- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Cok kaliteli vakit gecireceginize inanıyorum zor olsada o kadr guzel oluyor ki her yeni yaptığı şeyi gormekTamam vurmayın öldüm
Dogurmadan bir 10 gun kadar once cok bunalmistim. Bir dogursam da rahat etsem demiştim. Sonrasi malum
Hep aklima o cumle geliyor
Simdi yine oyle mi olacak
Oglumda bana su ana kadar sorun olan tek sey uykuu. Uyutana kadar canimiz cikiyor. Yoksa butun gun vakit gecirmeyi seviyorum. Bir de tek cocuk gezerm peşine
Cok seviyorum ya
Metal çıngırak nasıl oluyordeniyim bende belki bizim kızda eğlenir
Evet. En zoru çevre. Siz Alerji ile yaşam platformu takip edin katılın çok faydasını göreceksiniz.Sagolun Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Bizde şuan 111 gunluguz ama kızım doğduğundan beri var bence iki gunlukken kusmaya basladi ozellikle bir aylıkken yanaklarimiz kıpkırmızı oldu ama doktor besin alerjisi var demedi fındık fıstık çikolata yumurta beyazı yeme dedi geçiştirdi ben sut urunlerjji direk yemiyordum gaz olur diye ama içinde olan besinlerden tuketiyirdum tabiki bilmediğim için . Üç aylıkken yine tekrar etti yüzündeki ayrıca kakasi kopuklu ve bol mukustu. Iyice emin oldum alerji den cunku sut yumurta domates gibi seyleri yedim dikkst etmedim aslında ara ara oluyordu ama az oluyordu kırmızılıklar. Kusma hep vardı zaten çok emiyordur fazlasını atıyordur diyorlardı doktor da dahil.
Bi çok sayfayı takip etmeye başladım ve doktordan çok buralardan öğrendim çoğu şeyi. Mesela içinde laktoz olan kalsiyum verdi ama laktoz intoleransida varmış sütteki laktozu sindiremiyor dedi o ilacı hiç sindiremez o zaman. Doktordan yana yüzümüz gülmedi malesef.
Iki gündür dikkat etmedik birşey olmaz diye sade türk kahvesi içtim tâbi kabaktan yedim korkarak belki etki etmez diye. Dediginiz gibi sanki kırmızı elma yediğimde bile kusuyor gibiinşallah ne olduğunu kısa sürede bulabilirim çünkü çok yıpratıcı bir surecmis bide üzerine çevreden birseyi yok maşallah kilosu yerinde yaradığı için oluyordur söylemleri daha sinir bozucu. Yaradığı için hiçbir çocuk fışkırarak kusmaz heralde yada kakada bu kadar mukus olup gizli kan pozitif çıkmaz galiba
Bana da elma asla alerji yapmaz dedi ama... Ağaç kabuklularinin hepsi risktir. Niye doğru düzgün alnatmazlar ki... Ama ceviz Anadolunin ürünü oldugundan yani bizim genetigimizE daha yakın olduğundan daha düşük ihtimal goruluyor.Vallah cnm çocuk gasterondoloji ceviz ye dedi alerji yapmaz ama diğer kuruyemişler yasak dedi şimdilik bizimki etkilenmedi bende o yüzden biliyorum doktor böyle deyince
Cnm her doktor farklı ben şunu anladım kendin deneycen bulucan başka çaresi yok maalesefBana da elma asla alerji yapmaz dedi ama... Ağaç kabuklularinin hepsi risktir. Niye doğru düzgün alnatmazlar ki... Ama ceviz Anadolunin ürünü oldugundan yani bizim genetigimizE daha yakın olduğundan daha düşük ihtimal goruluyor.
Öyle garip tepkilerle karşılastim ki... Türkiye'nin alerji üzerine sayılı proflarindan gösterilen iki doktora gittik. İkisi de hayal kırıklığı oldu.Cnm her doktor farklı ben şunu anladım kendin deneycen bulucan başka çaresi yok maalesef
Kuzenim prof gittiyor hiç mutlu değil adam tamamen hayal kırıklığı ben devlet hastanesi ne götürüyorum cok iyi bir doktora dek geldim bütün tahlilerini yaptı cnm hepsi temiz çıktı ama temiz olması alerjik olmadığı anlamına gelmediği için diyetdeyim bakalım nezaman açarÖyle garip tepkilerle karşılastim ki... Türkiye'nin alerji üzerine sayılı proflarindan gösterilen iki doktora gittik. İkisi de hayal kırıklığı oldu.
Alerji konusunda en iyisi Hacettepe'de. Bunu bilir bunu söylerim.
1 yaşa kadar en rahat zamani sonrasi 3-4 içinde zor diyemem zorluklari var ama çok ta keyifli .o büyüdükçe derdi büyüyor bizlerde okul ergenlik arkadaş çevresi zamane kötülükleri olarak yorumlanıyor .yoksa bebek büyütmekte birsey yok her kiz çocuğu anne kimliği ile doğar kimisi sever bu kimliği kimisi sevmez o yüzden kadın için çocuk büyütmek zor degilde özveri isteyen uğraş.Etrafimdakiler çocuklar büyüdükçe dertleri de büyür diyorlardi hep
Bana da oglum buyudukce her sey daha kolay gelmeye başladı. Gaz derdi yok cusse olaraj büyüdü giydirmesi tutmasi kolay. Etrafin farkinda artık sevmesi oyalamasi kolay. Oyun oynamak eglenceli.
Alt degistirme banyo emzirme gezdirme oynama vs bebek bakimiyla ilgili her seye alıştım. Uykusu var diye mi yoksa acikti diye mi agliyor anliyorum artik..
Büyüdükce vakit gecirmesi daha kolay geliyor. Herkes niye büyüdükçe zorlaşıyor diyor bana kolaylaşıyor gibi geliyor
Mebrum var bende bide acve. Hurma çok vitaminli zaten. Şifa olsun inşallah11 ekim doğumlu canim medine hurmasinibilir misim yumuşak olur ılık suda 3 4 dakika beklettim kabuklarını soydum iç yumuşak kısmını koydum doktorumuz ek gıdaya geç artık deyince basladik bakalım inşallah güzel gider
Anaaaaa nasıl güzel fikirParti Aksesuarı Modelleri ve Fiyatları - n11.com
Parti Aksesuarı ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Parti Aksesuarı modelleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Bu canim benim aldigim.
Sagol canim. Bende rotateq yaptirdim. 3 doz olacak.Evet. Rotarix istiyorsan alip yaptirirsin da hastanede olan rotateq. Ben rotateq yaptiriyorum. Fiyat farklari yok zaten.
4.5 aylikKaç aylık ? Benimki sağa sola dönüyor sadece4.5 aylığız
O kitabi tavsiye ederim guzel.Günaydın arkadaslar. Ek gıda zamanın yaklastıkca gözümde büyümeye basladı. Büyük kızım 9 yaşında. Hep unutmuşum ben o günleri. Bu çocuk aç kitabını alan var mı? Nasıl bir kitap faydalı olur mu acaba. 24 ekim dogumlu minigim. İnstagram Ekim anneleri grubunda ek gıda konusu da paylaşılacak mı?
Canim daha 10 gun once yegenim ve bir avucmutluluk sunnet yaptirdi. Ikiside 4 aya yakindi. Ve lokal oldu. Bence baska yerede sor.3 ayın üstündeki çocuklarda lokal yapmıyorlarmış , o da tramva olur ve bebek çok hareketli vs vs dedi doktor.
Tamam canim gideyim onaGittim canım. 2 defa. Bana çok uzak olmasa inan sadece ona giderim. Benim evime çok uzak ama ona rağmen başta iki defa ona gittim. Gidebilirsen önce onu tavsiye ederim.
Ben Kizimda 5 aylikken tadima basladim suan herseyi yiyiyor. O yuzden oglumada baslayacagim. Kizimda doktor demisti. Oglumun doktoru azar azar baslayabilirsin dedi. Gunde 1 cay kaşığı verecem her gun bir seyleEeeee ek gıda tadımına başlayan annişler var
Doktorunuz mu dedi
Doymuyorsa mecbur mama takviyesi yap bence.Kızlar merhaba kızım 27 eylül dogumlu kilo alımı ilk 2 ay iyiyidi sonraki aylarda azaldı zaten 3_4 aylarda meme.reddi yaşıyoruz hiç çok emmedi . Hala emmiyor mama falan vermiyorum. Şu an 7kilo . Benim sütum az sanirim yada ön sütü içiyor ne yapmalıyım
Evet canim cocuklugumdan beri oyle yapar. Hatta burdaki herkes oyle yapiyor izmir usulu sanirim :) fazla bekletince eksi oluyormus.Benim 4 gün bekletme mayalanma süreci, yazın ki yapım aşaması... Bir gece mayalanmayla oluyor mu. İlk kez duydum. Tadı her türlü gene güzeldir
6 ay uzeri diye biliyorum. Ben 3bucuk aylikken yaptirdim canm açıkçası korkmadı desem yalan olur cunku korktu ve ağladı doğal olarak ve harekette etti . Mecbur tuttuk yani. Ama bence sunneti yapan rahatlığı için anestezi ister. Is bitip kaldırdığım zaman sustu sakinlestirdm ve uyudu eğer agrisi olsa uyuması imkansızdı 1 2 gün altını açarken korktu ama unuttu gitti yani 3bucuk aylik cocuk nasil hatirlasin ki bnce o etkilenme daha buyuk bebekler de olur . 6aydan once genel anestezi yapmiyor hc bir yer arastir derim .3 ayın üstündeki çocuklarda lokal yapmıyorlarmış , o da tramva olur ve bebek çok hareketli vs vs dedi doktor.
Anaaaaa nasıl güzel fikirbayıldım bende şuan yok bundan alayım ilk fırsatta denicem
Malesef oyleymis laf anlatmakta cok zor.takıp ediyorum fırsat buldukça bize yakın şikayetleri okumaya çalışıyorum. Bodrumdayız henüz doktor da bulamadık iki çocuk doktoru değiştirdik üçüncü hangisine gitsek diye arayistayiz o yönden de pek şans yok birazda bunun stresi var tabi.Evet. En zoru çevre. Siz Alerji ile yaşam platformu takip edin katılın çok faydasını göreceksiniz.
Ahhh. Esekten düşenin halini esekten düşen anlar... Başkasından anlayış beklemeyin.
Hangi şehir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?