2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bizimkilerin arasinda bikac gun var zehra. Ogun olarak mi vercez miktari nasl olcak? Ben hicbisey bilmiyorm Simdi ara ara tattiriyorum biseylerden gerci 3 gun kuraliyla yogurt,havuc,patates,balkabagi verdim mamayi terk etmisti o ara baslamistim gunde bi kere bir yemek kasigi kadar

süt ve süt ürünleri diyeti yapıyorsanız et de yenmemeli. Cevi badem fıstık yani ağaç yemişleri ciddi alerjendir. Ama alerji kişiye göre değişir.
Unutmayın alerji parmak izi gibidir.
Evet yapıyorum ama doktor protein alman lazım deyip et ve tavuğu yemeni söyledi. Kakadaki mukus hemen geçmiyormuş ama kusma yediklerimiz hemen etki edip gün içinde artması normalmi acaba

Evet yapıyorum ama doktor protein alman lazım deyip et ve tavuğu yemeni söyledi. Kakadaki mukus hemen geçmiyormuş ama kusma yediklerimiz hemen etki edip gün içinde artması normalmi acaba
Mide hemen tepki verir. Ama bagirsagin toparlanması biraz zaman alıyor.
Eğer süt alerjisi varsa ete, yumurtaya alerji varsa da tavuğa tepki verir.
Bagirsagin toparlanması 20 gün kadar sürüyormuş yanlış hatırlamıyorsam.

İlk olarak tek öğün baslicam ben bı hafta öyle devam edicem. Bı gün sebze bı gün yoğurt şeklinde gidicem. İkinci hafta iki öğün e cikarcam . Bı öğün sebze püresi bı öğün yoğurt şeklinde. Meyveyi meyve emziginde tadini alsın diye günde bı kere veriirm diye düşündüm. Ama asıl süreci bebekler belirlicek. Bakalım sevcekler mi ilk bebeğimde çok rahattım . Ama nedense şimdi çok korkuyorum

Şuan neye alerjisi var tam olarak bilmiyorum ama süt yumurta kuruyemiş domates salça narenciye gibi ürünleri tüketmiyorum. Gizli kan pozitif çıktı ve gaita da değerin biri 120 olması gerekirken 350 çıkmış alerjik olduğunu gösteriyor dedi doktor . Telde gorustugum için net bilmiyorum hangi tahlilin yüksek çıktığını. 6 aya kadar yeme dedi deneyerek bulursun dedi ama çok memnun kalmadım çocuk doktorundan çünkü ben sordukça açıklama yapıyor doğru düzgün bilgilendirmesi o yüzden buradan yaşayanlardan öğrenmek istedim. Kusmalar azalmıştı ama bugün yine çok kustu türk kahvesi kabak tatlısı ya da kekik alerjik olabilir mi ? Kusura bakmayin merakımdan biraz fazla soru sordum . Çünkü hergun aynı şeyi yaşayıp bugün ne yiycem diye düşünüp hemde kızımın kusmalarina çok uzuluyorum çünkü emdiği gibi geri çıkarıyor

Ahhh cok zor biliyorum. Allah yardımcınız olsun. Aklınıza gelebilecek her şey alerjendir. Çünkü alerji parmak izi gibidir. Alerji ile tanistigimizda 9 aylıktı oğlum. 4 ay aradım dokunan şeyi ben de.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Evet kabak olabilir. Kahve daha büyük ihtimal çünkü kafein çocuklara dokunabiliyor. Dikkat ederseniz kahve içtiğiniz gün idrarı kahve kokar bebeğin. Kahve eğer Osmanlı ya da menengic tarzı ise krema vardır süt ürünü.
Size tavsiyem Facebook Alerji ile yaşam platformu var mutlaka üye olun. Benim alerji sürecim farklı. Benim oğlan büyüktü. Ben diyet yaptım. İkimiz ay i yedik. Kendi de yediği için kilo vermedi.
Ama orada sizin gibi erken dönemde olanlar var. Ama tekrar ediyorum. Her şey alerji sebebi olabilir.
Mesela en güvenli meyve elmadir ve elma ile geçilir ek gıdaya. Ama benim.ogluma elma dokunuyordu. Hatta şu an 3 buçuk yaşında ve bir çeşit elma hala dokunuyor. Her elma da değil tek çeşit....

Kızlar demir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz . Sağlık ocağı vegaferon verdi ama henüz kullanmadım içeriği temiz değil. Sizin onerebilecehiniz bişey var mı

Kızlar demir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz . Sağlık ocağı vegaferon verdi ama henüz kullanmadım içeriği temiz değil. Sizin onerebilecehiniz bişey var mı
Oğlum 3ay 1 haftalıkken oldu. Lokal ile.

Vegaferon kullanma. Bize doktor sidefer önerdi. Ama daha doğal bir şey varmış onu demişti biri ama kimdi acaba...

Vegaferon kullanma. Bize doktor sidefer önerdi. Ama daha doğal bir şey varmış onu demişti biri ama kimdi acaba...

Floradix yazmisti birisi ekran goruntusu almisim lazim olur diye :)

Kizlar iyi geceler
Size bisey sormak istiyorum .yardimci olursanz sevinirm
Benm sol gogsumde her emzirme sonrasi çok ciddi bir sizlama oluyor.taa cigrlerimi soken bi aci gibi. Meme ucumda ne bi yara var ne de kanama .ama kizim emdikten sonra cok siddetli bir sizlama oluyor anlatamam
Sizce bu nedir çatlamami
Ve nasi gecer
Lansinoh garmastan fayda vermemisti
Simdi ayva cekirdegini deniycm

Sagolun Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Bizde şuan 111 gunluguz ama kızım doğduğundan beri var bence iki gunlukken kusmaya basladi ozellikle bir aylıkken yanaklarimiz kıpkırmızı oldu ama doktor besin alerjisi var demedi fındık fıstık çikolata yumurta beyazı yeme dedi geçiştirdi ben sut urunlerjji direk yemiyordum gaz olur diye ama içinde olan besinlerden tuketiyirdum tabiki bilmediğim için . Üç aylıkken yine tekrar etti yüzündeki ayrıca kakasi kopuklu ve bol mukustu. Iyice emin oldum alerji den cunku sut yumurta domates gibi seyleri yedim dikkst etmedim aslında ara ara oluyordu ama az oluyordu kırmızılıklar. Kusma hep vardı zaten çok emiyordur fazlasını atıyordur diyorlardı doktor da dahil.
Bi çok sayfayı takip etmeye başladım ve doktordan çok buralardan öğrendim çoğu şeyi. Mesela içinde laktoz olan kalsiyum verdi ama laktoz intoleransida varmış sütteki laktozu sindiremiyor dedi o ilacı hiç sindiremez o zaman. Doktordan yana yüzümüz gülmedi malesef.
Iki gündür dikkat etmedik birşey olmaz diye sade türk kahvesi içtim tâbi kabaktan yedim korkarak belki etki etmez diye. Dediginiz gibi sanki kırmızı elma yediğimde bile kusuyor gibi inşallah ne olduğunu kısa sürede bulabilirim çünkü çok yıpratıcı bir surecmis bide üzerine çevreden birseyi yok maşallah kilosu yerinde yaradığı için oluyordur söylemleri daha sinir bozucu. Yaradığı için hiçbir çocuk fışkırarak kusmaz heralde yada kakada bu kadar mukus olup gizli kan pozitif çıkmaz galiba

Lansinoh+gogus kalkani kullanarak gecti benim gogus yaralarim.

Surekli mi fiskirarak kusuyor?

Aman P Platinus ceviz çok ciddi bir alerjendir. Hatta Ege ile Gaga çizgi film için bir dönem imza toplandı. Gaga sürekli ceviz yiyor alerjik cocuklara engel olmakta zorlanıyoruz diye.
Vallah cnm çocuk gasterondoloji ceviz ye dedi alerji yapmaz ama diğer kuruyemişler yasak dedi şimdilik bizimki etkilenmedi bende o yüzden biliyorum doktor böyle deyince

Bestiron kullanıyorum. İçeriği temiz ilave şeker yok. C vitamini var demir emilimini artırmak için

Cnm yara degil iste
Ben de gogus kalkani kullandm ilk zamanlar cok yaraydi ilk zamanlari bends oyle atlattim ama bu neben anlaadim yara ddgil .gorunurde bidey yok ama asiri bo agri sizlama goguz ucumdan baslayip tum vucuduma yayilan
Bebeginin kafasini oksa emzirirken sev onu. Ucubu isiriyor ya da cekistiriyorsa oluyor. Ben severek kurtuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…