Ne güzel oyunlar buluyosun yaaaslnda bunlar oyuncaklardan daha eglenceli.. Benim bile hosuma gitti hayal edince
Teşekkür ederim şuan pek birşey yiyemedigimden her şeyi canım istiyorCeviz alerjik değil badem yeme cnm
Berikko bu mesajım sana. Bizden kan aldilar ve bebişimin gıkı çıkmadı normalde ağlamaktan helak olurdu ama niye öyle oldu dersen. Kan alınacağı zaman eşim ve ben karşısına geçtik ve poşet tuttuk ses yaptık. Evet bildiğin poşet. Çok seviyor poşet sesini. Kan alırken daha az ağlasın ilgisini dağıtalım diye düşündük. Hiç ağlamadan bizi seyretti yani seninkinin üstüne denk geldi ama bizim derdimiz ilgisini dağıtmakti. Hiç aglamayacagini tahmin bile etmemiştik
Salgın varmış yine. Bulaşmadan toparlarsiniz inşallah.
Evet aslında farketmiyoruz ama çok hızlı büyüyorlar. Ağlasa da gülse de uyusa da uyumasa da her anın tadini çıkartmak gerekiyorAy demekki normal yaa.. Ben evham yapiorm çoğu şeyi.. Bi an önce bizim.gibi yese icse otursa konusaa diyorum da rahatlasak derdini anlasak snrada diyorum.tadini cikar bu zmnlarn.. Daha geri gelmio.. Bugun yenidogam bebek ziyaretine gittik eymen kocaman geldi gözüme
Daha denedigim deneyecegim bircok oyun var paylasmami isteyen olursa paylasirim. Anne bebek kaliteli zaman gecirmenin onemi buyuk
Görevi nedeni ile şehir dışında, eşi şimdi gitti yanına. Doktora gidecek bakalım ne derse. Dün et döner yemiş yemekhane de. O zehirlemiş olabilirDoktora gitmis mi . İnşallah sıkıntı yaşamazsınız. Belki mikrobik degildir. Üşütme dir
Allahm.fiyatlara bak300tl veriorm muayeneye
Çok pahalıAllahm.fiyatlara bak300tl veriorm muayeneye
Ya berikko bundan sonra sana olumsuz düşünmek yasak olsun mu acabaaDeme boyle yaa.. Vicdan yapiyormdeli gibi mama bastim eymene hep bazen modern tibbi anlayamiyorm zaten.. 40 cikinca hep verilirmis azar azar.. Biz 6 ayı bekliyoruz doğru mu yapiorz bilmiyorm.. O mamayi kokladikca bile midem kalkiyo.. Nasil yiyo.. Bizim hamburgerlerin de yiyince bi tuhaf kokusu oluyo ya ayni bebeklerin fastfoodu gibi
Zehirlenme bulaşıcı olmaz zaten.Görevi nedeni ile şehir dışında, eşi şimdi gitti yanına. Doktora gidecek bakalım ne derse. Dün et döner yemiş yemekhane de. O zehirlemiş olabilir
Bizim burda 70 TL. Eşimin çalıştığı bakanlıkla anlaşması var, 63 TL ödüyoruz. Senin doç. Olduğu için öyledir. Gerçi benim ki de yr. doç
Sizin yine iyi biz 30dkyı aşamadıkBirde gündüz 40 dk işini çözemedim ben bir türlüaşamıyor orayı bi kaç gün aşı etkisinde iken aştı sonra yok
Görevi nedeni ile şehir dışında, eşi şimdi gitti yanına. Doktora gidecek bakalım ne derse. Dün et döner yemiş yemekhane de. O zehirlemiş olabilir
Bizim burda 70 TL. Eşimin çalıştığı bakanlıkla anlaşması var, 63 TL ödüyoruz. Senin doç. Olduğu için öyledir. Gerçi benim ki de yr. doç
Maalesef hepimiz aynıyız çok zor bir durumTeşekkür ederim şuan pek birşey yiyemedigimden her şeyi canım istiyor
Ya berikko bundan sonra sana olumsuz düşünmek yasak olsun mu acabaatarhanayı övmek için dedim bak ne güzel başlıyomuşsunuz ek gıdaya çorba zamanı eymenciğim mis gibi içsiin.. ben de veriyorum mama, güvenip besmeleyi çekip verecez inşallah mis gibi toparlamış eymen helal olsun darısı bizim kızın başına, gelişimleri iyi olsun da kilo önemli değil çevik olurlar.. ve evet bizim progominas aşırısı berbat kokuyo tadına bakam dedim kokusundan içim almadı resmen, çocuğun teri bile tuhaf kokuyo artık
Çok sevindim ek gıda sahada kilo alır toplar cnmVeee ek gıda serüvenine girdik biz
Bugün kontrol iyi geçti.. Kizlar eymen deli kilo almış.. Saglik ocagnda 1300 almis gibiydi ama giyinikti dedim kiyafeti çıkarınca 1kilo almistir heralde.. Bugun baktik 1600 kg almışhala 7 kilo olamadk 6600 olmuşuz.. Ama artik kiloyla pek alip vercegim kalmadi.. Toparladi kendini ve motor becerileri zihinsel gelisimi ilerleme gösteriyor.. Bu ayki odevimiz oturmak.. Aslnda oturuyor eymen nerdeyse ama az kaldi desteksiz oturmasina da.. Pek oturtmamaya calisiyorum emeklemesi rahat olsun kol kası bacak kası gelişsin diye.. Ara ara oturturum genelde yerde karin ustu sirt üstü devam ederim heralde..
Ek gida da doktor sabah meyve suyu dedi puresini yerde pure dedi.. Oglen yoğurt.. Aksam da muhallebi dedi... Yarin ek gıda için alisverise cikcaz ins.. Bakalim nasil olcakben gecen muzu verdim agzina emdi bayağı hatta kakasinda siyah iplikler oldu ki normalmis muz tüketiminde.. Kontrolde de sadece noroloji kaldi.. Kafa ultrasoni cekilcez.. Snra gitmenize gerek yok dedi bizim.doktor.. Ama ben 6 ay da bir gotururum sanrm.. Artik ek gida serüveni basliyooooo
süt ve süt ürünleri diyeti yapıyorsanız et de yenmemeli. Cevi badem fıstık yani ağaç yemişleri ciddi alerjendir. Ama alerji kişiye göre değişir.Merhaba kasım annesiyim ve bizde de alerji var ama tam olarak nelere var bilmiyorum ama diyet yapınca yüzü düzeldi kakası köpüklü ve bol mukuslu ve çok kusuyor kızım. Çocuk doktorumuz katı diyet verdi sebze patates sogan yeşillik zeytin et ve tavuk tuketiyoum. Doktorun biri badem ve ceviz tüketebilirsin demişti ama bu doktor onlarida yeme dedi ceviz alerjik degilmiymis yoksa size bir etki etmediği için mi yiyorsunuz
Yaaaa işte böyle böyle kapatacak farkı. Sen hiç merak etme. Allah büyükVeee ek gıda serüvenine girdik biz
Bugün kontrol iyi geçti.. Kizlar eymen deli kilo almış.. Saglik ocagnda 1300 almis gibiydi ama giyinikti dedim kiyafeti çıkarınca 1kilo almistir heralde.. Bugun baktik 1600 kg almışhala 7 kilo olamadk 6600 olmuşuz.. Ama artik kiloyla pek alip vercegim kalmadi.. Toparladi kendini ve motor becerileri zihinsel gelisimi ilerleme gösteriyor.. Bu ayki odevimiz oturmak.. Aslnda oturuyor eymen nerdeyse ama az kaldi desteksiz oturmasina da.. Pek oturtmamaya calisiyorum emeklemesi rahat olsun kol kası bacak kası gelişsin diye.. Ara ara oturturum genelde yerde karin ustu sirt üstü devam ederim heralde..
Ek gida da doktor sabah meyve suyu dedi puresini yerde pure dedi.. Oglen yoğurt.. Aksam da muhallebi dedi... Yarin ek gıda için alisverise cikcaz ins.. Bakalim nasil olcakben gecen muzu verdim agzina emdi bayağı hatta kakasinda siyah iplikler oldu ki normalmis muz tüketiminde.. Kontrolde de sadece noroloji kaldi.. Kafa ultrasoni cekilcez.. Snra gitmenize gerek yok dedi bizim.doktor.. Ama ben 6 ay da bir gotururum sanrm.. Artik ek gida serüveni basliyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?