgin oldum
Offf keşke hiç girmesen o ortama. Bebegi tek odada korumaya alsan?

Offf keşke hiç girmesen o ortama. Bebegi tek odada korumaya alsan?
Aylardır hiç görüşmüyoruz. Onlarda şehir dışından geliyor. Belki annem de kalırlar hatta. Bizde burada kalacağız. Elimden geldiğince uzak tutacağım. Yarına kadar toparlar inşallah. Serum taktıracak mış gece.

Salgın varmış yine. Bulaşmadan toparlarsiniz inşallah.

Bende obur ay yaptirmak isrtiyorum artik.Doktorumuzla bir gorusucem kontrolde.Bakalim nasil yapiyormus.
Kizlar sünnet yaptıracak olanlar biz cok şükür atlattık dikisleri düşmeye başladı. Bize kantaron yagi önermişti kullandık 4 gun başka hic bisi kullanmadim ve 4 gunden sonra hergun yikadim poposunu belki faydası olur size de :)

tahın yasak malesef

Memleketime gidiyorum. Yarın ablam da gelecek, yiğenim in doğumgününü kutlayacağız. Ablam da da kusma, ishal, halsizlik başlamış dün geceden. Bebeği nasıl korumalıyım tedirgin oldum
Ablam maske kullanir mi alinirmi yani bebeği kucağına almasın mümkünse maske kullansin. Yani başka çare yok. Ama insan alınabiliyor. İnşallah bebeğe gecmez

Ablam maske kullanir mi alinirmi yani bebeği kucağına almasın mümkünse maske kullansin. Yani başka çare yok. Ama insan alınabiliyor. İnşallah bebeğe gecmez
Kendi bebeği de var 1 yaşına girecek. Alınmaz sanmıyorum. Ama kızının doğum günü olacağı için maske takamaz. Biraz araştırdım da 2 gün de iyileşme oluyormuş genel de yarın akşama kadar toparlar diye umuyorum

Bunu dediğin çok iyi oldu. Ben hergün tahin pekmez yiyorum nerdeyse

Merhaba kasım annesiyim ve bizde de alerji var ama tam olarak nelere var bilmiyorum ama diyet yapınca yüzü düzeldi kakası köpüklü ve bol mukuslu ve çok kusuyor kızım. Çocuk doktorumuz katı diyet verdi sebze patates sogan yeşillik zeytin et ve tavuk tuketiyoum. Doktorun biri badem ve ceviz tüketebilirsin demişti ama bu doktor onlarida yeme dedi ceviz alerjik degilmiymis yoksa size bir etki etmediği için mi yiyorsunuz

Doktora gitmis mi . İnşallah sıkıntı yaşamazsınız. Belki mikrobik degildir. Üşütme dir

Ceviz alerjik değil badem yeme cnm

Deme boyle yaa.. Vicdan yapiyorm deli gibi mama bastim eymene hep bazen modern tibbi anlayamiyorm zaten.. 40 cikinca hep verilirmis azar azar.. Biz 6 ayı bekliyoruz doğru mu yapiorz bilmiyorm.. O mamayi kokladikca bile midem kalkiyo.. Nasil yiyo.. Bizim hamburgerlerin de yiyince bi tuhaf kokusu oluyo ya ayni bebeklerin fastfoodu gibi

Bu sira istahsizlik tavan.Resmen istemiyo ne sütü ne mamayi ozellikle Ugur.130 cc zorla 15 dk da iciyor.Kavga dovus iciyor.Delirmenin esigindeyim.Kiziyorum bebege bir de almadikcaSinirlerim tavan.Neden oldu boyle anlamadim.

Hiç mi istemiyo gün boyu.. Fazla besliyo musun? Bi ara bi hallere giriyolar da snra bi duzeliyorlar

Ne güzel oyunlar buluyosun yaa aslnda bunlar oyuncaklardan daha eglenceli.. Benim bile hosuma gitti hayal edince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…