2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Daha denedigim deneyecegim bircok oyun var paylasmami isteyen olursa paylasirim. Anne bebek kaliteli zaman gecirmenin onemi buyuk
Cok istiyorum boyle oyunlar oynamak bende başlıcam bnm bebe iki tane olduğundan biri hep ihmal oluyor baya zormuş

Kızlar pusetin tente indirip kaldırmaya yarayan aparatını kırdım. Biraz sertce tenteyi indirdim sanırım. Kırıldı baktım internete bu aparatin yedek parçasını bulamadım.
Şu kısım kırıldı. Kırmızı ile isaretledim

Etrafimdakiler çocuklar büyüdükçe dertleri de büyür diyorlardi hep

Bana da oglum buyudukce her sey daha kolay gelmeye başladı. Gaz derdi yok cusse olaraj büyüdü giydirmesi tutmasi kolay. Etrafin farkinda artık sevmesi oyalamasi kolay. Oyun oynamak eglenceli.

Alt degistirme banyo emzirme gezdirme oynama vs bebek bakimiyla ilgili her seye alıştım. Uykusu var diye mi yoksa acikti diye mi agliyor anliyorum artik..

Büyüdükce vakit gecirmesi daha kolay geliyor. Herkes niye büyüdükçe zorlaşıyor diyor bana kolaylaşıyor gibi geliyor

Daha güzel aylar cnm o yüzden yaşına gelsin yürüyecek konuşacak istekleri olacak ileri yaşlarda okul hayatı olucak oyuzden derler büyüdükçe dertleri büyü yor çok doğru canları sağ olsunlar

Bence de kolaylaşıyor. Derdini anlatsın istediklerini söylesin daha da kolay olcak bence

Çünkü bazı insanlar mutsuzluktan besleniyor. Evet her yaşın ayrı zorluğu var ama bambaşka güzellikleri de var. Zorluklar geçiyor, unutuluyor. Güzel anlar hep hatırlanıyor. Alakasız olacak ama isminiz de çok güzel En güzel kız isimlerinden Umay

Hareketlenip tutup kalktığı dönem çok zor oluyor. Sürekli gözetim altında tutmak gerekiyor. Düşmesin, tehlikeli şeyler ile uğraşmasın diye.

Aslında bence çocuğun her döneminin kendine göre farklı zorluğu oluyor

Diş sıkıntıları Oturma zamanı sürekli yanında olma yürümeye başladığında sürekli peşinde koşma 2 yaş sendromları tuvalet eğitimi meme bırakma falan bunları gerekçe gösteriyorlar genelde. Bana da çok kolaylaştı her şey çok şükür. Ama tabii artık böyle deniyorsa doğrudur gözüyle bakıyorum çünkü hamileyken mızmızlanıp biran önce doğsun dediğimde bu iyi günlerin derlerken sinirlenirdim, ki haklı çıktılar o yüzden ben zorlaşacak sözüne inanıyor ve kendimi psikolojikmen hazırlıyorum :)

Çünkü daha bebek büyüdükçe derken emekleme zamanı çok tehlikeli oluolar . Elini her yere sıkıştırma ihtimali var. Hep tetikte olmak lazım. Bütün dolaplara kapılar çocuk güvenlik kilitleri takilcak. Pencereler özellikle. Kenarı sivri olan herşey güvenli hale getirilecek. Yeni yürüme zamanlari da çok tehlikeli. Ama zor olan asıl iki yaş sendromu. Sonra üç yaş sonra dört yaş sendromu . Her sendrom bizde üç ay etki ediyor. Üç ay çığrından çıkıyor hiç söz dinlemiyor çok asi oluyor bagiriyo cagirio tutturuyo. Daha saymiyim. Üç ay sonra bı dinginlik gelio. Ama şunu soyliyim bence üç yaş çocuğun en güzel yaşı. Büyük oğlum üç yaşına geldiğinde başka bi boyuta geçtik. Ben onu anlamaya başladım o beni anlamaya basladi. Kaşımı kaldirsam ne demek istediğim i bilirdi o derece. Wc egitimi tamamlandı. Ana oğul gezmelere başladık. Çok güzeldi her yemek ogunumuz beraberdi. En yakın arkadaism oldu resmen. Sonra gebelik ikinci bebek geldi kuzum biraz arada kaynadı. Şimdi küçük az büyüsün gezelim diye gün sayıyorum. Hoş iki çocuk dışarda idare etmek biraz zor olcak gibi ama. Denicez bakalım .

Ben çok kızarım bu lafa. Neden anneleri sitrese sokmaktan zevk alırlar. Anın tadını çıkarın kızlar. Belki başkası için zor geçen süreç senin için çok kolay olucak. Ben hep ana odaklanirim. Gelecekteki sıkıntılar olacaksa zamanı gelince yaşanır napalim yani

Göğüs ucundaki sizi benim yara olduğunda öyle sızlıyordu damarlarım çekiliyordu resmen bebek ısırınca sizi oluyor ama anlık çabuk geçiyor göğüs ucunu kontrol edin nemlendirin lansinoh zararlı diye okudum mustela krem çıkarmış bi bakın ya da multi mam çok güzel ama çalak falan yoksa bebekten kaynaklı olabilir emme tarzından ama acı varsa mutlaka bi sorun vardır demek oluyor ben bunu başta idrak edemeydi sonra göğüs ucu kopan birisi olarak anladim

Ogunlerdeki miktar tahmini nekadar olacak? Ben olculu bardaklr almistim minik onunla 40cc filan havuc patates kabak yiyor ama yogurdu ancak 20cc filan yiyo. Henuz meyve vermedim bi sure daha vermem once sebzelerin tamamini tatsin da sonra meyveye geceyim diyorum. Gunde bir salataligin yarisini(silor) icini kemire kemire yiyo bu arada :) hergun bir ogun de iste simdilik sebze veriyorum. Bazi gunler usendigim oluyo vermedigim oluyo gerci

Miktar olayını hiç hatırlamıyorum. İki tatlı kaşığı falan başlarız diye düşünüyorum. Biz daha başlamadık. Yirmi gün daha beklicem tam altı ay olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…