2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Cok kaliteli vakit gecireceginize inanıyorum zor olsada o kadr guzel oluyor ki her yeni yaptığı şeyi gormek

Evet. En zoru çevre. Siz Alerji ile yaşam platformu takip edin katılın çok faydasını göreceksiniz.
Ahhh. Esekten düşenin halini esekten düşen anlar... Başkasından anlayış beklemeyin.
Hangi şehir?

Vallah cnm çocuk gasterondoloji ceviz ye dedi alerji yapmaz ama diğer kuruyemişler yasak dedi şimdilik bizimki etkilenmedi bende o yüzden biliyorum doktor böyle deyince
Bana da elma asla alerji yapmaz dedi ama... Ağaç kabuklularinin hepsi risktir. Niye doğru düzgün alnatmazlar ki... Ama ceviz Anadolunin ürünü oldugundan yani bizim genetigimizE daha yakın olduğundan daha düşük ihtimal goruluyor.

Cnm her doktor farklı ben şunu anladım kendin deneycen bulucan başka çaresi yok maalesef

Cnm her doktor farklı ben şunu anladım kendin deneycen bulucan başka çaresi yok maalesef
Öyle garip tepkilerle karşılastim ki... Türkiye'nin alerji üzerine sayılı proflarindan gösterilen iki doktora gittik. İkisi de hayal kırıklığı oldu.
Alerji konusunda en iyisi Hacettepe'de. Bunu bilir bunu söylerim.

Kuzenim prof gittiyor hiç mutlu değil adam tamamen hayal kırıklığı ben devlet hastanesi ne götürüyorum cok iyi bir doktora dek geldim bütün tahlilerini yaptı cnm hepsi temiz çıktı ama temiz olması alerjik olmadığı anlamına gelmediği için diyetdeyim bakalım nezaman açar

1 yaşa kadar en rahat zamani sonrasi 3-4 içinde zor diyemem zorluklari var ama çok ta keyifli .o büyüdükçe derdi büyüyor bizlerde okul ergenlik arkadaş çevresi zamane kötülükleri olarak yorumlanıyor .yoksa bebek büyütmekte birsey yok her kiz çocuğu anne kimliği ile doğar kimisi sever bu kimliği kimisi sevmez o yüzden kadın için çocuk büyütmek zor degilde özveri isteyen uğraş.

Kızlar merhaba kızım 27 eylül dogumlu kilo alımı ilk 2 ay iyiyidi sonraki aylarda azaldı zaten 3_4 aylarda meme.reddi yaşıyoruz hiç çok emmedi . Hala emmiyor mama falan vermiyorum. Şu an 7kilo . Benim sütum az sanirim yada ön sütü içiyor ne yapmalıyım

Mebrum var bende bide acve. Hurma çok vitaminli zaten. Şifa olsun inşallah

Evet. Rotarix istiyorsan alip yaptirirsin da hastanede olan rotateq. Ben rotateq yaptiriyorum. Fiyat farklari yok zaten.
Sagol canim. Bende rotateq yaptirdim. 3 doz olacak.
Kaç aylık ? Benimki sağa sola dönüyor sadece 4.5 aylığız
4.5 aylik
O kitabi tavsiye ederim guzel.
3 ayın üstündeki çocuklarda lokal yapmıyorlarmış , o da tramva olur ve bebek çok hareketli vs vs dedi doktor.
Canim daha 10 gun once yegenim ve bir avucmutluluk sunnet yaptirdi. Ikiside 4 aya yakindi. Ve lokal oldu. Bence baska yerede sor.
Gittim canım. 2 defa. Bana çok uzak olmasa inan sadece ona giderim. Benim evime çok uzak ama ona rağmen başta iki defa ona gittim. Gidebilirsen önce onu tavsiye ederim.
Tamam canim gideyim ona

Eeeee ek gıda tadımına başlayan annişler var
Doktorunuz mu dedi
Ben Kizimda 5 aylikken tadima basladim suan herseyi yiyiyor. O yuzden oglumada baslayacagim. Kizimda doktor demisti. Oglumun doktoru azar azar baslayabilirsin dedi. Gunde 1 cay kaşığı verecem her gun bir seyle

Doymuyorsa mecbur mama takviyesi yap bence.

3 ayın üstündeki çocuklarda lokal yapmıyorlarmış , o da tramva olur ve bebek çok hareketli vs vs dedi doktor.
6 ay uzeri diye biliyorum. Ben 3bucuk aylikken yaptirdim canm açıkçası korkmadı desem yalan olur cunku korktu ve ağladı doğal olarak ve harekette etti . Mecbur tuttuk yani. Ama bence sunneti yapan rahatlığı için anestezi ister. Is bitip kaldırdığım zaman sustu sakinlestirdm ve uyudu eğer agrisi olsa uyuması imkansızdı 1 2 gün altını açarken korktu ama unuttu gitti yani 3bucuk aylik cocuk nasil hatirlasin ki bnce o etkilenme daha buyuk bebekler de olur . 6aydan once genel anestezi yapmiyor hc bir yer arastir derim .

Evet. En zoru çevre. Siz Alerji ile yaşam platformu takip edin katılın çok faydasını göreceksiniz.
Ahhh. Esekten düşenin halini esekten düşen anlar... Başkasından anlayış beklemeyin.
Hangi şehir?
Malesef oyleymis laf anlatmakta cok zor.takıp ediyorum fırsat buldukça bize yakın şikayetleri okumaya çalışıyorum. Bodrumdayız henüz doktor da bulamadık iki çocuk doktoru değiştirdik üçüncü hangisine gitsek diye arayistayiz o yönden de pek şans yok birazda bunun stresi var tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…