2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Ay demekki normal yaa.. Ben evham yapiorm çoğu şeyi.. Bi an önce bizim.gibi yese icse otursa konusaa diyorum da rahatlasak derdini anlasak snrada diyorum.tadini cikar bu zmnlarn.. Daha geri gelmio.. Bugun yenidogam bebek ziyaretine gittik eymen kocaman geldi gözüme

Evet aslında farketmiyoruz ama çok hızlı büyüyorlar. Ağlasa da gülse de uyusa da uyumasa da her anın tadini çıkartmak gerekiyor

Daha denedigim deneyecegim bircok oyun var paylasmami isteyen olursa paylasirim. Anne bebek kaliteli zaman gecirmenin onemi buyuk

Bu anlattgini yapcam ben farkli bi sekilde belki.. Ben isterim büyük ihtimalle.. Pek oyuncak almak istemiyorum.. Genelde cok oyuncağı olunca zekasi gelistgni düşünmüyorum.. Yine alcam da bu tip aktiviteler daha cekisi geliyot bana bi dusuniyim.yapcam bunu ama

Doktora gitmis mi . İnşallah sıkıntı yaşamazsınız. Belki mikrobik degildir. Üşütme dir
Görevi nedeni ile şehir dışında, eşi şimdi gitti yanına. Doktora gidecek bakalım ne derse. Dün et döner yemiş yemekhane de. O zehirlemiş olabilir
Allahm.fiyatlara bak 300tl veriorm muayeneye

Bizim burda 70 TL. Eşimin çalıştığı bakanlıkla anlaşması var, 63 TL ödüyoruz. Senin doç. Olduğu için öyledir. Gerçi benim ki de yr. doç

Veee ek gıda serüvenine girdik biz
Bugün kontrol iyi geçti.. Kizlar eymen deli kilo almış.. Saglik ocagnda 1300 almis gibiydi ama giyinikti dedim kiyafeti çıkarınca 1kilo almistir heralde.. Bugun baktik 1600 kg almış hala 7 kilo olamadk 6600 olmuşuz.. Ama artik kiloyla pek alip vercegim kalmadi.. Toparladi kendini ve motor becerileri zihinsel gelisimi ilerleme gösteriyor.. Bu ayki odevimiz oturmak.. Aslnda oturuyor eymen nerdeyse ama az kaldi desteksiz oturmasina da.. Pek oturtmamaya calisiyorum emeklemesi rahat olsun kol kası bacak kası gelişsin diye.. Ara ara oturturum genelde yerde karin ustu sirt üstü devam ederim heralde..
Ek gida da doktor sabah meyve suyu dedi puresini yerde pure dedi.. Oglen yoğurt.. Aksam da muhallebi dedi... Yarin ek gıda için alisverise cikcaz ins.. Bakalim nasil olcakben gecen muzu verdim agzina emdi bayağı hatta kakasinda siyah iplikler oldu ki normalmis muz tüketiminde.. Kontrolde de sadece noroloji kaldi.. Kafa ultrasoni cekilcez.. Snra gitmenize gerek yok dedi bizim.doktor.. Ama ben 6 ay da bir gotururum sanrm.. Artik ek gida serüveni basliyooooo

Ya berikko bundan sonra sana olumsuz düşünmek yasak olsun mu acabaa tarhanayı övmek için dedim bak ne güzel başlıyomuşsunuz ek gıdaya çorba zamanı eymenciğim mis gibi içsiin.. ben de veriyorum mama, güvenip besmeleyi çekip verecez inşallah mis gibi toparlamış eymen helal olsun darısı bizim kızın başına, gelişimleri iyi olsun da kilo önemli değil çevik olurlar.. ve evet bizim progominas aşırısı berbat kokuyo tadına bakam dedim kokusundan içim almadı resmen, çocuğun teri bile tuhaf kokuyo artık

Zehirlenme bulaşıcı olmaz zaten.

Profesör 450 doçent 400 uzman 200küsur oluyo genelde.. Çok pahalı yaa

Kız beni sen anlarsn.. Nerdeyse iki ayı gitti çocuğumun.. Zaten prematüre geriden geliyoruz.. Üstüne hastaliklar filan.. 4800dü 40gün önce.. 4800 ne ki.. Ben kilosuna takik degildim ama çocuğun kilosu arttikca beslenmesi iyiye gittikçe yaptığı beceriler de ilerleme gösterdi.. Yoksa kilo almış almamis pek önemli degil ama tıp bu bebek bu ayda en az şu kadar olmalı gibi şeyler söylüyor ki 2 yaşına kadar yakalasın diye.. Ay valla bakalım ek gıda nasıl olcak.. Heyecanliyim

Çok sevindim ek gıda sahada kilo alır toplar cnm

süt ve süt ürünleri diyeti yapıyorsanız et de yenmemeli. Cevi badem fıstık yani ağaç yemişleri ciddi alerjendir. Ama alerji kişiye göre değişir.
Unutmayın alerji parmak izi gibidir.

Kızlar ek gıdaya başlarken ben sabah öğünü zamani gelince uyandığında emzirmiyodum kahvaltı yediriyodum. Çünkü emerse ek gıda istemez. Ama aşırı aç olursa yine istemez onu da unutmayin. Biz bugün mama sandalyesi aldık. Baby plus gourmet. Ebebekten . 350 TL. Sırtı üç kademe ayarlanıyor. Mama sandalyesinin boyu yine ayarlanabilir. Beğendim baya. İnşallah iştahlı olur. Yirmi gün sonra baslicaz biz inşallah altı aylık oluyor. Nedense hiç istekli değilim

Yaaaa işte böyle böyle kapatacak farkı. Sen hiç merak etme. Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…